Επιστροφή στο Forum : ΛΑΡΙΣΑ 26/11/2006
Θα ανεβει κανεις για το driftextreme τις 26 του μηνος ? Θα περασουμε καλα πιστευω!
off bugdet :cry:
φυλαμε για μεγαρα :lol: :D
Κατά 99% θα ανέβω εγώ , και από ότι άκουσα θα έρθει ο Τσιφετακης , ο Γραβαλος και ο flat liner .
Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση.
:P :P :P :P
giorgis_E21
23-11-06, 06:49
ολα θα παιχτουν παρασκευη πρωι στο δικαστηριο ....
εχει και τα στραβα της η ζωη
Τα λεμε εκει Τακη !
Με τι θα είσαι ? πες μου να σε αναγνωρίσω.
Και θέλω λεπτομέρειες για το που είναι η πίστα.
Μπορει να ανεβω κι εγω δεν ξερω ακομα! Τακη θα ανεβεις απο σαββατο η την κυριακη το πρωι και τι ωρα?
Δυστυχως θα ειμαι ποδαρατος ! Ελπιζω να μην ξενερωσες Τακη ! Θα σε βρω εγω . Οσων αφορα τις οδηγιες η πιστα νομιζω βρισκεται στο 6ο χλμ Λαρισας - Βολου . Θα σιγουρευτω και θα κανω αλλο ενα post με πιο συγκεκριμμενες οδηγιες το αργοτερο μεχρι αυριο το πρωι !
Λοιπον , μεσα απο τη Λαρισα πας ως εξης : Ο πιο κεντρικος δρομος στη Λαρισα ειναι η οδος ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ( η οποια ειναι προεκταση της ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ αν μπεις στη Λαρισα απο την πλευρα που υπαρχει το PRAKTIKER) Παιρνεις τον δρομο αυτο λοιπον και στριβεις δεξια στην οδο ΒΟΛΟΥ (η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι η παλια εθνικη Λαρισας - Βολου) και η πιστα βρισκεται στο 6ο χλμ του δρομου αυτου. Εκει πρεπει να υπαρχει αναλογη πινακιδα για την πιστα .Ειναι αρκετα ευκολο και αν ρωτησεις οποιοσδηποτε μπορει να σου πει . Ελπιζω να μην σας μπερδεψα :wink:
pisteuw pws ithele polla parapanw to sigekrimeno event!
perimena kati kalitero.mipws kapoioi kourastikan kai alloi varethikan?
Εξήγησε μας το παράπονο σου!!!!
Και εγω ειμαι περιεργος να το ακουσω :?:
pisteuw pws ithele polla parapanw to sigekrimeno event!
perimena kati kalitero.mipws kapoioi kourastikan kai alloi varethikan?
θα ηθελα να μεταφερθει η κουβεντα αυτη στο topic ''ΠΑΛΑΙΑ EVENTS'' και επισης θα ηθελα οταν εκφραζονται παραπονα να ειναι πιο αναλυτικα για να καταλαβαινουν και οι αλλοι που παρακολουθουν και οταν λεω αλλοι εννοω και τα παιδια του xl και να μπορουν να διωρθοθουν οπως επισης και να υπαρχει μια αντιπροταση στο παραπονο ουτω σωστε να βγαινει κατι απο την συζητηση καλο και οχι να γραφουμε για να γραφουμε. αυτα παντα φιλικα και καλοπροαιρετα
den exw paraponw apo tous diorganotes.to stisimo tou event itan poli sirma.oi agwnizomenoi omws einai to theama.ean den iparxei theama den iparxei tipota.oso kala kai na to kanoun ta paidia tou xl kai oloi osoi asxolountai me ta driftextreme den ginete xwris theama.ti na paei na dei o kosmos?osoi theates itan dipla mou(autous pou akouga diladi) to mono pou ekanan itan na koroideuoun....! :? ti allo na pw? :( twra katalavate mallon ti ennow!
you might have a point :?
giorgis_E21
05-12-06, 19:59
ας διαθεσουν πρωτα το χρονο και το χρημα των αγωνιζομενων και μετα ας κοροιδευουν
μπορει να μην ημουν εκει ομως νομιζω οτι η ανωριμοτητα βασιλευει στη κερκιδα αλλα και σε συμμετεχοντες
ΔΕΝ ειμαστε μια ομαδα αργοσχολων τσιγγουνηδων που μαζεψαμε τα σκουπιδια απο τις μαντρες να το παιξουμε drift-champions
ο καθενας οπως μπορει και με οσα μπορει να διαθεσει συμμετεχει σε εναν ΑΓΩΝΑ drift - οχι σε βολτα τυπου λουνα παρκ
σαν θεατες θελουμε να δουμε το θεσμο να γινεται καλυτερος οχι καθε φορα να ψαχνουμε αφορμη να το γελοιοποιησουμε
οσο για μερικους συμμετεχοντες..τι νομιζουν? οτι παιρνοντας ενα χρεπι μπορουν να κοροιδευουν τις προσπαθειες μας?
