PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΕΓΑΡΑ 17/12/06

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
12-12-06, 16:16
Εμαθα οτι την κυριακη η πιστα θα ειναι ανοιχτη :lol: :lol: Εγω ψηθηκα ηδη αν και εχω τραπεζι το μεσημερι σε γονεις και πεθερα λογω τις γιορτης μου κατι θα κανω δεν υπαρχει περιπτωση! :lol: :lol: ! Οσοι πιστοι προσελθετε.. :wink: ειναι μια ευκαιρια πιστευω να ξεμουδιασουμε λιγο και να κανουμε και μια ανεπισιμη συναντηση που τοσο καιρο συζηταμε :!: Και για οσους θα ειναι στο "all stars" ευκαιρια για προπονηση ! :wink:
DoJo τι λες? ψηνεσαι για practice? lets twin :!: :wink:

Labros
12-12-06, 16:50
Εξοχη ιδεα φιλτατε ...
εκτος απροοπτου ειμαι μεσα :D

Stelios
12-12-06, 23:41
Παιρνω τον Dojo κ το πλοιο της αγαπης κ ειμαστε εκει ηδη!!! :D :D

Ντογκας Ιωαννης
13-12-06, 10:41
ηταν να φυγω για εκδρομουλα αλλα μολις εφαγε ακυρο :lol: :lol:
θα ειμαι και εγω εκει :wink:

Επιστήμονας
15-12-06, 00:57
Oταν λες ανοιχτη ρε Παραλια τι εννοεις...;
Εχει TD κανα club;

Ντογκας Ιωαννης
15-12-06, 10:32
εννοει οτι δεν εχει κατι προγραματισμενο για αυτη την κυριακη και ειναι ανοιχτη για τον κοσμο...
εγω παντως ειμαι μεσα και καμια 10αρια ΜΧ5 ακομα :D
Λαμπρε που εισαι????

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-12-06, 12:42
εννοει οτι δεν εχει κατι προγραματισμενο για αυτη την κυριακη και ειναι ανοιχτη για τον κοσμο...
εγω παντως ειμαι μεσα και καμια 10αρια ΜΧ5 ακομα :D

Aυτο ακριβως :wink:
Εγω παντως θα παω πρωι πρωι γιατι το πολυ στις 2 πρεπει να μαι πισω και να εχω αλλαξει και αμαξι. Τι ωρα ανοιγει η πιστα? προλαβαινω να καψω 2 ζευγαρια λαστιχα? χωρανε αλλα 2 ζευγαρια λαστιχα στο mx5 ? οι απαντησεις την κυριακη ....

Ντογκας Ιωαννης
15-12-06, 16:27
νομιζω οτι την Κυριακή η πίστα είναι κλειστή λόγω 4T Safetrack. :? :?

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-12-06, 16:49
νομιζω οτι την Κυριακή η πίστα είναι κλειστή λόγω 4T Safetrack. :? :?

τωρα το ειδα κι εγω :cry: :cry: :cry: τελευταια στιγμη τα λενε αυτα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: κλαψ κλαψ σνιφ :cry:

Ντογκας Ιωαννης
15-12-06, 17:43
μολις πηρα τηλ. και ειναι οντως κλεισμενη... :twisted: :twisted: :twisted:

παλι Σχοινια μας βλεπω... :D :D

Labros
15-12-06, 17:48
φτου ξενερωσα :( αλλα :D θα παω στη δικια μας πιστα την κυριακη να καω :twisted:

Labros
15-12-06, 18:24
Ή εναλακτικα παμε ολοι σπιτι του παραλια γονεις πεθερικα κτλ στηνουμε και κανα δυο κορινες και δωστου...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-12-06, 19:02
Ή εναλακτικα παμε ολοι σπιτι του παραλια γονεις πεθερικα κτλ στηνουμε και κανα δυο κορινες και δωστου...

+1 :wink: :D :D :D :D :D :roll: :lol: :lol:

SST
15-12-06, 20:36

ρε τον θεο τι ειπε......

Stelios
16-12-06, 09:02
Χα χα χα!!! Το 8εμα ειναι δλδ να στη8ει η κορινα! απο κει κ περα... δν παιζει προβλημα! μου φαινεται οτι βρικαμε καινουργιο σλογκαν!!!!! :P :P :P :P :P

SST
16-12-06, 13:45
το οποιο ειναι?

Stelios
16-12-06, 23:20
την στεινεις την κορινα?? :wink: :wink: