PDA

Επιστροφή στο Forum : XL dvd eimai mesa

mts
21-04-05, 02:49
einai pleon gegonos tha ginw diasimos eimai sto dvd toy XL opws kain polla alla meloi toy club s emia ebdomada tha einai sta periptera

Juanito
21-04-05, 21:18
wraia...se mia evdomada tha paw sto periptwero na to agorasw...

22-04-05, 00:44
ante re magkes na doyme monthfa trelh!!!!!!!

22-04-05, 00:52
kayla men!!!!! :P :P :P

kouf
22-04-05, 14:48
ante re paidia valte ta dinata sas na vgei to periodiko giati metrao tis meres san tous filakismenous pou perimenoun to pote tha apofilakistoun. akoma 6 an den me apataei i mnimi mou kai to proto gavloperiodiko tha einai sta periptera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

L.R.C.
22-04-05, 15:30
ante me to kalo........

Juanito
23-04-05, 01:09
ti le re kouf!
akou filakismenos...
okso re!
oksooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
entaksi..eipame ... na goustaroume alla oxi kai etsi re kouf..
tha sou vrw egw gomena na goustareis perissotero
...exw kati kainourgia sta skaria...
(ksereis esi).. :wink:

JohnnyB
23-04-05, 08:19
Τι περιοδικό είναι ακριβώς αυτό;;;

Toxic
25-04-05, 11:49
Street life με auto, moto, drift και πολύ τρέλα!!!! :P :P :P
xlΜιλάμε για μεγάλη ποσότητα!

Επιστήμονας
25-04-05, 15:08
Τι περιοδικό είναι ακριβώς αυτό;;; Φτιαγμενο απο χαρτι και με γωνιες...επισης εχει και την δικη μου φατσα οποτε μπορεις καλιστα να το αγορασεις σαν επενδυση και να το κρατησεις σφραγισμενο...η αξια μου θα αναγνωριστει καποια στιγμη... :P :P :P :P :P :P

To driftclub θα εχει βημα σε αυτο το περιοδικο

mts
26-04-05, 10:45
thn pempth 28 tha einai sto periptero. me poli drift tha exei kai ena vcd pou to exoun onomasei drift masters XL
MILAME GIA MEGALI POSOTITA

opelcorsa-a
27-04-05, 22:58
Ante kai to pereimeno sto periptero mexrei na erthi! :lol:

Επιστήμονας
28-04-05, 14:29
Φυσικα μολις το δειτε ανοιξτε τοπικ στα "Γενικα και αόριστα" να πειτε την γνωμη σας... :wink:

opelcorsa-a
28-04-05, 23:19
Den to vreika :roll:

flatliner
28-04-05, 23:52
Μπορεί σήμερα να κυκλοφόρησε Αθήνα... Πείτε μας εντυπώσεις!!! Εδώ στη Λιβαδειά θα έρθει την άλλη εβδομάδα. Θέλω να ακούσω εντυπώσεις...

elaborus
30-04-05, 18:12
Μπορεί σήμερα να κυκλοφόρησε Αθήνα... Πείτε μας εντυπώσεις!!! Εδώ στη Λιβαδειά θα έρθει την άλλη εβδομάδα. Θέλω να ακούσω εντυπώσεις...

γεια σας παιδες...
κατ'αρχην θα ηθελα να με πειτε
1)πως ΑΠΑΝΤΩ στα ποστ γιατι δεν βρισκω που να κλικαρω παρα μονο σε παραθεση... :roll:
2)πως ανοιγω ΝΕΟ ΘΕΜΑ... :roll:

ενιγουει...
μια συντομη παρουσιαση....
λεγομαι κωνσταντινος ειμαι απο την θεσσαλονικη
ειμαι μελος του clubcento.gr
εχω αρα ενα μπροστοκινητο αυτοκινητο (seicento)με αλλαγμενο τον πισω αξονα λογω δισκοφρενων αλλα και την ατυχια να μην πιανει το χειροφρενο και στους δυο πισω τροχους (μια ελατωματικη δαγκανα,η δεξια)...
επειδη με λενε για νεα δαγκανα (ειναι απο uno turbo)και τα ρεστα...προς το παρον μενω στο...καβουκι μου λογω αφραγκιων και κοιτω τους αλλους που δουλευει καλα το χειροφρενο τους να παντιλικωνουν ασυστολα!!!! :x :x :x
δακρυβρεκτη ιστορια ΣΕ λεω,καλυτερα να αλλαξω θεμα!!!! :lol: :lol:
σας γνωρισα μεσω του περιοδικου XL και του dvd! :wink:
καλως σας βρηκα παιδες!!! 8)

opelcorsa-a
30-04-05, 19:29
To pira einai pali kalw kai elpizw to deuterw na einai to apolito.

Homo_Racius
30-04-05, 23:16
Mia apo ta idia se diaforetiki syskeuasia..

30-04-05, 23:28

γεια σας παιδες...
κατ'αρχην θα ηθελα να με πειτε
1)πως ΑΠΑΝΤΩ στα ποστ γιατι δεν βρισκω που να κλικαρω παρα μονο σε παραθεση... :roll:
2)πως ανοιγω ΝΕΟ ΘΕΜΑ... :roll:

ενιγουει...
μια συντομη παρουσιαση....
λεγομαι κωνσταντινος ειμαι απο την θεσσαλονικη
ειμαι μελος του clubcento.gr
εχω αρα ενα μπροστοκινητο αυτοκινητο (seicento)με αλλαγμενο τον πισω αξονα λογω δισκοφρενων αλλα και την ατυχια να μην πιανει το χειροφρενο και στους δυο πισω τροχους (μια ελατωματικη δαγκανα,η δεξια)...
επειδη με λενε για νεα δαγκανα (ειναι απο uno turbo)και τα ρεστα...προς το παρον μενω στο...καβουκι μου λογω αφραγκιων και κοιτω τους αλλους που δουλευει καλα το χειροφρενο τους να παντιλικωνουν ασυστολα!!!! :x :x :x
δακρυβρεκτη ιστορια ΣΕ λεω,καλυτερα να αλλαξω θεμα!!!! :lol: :lol:
σας γνωρισα μεσω του περιοδικου XL και του dvd! :wink:
καλως σας βρηκα παιδες!!! 8)

Κάτω κάτω, αριστερά έχει ένα μπλε κουμπάκι που λέει POST REPLY.

Το XL είναι πολύ καλοοοοοο! Το βρήκα σήμερα τελικά στα περίπτερα. Το VCD σπάει κόκκαλα και το θέαμα είναι σε δυσθεώρητα για την χώρα μας ύψη. Μπράβο στα παιδιά που ετοίμασαν αυτή τη τόσο καλή δουλειά!!!

Μιλάμε για μεγάλη ποσότητα!

flatliner
30-04-05, 23:31
Sorry... Ξέχαχα να κάνω Log-In πριν.

elaborus
01-05-05, 01:58
σε ευχαριστω φιλε μου για την επισημανση...
δυστυχως δεν φαινοταν το post reply με την πρωτη ματια :roll:
(μπλε κουμπι σε μπλε γραμματα οχι το οτι πιο ευδιακρητο)

opelcorsa-a
01-05-05, 22:37
Mia apo ta idia se diaforetiki syskeuasia..

Diladi ti oti einai pcket;

03-05-05, 16:02
Επιτελους εκδοθήκαμε παιδιά. Το πρώτο τεύχος είναι γεγονός και είμαστε όλη χαρούμενοι που η πρώτη μας προσπάθεια επιτέλους έγινε πράξη. Παρόλο που περοδικά του χώρου κράζουν συνεχώς και ασύστολα πως όλο λόγια είμαστε!Cheer(leaders) ερχόμαστε!!!!!Το μπάμ έγινε και σύντομα το site του XL θα είναι έτοιμο. Το δεύτερο τεύχος ετοιμάζεται και θα είναι ακόμη πιο καλό!!!!!Αρχίστε να τρέχετε απο τώρα όλοι οι δήθεν!!!!!! :twisted: 8)

Φιλικότατα
Elvis

L.R.C.
05-05-05, 14:09
απίστευτο το XL!!!

έλειπε κάτι τέτοιο... πολύ χαβαλέ....

Τα ΖΧ-12R θεϊκα!!!

Κάτι αναφέρθηκε για ενα Golf MK1 Turbo.... :?: :?: :?:

InsaneDriver
05-05-05, 16:02
Άμα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για την 2λεπτη συνέντευξή μου θα δείτε... :lol:
Μ'αρέσει που βάλανε τον κουλό να μιλήσει για drift... 8)

JohnnyB
06-05-05, 07:50
Ρε Χάρη φέρτο να το ξεφυλλίσω και εγώ...

gstam
08-05-05, 23:33
ΤΟ DVD ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?ΑΝΑΜΕΝΩ

mts
09-05-05, 03:00
genika to periodiko exei poly drift kai kapsimo parte to tha minete mlkes

alex86
09-05-05, 21:24
Τσιτα και το περιοδικο και το VCD πολυ καλα !!!! Μπραβο στα παιδια ( και σε οσους βοηθησανε ) προσδοκουμε σε ακομα καλυτερα πραγματα στο μελλον !!!

