PDA

Επιστροφή στο Forum : DRIFTXTEME 15/11 ΑΘΗΝΑ (ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ vol2)

Labros
16-11-06, 11:20
καλημερα σε ολους .πραγματικα ηταν πολυ ωραια χθες η πιστα μου αρεσε παρα πολυ αν και δεν την χαρηκα οσο θα ηθελα :cry:
γνωρισα και αλλους αρρωστους απο κοντα τους οποιους τους ηξερα μονο απο το φορουμ , το ωραιο ειναι οτι τα ειπαμε λες και γνωριζομασταν χρονια και ολη η διαθεση ηταν πολυ ωραια και παρειστικη οπως πρεπει να ειναι.
οι γωνιες του σταθη ηταν απιστευτες και το drift του συνεχομενο μπραβο.τα jerseys αν ειχαν φωνη θα ουρλιαζαν καθε φορα που περναγε ο τσιφε . εκεινος ο ψηλος παλευε το παληκαρι :lol: :lol:
τακης γαμω τα παιδια 8) με τρελη διαθεση και γενικως τα παρασαμε ομορφα 8)

Ντογκας Ιωαννης
16-11-06, 11:53
Όντως χθες ήταν πολύ καλα,παρα πολύ καλά!!!
Χάρηκα που ήταν εκεί όλοι οι συνήθεις ύποπτοι και που κύλησαν όλα ομαλά χωρίς προβλήματα …
Ένα μεγάλο πραγματικά μπράβο στα παιδία του XL για το κουράγιο τους αλλά και στους οδηγούς που κατά 90% ακολούθησαν τις οδηγίες του Στάθη και όλα πήγαν καλά…
Υ.Γ. ποιον ψηλό εννοείς κύριε Λάμπρο?? :?
Υ.Γ.2 που είναι το κιβώτιο ?? ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ???
:lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
16-11-06, 14:44
Εγω αργησα να φυγω απο την δουλεια αργησα να φυγω απο το σπιτι γιατι ηταν η γυναικα μου ψιλοαρωστη αργησα να παρω το αμαξι απο το συνεργειο που δεν ηταν και ετοιμο με γραψανε στον δρομο που ερχομουνα μου ψιρισανε και τα πραγματα στα pits κι εκει που ολα πηγαινανε στραβα μπηκα στην πιστα και το καταευχαριστηθηκα ευτυχως το αμαξι δουλεψε καλα χωρις πολλα προβληματα κι ετσι προσπαθησα κι εγω για το καλυτερο! δεν ξερω πως σας φανηκα αλλα πηγα πολυ καλυτερα απο τις προηγουμενες φορες και χαρηκα! η διοργανωση αψογη το κλιμα φιλικο και ολα πηγανε καλα! Μπραβο στα παιδια απο το XL μπραβο και σε μας ! Το επιπεδο ανεβαινει και οι μαχες καλα κρατουν!
Υ.Γ. Αν καποιος εχει τραβηξει με καμερα και ειμαι κι εγω μεσα παρακαλω για μια κοπια ! Δυστυχως δεν εχω καμερα και θελω να δω τι κανω και πως τα παω μιας και φαινετε διαφορετικα απο την θεση του οδηγου και διαφορετικα απέξω
Τελος να ευχαριστησω τον DoJo που με βοηθησε οταν η μπαταρια μου δεν αντεξε τα g και εκανε βολτες στο πορτ μπαγκαζ κοβωντας τους πολους!

Takis
16-11-06, 16:56
Ολα ηταν μια τρελα.Εγω μετα απο μια μεγαλη απουσια απο την πιστα , μπορω να πω οτι ξεμουδιασα, λιγο.
Το αμαξι δεν ηταν στα καλητερα του αλλα ολα καλα.
Οσο για τα παιδια του XL τι να πω, ΜΠΡΑΒΟ. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα για την καλη λειτουργια του προγραματος και μπραβο σε ολους (σχεδον) τους οδηγους που ηταν πιο βελτιωμενοι απο την προηγουμενη φορα και πανω απολα ηταν πιο ωριμοι στην συμπεριφορα τους οσο αφορα τους κανονισμους.

