PDA

Επιστροφή στο Forum : αλλαγη στο καντραν

giorgis_E21
03-12-06, 14:50
επεσα πανω σε παλιο χαλασμενο καντραν και ειπα να του κανω εγχειρηση...και το εβαψα

το τζαμακι ΔΕΝ βγαινει κουμπωτο αλλα με υπομονη και σωστο χειρισμο βγαινει χωρις να σπασει

το φοντο ηταν μαυρο οπως και οι δισκοι στα οργανα - τωρα λεω να βαψω πανω τους τα νουμερα

εβγαλα και τα κοκκινα καλυπτρα στα λαμπακια και μπορω να βαλω οτι χρωμα θελω στο φωτισμο

ειναι τελειως προχειρο και γι'αυτο ετρεχαν σταγονες και ακουμπουσανε παντου-μιλαμε απλα για πειραμα αλλωστε

πειτε εντυπωσεις

http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/kantran1.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/kantran2.jpg

ούζο
11-12-06, 15:26
καλό είναι!!! γιατί μπλε όμως... μήπως θα ήταν καλύτερα άσπρο?

giorgis_E21
13-12-06, 18:42
μεσα στο μυαλο μου εισαι το μετανοιωσα το μπλε και σκεφτηκα οτι ασπρο με μπλε αριθμους θα ηταν καλυτερο

tsilibithras
13-12-06, 20:14
Ωραίο!!! Και το μπλε καλό είναι! Και πρωτότυπο!
Τα όργανα αυτά όμως δεν είναι backlighted? :roll: Αν ναι, τώρα πώς θα φωτίζονται; :?

bimmer86
14-12-06, 00:11
Δεν ειναι κακο ! Οσων αφορα τα νουμερα μπλε αριθμους εχει η vw ! Εγω θα τα απεφευγα . Αυτο που πιστευω οτι ειναι απαραιτητο ειναι να βαφτουν οι βελονες κοκκινες ! Αν ειναι βεβαια δυνατο καθως δεν ξερω πως ακριβως φωτιζονται.

ούζο
14-12-06, 11:52
Κόκκινες? :roll: δεν θα δείχνουν καθόλου μετά και χωρίς φωτισμό, άστες έτσι τις βελόνες....

tsilibithras
14-12-06, 16:38
Κόκκινες? :roll: δεν θα δείχνουν καθόλου μετά και χωρίς φωτισμό, άστες έτσι τις βελόνες....
x2 :wink:

giorgis_E21
14-12-06, 18:36
στη δευτερη φωτο φαινονται κατι παραθυρακια απο πανω..πανω απο αυτα υπαρχουν 3 λαμπακια και στις τρυπες αυτες υπαρχουν κοκκινα πλαστικα φιλτρακια.ο φωτισμος λοιπον ειναι κοκκινος και προερχεται απο κεινα τα παραθυρα.οι δισκοι δεν εχουν δικο τους φωτισμο γι'αυτο βαφτηκαν.εγω ειπα να κανω ασπρους δισκους και μπλε παυλες χωρις καθολου νουμερα στα οργανα αλλα ειχα το μπλε ευκαιρο και το'κανα στα προχειρα.μετα ειδα οτι μπορει να αλλαξει εκεινο το αηδιαστικο κοκκινο φως μεσα στα οργανα πολυ ευκολα-απλα βγαζοντας εκεινα τα σιχαμενα κοκκινα πλαστικα-και χαρηκα

ούζο
14-12-06, 20:40
:lol: να σου πω.. δεν το ξεβάφεις να το κάνεις άσπρο? 8)

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-12-06, 14:36
σβηστο με blanco :lol: :lol: :lol:

tsilibithras
16-12-06, 01:58
στη δευτερη φωτο φαινονται κατι παραθυρακια απο πανω..πανω απο αυτα υπαρχουν 3 λαμπακια και στις τρυπες αυτες υπαρχουν κοκκινα πλαστικα φιλτρακια.ο φωτισμος λοιπον ειναι κοκκινος και προερχεται απο κεινα τα παραθυρα.οι δισκοι δεν εχουν δικο τους φωτισμο γι'αυτο βαφτηκαν.εγω ειπα να κανω ασπρους δισκους και μπλε παυλες χωρις καθολου νουμερα στα οργανα αλλα ειχα το μπλε ευκαιρο και το'κανα στα προχειρα.μετα ειδα οτι μπορει να αλλαξει εκεινο το αηδιαστικο κοκκινο φως μεσα στα οργανα πολυ ευκολα-απλα βγαζοντας εκεινα τα σιχαμενα κοκκινα πλαστικα-και χαρηκα

Ωραίος ο παίχτης!!!

giorgis_E21
17-12-06, 01:11
παιχτης??

που να δεις πως εγινε το τζαμι μπροστα

το τζαμακι δεν ειναι κουμπωτο ειναι κολλητο και αφου εκανα προσπαθεια-προβα να το βγαλω χωρις να σπασει οταν το εβγαλα για χαβαλε του'δωσα μια στο κεφαλι μου - ναι στο κεφαλι μου ειπα και δεν ημουν μεθυσμενος- και εγινε κομματια!!!!!!!

πλακα πλακα αρκει που μπορω να αλλαξω αυτο το σιχαμενο κοκκινο φως-το εχω αντιπαθησει παρα πολυ

tsilibithras
19-12-06, 16:26
Ε σιγά, μικρό το κακό! Οι τζαμάδες γιατί υπάρχουν;; :D
Μα καλά στο κεφάλι σου το χτύπησες κι εσύ; :twisted: