PDA

Επιστροφή στο Forum : Mploke diaforiko 100% se tilekatefthinimeno!!!

Verone
04-03-07, 17:17
Einai poli apla ta pragmata perneis to psiofio tilekatefthinomeno tou pitsirika pou den driftarei me tipota kai xenerenei o mpompiras kai to metatrepeis se 30 lepta sto telio driftamaxo!!!

Pistevo oi foto pio katw na einai arketes gia na katalavei kapios pos mplokareis to diforiko tou tilekatefthinomenou me ena moromantilo!!!

Mporeis akoma kai na to koliseis monima alla egw den to ekana giati mporei na min mporouse na to mazepsei o mikros!

Etsi einai an exeis tin trela metatrepeis ta panta sta metra sou xaxaxa!!!

http://img236.imageshack.us/img236/6636/mplokediaforikoqu9.jpg

Verone
04-03-07, 17:19
To amaxaki itan molis 2 imeron perito na po ti epathe o mpompiras otan to ide komatia!!!
Alla meta den xekolage apo afto!!!

E36 RULES!!
01-04-07, 18:23
Το δοκιμασα χτες στο δικο μου τηλεκατευθυνομενο.... Μιλαμε ΑΡΡΩΣΤΙΑ!! Το τι donuts κανει τωρα δεν περιγράφεται!! Thanks!!

Verone
02-04-07, 21:33
Το δοκιμασα χτες στο δικο μου τηλεκατευθυνομενο.... Μιλαμε ΑΡΡΩΣΤΙΑ!! Το τι donuts κανει τωρα δεν περιγράφεται!! Thanks!!

Xaxaxaxa

peiragmenos
03-04-07, 18:39
a re to nikko pws paei!!!valtou kai mia 3000 mpataria na niwsei kai meta tha deis kapsimo diarkeieieieieieias!xaxa!

InitialA(Αλεκος)
10-11-07, 12:20
Καλα εχετε καει!!!! :lol: :lol:

giorgis_E21
11-11-07, 06:02
τι μου θυμισες και εχω δωσει και στον χρηστο το corollaκι μου...

ASCONA_MAN
17-06-09, 00:49
Είχα κάνει κάτι παρόμοιο στο βενζινοκίνητο :D άνοιξα το διαφορικό και βενζίνη καθαρίζω απο γράσα πέρνω 2 συστατικών κόλλα το γεμήζω μέσα όλο (στους πλανήτες-δοριφόρους το έκλησα και το άφησα να κοκαλώσει 38 ώρες... άλλο πράμμα μετά :D

iaponas
17-06-09, 00:51
το εκανα και εγω σημερα στο charger μου!αλλο πραγμα!πολλη παντα λεμε...:p

drift student kp60
17-06-09, 01:17
εγω το εκανα στην αρχη με σηρμα στο βενζινοκινητο...αλλα μου τα κουρεψε και εφιαξα αξονα εκει που ηταν παλια οι πλανιτες και συνδεονταν με τα ημιαξονια(dog-bone) και εφτιαξα ενα αξονακι και του περασα ενα πειρο που επιανε μεσα στην θηκι του διαφορικου και στην κορονα..οταν τα βγαλω φωτο θα σας τα δειξω...αλλα δεν ησιωνε με τπτ ...πηγενε πολυ μπαντα γιατι ειχα φτιαξει 100& μονο το πισω το μπροστα το αφισα ελευθερο...μετα το εκανα πισωκινητο τελειος χωρις διαφορικα αξονες κ.λ.π..και μου ερχοταν συνεχεια τετακε..και ξενερωνα και το ξαναεκανα 4x4 με μπλοκε πισω και ελευθερο μπροστα και απλα πηγενε με το πλαι συνεχεια...και me λαστιχα σσφουγαρακι μπροσ πισω ποο παω να το ξεσκονισω (το αυτοκινητακι εχει πολυ πατεντα πανω..μοτερ σασι αμαξωμα αναρτησεις αμορτισερ ειναι ολλα απο διαφορετικα αυτοκινητακια + μαργαριτα χειροποιητη και πολλα αλλα :)

http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/hi55007.jpg

μερικοι πρεπει να το ειδατε εν δραση και απο κοντα στο ATS ;)!

iaponas
17-06-09, 01:20
δικο σου ειναι το αε86 r/c?

drift student kp60
17-06-09, 01:23
δικο σου ειναι το αε86 r/c?

ναι φιλε μου:D εχω κ'αλλες φωτο να σου δειξω αμα θες απο msn..:)