Αντε τωρα ξανα στην Λαρισα και το τρελο 2μερο στα Μεγαρα.

Labros
16-11-06, 17:02
να προσθεσω μερικα γιατι το πρωι βιαζομουν ειχα κλεισει ραντεβου απο χθες με το μαστορα :lol:
ο γιωργης τρελαμενος πρωτος στην πιστα ηρθε. ο αλλος ο μυστηριος που κοβει βολτες στην δημοκρατιας και κατασκοπευει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ο παραλιας με το χαμογελο στα χειλη 8) vamos ala playa , εκεινος ο ψηλος που δεν τον χωραγε η μπλουζα του αλλα ουτε και το αμαξι του καπως βελτιωθηκε :lol: :lol: :lol:
αυτα και παμε γι'αλλα 8)

GIZMO
16-11-06, 19:13
μπραβο και παλι μπραβο στα παιδια του xl και να πω κι εγω με την σειρα μου οτι εχθες το ladorkini μου με ευχαριστησε αρκετα σε αναλογια με τι του εχω αλλαξει απο οταν πρωτοξεκινησα. φυσικα νιωθω οτι και εγω εχω βελτιωθει στην πιστα. το καλυτερο ομως ηταν οτι ειχα την τιμη να καθησω στο δεξι καθισμα του σταθη :o :lol: :lol: για τρεις γυρους. αλλο να το βλεπεις απο εξω και αλλο να το ζεις. σταθη σε ευχαριστω....

Ντογκας Ιωαννης
17-11-06, 10:46
εκεινος ο ψηλος που δεν τον χωραγε η μπλουζα του αλλα ουτε και το αμαξι του καπως βελτιωθηκε

Ταααακηηηη μαλλον για σενα λεει... :roll: εγω δεν παιρνω αλλη βελτιωση...!!! :lol: :lol: :lol:

alimonos
17-11-06, 12:01
χώστε και καμιά φωτό ρε παιδιάαααααααααα !!!!!!!!!!

Labros
17-11-06, 14:14
εκεινος ο ψηλος που δεν τον χωραγε η μπλουζα του αλλα ουτε και το αμαξι του καπως βελτιωθηκε

Ταααακηηηη μαλλον για σενα λεει... :roll: εγω δεν παιρνω αλλη βελτιωση...!!! :lol: :lol: :lol:
θα σε πλυνουμε με καυτο νερο να μπασεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
α ρεεεε μουρλοκομειοοο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλοιμονε πρωσοπικα ουτε φωτογραφικη δεν ειχα θα περιμενω το XL 8)

ΑΝΤΖΥ
17-11-06, 19:11
ΧΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ..

SST
17-11-06, 20:29
τυχεροι εσεις οι απο κατω.....

κλιψ...

Takis
17-11-06, 23:45

Δεν νομίζω ρε παιδιά να λέει για μένα , εγώ ζακέτα φόραγα και όταν ζεστάθηκα την έβγαλα και αυτήν.

Και όσο για το LEXUS αμι τι άλλο από χώρο . χωράω εγώ και Κανά δυο τρελά μωρά!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Labros
18-11-06, 11:18
τρελο αγορι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΤΖΥ
18-11-06, 17:01

Δεν νομίζω ρε παιδιά να λέει για μένα , εγώ ζακέτα φόραγα και όταν ζεστάθηκα την έβγαλα και αυτήν.

Και όσο για το LEXUS αμι τι άλλο από χώρο . χωράω εγώ και Κανά δυο τρελά μωρά!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

giorgis_E21
18-11-06, 18:23
παιδια συγνωμη αλλα ουτε εγω ειχα μεσο για φωτο η video εκτος απο το κινητο και αυτα που εχω δεν αξιζουν και τοσο..

παρ'ολα αυτα υποσχομαι να τα βαλω σε φακελο και να τα αφησω ελευθερα για download αλλα ξαναλεω δε λενε και πολλα

καλα ε η ατμοσφαιρα ηταν μοναδικη - μοναδικη λεμε!!!

