PDA

Επιστροφή στο Forum : Απορια για kp60

Bill_Kp60
14-01-07, 19:01
Καλησπερα.Εχω ενα starlet 1.3 αλλα χαμηλα δεν τραβαει καθολου.Οταν ανεβαζει παει μια χαρα.Καμια φορα οταν αφησω το γκαζι με τριτη και το ξαναπατησω μου κανει ενα κλοτσημα και μετα αρχιζει να δινει.Μηπως θελει καθαρισμα η ρυθμισμα το καρμπυρατερ?Αν ναι που να παω να μου το ρυθμισουν.
Σκεφτομαι μεχρι και να αλλαξω το μοτερ (κατι σε turbo αν γινετε) αλλα μετα θελει αναρτησεις φρενα και ξεφευγω.

giorgis_E21
15-01-07, 03:49
γενικα ενα συγυρισματακι δε θα κανει κακο αν εισαι οκ απο ρευματα και αβανς

μη ψαξεις πολυ για μοτερ,ετοιμη η λυση,και δοκιμασμενη,ΑΕ86 και τα μυαλα στα καγκελα

πριν το μοτερ ομως φροντισε τα φρενα σου,την αναρτηση σου και το συστημα διευθυνσης.απο αψυχο μοτερ δε παθαινεις τιποτα,τα υπολοιπα μπορουν να προκαλεσουν μεγαλη ζημια

giorgis_E21
15-01-07, 03:49
γενικα ενα συγυρισματακι δε θα κανει κακο αν εισαι οκ απο ρευματα και αβανς

μη ψαξεις πολυ για μοτερ,ετοιμη η λυση,και δοκιμασμενη,ΑΕ86 και τα μυαλα στα καγκελα

πριν το μοτερ ομως φροντισε τα φρενα σου,την αναρτηση σου και το συστημα διευθυνσης.απο αψυχο μοτερ δε παθαινεις τιποτα,τα υπολοιπα μπορουν να προκαλεσουν μεγαλη ζημια

Bill_Kp60
15-01-07, 12:04
Γιωργη ευχαριστω για την απαντηση.
Να συμπληρωσω επισης οτι καποιες φορες οταν σβηνω το μοτερ ειδικα αν δεν το αφησω για λιγο ρελαντι δεν σβηνει κανονικα.Ειναι σαν να παιρνει 2-3 στροφες ακομα.Τι μπορει να φταει?
Φοβαμαι μηπως φταει η ηλεκτρονικη.Παιζει κατι τετοιο?
Η μετατροπη απο ΑΕ86 ποσο περιπου κοστιζει?Θελει να κοψω θολο η μπαινει απευθειας.
Το μοτερ αυτο ειναι Injection και ποσα αλογα περιπου βγαζει?

Ευχαριστω
Βασιλης

giorgis_E21
15-01-07, 18:36
φιλε βασιλη κανε αναζητηση στο φορουμ και θα βρεις το τηλ απο τον ενα και μοναδικο,εξαιρετικο και μη εξαιρεταιο ηλια τσιφετακη...

θα σου λυσει ολες τις ΤΟΥΟΤικες σου αποριες

Ντογκας Ιωαννης
15-01-07, 20:27
βασικα το θεμα κοστος δεν ειναι το προβλημα (γυρω στο 3000αρο):shock: σε τετοιες περιπτωσεις αλλα αν θα βρεις κιβωτιο.... :!: και ενα λογικο μοτερ.