ειναι αθλημα,θεσμος,αγωνας,πειτε το οπως θελετε,αλλα οχι αστειο.δεν ειναι αστειο,τουλαχιστον για μερικους,ειναι μια ανωτερη μορφη αγωνα απο ενα sprint,ενα πιο θεαματικο απο το ποδοσφαιρο αθλημα,ειναι κατι που το πηραμε στα σοβαρα και οφειλουν μερικοι να σεβαστουν,αλλιως να μην ξανασχοληθουν
Jackal21 φιλε δεν μιλαω για σενα προς θεου βρεθηκα κι εγω στη θεση σου στα βραχνεικα
ας διαθεσουν πρωτα το χρονο και το χρημα των αγωνιζομενων και μετα ας κοροιδευουν
μπορει να μην ημουν εκει ομως νομιζω οτι η ανωριμοτητα βασιλευει στη κερκιδα αλλα και σε συμμετεχοντες
ΔΕΝ ειμαστε μια ομαδα αργοσχολων τσιγγουνηδων που μαζεψαμε τα σκουπιδια απο τις μαντρες να το παιξουμε drift-champions
ο καθενας οπως μπορει και με οσα μπορει να διαθεσει συμμετεχει σε εναν ΑΓΩΝΑ drift - οχι σε βολτα τυπου λουνα παρκ
σαν θεατες θελουμε να δουμε το θεσμο να γινεται καλυτερος οχι καθε φορα να ψαχνουμε αφορμη να το γελοιοποιησουμε
οσο για μερικους συμμετεχοντες..τι νομιζουν? οτι παιρνοντας ενα χρεπι μπορουν να κοροιδευουν τις προσπαθειες μας?
ειναι αθλημα,θεσμος,αγωνας,πειτε το οπως θελετε,αλλα οχι αστειο.δεν ειναι αστειο,τουλαχιστον για μερικους,ειναι μια ανωτερη μορφη αγωνα απο ενα sprint,ενα πιο θεαματικο απο το ποδοσφαιρο αθλημα,ειναι κατι που το πηραμε στα σοβαρα και οφειλουν μερικοι να σεβαστουν,αλλιως να μην ξανασχοληθουν
Jackal21 φιλε δεν μιλαω για σενα προς θεου βρεθηκα κι εγω στη θεση σου στα βραχνεικα συμφωνω μαζι σου, αν και δεν καταλαβα τι ενοεις <<χρεπι>> εγω πχ εχω το λαντα αυτο που εχω και ειναι ετσι οπως ειναι. προσπαθω να το βελτιωσω σιγα σιγα και καθε φορα που μπαινω στην πιστα εχω και καλυτερα αποτελεσματα οσο αφορα το θεαμα. ενας φιλος μου που ηταν στην κερκιδα, και ηταν σε ολες τις διοργανωσεις που εχω λαβει μερος, μου ελεγε τα σχολια και τις αποδοκιμασιες. την τελευταια φορα ειχα και θετικα σχολια. να προσθεσω οτι οπως οι περισσοτεροι ετσι κι εγω πριν μπω σε πιστα δεν ηξερα ουτε μπορουσα να φανταστω το βαθμο δυσκολιας που εχει αυτο που κανουμε.
Ντογκας Ιωαννης
06-12-06, 15:07
Δεν νομίζω να λέει για αυτοκίνητα σαν το δικό σου φίλε GISMO που είναι σε πολύ καλή κατάσταση… για κάποια άλλα μάλλον το είπε που αφήνουν τα σάπια τους μέσα στην πίστα…
giorgis_E21
06-12-06, 15:48
ακριβως αυτο εννοω dojo
gismo σου ειπα και πιο παλια κι εγω lada ειχα καποτε αλλα ειδα ανθρωπο να παιρνει απο τα "χαριζονται αντικειμενα" αυτοκινητο με σκοπο να τρεξει σε driftextreme και δε το δεχομαι
εχεις ενα αμαξι που και παει με τις παντες - κι ας μην ειναι παντες διαρκειας - και εβαλε τα γυαλια στο αλλα lada με το ωραιο βαψιμο και εκεινο το υποτυπωδες bodykit,και απο τη πρωτη στιγμη που μπηκες μεχρι τα battles με το αλλο lada εδειξες βελτιωση αρα μην επηρεαζεσαι απο τα αρνητικα σχολια αλλων
Jackal21 φιλε δεν μιλαω για σενα προς θεου βρεθηκα κι εγω στη θεση σου στα βραχνεικα
eimai apoleitos simfwnos!vlepw oti katalaves ti ennow! :D to anelises kiolas kalitera apo emena!eidika ekei pou les gia tous ipoloipous simmetexontes...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.