Υ.Γ. Ερωτηση: Ο εκδοτης ειναι ο τυπακος που χωνει τα μπινελικια στη BP ?????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΛΕΚΟΣ
15-05-05, 00:22
στο πρωτο τευχος ειναι?

opelcorsa-a
15-05-05, 00:33
Γιατί κυκλοφόρησε και δεύτερο;

L.R.C.
16-05-05, 15:14
Υ.Γ. Ερωτηση: Ο εκδοτης ειναι ο τυπακος που χωνει τα μπινελικια στη BP ?????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ΝΑΙ!!! :P :P :P :P με χαρακτήρα παιδια!!!!

Πέτρος
14-01-06, 04:21
Ισος Σχετικα Αργα Αλλα Τωρα Εγινα Μέλος! Το XL Ειναι Ομορφο! Οποτε Θελετε Κερναω Καφέ Ευβοια!!!!!!!

Toxic
10-02-06, 18:04
To XL κυκλοφορεί 15 του μήνα και έχει πισωκίνητο κόλαση και Vcd μπόμπα!!!Αναμείνατε γιατι σε 2 μήνες περίπου κλείνουμε χρόνο και γιορτάζουμε με πολλάάάά άλογα! :lol: 8)

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
10-02-06, 20:27
To XL κυκλοφορεί 15 του μήνα και έχει πισωκίνητο κόλαση και Vcd μπόμπα!!!Αναμείνατε γιατι σε 2 μήνες περίπου κλείνουμε χρόνο και γιορτάζουμε με πολλάάάά άλογα! :lol: 8)

στις 15 τουτουνου? του φεβρουαριοιυ? γιατι κι αυτο που εχω φεβρουαριο λέει. ετσι κι αλλιως δεν μου ξεφευγει ποτε αν και μου λειπει ενα! που μπορω να το βρω? πευκων 41 ?

Pithikos!
10-02-06, 22:12

Σε 2 μήνες κλείνουμε χρονο?????????? :shock: :shock: :shock: ?
Ωραία!Να μαζευτούμε όσοι ποιό πολλοί για να γουστάρουμε ακόμα περησότερο! :P

Pithikos!
17-02-06, 23:40
Τρελό εργαλείο φανέρωσε τo XL ε???Το S2000 πολύ το γουστάρω ρε παιδία!!!Εσείς το είδατε?

Takis
20-02-06, 01:14
Ετσι ....................
να τα βλεπουν οι γερμαναραδες για το τι μωρα βγαζει η Ιαπωνια. :twisted: :twisted: :twisted:

tsouf
20-02-06, 12:01
Απίστευτο το S2K. Japan ruleeeezzzzz... :D :D

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
20-02-06, 12:26
Τρελό εργαλείο φανέρωσε τo XL ε???Το S2000 πολύ το γουστάρω ρε παιδία!!!Εσείς το είδατε?

Μια δευτέρα τον έχω !!! χαρίζω κολονες πείτε του... :lol: :lol: :lol:

Pithikos!
20-02-06, 23:22
Σε πάω!!!! :lol: Που να βάλεις και 3τη!!Φαντάζομαι τι θα γίνετε :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
21-02-06, 01:21

Μια δευτέρα τον έχω !!! χαρίζω κολονες πείτε του... :lol: :lol: :lol:

......... στην ΠΑΤΗΣΙΩΝ που είναι γιαλι ο δρομος που να ξεκινησουν 630hp? εεε? στα πρωτα 20μ τον εχω. :lol: :lol: :wink:

mts
21-02-06, 15:08
paidia prepei na sas to pw! egw odhgisa to s2k kai ekana ton xrono ton kalo! paradido mathimata! opoios thelei as erthei na me brei! se ligo kairo kapou sto elliniko.....

tsouf
21-02-06, 16:04
thug είσαι απίστευτος... Ειδικά αυτή η προσπέραση από εσωτερική είναι όλα τα λεφτά.... You are my idol... :D :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
21-02-06, 20:14
πωωωω πωωωωω ρε Thug ! :!: εσύ ξέρεις τελικα ρε !!! εισαι το ιδαλμα μου !! :D :D θελω αυτόγραφο ! αλλα αν τολμας σε παω μια ψιλη με το μαμισιο skoda m9superghargergtivtsvtechnismocompressorottarytourbointercoolernosrs
33 1/3 rrninja που εχω :?: ?

mts
21-02-06, 20:17
:twisted: paidia xalarvste mia plaka kaname! :lol: den hmoun eg! o nothos aderfos tou makh, o mithridaths htan!!!!! :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
21-02-06, 20:37
που τον θυμηθηκες αυτον ρε !?
30 χρονια επιτυχιες? σωστός?

mts
21-02-06, 21:10
magka emeis to leme akoma kai gelame to idio! les na exoume problhma?

