PDA

Επιστροφή στο Forum : DRIFTXTREME 26/11 Λάρισσα (ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ vol3)

Takis
27-11-06, 22:27
Λοιπόν παιδιά όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο ποστ ανέβηκα Λάρισα.
Μπορώ να πω ότι ήταν από τα καλύτερα σε διοργάνωση και θεαματικότητα drift extreme.
Όλα ξεκίνησα με μια πανέμορφη μέρα, με ένα πολύ ζεστό ήλιο. Πολλές συμμετοχές πολλοί θεατές και το βασικότερο μια πάρα πολύ καλή φιλοξενία από τον πίστα μαν και από όλο το επιτελείο της Λάρισας που αφορούσε το θέμα.
Η πίστα ήταν λίγο μικρή , πολύ γλιστερή και τρομερά θεαματική , αφού όλη η πίστα ήταν πιάτο στους θεατές που δεν έχαναν πόντο από το κάθε παντιλικι του αυτοκινήτου.
Άντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Ντογκας Ιωαννης
28-11-06, 11:15
Χαίρομαι και ζηλεύω λίγο… άντε να σας καμαρώσουμε!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
28-11-06, 11:45
Η πίστα ήταν λίγο μικρή , πολύ γλιστερή και τρομερά θεαματική
Άντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

οτι πρεπει δηλαδη για το mazdaki μου! :cry: Ηθελα πολυ να ερθω και ξενερωσα που δεν μπορεσα. Την κυριακη το σκεφτομουνα συνεχεια και ειχα κατεβασει μια μουρη μεχρι το πατωμα

flatliner
28-11-06, 19:38
...όπως ακριβώς τα είπε ο Τάκης είναι!!! Σίγουρα όσοι δεν ήρθαν έχασαν αλλά οι Λαρισέοι μας υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει κι άλλο Drift Event :wink:
Εγώ είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στην πίστα αλλά δόξα το Θεό έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή μου! ...συγκριτικά βέβαια με αυτά που έβλέπα... Χέσε μέσα, αλλά... Δεν βαριέσαι, τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά!

Anyway, το event ήταν καταπληκτικό απ'όλες τις απόψεις!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Λαρισαίους διοργανωτές που παρέδωσαν μαθήματα φιλοξενίας και αδερφικότητας στους Αθηναίους drifters!!!

bimmer86
28-11-06, 22:00
Πραγματι καταπληκτικη διοργανωση που ισως να εβαλε και λιγο τα γυαλια στην Αθηνα ! Εγω προσωπικα που εχω χασει λιγα απο τα drift extreme και γενικα drift events ειχα πραγματικα πολυ καιρο να δω τετοιο θεαμα ! Και μπραβο και σε ολους αυτους που ηρθαν απο ολη την Ελλαδα ειτε απλως για να παρευρεθουν ειτε για να τρεξουν στην πιστα . Οταν εφτασα στην superstage δεν πιστευα στα ματια μου ! Πλυμμηρα αυτοκινητων προς ολες στις κατευθυνσεις ! Σκεψου δηλαδη τι εχει να γινει στα Μεγαρα ... :D