Επιστροφή στο Forum : Mporume na kanonizoume kapoia tetarti
ranteuou auti tin pemti 8/3/07 sto parking tou makro (ethniki) wra 10.30
mporume kapoia tetarti na mazeutoume kapou px makro parking na gnwristoume kai ta loipoa kai ta loipa ....(admin akoute)NAI ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..!!!
made_in_japan
03-03-07, 03:14
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ (ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ)!!
Eίχαμε συνάντηση και κοπή πίτας πρίν απο δυο βδομάδες και μαζευτήκαμε περίπου 20 με 30 μέλοι απο τα 850!Αν δε μπορούμε να μεζευομαστε μια φορά το χρόνο που είναι στάνταρ τι παραπέρα να κάνουμε...? :roll:
Φιληκά!
κανεις δεν ειπε οτι στις συναντησεις θα ερχονται και τα 800 μελη. ασε που δεν ειναι και οι 800 κανονικα μελη. εξαλου ακομα και στην πιτα μη ξεχναμε οτι ηταν 3ημερο και οι πιο πολλοι καπου θα ειχαν κανονισει να πανε. ακομα και καθε δευτερη τεταρτη να συναντιομαστε δεν θα παιρνουμε απουσιες. αλλα ποιος θα κανει την προταση και πως θα γινει αφου ο καθενας μπορει και αλλη ωρα, μερα, κτλ
ΟΧΙ ΤΕΤΑΡΤΗ..ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9.30..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΕΕΕ????
made_in_japan
05-03-07, 20:14
ΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ.
Εγώ δε είπα πω έπρεπε να μαζευτούν και οι 800!Οι 80-100 πιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι εκεί! :? Δεν είναι κακό να μαζευόμαστε κάπου όσοι μπορούμε ΑΛΛΑ είναι κάπως δύσκολο γιατί μας κυνηγάνε.Π.χ Μ.Πέμπτη θυμάστε τι έγυνε???
Ντογκας Ιωαννης
05-03-07, 21:21
ρε παιδια δεν ειπαμε ουτε να μαζευτουμε οι 800 αλλα ουτε σε καθε σηναντηση να το κανουμε ολοκαυτωμα...
απλα να μαζευομαστε σιγα σιγα για να γνωριστουμε απο κοντα και να ανταλαξουμε αποψεις για αυτο που μας αρεσει...απλα!!!
auti tin pempti 8/03/07 na kanonisoume sinantisi sto perking tou makro stis 10.00...
Εγώ δε είπα πω έπρεπε να μαζευτούν και οι 800!Οι 80-100 πιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι εκεί! :? Δεν είναι κακό να μαζευόμαστε κάπου όσοι μπορούμε ΑΛΛΑ είναι κάπως δύσκολο γιατί μας κυνηγάνε.Π.χ Μ.Πέμπτη θυμάστε τι έγυνε???KAΘΕ Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ?ΣΥΜΦΒΝΩ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!
ειμαι μεσα για 8/3 αρκει να συναντηθουμε εκει να γνωριστουμε και να παμε για κανενα καφε ισως, αλλα κοσμια και κυριλε. αν δω μ@λ@κιες εφυγα γιατι δεν θελω παρε δωσε με τους μπλε...
Ντογκας Ιωαννης
06-03-07, 21:32
παντως απορω γιατι πρεπει να φοβομαστε τα στρουμφ και γιατι πρεπει σε μια απλη συναντηση να τα κανουμε που@$να :? :? ειπαμε απλα να συναντηθουμε σε ενα μερος και απο κει και βλεπουμε, μην τρελενεστε γιατι να δεν κανεις κατι "κακο" δεν εχεις λογω να φοβασαι και τους "μπλε" :wink:
ranteu aiti tin pemti 8/3/07 sto parking tou makro wra 10.30
Ντογκας Ιωαννης
08-03-07, 11:04
σε ποιο μακρο?? βορεια ή προς τα κατω??
An mou peite se poio Makro, tha erthw kai egw...
ΣΕ ΠΟΙΟ MAKRO ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??
στο πρωτο ποστ γραφει σε παρενθεση εθνικη. αρα μαλον στου ρεντη.
made_in_japan
09-03-07, 01:20
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΤΟΥΚΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΗΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!
Telika phgate sth synanthsh extes? An nai poioi? Mallon prepei na organwsw kati egw...
Ντογκας Ιωαννης
09-03-07, 12:36
τρεληηηηη οργανωση!!!... :evil: :evil:
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?
πηγα 10:10 εκατσα μεχρι τις 10:25 και τελικα εφυγα για καποιους λογους που δεν μπορω να πω. απλα οτι ημουνα με 2 φιλους εκ των οποιων ο ενας εχει lada και πολυ τρελα (driftαρωστια) μεσα του.
Ειμουν και εγω εκει με τον gismo αλλα δεν ειδα και κανεναν αλλον μαλλον θα πρεπει να το οργανοσουμε καπως καλυτερα!!!
Ντογκας Ιωαννης
12-03-07, 11:13
δεν παιρνει αλλη βελτιωση σου λεωωωωωωωωω :D :D :D
:evil: :evil:
Psineste gia ayth thn pempth na synantithoume sto SEF?
