Επιστροφή στο Forum : ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 18/2/07
Stathis WOT
11-02-07, 17:33
Την Κυριακή 18/2/07 μετά τις 10π.μ. θα μαζευτούμε όλοι στα Μέγαρα για την παραδοσιακή πλέον κοπή της πίτας. Η πίστα θα είναι ανοιχτή για προπόνηση, οπότε όποιος θέλει έρχεται ετοιμοπόλεμος...
Την Κυριακή 18/2/07 μετά τις 10π.μ. θα μαζευτούμε όλοι στα Μέγαρα για την παραδοσιακή πλέον κοπή της πίτας. Η πίστα θα είναι ανοιχτή για προπόνηση, οπότε όποιος θέλει έρχεται ετοιμοπόλεμος...ΑΧΑ..ΑΧΑ..!!!
Ντογκας Ιωαννης
11-02-07, 18:27
οχι παλι ρε πο!$#τη μου!!!
παλι θα λειπω...!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: γιατι δεν το κανουμε ενα "νορμαλ" σαβ/κο???? :?: :?: :?:
Θα μπορουμε να μπουμε δωρεαν στη πιστα ? Αν οχι ποσο θα πρεπει να πληρωσουμε ?
Εγω λογικα θα ερθω! Να δω που θα βαλω τα ζαντολαστιχα παλι..... :roll: :roll:
και εμενα για απουσια με βλεπω Κυριακη εχουμε τον ετησιο χορο τις λεσχης μας πολυ θα γουσταρα να ερθω στο κοπητηπιτα αλλα..... :cry:
και εμενα για απουσια με βλεπω Κυριακη εχουμε τον ετησιο χορο τις λεσχης μας πολυ θα γουσταρα να ερθω στο κοπητηπιτα αλλα..... :cry:
το κοπη τη πιτα το μαρουσι????
χαχαχαχαχαχαχαχα τι τραγικος αυτος ο τυπας....
κατι σαν τον κατμαν αλλα στο πιο αδυνατο... :D :D :D
ειμαι Ιταλια!γαμοτο ηθελα να ερθω θα εχει χαβαλε!
παιδια επειδη η μπεμπα ειναι συνεργειο και δεν ξερω αν θα προλαβει να βγει μεχρι την κυριακη.μηπως μπορει καποιος να με παρει μαζι του?
ειμαι Ιταλια!γαμοτο ηθελα να ερθω θα εχει χαβαλε!οριστε, τι καταλαβες που πηγες ιταλια; δεν βαλαμε και τα διπλά. θα ειχες τελειωσει και το δικο σου και θα τα βαζαμε παρεα. καλα να παθεις. εγω θα παω εστω και σαν θεατης.
giorgis_E21
12-02-07, 23:30
αχ ρε σταθη μεσα στο τριημερο σαν το all stars παραμονη χριστουγεννα...ετσι δε θα καταφερουμε να μαζευτουμε
Για μένα δεν πέφτει λόγος!!!
Είμαι μέσα. Από αύριο πάω για λάστιχα και τέτοια……….
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
δεν μου λέτε ρε παιδιά ???
η πίτα θα είναι κέϊκ ή θα φτιάξετε καμιά καλή κρεατόπιτα ???
εγώ πάντως αν δεν έιναι κάργα χοληστερουνούχα η πίτα δεν το σκέφτομαι καν ....
άμα έχει και λίγο ψαχνό μέσα μπορεί και να έρθω !!!
Τάκη τι λες κι εσύ ?????????????????????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: γιατι δεν το κανουμε ενα "νορμαλ" σαβ/κο???? :?: :?: :?:
Γιατι δεν ειμαστε normal ατομα.........
Stathis WOT
13-02-07, 11:52
Παίδες είναι το μόνο Σαββατοκύριακο που η πίστα των Μεγάρων θα είναι free. To επόμενο free ΣΚ θα είναι μέσα στο καλοκαίρι οπότε, τότε θα ήταν που δεν θα είμασταν νορμάλ...
Για όσους ενδιαφέρονται να μπουν μέσα, απλά θα πληρώσουν στην πίστα γύρω στα 40-50 Ευρώ και θα κάνουν όσους γύρους γουστάρουν
Εχει κανεις χωρο στο αμαξι του για μια τετραδα ζαντολαστιχα?????
giorgis_E21
13-02-07, 18:10
το φανταστηκα οτι δεν θα ειχανε τα μεγαρα το ελευθερο και το βαλαμε τοτε αλλα ειναι λιγο κουλη η ημερα (καρναβαλια και παραμονη καθαροδευτερας...πολλοι θα εχουν κανονισει,μερικοι δικοι μου ηδη αρχισαν να φευγουν)
ειμαι Ιταλια!γαμοτο ηθελα να ερθω θα εχει χαβαλε!οριστε, τι καταλαβες που πηγες ιταλια; δεν βαλαμε και τα διπλά. θα ειχες τελειωσει και το δικο σου και θα τα βαζαμε παρεα. καλα να παθεις. εγω θα παω εστω και σαν θεατης. παιζειςμε τον πονο μου ρε σακη! αντε μην μου την βαρεσει και δεν παω πατρα και ερθω απευθειας εκει!!
Ντογκας Ιωαννης
15-02-07, 22:20
τελικα θα ερθω στο κοπη τη πιτα !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
παραλια ακους????? :lol: :lol:
Μπραβο ρε γιανναρε !!!!! Θα γινει της πουτ@ν@ς το καψιμο !!!!!!
Να κανουμε και λιγο practice στο twin εκει που εχει απλα.....
giorgis_E21
16-02-07, 18:24
αντε τωρα να δω που θα βρω δευτερη μπαταρια για την καμερα-γιατι... δευτερη κασσετα εχω αλλα η μπαταρια δε θα φτασει!!!
giorgis_E21
18-02-07, 18:36
καλα εγω ειμαι για τα σιδερα (η για τα πανηγυρια,δεν εχω αποφασισει ακομα)
εμεινα εξω μεχρι τις 5 με τη κοπελια και λεω "αν πεσω να κοιμηθω δε θα ξυπναω μετα ασε να παει 8-8.30 και θα παω κατευθειαν μεγαρα"...και μετα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα πριν λιγο...ουτε ξυπνητηρια ακουσα ουτε τηλεφωνα...το'χασα και αυτο (γαμωτο)
καλα εγω ειμαι για τα σιδερα (η για τα πανηγυρια,δεν εχω αποφασισει ακομα)
εμεινα εξω μεχρι τις 5 με τη κοπελια και λεω "αν πεσω να κοιμηθω δε θα ξυπναω μετα ασε να παει 8-8.30 και θα παω κατευθειαν μεγαρα"...και μετα με πηρε ο υπνος και ξυπνησα πριν λιγο...ουτε ξυπνητηρια ακουσα ουτε τηλεφωνα...το'χασα και αυτο (γαμωτο)
LOL :D :D
giorgis_E21
19-02-07, 01:18
εμενα μου λες απο την ωρα που ξυπνησα με βριζω
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.