λαμπρο εισαι κορυφαια μορφη ρε,κι εσυ και ο ξαδερφος - τακη πολυ σου παει το carbon look του lexus - ρε παραλια δεν αφηνουμε ανοιχτο το mazda μεσα σε τοσο κοσμο - σταθη δε σε ειδα σε φορμα.... - θοδωρη και ηλια τα starlet εχουν γραψει ιστορια που θα ζηλευαν τα αλλα driftαμαξα - gismo πολυ τρέλα το lada,καλυτερο απ'το αλλο το "μουσταρδι" - καββαδια ηρθες απο το βορρα και μας εστειλες,εβγαλε ολη την ευθεια μπροστα στις κερκιδες με τις πορτες και ηταν η πρωτη του φορα στο καρτοδρομο!! - για πλουμιστο τι να πω...εδειξε τη κλαση του ο ανθρωπος με το Ε30 turbo

επισης να αναφερθω στις μαχες που ξεχασαμε...πολυ γουσταρα θοδωρη+ηλια , σταθη+τακη , τα lada και γενικα την ολη φαση

τωρα αν ειναι να πουμε κατι που δε μας αρεσε ας πω οτι η μουσικη ηταν ισως πιο δυνατα απ'οσο επρεπε

ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στο XL για οσα κανει για εμας και αυτο που αγαπαμε

Takis
19-11-06, 21:08
Για το βανακι ? τίποτα ? ούτε ένα σχόλιο?

Ντροπή .
:lol: :lol: :lol: :lol:

giorgis_E21
20-11-06, 05:24
ω ρε φιλε ναι το ξεχασα μελισσουργος rules cossie μοτερ και transit κλουβα σε drift για μουρλοκομειο τυπου XL-vcd 5!!

ανεβαζω απο το κιν σε αθλια αναλυση μερικες φωτο και κατι βιντεο θα τα δειτε στη σελιδα μου

http://www.myspace.com/giorgis_e21

κατω απο τη φωτο του Ε21 πατατε pics η vids

giorgis_E21
20-11-06, 08:06
ας βαλω τις φωτο εδω..
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture008.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture011.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture007.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture010.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture009.jpg
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture006.jpg

φωτο εχω μονο pits αλλα τα video ειναι απο σταθη και λαμπρο-προσεχως κι ενα μικρο με σταθη κ τακη απο τις μαχες!

ξαναλεω ειναι απο κινητο μη βαρατε αυτο ειχα μονο...

Labros
20-11-06, 11:05
μπραβο ρε Γιωργη ... :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
20-11-06, 12:26
- ρε παραλια δεν αφηνουμε ανοιχτο το mazda μεσα σε τοσο κοσμο -

Το αμαξι το παρακολουθουσαν τα ''σκυλια'' μου ολη την ωρα και δεν το πειραξε κανεις για τα πραγματα που λεω επειδη αργησα να ερθω βρηκα θεση στην ακρη των πιτς οπου δεν τα εβλεπα

giorgis_E21
20-11-06, 22:35
ανεβασα και σταθη - τακη απο τις μαχες αλλα δε φαινεται καλα

επισης εχω τσιφετακη σε μικρη εξοδο και βουλγαρη - σε χαλια εικονα αλλα σε τρελα κεφια

ΑΝΤΖΥ
21-11-06, 16:58
ΤΑΚΗΗΗΗΗΗ...!!!!ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΤΟ LEXUS???ΚΑΛΟΟΟ..!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ EVAKI ( :cry: :cry: :cry: :cry: ) ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? :shock: :shock:

Labros
21-11-06, 19:29

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ EVAKI ( :cry: :cry: :cry: :cry: ) ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? :shock: :shock:
Σε πιανω αδιαβαστη καλη μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takis
22-11-06, 00:03
Πολλές απουσίες για αυτό …!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

SST
22-11-06, 13:28

ε με τις μαυρες κουρσες περνας απαρατηρητος.....

