![]() |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Μαθαίνω να driftάρω
Περιοχή: florina
|
ρε παιδια σκεφτομαι να παρω κομπλε σετ(μπρος-πισω,πανω-κατω) μπαρες θολων για το 200αρι μου.εχω ακουσει οτι το σασι εχει μελετημενες στρεβλωσεις απο τον κατασκευαστη σε συγκεκριμενα σημεια και πως οταν το δενεις με μπαρες αλλαζουν αυτα τα σημεια και ισως αρχισουν να ανοιγουν οι κολλησεις στους θολους και αλλου.η ερωτηση ειναι,α)εχει κανεις(που φοραει μπαρες)παρατηρησει κατι τετοιο και β)ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα οταν τις βαλεις;αν υπαρχει και η παραμικρη πιθανοτητα για ζημια δεν τις βαζω.πρωτα απο ολα η καροτσα μου.
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Drift King
Περιοχή: (ΑΙΓΙΝΑ)τσικι τσικη το φιστικη....
|
Αν ειναι να παρεις οπως λες και οχι να φτιαξεις ,
τοτε λογικα ειναι μελετημενο απ την βελτιωτικη εταιρια το ποσοστο στρεβλωσης , εγω απ' οτι ξερω μηδενιζονται οι στρεβλωσεις στους θωλους με της μπαρες ,οι περισσοτεροι ομως ραβουν και το αμαξωμα οταν βαζουν μπαρες η rollbar ,τουλαχιστον στα σημεια οπου πατανε οι βασεις πρεπει να υπαρχει καποια τοπικη ενισχυση . Ελπιζω να βοηθεισα !
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
Drift King
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ/ΛΑΡΙΣΑ
|
Αυτο που συμβαινει μαλλον ειναι οτι δενεις τα δυο ακρα του αυτοκινητου με τις μπαρες (εχουν μεγαλη διαφορα..) αλλα δεν δενεις το ''κεντρικο'' κομματι αν μπορεις να το πεις ετσι. Μου εχουν πει οτι η μπαρα που μπαινει πανω απο το τουνελ πραγματικα δενει το αμαξι. Εμενα μολις εβαλα τις μπαρες ηταν σαν να εχω σκληροτερη αναρτηση. Το αυτοκινητο εδεσε και φαινεται και στο πως στριβει, πως κανει ντριφτ κλπ
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Μαθαίνω να driftάρω
|
δεν με βλεπω για ραψιματα κτλ γιατι εδω στην επαρχια δεν ξερει κανεις να τα κανει και φανταζομαι πως θα χρειαζεται αρκετο ξηλωμα.εσεις ραψατε?αν οχι,ειδε κανεις τους θολους ή αλλο σημειο να ανοιγει(οι κολλησεις του)?αν τις βαλω και δεν κανω αλματα στυλ wrc(!!!!!!!!) λετε να εχω προβλημα?ευχαριστω για τις απαντησεις.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
Drift King
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ/ΛΑΡΙΣΑ
|
Περναει περισσοτερος κραδασμος πισω κυριως, μπροστα δεν εχει διαφορα στην κυλιση.. Δεν νομιζω οτι εχει κανα φοβο να ανοιξει... Παντως ειδικα στον κωλο νιωθεις το αμαξι ενιαιο πλεον κατι που φαινεται ακομα και απο ενα σαμαρι να περασεις.
Επισης για το φοβο σου, νομιζω οτι για να φορανε ολα τα βελτιωμενα παγκοσμιως μπαρες δεν εχει θεμα...
![]() http://www.worldshop.gr/ ''The rear wheel drive and healthy supply of power have made the S13 a legend in Japan for it's uses in drifting.'' Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmer86 : 01-07-10 στις 22:16 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Μαθαίνω να driftάρω
|
λογικο ακουγεται.
|
|
|
#7 |
|
Member
Ευθειάκιας
Περιοχή: μακρυ γιαλος κρητη
|
παιδια σκεφτομαι να βαλω μπαρες στο starlet μου μπροστα στο καπο και στους θολους πίσω{ οχι roll cage} και θελω να μου πειτε την διαφορα που θα εχει το αμαξι οταν driftαρει...ακομα τι τιμες παίζουνε?? ξερετε κανενα site που να μπορω να τις παραγκειλω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos_fx430cc : 15-07-10 στις 10:46 Αιτία: λαθος |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
Ευθειάκιας
Περιοχή: μακρυ γιαλος κρητη
|
μπορειτε να με βοηθησετε? πισω εφτιαξα μονος μου και την εβαψα και μονος μου και εγινε ομορφη δουλεια.. μπροστα θα πάρω ετοιμη.. αντιστρεπτικες μπαρες εχει βαλει κανεις? αν μπορειτε βαλτε καμια φοτο να δω πως ειναι και πως μπαινουν.... σε τι χρησιμευουν???
|
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
|
|