Επιστροφή στο Forum : HMEΡΑ ΣΗΝΑΝΤΗΣΗΣ...
Ντογκας Ιωαννης
05-03-07, 21:30
ελπιζω να βγει μια ακρη... :) :)
βασικα δεν εχω για καμια μερα καποιο προβλημα εκτος απο παρασκευη...
made_in_japan
06-03-07, 05:55
made_in_japan
06-03-07, 05:56
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΕΠΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ (ΔΗΛΑΔΗ 8/3) ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΕΠΟ...
Παιδες γτ δν ψηφιζει κανεις??? πρεπει να αρχισουμε να βγαινουμε παλι ολοι πατιλικοτοι!!! εχει να γινει καιρο! ολο πιστες πιστες πιστες!!!
το street το ξεχασαμε :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
τελικά αυτό το φόρουμ συναντιέτε ποτέ επίσημα???? :?: :?: :?: :?:
giorgis_E21
21-04-07, 22:36
βασικα, επισημα βρισκομαστε στα driftextreme
καμιά συνάντηση εκτός drift extreme???τπτ??
giorgis_E21
22-04-07, 12:52
stay tuned και κατι θα παρει το ματι σου...
tsilibithras
22-04-07, 14:02
Είπα κι εγώ Τετάρτη μιας και οι περισσότεροι μπορούμε τότε... Καλύτερα όμως δε θα ήταν η μέρα (όπως και η περιοχή) να μην είναι fix; Για διάφορους λόγους... :wink:
Υ.Γ. Άσχετο βλέπω πάνω από το avatar πήρα προαγωγή... Ε ρε τι έχει να γίνει! :D :D :D
Ego pisteuo gia na vroume mia lisi gia to pou prepei kai pote prepei na vriskomaste, tha mporouse gia arxi na to kanei kapoios apo tous gnostous p.x. 4age . Pisteuo tote tha mazeutoume oi perissoteroi. Meta afou gnoristoume ta kanonizoume metaksi mas.. auti einai h gnomi mou.
filika..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.