αν ομως το βαλεις μπροστα τοτε το θωρουν και κλαινε..... :D :D :D :D :D :D :D

ΑΝΤΖΥ
22-11-06, 18:38

Σε πιανω αδιαβαστη καλη μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ DRIFT EXTREME..labro ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΗ ΒΟΛΤΑ... :wink: :wink: :wink:

ΑΝΤΖΥ
22-11-06, 18:39
Πολλές απουσίες για αυτό …!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.. :cry: :cry: :cry:

Labros
23-11-06, 01:30

Σε πιανω αδιαβαστη καλη μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ DRIFT EXTREME..labro ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΗ ΒΟΛΤΑ... :wink: :wink: :wink:

αστο καλυτερα ειμαι απαισιος συνοδηγος :wink: :lol: :lol:

Labros
23-11-06, 01:39

funακο το'χεις το ποιητικο :lol: :lol:

giorgis_E21
23-11-06, 06:59
να δεις ποιημα που θα σου γραψει αν στα μεγαρα δε καθαρισεις το ονομα σου....

ΑΝΤΖΥ
23-11-06, 17:05

αστο καλυτερα ειμαι απαισιος συνοδηγος :wink: :lol: :lol:EΣΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ... :wink: :wink: :wink: :wink:

Labros
23-11-06, 17:46
για βολτα με το 8αρι δυσκολο εως αδυνατο λογω ''τεχνικων ανωμαλιων'' αλλα με το 7αρι οσες θες :wink:

SST
23-11-06, 18:54

πλακα πλακα αμα δω οτι με παιδαγωγικο που θελω να περασω δεν εχει ψωμι το κοβω να γινομαι ποιητη η raper που ειναι της μοδος....

raper και στο drift εξπερ.... :D

Ντογκας Ιωαννης
23-11-06, 20:15
οραιες οι φωτο στο gallery... ευχαριστουμε πολυ παιδες :wink: :D

Jimmis
24-11-06, 10:07
για βολτα με το 8αρι δυσκολο εως αδυνατο λογω ''τεχνικων ανωμαλιων'' αλλα με το 7αρι οσες θες :wink:

Λαμπρο τι θα γινει θα την ψησεις την πιτσιρικα γερομπισμπικη χιχιχι καλημερες θ ασου στειλω pm

ΑΝΤΖΥ
24-11-06, 17:39

Λαμπρο τι θα γινει θα την ψησεις την πιτσιρικα γερομπισμπικη χιχιχι καλημερες θ ασου στειλω pm :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ΑΝΤΖΥ
24-11-06, 17:48

πλακα πλακα αμα δω οτι με παιδαγωγικο που θελω να περασω δεν εχει ψωμι το κοβω να γινομαι ποιητη η raper που ειναι της μοδος....

raper και στο drift εξπερ.... :DΨΗΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕ...!!!!

SST
24-11-06, 20:19
ψηνεσε?

τι εννοεις γιατι εχει lagαρει το εφηβο μυαλο μου...? :?:

Labros
25-11-06, 16:50
αρεεε funακο εισαι και σπουδαγμενο παιδι...... κριμα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SST
25-11-06, 21:23
εεεεε εχω λιωσει στο διαβασμα και καταλαβαινεις......
τι ηθελε να πει?

εε?

με επιασε η περιεργεια...

Labros
25-11-06, 21:25
ελα το καλοκαιρι Ζακυνθο να σου κανω μεταπτυχιακα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SST
25-11-06, 21:26
θα κανονισω.

Takis
25-11-06, 22:36

Με τις Αγγλιδούλες?

Labros
26-11-06, 14:34
ποσα ξερειςςς :!: τρελο αγορι :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
27-11-06, 12:05

Με τις Αγγλιδούλες?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντε και το καλοκαιρι ξανα ζακυνθο για driftextreme....
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :roll:

Labros
27-11-06, 14:32
αντε να σε παμε και σε καμια παραλια γιατι περυσι μουλιασες στην πισινα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
27-11-06, 16:00
Αφου ηταν καλο το team στο ξενοδοχειο και περασαμε γ@μ@τ@. Ειχε πολυ γουδι η ολη φαση αλλα ειχε και πολυ τυρι..... ΕΛΑ ΤΑ ΤΥΡΟΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΕΧΤΡΑ ΤΥΡΙ !!!!! Καλη παρεα να υπαρχει και παμε και σε δεξαμενη

Labros
28-11-06, 15:32
ετσσιιιιιιιι :D