Takis
22-02-06, 00:29
magka emeis to leme akoma kai gelame to idio! les na exoume problhma?

Το ρωτας? :lol: :lol:

Takis
22-02-06, 00:37
Σε πάω!!!! :lol: Που να βάλεις και 3τη!!Φαντάζομαι τι θα γίνετε :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: !!!!!!!!!!!!!

Φαντασου να ειχε και διπλωμα. :lol: :lol: :lol:

Pithikos!
22-02-06, 18:45
Φαντασου να ειχε και διπλωμα. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ρε Τάκη!!!Ρε Τάκη!!!Ποιός σου είπε πως το παλικάρι μας δεν έχει δίπλωμα????????
Δίπλωμα έχει.............ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ!!!!!!
Οι καλήτεροι οδηγοί είναι χωρίς δίπλωμα αλλά και χωρίς ΑΥΡΙΟ!!!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
23-02-06, 12:30

Φαντασου να ειχε και διπλωμα. :lol: :lol: :lol:

εγώ παντως εχω!!! ΧΙ ΧΙ ΧΙ !

Pithikos!
23-02-06, 19:26
Φίλε παραλία δεν μας είπες όμως!της τρέλας ή της οδήγησης δίπλομα έχεις?????????????? :? :? :? :?

mts
23-02-06, 19:54
egw pantws ton eida sta megara kai :arrow: ....olo efevge o kolos tou. ara? den "exei" diploma "kanei" diploma :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
23-02-06, 21:03
[quote="Pithikos!"]Φίλε παραλία δεν μας είπες όμως!της τρέλας ή της οδήγησης δίπλωμα έχεις?????????????? :? :? :? :?[/quo

διπλωμα οδήγησης εχω επαγγελματικο (φορτηγου) διπλωμα τρελας εχω απεριοριστο ....................................................................................................
................................ ! Αλλωστε το κανονικο μου ψευδωνυμο εινα PSYCHO(BABA) αλλα καποιος το ειχε εδω περυσι και μου το βγαζει ρεζερβε . Η μάνα μου πάλι με φωνάζει ολοκουζουλο (ΚΡΗΤΗ!!!) και οι φίλοι μου καμμενο !

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ
ΒΑΒΥΛΩΝΙΟ ΤΕΡΑΣ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΦΡΩΝ
ΜΕ ΜΙΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ
ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ

Pithikos!
24-02-06, 18:50
Ρε παραλία σε όλα μέσα είσαι!!! :) Και το φορτηγό έτσι το πάς?ΔΙΠΛΩΜΕΝΟ???? :shock: :shock: :shock:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-02-06, 20:35
ΑΜΕ ειδικά τα μικρά που είχαμε τότε στην δουλειά μέχρι 10 τόνους τα διπλώνω εχω κι ενα videaki στο κινητο μου που κάνω burn out με ενα μικρό mercedes 410

tsouf
25-02-06, 16:01
Στείλ' το να το δούμε βρε παραλία.

Pithikos!
25-02-06, 16:19
Καλά σου λέει ο τσουφ!Θα το δουμε? :wink:

Stathis WOT
25-02-06, 19:49
δώσε video στο λαό

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
27-02-06, 12:10

δεν ξέρω πως να το στείλω ρε παιδια αμα θέλετε γραφτε μου ενα κινητο οποιος ξερει να του το στείλω να το ανεβασει

ALEX_SSGTi
03-03-06, 18:13

δεν ξέρω πως να το στείλω ρε παιδια αμα θέλετε γραφτε μου ενα κινητο οποιος ξερει να του το στείλω να το ανεβασει

Μπορείς να το φέρεις από το γραφείο βασικά!Δίπλα είσαι!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-03-06, 19:48
Αφησα εναν φακελο στην εξωπορτα του περιοδικου με ενα dvd την παρασκευη το βραδυ που εχει αυτο το videaki και αλλα δυο ! Το πήρατε ?

