Επιστροφή στο Forum : roll bars
made_in_japan
22-02-07, 10:24
γνωρίζει κανείς για roll bar πόσο κοστίζουν περίπου και που μπορω να παω να βάλω???
Ντογκας Ιωαννης
22-02-07, 11:43
εχεις pm...
εχεις pm...
Kalo tha itan na to analisoume edw mesa kai oxi se pm.
Egw px sta 2 manta pou exw tha topothetisw roll bar opos akrivos itan to manta 400 stin katigoria group B (Tin apogorevmeni)
Ντογκας Ιωαννης
22-02-07, 21:40
τι να αναλυσουμε?? ενα τηλ. και ενα ονομα του εδωσα... :shock: :?
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
23-02-07, 11:06
Εβαλα εγω στο δικο μου κρ60 αν θελεις παρε με τηλ.να σου πω τιμη και που πρωι 22990 25822 απογευμα 210 6391992
τι να αναλυσουμε?? ενα τηλ. και ενα ονομα του εδωσα... :shock: :?
Pistevo exei poli psomi i topothetisi roll bar!
Καραμιχάλης Βασίλης
10-09-08, 15:28
Και εγώ το ίδιο πιστεύω και επιδή δεν ξέρω τι παίζει θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μας έλεγε τι παίζει. Έχω ακούσει διάφορα...Αλλά το πιο τραβηγμένο ήταν ότι για να βάλεις κλουβί θες 600-800 ευρώ για το κλουβί και αλλά 3000 ευρώ για την αδεία ..Και μ έκατσε λίγο άσχημα το ποσό... άμα γνωρίζει κανείς οτιδήποτε ας μιλήσει.. :wink:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
10-09-08, 15:35
Και εγώ το ίδιο πιστεύω και επιδή δεν ξέρω τι παίζει θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μας έλεγε τι παίζει. Έχω ακούσει διάφορα...Αλλά το πιο τραβηγμένο ήταν ότι για να βάλεις κλουβί θες 600-800 ευρώ για το κλουβί και αλλά 3000 ευρώ για την αδεία ..Και μ έκατσε λίγο άσχημα το ποσό... άμα γνωρίζει κανείς οτιδήποτε ας μιλήσει.. :wink:
Ευτυχως που απαντησες στο τοπικ μετα απο ενα χρονο γιατι ειχε αρχισει να πιανει αραχνες! :lol: :lol: :lol:
Ρεεεεεεεεεεε Βασιλη , ρε Βασιλη! Που το ξεθαψες το θεμα? :lol: :lol: :lol:
μιας και το ξεθαψε ομως για πειτε να το εχουμε υποψιν γιατι μπορει να ειναι και το επομενο που θα μπει....
μιας και το ξεθαψε ομως για πειτε να το εχουμε υποψιν γιατι μπορει να ειναι και το επομενο που θα μπει....
Πλακα στην πλακα μονο για τ'αμαξια δν μιλαμε εδω μεσα πλεον...
Καραμιχάλης Βασίλης
10-09-08, 16:10
pedes nomizo oti ine ena apo ta pio simantika 8emata to roll cage k epidi skopevo na valo na m pei kapios ti pezei
:D
λοιπον μπωρεισ να φτιαξεισ μονοσ αρκει να ειναι συμφωνα με το j το j για οσουσ δεν γνωριζον ειναι ο διεθνεισ κανονισμοσ για ολλο τον μιχανοκινητο αθλισμο φ1 wrc kai ta λοιπα εχουμε λοιπον και λεμε...
1ον η σωληνα του κεντικου τοξιλιου δεν πρεπει να εχει λιγοτερο παχος 2.5 mm και διαμετρο οχι κατο απο 45 mm oi enalaktikew pros ta panv einai 50 διαμετροσ μεχρι 1.5 παχοσ το r αυτου πρεπει να ειναι 100 για τα υπολυπα τμηματα του ρολλβαρ πρεπει να εχου ελαχιστει διαμτρο 38 με παχοσ 2.5 η μεχρι 40 χ 1.5 οι πλατζεσ που θα παταει πανω στο απμαξι πρπει να ειναι 10 12 και παχω τουλαχιστον 3 mm τα γυρισματα των γωνιων πρπεει να ειναι τελια και το j μιλαει για τεφλικιση πραγμα που δεν ειναι ευκολο να μετριθει. αν καποιοσ δεν βρισκει σωλινεσ περιμ,ενω πμ να του πω που θα παει....
Καραμιχάλης Βασίλης
10-09-08, 16:21
ωραίος ρε Νάσσο νομίζω βοι8ισες αρκετά στο θέμα ... άδεια δεν χιάζεσαι ? άμα σε σταματήσει στρουμφάκι στο δρόμο με κλουβί τι μπορεί να σου κάνει?? Και από κόστος περίπου ?
