PDA

Επιστροφή στο Forum : Anartisi gia Kp60

4A-GZE
08-02-07, 15:36
Re paidia poios kserei kapoia kali anartisi gia starlet kp60? ennoeitai oti to autokinito einai xamilomeno me ta mama elatiria kommena akrivos stin mesi me apotelesma na kopanaei. Yparxei kapoia kali lisi xoris na sikothei to autokinito?? thelo na min kopanaei kai na exei ligo stisimo gia pista?zitao polla e?

ούζο
24-02-07, 14:52
Καταρχάς καλό θα είναι να βρεις για αρχή μπροστινά γόνατα από ΑΕ86, ώστε να μπορέσεις να βάλεις ανάρτηση της προκοπής... όπως coilover ή κάτι custom... Το έχω ψάξει κι εγώ αρκετά και βρήκα κάποιες εταιρίες στην Αμερική που φτιάχνουν ειδική ανάρτηση για kp61, είναι βέβαια ακριβή λύση...

http://www.paradiseracing.com/SCcoiloverkits.htm
http://technotoytuning.com/productdetail.php?p=659

4A-GZE
25-02-07, 01:09
Eisai poli eksipiretikos ouzo. eyxaristo. kati poio normal ksereis ligo poio ftini lisi? esy ti foras sto diko sou?

ούζο
26-02-07, 14:13
Το δικό μου είναι σαν χωμάτινο... ακόμα :P

Έχω παραγγείλει από τον paradice racing coilover... γιατί δεν ήθελα να καταλήξω στη λύση "κομμένα ελατήρια και koni"

4A-GZE
02-06-07, 13:01
Kapoios allos exei na mou proteinei tipota, kapoia metatropi pou pisteuei oti tha petyxei??

bimmer86
02-06-07, 16:38
Τα κομμενα ελατηρια ειναι μεγα λαθος . Ειναι απλα μια πολυ φτηνη λυση για χαμηλωμα

giorgis_E21
02-06-07, 16:45
εσυ φιλε μη το κανεις καποιοι αλλοι το κανανε και το χαιρονται

οχι οτι ειμαι υπερ αλλα πες οτι θες να ριξεις 1 ποντο τη μουρη επειδη σου πεταει πολλα μουτρα στα νερα (οχι στο drift σε κανονικη οδηγηση) γιατι να ακριβοπληρωσεις ελατηρια και να μη κοψεις μιση σπειρα?

bimmer86
02-06-07, 16:59
Γιατι το ελατηριο εχει δυο περιοχες (πανω και κατω) οι οποιες εχουν μεγαλυτερη σκληροτητα και μια ( στο κεντρο ) που ειναι πιο μαλακη οποτε αν κοψεις μια σπειρα , που αναποφευκτα θα κοψεις μια απο τις σκληροτερες περιοχες του ελατηριου αφου ειναι απο πανω και απο κατω , αχρηστευεις το ελατηριο .

bimmer86
02-06-07, 17:09
Αν ειμαι καπου λαθος δεχομαι και διορθωσεις :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
02-06-07, 21:31
Σωστόοοοοος ... αλλά και τα παιδιά έχουν σωστούς ( οικονομικούς ) λόγους ...

giorgis_E21
03-06-07, 00:02
εγω δεν ειπα οτι ειμαι υπερ φιλε

αλλα τι να κανουμε?μηπως αν αλλαξεις ελατηρια χωρις να αλλαξεις αμορτισερ εισαι οκ?μηπως αλλαζοντας και ελατηρια και αμορτισερ χωρις να ξερει ο μαστορας να στα ρυθμισει και στα βαλει σαν τα εργοστασιακα παλι εισαι καλυτερος?

δεν εχουνε ολοι και λεφτα για ρυθμιζομενες και και γνωσεις να τα ρυθμιζουνε σαν εμενα.... :lol: :lol: :lol:

Ts@n@k@s
03-06-07, 00:49
Το δικό μου είναι σαν χωμάτινο... ακόμα :P

Έχω παραγγείλει από τον paradice racing coilover... γιατί δεν ήθελα να καταλήξω στη λύση "κομμένα ελατήρια και koni"

Φίλε μου τα πήρες τελικά??
Ρωτάω γιατί σε κάποια ξένα φόρουμ στα οποία είμαι μέλος εχουν γραφτεί πολλά παράπονα για την εν λόγω εταιρεία :roll: :?

ούζο
04-06-07, 12:17
όχι δεν τα έχω πάρει ακόμα... :evil:
δικά μου μαλλον είναι τα παράπονα που έχεις δει...

Σαράφης Γιώργος
04-06-07, 12:48
εγω δεν ειπα οτι ειμαι υπερ φιλε

αλλα τι να κανουμε?μηπως αν αλλαξεις ελατηρια χωρις να αλλαξεις αμορτισερ εισαι οκ?μηπως αλλαζοντας και ελατηρια και αμορτισερ χωρις να ξερει ο μαστορας να στα ρυθμισει και στα βαλει σαν τα εργοστασιακα παλι εισαι καλυτερος?

δεν εχουνε ολοι και λεφτα για ρυθμιζομενες και και γνωσεις να τα ρυθμιζουνε σαν εμενα.... :lol: :lol: :lol:
Έτσι είναι αδερφέ , όταν τίθεται οικονομικό θέμα , όλες οι εξυπνάδες κόβοντε !

Ts@n@k@s
04-06-07, 14:32
όχι δεν τα έχω πάρει ακόμα... :evil:
δικά μου μαλλον είναι τα παράπονα που έχεις δει...

μ@λ@κία ρε ψηλέ, ελπίζω να μην έχασες πολλά $ τουλάχιστον

ούζο
05-06-07, 19:57
Υπάρχει και η λύση των KONI αν μπορέσεις να τα βρεις όμως!! Επίσης υπάρχουν ελατήρια χαμηλώματος για το kp60 από την APEX στα 180ευρώ. Έχω ακούσει και από μερικούς ότι βάζουν ελατήρια από MR2 ή από ΜΧ5... δεν ξέρω όμως αν όντως ισχύει αυτό!!

Το παλεύω να μην τα χάσω τα λεφτά γιατί δεν είναι και λίγα... Θα δείξει... :roll:

4A-GZE
24-10-07, 17:43
Kati allos kaneis? exei kaneis kapoia lusi??

kostas_corsa
17-11-07, 18:06
exw kai egw ena kp60 na ti ekana empros pisw anarthsh kayaba kai elatyria lada niva komena 26 pontous

paulo6sousa
17-11-07, 18:24
exw kai egw ena kp60 na ti ekana empros pisw anarthsh kayaba kai elatyria lada niva komena 26 pontous

26???

Σαράφης Γιώργος
17-11-07, 20:56
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

nassos
17-11-07, 21:03
λεω μηηπωωςςς επειδη ειναι jeep και κατα συνεπεια ψιλο εχει και τεραστια ελατηρια????? και για να μπουν στο stralet θελουν πολυ κοψιμο??? αν και ακουγετε κουφο, απο την αλλη κοβοντας ελατηρια τα ελατηρια χαλανε κουτσουρευουν και αλλαζει η προφορτιση ανα mm και δεν ειναι σταθερη.

paulo6sousa
17-11-07, 21:21
λεω μηηπωωςςς επειδη ειναι jeep και κατα συνεπεια ψιλο εχει και τεραστια ελατηρια????? και για να μπουν στο stralet θελουν πολυ κοψιμο??? αν και ακουγετε κουφο, απο την αλλη κοβοντας ελατηρια τα ελατηρια χαλανε κουτσουρευουν και αλλαζει η προφορτιση ανα mm και δεν ειναι σταθερη.