Stathis WOT
05-03-06, 20:36
Nai ok to pirame apo Triti tha to anevasoume

ALEX_SSGTi
08-03-06, 12:19
Nai ok to pirame apo Triti tha to anevasoume
Φέρτο μια να το δω και εγώ ρεεεεεεε!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
21-03-06, 12:15
Ασχετο λιγο αλλα δεν πειραζει !Γνωρίζετε οτι υπαρχει gay bar με το ονομα XL CLUB ? Απλα πληροφοριακά
(μην ρωτησετε που το ξερω εγω - exodos)

Ts@n@k@s
22-03-06, 02:09
Ασχετο λιγο αλλα δεν πειραζει !Γνωρίζετε οτι υπαρχει gay bar με το ονομα XL CLUB ? Απλα πληροφοριακά

Ρε το νου σαααααας..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ALEX_SSGTi
22-03-06, 19:18

Ρε το νου σαααααας..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8) :lol: :? :shock:

mts
22-03-06, 22:04
paralia den mas ta eixes pei ayta! :lol: ftou sou re! kai se eixa gia andra

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
23-03-06, 12:46
καλε αγορινα αντρας ειμαι ουυυυουυυυυ !!!!!!!!! ok !πλακα κανουμε! στο σοί μας εμεις δεν εχουμε χαλασμενους αλλα οπως λεει και το τραγουδι εχουμε:
''αντρες που νυχτοπερπατουν με βεργα και πιστολι
δεν τους εστελνουν τα EKAM κι η αστυνομια ολη!
αντρες που νυχτοπερπατουν μεσα στις καταιγιδες
λαλουνε* τα ΤΟΥΟΤΑ τους με διχως πινακιδες ! ! ! ''

λαλουνε* =παντιλικωνουν

Pithikos!
23-03-06, 18:53
Καλόόόόόό!!!!!!!!!!! :P :P :P :lol: :lol: :D

Ts@n@k@s
23-03-06, 19:55
Παραλία έχεις ταλέντο...
Καλή η μαντιναδα.
Κρητηκάτσι είσαι ωρέ??? :D

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
23-03-06, 20:22
καλα το ταλεντο μου ειναι αναμφισβητητο πλεον στον καλλιτεχνικο χωρο τοσο για την ικανοτητα που εχω στους στιχους και την συνθεση της μουσικης οσο και για την εκπληκτικη μου ερμηνεια στο τραγουδι και την υποκριτικη !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
μου εχουν γινει αλλωστε πολες προτασεις ειδικα για τηλεοραση ακομα και στο θεατρο αλλα περιμενω κατι που θα με συγκινησει και θα με αγγιξει πραγματικα σαν ανθρωπο πρωτα και μετα σαν καλλιτεχνη !
να φανταστεις το στιχακι αυτο το ειπα μια φορα στον Ζερβακη και το τραγουδισε και εγινε χαμος ! :P μεχρι και στο cd του το λέει !!!! :lol: :lol:

πωωω ! καλα ε ... panoramix power

tsouf
23-03-06, 20:34
Ζεβάκης & ΠΑΡΑΛΙΑΣ rulezzzz :D :D :wink: :wink:

Ts@n@k@s
24-03-06, 01:11
Ετοιμο για Fame story σε βλέπω φίλε Παραλία
:D :D :D :D

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-03-06, 11:47
για το dream show λεω καλυτερα που εχω και τα κονε!

Pithikos!
24-03-06, 13:13
για το dream show λεω καλυτερα που εχω και τα κονε!

Το κονέ σου είναι ο Ψινάκης φίλε παραλία!?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

tsouf
24-03-06, 15:59
ΠΑΡΑΛΙΑ πάει, σου βγήκε το όνομα... :P :P :P :lol: :lol: :lol: ( εννοείται ότι κάνω πλάκα :) )

ALEX_SSGTi
24-03-06, 16:56
Να του αλλάξω το username δηλαδή???
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-03-06, 19:04
[quote=ΠΑΡΑΛΙΑΣ]για το dream show λεω καλυτερα που εχω και τα κονε!

Το κονέ σου είναι ο Ψινάκης φίλε παραλία!?????? :lol: :lol: :lol: :lol:[/quot

οχι! ο αλλος που ειναι στην επιτροπη ο κωσταντης ειναι ξαδερφος μου
:twisted: :twisted: χι χι χι χι χι :twisted: οποια νεαρη ανερχομενη τραγουδιστρια ας περασει να τις κανω μια οντισιον να δουμε πως τα παει με το πουλοφωνο ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ALEX_SSGTi
24-03-06, 19:05
Ρε σεις! Χρυσό κουφέτο θα το κάνετε εδώ μέσα??

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
24-03-06, 19:14
Ρε σεις! Χρυσό κουφέτο θα το κάνετε εδώ μέσα??

μαλλον backroom facials :shock: :shock: :shock: :shock:
θυμισε μου να σου φερω κανα βιντεακι απο τις οντισιον :lol: :lol: :twisted: