Επιστροφή στο Forum : συναντηση την πεμπτη 22/3
για αυτη την πεμπτη 22/3 στον ιπποδρομο 10:00 μμ ειστε μεσα; οσοι ειναι να ερθουν να το πουν μεχρι την τεταρτη το μεσημερι. και ξανα λεω: θα ειμαστε καλα παιδια, ετσι;
ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΕΕΕ??? 8) 8)
ναι στον παλιο. εγω θα εχω το skoda fabia ασημι. αλλος κανεις;
Ντογκας Ιωαννης
18-03-07, 22:18
και εγω... :wink:
Ντογκας Ιωαννης
21-03-07, 20:20
για να μην ξεχνιομαστε...
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κατα τις 10 στον ιπποδρομο (παρκιν) δελτα φαληρου...
για μαζευτειτε.... :D :D
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
ωρα 21:07 πριν λιγο ηρθα σπιτι ( μεσολαβισε και εκτακτα οδοντιατρος) και δεν θα μπορεσω να ερθω στον ιπποδρομο. ασ το κανουμε μια αλλη φορα.
giorgis_E21
22-03-07, 23:18
δεν ειναι να τρεχουμε μεσα στη βροχη και τα κρυα-αν και εμενα με βολευει...για δικους μου λογους.θα κανονισουμε αλλη φορα
Ντογκας Ιωαννης
23-03-07, 13:16
εγω προσπαθησα να βαλω μπρος το φουσκωτο να κατεβω αλλα... τιποτα !! :D :D
το κανονιζουμε την επομενη εβδομαδα... :wink:
Απο ότι φαίνεται είμαι ο μοναδικός μουρλός. Κατέβηκα και γινόταν χαμός, κλούβες αστυνομία και τα λοιπά.
Πεθανα στα γελια με το φουσκωτο :lol: :lol:
giorgis_E21
24-03-07, 14:58
φιλε αλεξ εβαλα το bmw μπροστα μετα απο περιπου ενα μηνα,ειναι σε μαυρα χαλια και σε πολυ κακη φορμα,δε μπορουσα να το εμπιστευτω για ιπποδρομο...
'Οχι ρε Γιώργη καλά έκανες και δεν κατέβηκες, ο καιρός ήταν χάλια. Απλώς εκείνη την ημέρα έβαλα την ανάρτηση στο 86 και ήθελα να την δοκιμάσω.
giorgis_E21
25-03-07, 16:02
θα εχεις συντομα την ευκαιρια να τη δοκιμασεις μπροστα μας για να δουμε κι εμεις τη διαφορα...
ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ..ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ..ΣΠΑΣΑΜΕ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ντογκας Ιωαννης
27-03-07, 21:34
ποιος αλλος ειναι για αυτη την Πεμπτη???
giorgis_E21
28-03-07, 23:14
ρε γιαννη...που το ειδα ρε το ασημι????μια χαρα μπλε ειναι το αμαξι και το λεει και στην υπογραφη....
για συναντηση....αν το κανονισουμε εγκαιρα και μαθευτει εγκαιρα θα μαζευτουμε,εμαθα οτι και ανωνυμοι παρακολουθουν το φορουμ και θα παρευρεθουν....
εγω παντως θα ειμαι αυριο στον ιπποδρομο στις 10:00....
οποιος θελει...
Ντογκας Ιωαννης
29-03-07, 00:05
και εγω... τα λεμε εκει!!
ελπιζω οι ανωνυμοι να μη φορανε μπλε :roll: εμενα παιδια με παει βαρδια μια εβδομαδα πρωι και μια απογευμα, οποτε για αυτη την πεμπτη θα δουλευω. την αλλη ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ οποτε θα μπορω εγω τουλαχιστον σε 4 πεμπτες :!: πιθανοτατα θα εχει τελειωσει και το lada τις επεμβασεις του :roll: :D :D :D :lol: :lol:
Ντογκας Ιωαννης
30-03-07, 10:41
χθες 10.00 το βραδυ ειμουν εκει... δεν ειδα ειδα κανεναν :oops: απο εδω ,βαρεθηκα ,εκανα τις μαλακιες μου...
http://www.youtube.com/watch?v=9R6GHsDFpZo
...και εφυγα 8)
giorgis_E21
30-03-07, 22:07
επεσες στη περιπτωση φιλε...
δε θα σε αφησουμε αλλη φορα μονο σου!
Εγω 10.30 ημουν εκει και το μονο που ειδα ηταν τα ανακριτικα της τροχαιας ! :evil:
Ντογκας Ιωαννης
30-03-07, 23:04
στο παρκιν του ιπποδρομου??
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.