Κάτσε ρε Νάσσο,έχω δει τα ελατήρια του Niva του κανονικού ύψους.Δεν είναι και τίποτα τέρατα!Αν τους κόψεις 26 πόντους θα μείνει ένα μικρό κομμάτι ελατηρίου.Δεν ξέρω βέβαια πως είναι η ανάρτηση στο στάρλετ αλλά μου κάνει εντύπωση.Μάλλον το παιδί έχει βάλει τα μακριά ελατήρια του Νίβα που είναι για ψήλωμα.Εκεί οκ!

nassos
17-11-07, 22:10

Κάτσε ρε Νάσσο,έχω δει τα ελατήρια του Niva του κανονικού ύψους.Δεν είναι και τίποτα τέρατα!Αν τους κόψεις 26 πόντους θα μείνει ένα μικρό κομμάτι ελατηρίου.Δεν ξέρω βέβαια πως είναι η ανάρτηση στο στάρλετ αλλά μου κάνει εντύπωση.Μάλλον το παιδί έχει βάλει τα μακριά ελατήρια του Νίβα που είναι για ψήλωμα.Εκεί οκ!ειπα λεω μηπως, αν και το σταρλετ δεν εχει ουτε το μισο ελλατιριο σε σχεση με το νιβα

makis406
18-11-07, 15:39
Στο πρωτο μου σταρλετ ειχα βαλει κατι κομενα ελατηρια που μου ειχαν πει οτι ηταν απο λαντα 2105 μαζι με κονι κιτρινα το αποτελεσμα ηταν το αμαξι να ειναι ανυποφορο σε καθημερηνη χρηση (στην ουσια δεν ειχε αναρτηση) αλλα παντιαζε παρα πολυ ωραια. Τωρα προτημησα ενα σετ απεξ πηστευω οτι ειναι προτημωτερο να δωσεις κατι παραπανω απο το να πευτεις σε λακουβα και να σου φευγουν τα σφραγγισματα.

giorgis_E21
19-11-07, 21:39
δεν ειναι μονο τα σφραγισματα ειναι και το κακο που κανεις στο αμαξι και δε το ξερεις...και οταν το μαθαινεις ειναι πια αργα...

τετοιες βελτιωσεις δεν πρεπει να γινονται σε αυτοκινητα δρομου...

Σαράφης Γιώργος
19-11-07, 23:02
... "βελτιώσεις" ...

giorgis_E21
19-11-07, 23:34
νταξει εχεις δικιο οταν γινεται σωστα ειναι βελτιωση αλλιως λεγεται κακοποιηση

Σαράφης Γιώργος
20-11-07, 11:14
:wink:

Takis
20-11-07, 17:23
Έτσι ακριβώς. Διάβαζα το ποστ αλλά δεν συμμετέχω σε τέτοιου είδους καφρίλες. Άμα πληρώσεις βάζεις ανάρτηση με @ρχιδι@ . και όχι ότι είναι και ακριβά? Αυτές οι καφρίλες στοιχίζουν πιο ακριβά γιατί είσαι συνέχεια στο δώσε.

bimmer86
20-11-07, 21:41
Κοβετε γιατι χανομαστε ... :lol: :lol: :lol:

paulo6sousa
20-11-07, 21:51
Κοβετε γιατι χανομαστε ... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

4A-GZE
21-11-07, 23:25
Re paidia xalaroste mia lysi psaxno..

ΓΙΑΝΝΗΣ KR60
22-11-07, 22:26
Προχθες που πηρα τηλ για κονι δεν ηξεραν μου ειπαν αν βγαζει ακομα για κρ 60.Μια καλη λυση για πιστα ρε παιδια ποια ειναι.Το αυτοκινητο θα πηγαινει με τρειλερ και δεν θα κυκλοφορει καθολου μεσα στην πολη,αλλα μην τα πληρωσουμε και χρυσα.