Επιστροφή στο Forum : Καρτόδρομο 20/04/05?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
18-04-05, 23:51
Κάνετε κέφι να μαζευτούμε την τετάρτη απόγευμα κατά τις 16.30 να πάρουμε τα καφεδάκια μας να τα πούμε να ξαναγνορηστούμε και αν υπάρχει χρόνος να μπούμε και για πάντες;
opelcorsa-a
18-04-05, 23:58
Egw douleuw mexrei tis 18:00,ean mporesw tha erthw.
Mesa... Me tis pantes!!!!! Camera ana xeiras kai fygame gia kartodromo! Egw an kai 14:30 - 19:50 exw sxoleio kai to spiti mou einai kai 120km apo to kartodromo tha erthw!!!!
Pantws Thodwrh an ginetai ligo argotera... kata tis 18:00 pou eipe kai o opelcorsa-a tha htan akomh kalytera pisteuw!!!
Επιστήμονας
19-04-05, 01:17
sou kou den tha htan kalytera...? namilisoume kai me tin pista ktl...?
Εγώ μέσα. Μπορώ να είμαι από τις 17:00.
Συμφωνώ απόλυτα. Αν γίνει θα είμαι εκεί!! :o
Και εκτος απροόπτου μέσα!
Λογικά και εγώ μέσα αλλά μετά τις 6 αν γίνεται!Και να μπούμε λίγο μέσα ε????
ΘΕΟΔΩΡΗ εχουμε μιλησει με την πιστα ή απλα συναντιομαστε εκει και εαν κατσει μπαινουμε? Για να ξερω να φερω μηχανηματα :twisted:
cannonball
19-04-05, 17:41
Sorry πριν δεν ειχα κανει εγγραφη!!! :oops:
ΘΕΟΔΩΡΗ εχουμε μιλησει με την πιστα ή απλα συναντιομαστε εκει και εαν κατσει μπαινουμε? Για να ξερω να φερω μηχανηματα
εσύ φρόντισε να φέρεις κάνα αμάξι πρώτα!!!!!Αλλά φέρε και τα μηχανήματα σου καλού κακού!!!!
egw tha parw apousia mou fenetai .... :cry:
distixws kathimerines kai kiriws apogevmata den mporw...
eimai ergazomeno niato.. :? ..tha ta mathw omos ta nea apo prwto xeri..(e toxic?)...
opelcorsa-a
19-04-05, 23:44
Autokolita tha yparhoun;
DRIFT KING
20-04-05, 10:32
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6. ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΙΣ 7 ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
20-04-05, 10:46
Παιδιά καλημέρα σε όλους.
Με τη πίστα δεν έχω μιλήσει αλλά το να μαζευτούμε και να τα πούμε η πόρτα και το καφέ είναι για όλο το κόσμο.Αν κάτσει και υπάρχει χρόνος από τη πλευρά της πίστας θα μπουκάρουμε.Η ώρα που έγραψα είναι σημείο αναφοράς και βέβαια θα το διαλήσουμε το ραντεβού αν κλήσει η πίστα το βράδυ.
cannonball
20-04-05, 15:01
εσύ φρόντισε να φέρεις κάνα αμάξι πρώτα!!!!!Αλλά φέρε και τα μηχανήματα σου καλού κακού!!!!
Εσυ φροντισε την μπανιερα σου να μην βαζει νερα πρωτα και μετα θα δουμε για το δικο μου !!! Θα ζητησεις ομως χαρη και θα δεις :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Θα τα πουμε σημερα παιδια ανευ απροοπτου!!!
distixos paidia den tha mporeso na paravretho stin sinantisi logo austiris entolis giatrou :( :( :( :( :(
akoma sti douleia re gamwto...
gia peite...pws pige i sinantisi?....
cannonball
21-04-05, 01:00
Ειχαμε πολλες απουσιες σημερα :x :x :x :x :x :x :x
Θα πεσουν κεφαλια μαγκες!!!!!!!!
opelcorsa-a
21-04-05, 01:16
Wraia itan paidia mpravw,next time.
Αν καθιερωθεί θα είναι SUPER! Τα αυτοκίνητα μπαίνανε εναλλάξ με τα καρτ, αλλά όσοι μπήκαν έδειξαν αθεράπευτες τάσεις αποπροσανατολισμού :twisted: και ικανότητες εκτροπής των οπισθίων επίσωτρων κατά τον διαμήκη άξονα κίνησης του αυτοκινήτου :wink:
Βουλ, ευχαριστώ για τη βόλτα και τις συμβουλες. Αν ξαναμαζευτούμε την παραπάνω Τετέρτη, θα μου τα πείς πάλι από μέσα αυτή τη φορά.
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
21-04-05, 14:54
Παιδιά με τη παρουσία των drifter και με κουβεντούλες στο θέμα του drift πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη εξέλιξη από όλους πολύ γρήγορα.Εχθές όσοι δε κατάφεραν να έρθουν,απλά έχασαν την ουσία.Μήλησα με τον ιδιοκτήτη της πίστας για το driftclub και μας φηλοξενεί για σηναντήσεις κάθε δεύτερη τετάρτη.
Η συζήτηση άκρως επικοδομητική! Ανταλλάξαμε απόψεις επάνω στο θέμα στίσιμο του αυτοκινήτου, αναλύσαμε ορισμένες τεχνικές πλαγιολίσθησης και επικεντρωθήκαμε σε πιθανές μελλοντικές 'βελτιώτικές' προτάσεις για το κάθε αυτοκίνητο.
Από Drift λίγα πράγματα λόγο των πολλών απουσιών, αλλά όσοι μπήκαν είχαν την ευκαιρία να προσαρμόσουν τις τεχνικές τους στην άκρως τεχνική πίστα Kartodromo με σκοπό την μάθηση και φυσικά το παιχνίδι.
Στενοχωρήθηκα βέβαια όταν έγιναν κάποια σβουριλίκια μέσα στην πίστα αλλά και μέσα στα pits. Θεωρώ, κουτό να έχεις μια ολόκληρη πίστα για ΠΑΡΤΗ σου ώση ώρα θέλεις για να παίξεις και να μάθεις με ασφάλεια και να κάνεις σβούρες μέσα ή και έξω από αυτή... :(
Χάρηκα για την γνωριμία από πιό κοντά με ορισμένους από εσάς που είχαμε την τύχη να πούμε 5 κουβέντες.
Next time με βενζίνη και λάστιχα!!! Οι παρόντες ξέρουν! :P
Ηταν η πρώτη φορά που συναντήθηκα με όλα τα παιδιά και πέρασα υπέροχα. Η συζήτηση άκρως εποικοδομητική, το drift ακόμη περισσότερο! Ο Θοδωρής έδωσε ρέστα και έλιωσε driftάροντας και όχι σβουρίζοντας τα πίσω λάστιχα, τα οποία παρεπιπτόντως τα είχε τοποθετήσει για τον επερχόμενο αγώνα την Κυριακή στα Μέγαρα. Συνοδήγησα και με το δικό μου Ε21 με τον Βούλγαρη αλλά και με το δικό του Starlet. Φοβόμουν "ειλικρινά" αλλά είχα εμπιστοσύνη στα χέρια του, μάγκες ο τύπος ...οδηγάει!!!!
Γνωριστήκαμε με τα παιδιά, συζητήσαμε για όλα τα θέματα που αφορούν στους αγώνες drift και στο club. 8)
Ωραία ήταν παιδιά!!!Αλλά έφυγα νωρίς να πάρω τα λαστιχάκια μου!!!
22''magazine
22-04-05, 16:20
Ωραία ήταν παιδιά!!!Αλλά έφυγα νωρίς να πάρω τα λαστιχάκια μου!!! pes kiala!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.