ΥΓ. τοj που λες που μπορώ να το βρω??
spyros stn
10-09-08, 16:23
λοιπον μπωρεισ να φτιαξεισ μονοσ αρκει να ειναι συμφωνα με το j το j για οσουσ δεν γνωριζον ειναι ο διεθνεισ κανονισμοσ για ολλο τον μιχανοκινητο αθλισμο φ1 wrc kai ta λοιπα εχουμε λοιπον και λεμε...
1ον η σωληνα του κεντικου τοξιλιου δεν πρεπει να εχει λιγοτερο παχος 2.5 mm και διαμετρο οχι κατο απο 45 mm oi enalaktikew pros ta panv einai 50 διαμετροσ μεχρι 1.5 παχοσ το r αυτου πρεπει να ειναι 100 για τα υπολυπα τμηματα του ρολλβαρ πρεπει να εχου ελαχιστει διαμτρο 38 με παχοσ 2.5 η μεχρι 40 χ 1.5 οι πλατζεσ που θα παταει πανω στο απμαξι πρπει να ειναι 10 12 και παχω τουλαχιστον 3 mm τα γυρισματα των γωνιων πρπεει να ειναι τελια και το j μιλαει για τεφλικιση πραγμα που δεν ειναι ευκολο να μετριθει. αν καποιοσ δεν βρισκει σωλινεσ περιμ,ενω πμ να του πω που θα παει....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: καλά λέω εγώ να συνεργαστούμε
γνωρίζει κανείς για roll bar πόσο κοστίζουν περίπου και που μπορω να παω να βάλω???
παιδια
σωληνες ειδικου τυπου manesman τοξυλιο Φ48 χ3.2mm και υπολοιπα Φ38χ2.9mm.
καθε αυτοκινητο διαφερει, ετσι κοστος σωληνων και παρελκομενων διατομων χαλυβα 150 εως 230 ευρω +φπα. Εχω στοκ.
Κουρμπαρισμα απο εμενα δωρεαν για τα μελη του club, μονο Κυριακη, με παρεα εσας.
Κολλημα αν δεν προλαβαινω, κανεις οπουδηποτε, αλλα κολλαει και ο Λακης Κουκας, με λιγα λεφτα.
Για να εισαστε ασφαλεις στις τρελλες σας.
Τα εχω ξαναπει στο τοπικ παλαια events, drift 10.09.08
Δεν το κανω για να βγαλω χρηματα, μονο για να βοηθησω του νεους.
Νικος Λαρδης
PANOS ALEXIOU
15-09-08, 13:47
+1000 :wink:
Καραμιχάλης Βασίλης
16-09-08, 10:17
παιδια
σωληνες ειδικου τυπου manesman τοξυλιο Φ48 χ3.2mm και υπολοιπα Φ38χ2.9mm.
καθε αυτοκινητο διαφερει, ετσι κοστος σωληνων και παρελκομενων διατομων χαλυβα 150 εως 230 ευρω +φπα. Εχω στοκ.
Κουρμπαρισμα απο εμενα δωρεαν για τα μελη του club, μονο Κυριακη, με παρεα εσας.
Κολλημα αν δεν προλαβαινω, κανεις οπουδηποτε, αλλα κολλαει και ο Λακης Κουκας, με λιγα λεφτα.
Για να εισαστε ασφαλεις στις τρελλες σας.
Τα εχω ξαναπει στο τοπικ παλαια events, drift 10.09.08
Δεν το κανω για να βγαλω χρηματα, μονο για να βοηθησω του νεους.
Νικος Λαρδης
+1000 συγχαριτιρια για αυτι τιν προτοβουλια κ προσφορα νομιζω ι ασφαλια που σου παρεχει ενα roll cage δεν σιγκρινετε και σιγουρα θα βοιθισετε πολα πεδια που 3εκινανε!!!!
οταν τελιοσο με τιν ε3εταστικη 8α σας ενοχλισο μια κιριακι αμα ισχιει ακομα ι προτασι :lol: :lol: :lol:
[
οταν τελιοσο με τιν ε3εταστικη 8α σας ενοχλισο μια κιριακι αμα ισχιει ακομα ι προτασι :lol: :lol: :lol:[/quote]
Η προταση θα ισχυει παντα. Για ολους. Μην ντρεπεστε, ελατε οποτε θελετε.
Νικος Λαρδης
Καραμιχάλης Βασίλης
16-09-08, 10:29
[
οταν τελιοσο με τιν ε3εταστικη 8α σας ενοχλισο μια κιριακι αμα ισχιει ακομα ι προτασι :lol: :lol: :lol:
Η προταση θα ισχυει παντα. Για ολους. Μην ντρεπεστε, ελατε οποτε θελετε.
Νικος Λαρδης[/quote]
:D :D Νικος Λαρδης= RESPECT!!! :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.