Psineste gia ayth thn pempth na synantithoume sto SEF?
Paizei na eimai kai egw ekei an eimai ellada tha iyhela na gnorisw merika atoma apo to club kai na min milame mono sto forum!
αρκει να μην γινει σαν την προηγουνενη τεταρτη. και καλητερα οχι σεφ καπου ποιο ησιχα για να ειμαστε χαλαρα απο smurfs!!
στο παρκιν του πρωην ιπποδρομου ειναι καλα νομιζω. τι λετε;
Ντογκας Ιωαννης
13-03-07, 11:19
σωστος ο Gismo....
Nai kalytera sto parking. Alla pote? Emeine to corolla apo symplekth :twisted:
Ντογκας Ιωαννης
13-03-07, 16:47
το λυσαξες!!! :)
καμια Πεμπτη??
Ασε του έσκισα τα κωλομάγουλα! Ναι αν είναι αυτή την άλλη Πέμπτη(22/03/2007), για να έχω και το Corolla.
Nai kalytera sto parking. Alla pote? Emeine to corolla apo symplekth :twisted:
ελα ρε πως κανεις ετσι?
παρε του αφεντικου σου!!!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:
giorgis_E21
14-03-07, 04:20
ρωτας αν το δινει?????
Ντογκας Ιωαννης
14-03-07, 12:01
μη ν κλασεις το καθισμα μονο.... :D
Exeis dikio, eksalou aytos kapote mou eixe tsimphsei ena dynamo.
Exeis dikio, eksalou aytos kapote mou eixe tsimphsei ena dynamo. απο την στιγμη που εχεις την τεχνογνωσια να ανεβαζεις φωτο και ανεβαζεις αλλα sites σιγουρα μπορεις να γραψεις και ελληνικα. σεβασου τους υπολοιπους συν-forum-ιτες. :!: :!: :!:
Φευγετε απο το 8εμα! Τλκ ποτε 8α Συναντη8ουμε επιτελους :?: :)
την αληθεια θελεις; μαλον ποτε, οσο προσπαθουμε να το κανουμε μονοι μας :cry: :cry: . για αυτη την πεμπτη 22/3 στον ιπποδρομο 10:00 μμ ειστε μεσα; :wink: οσοι ειναι να ερθουν να το πουν μεχρι την τεταρτη το μεσημερι. και ξανα λεω: θα ειμαστε καλα παιδια, ετσι;
Gismo, απλά να ξέρεις ότι όλα τα club αυτό κάνουν, συναντιούνται κάπου και πάνε βόλτα. Εμείς έχουμε DriftXtreme και όχι συνάντηση στη Σπάρτη. Μετά θα κανονίσουμε για Αθήνα επειδή δεν μπορούν πολλοί να κατέβουν. Απλά αρκετοί γουστάρουν τα Driftoτάξιδα και αν μπορέσεις να έρθεις μαζί μας θα περάσεις περίφημα.
την αληθεια θελεις; μαλον ποτε, οσο προσπαθουμε να το κανουμε μονοι μας :cry: :cry: . για αυτη την πεμπτη 22/3 στον ιπποδρομο 10:00 μμ ειστε μεσα; :wink: οσοι ειναι να ερθουν να το πουν μεχρι την τεταρτη το μεσημερι. και ξανα λεω: θα ειμαστε καλα παιδια, ετσι;[/quote]
Gismo, απλά να ξέρεις ότι όλα τα club αυτό κάνουν, συναντιούνται κάπου και πάνε βόλτα. Εμείς έχουμε DriftXtreme και όχι συνάντηση στη Σπάρτη. Μετά θα κανονίσουμε για Αθήνα επειδή δεν μπορούν πολλοί να κατέβουν. Απλά αρκετοί γουστάρουν τα Driftoτάξιδα και αν μπορέσεις να έρθεις μαζί μας θα περάσεις περίφημα.
Gismo, απλά να ξέρεις ότι όλα τα club αυτό κάνουν, συναντιούνται κάπου και πάνε βόλτα. Εμείς έχουμε DriftXtreme και όχι συνάντηση στη Σπάρτη. Μετά θα κανονίσουμε για Αθήνα επειδή δεν μπορούν πολλοί να κατέβουν. Απλά αρκετοί γουστάρουν τα Driftoτάξιδα και αν μπορέσεις να έρθεις μαζί μας θα περάσεις περίφημα. εγω δεν ειπα οτι στην σπαρτη ειναι συναντηση. και για την πεμπτη που ειπα, αυτο θα κανουμε. θα συναντηθουμε και θα παμε βολτα. ειμαι μελος και στο skoda octavia fabia club και καθε δευτερη τεταρτη συναντιομαστε λεμε διαφορα πινοντας καφε και μετα οσοι θελουμε παμε καμια βολτα. κατι αναλογο προτεινω και για εμας εδω. τουλαχιστον αυτοι που ειναι στην αθηνα.
τελικά κάθε πότε συναντιέστε????
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.