Επιστροφή στο Forum : Το καρτόδρομο σας κάνει?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14-04-05, 11:42
Πιστεύω ότι το καλήτερο μέρος για μάζεμα είναι το καρτόδρομο.
Να μιλήσουμε με τη πίστα να καθιερωθεί στάνταρ μέρα και ώρα κάθε 15 μέρες.Τι λέτε?
Πολύ καλή ιδέα!!!!Φυσικά θα μπαίνουμε και μέσα ε??????Μα τι ρωτάω κι εγώ!!!!!το θέμα όμως είναι να έχουμε στάνταρ συμμετοχές ώστε σε περίπτωση ενοικίασης της πίστας να βγαίνει λογικό το κόστος.Ακόμη μπορούμε να κάνουμε ενναλάξ συναντήσεις μία μεσοβδόμαδα στον καρτόδρομο και κάνα σάββατο ή κυριακή μέγαρα!Ότι και αν αποφασιστεί πάντως εγώ είμαι μέσα! :lol: :lol: :lol: :lol:
Συμφωνώ και επαυξάνω! Πίστα και drift κάθε 15 μέρες για να ξεκ@υλώνουμε! Κατοχυρώνεται στον τρελλό με την πόρτα παραμάσχαλα. :lol:
Συμφωνώ και επαυξάνω! Πίστα και drift κάθε 15 μέρες για να ξεκ@υλώνουμε! Κατοχυρώνεται στον τρελλό με την πόρτα παραμάσχαλα. :lol:
Δεν περίμενα και κάτι λιγότερο από εσένα!!!! :D
wow!....einai pou lene oti to pio aplo pragma einai to kalitero kai to skeftesai panta teleftaio.....bravo thodori....egw eimai mesa....pio mesa den ginetai...
a re thodori eggefale!. :idea: .
elpizw mono na min mas piasoun to kolo oi typades tis pistas...
ama exoume kana conne,kalo tha einai na to valoume mpros..
Επιστήμονας
14-04-05, 22:56
Αντε να βαζεις μεσα το Minsousvisi να ξηλωνεις την ασφαλτο.
opelcorsa-a
14-04-05, 23:16
Kai egw mesa!!!!
Symfwnw me thn idea tou Thodwrh. Poly kalo! To kartodromo endeikneitai gia kathe eidous piswkinhto kai... mprostokinhto driftamaxo. Tha einai h kalyterh fash kai xwris cops!
to mono poy exeis na kaneis,einai na mas peis pote tha mazeftoyme.SOSTOSSSSSSSSSSSSSSS???????????????? :!: :!: :!: :!:
giati moy myrizei kati asxhma?
InsaneDriver
16-04-05, 04:01
Έφαγα κεμπάπ...Συγνώμη :lol:
opelcorsa-a
16-04-05, 23:40
Έφαγα κεμπάπ...Συγνώμη :lol:
Itan kalw toulaxisto;! :D :lol:
cannonball
18-04-05, 19:40
Οντως το kartodromo βολευει τρομερα και ειναι απο τις ιδανικες επιλογες!!! Αλλα νωρις Θεοδωρη διοτι οσο πεφτει το φως με ταλαιπωρει :lol: ! Ειναι σωστη πιστα και μπορεις να κινηθεις με σχετικη αφαλεια καθως και να πειραματιστεις! :twisted:
Ψηφηζω επισης καθημερινη παιδια!!!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
16-05-05, 15:46
Καρτόδρομο Αφήδνες 18/05/05 & 17.'00 ημέρα Τετάρτη μέχρι να κλήσει περίπου 21.'30 για καφέ κουβέντα παράπονα και αν υπάρχει χόρος και χρόνος από το αφεντηκό της πίστας να κάνουμε πρακτική.
Poso tha kostisei h symetoxh mas stohn pista?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
17-05-05, 12:53
Δε βλέπω ζωή στο forum παιδιά.
Καταλαβένω ότι όλοι έχουμε τα προβλήματά μας και ο χρόνος για το πάθος μας με το drift είναι περιορησμένο. Αλλά πρέπει να βάλουμε κάπια πράγματα σε σειρά.
Ένα θέμα που καίει είναι να βρούμε άτομα με ελεύθερο χρόνο να κανονήζουν καταστάσεις.Άλλοι να κρατάνε το forum σε τάξη και άλλοι να ψάχνουν και να ενειμερόνουν για το που γήνονται μαζέματα και show γενικά και αόρηστα.Έτσι όλοι θα ξέρουν και θα κάνουν τα κουμάντα τους ανάλογα με χρόνο και χρήμα που διαθέτει ο καθένας.
Αυτά για τώρα και λεπτομέριες στο καρτόδρομο.
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί, αύριο αρχίζουν οι εξετάσεις στο σχολείο και εκτός απ'αυτό το περασμένο Σάββατο σταμάτησα τη δουλειά... Οπότε σκούρα τα πράματα!
Αν και τετάρτες έχουμε συνάντισεις και με το άλλο κλάμπ θα προσπαθήσω να έρθω...
Κύριοι αν δεν χαλούσε το διαφορικό χθες θα ερχόμουν σίγουρα...
Θα προσπαθήσω να ψήσω κανά φίλο να έρθω με το δικό του αμάξι...
Κύριοι αν δεν χαλούσε το διαφορικό χθες θα ερχόμουν σίγουρα...
Θα προσπαθήσω να ψήσω κανά φίλο να έρθω με το δικό του αμάξι...
Κοίτα να βρείς πισωκούνα όμως εεεεεεεεεεεεεεεε... :lol:
Ego pantos tha ertho me ton P@NT@Man
Δε βλέπω ζωή στο forum παιδιά.
Καταλαβένω ότι όλοι έχουμε τα προβλήματά μας και ο χρόνος για το πάθος μας με το drift είναι περιορησμένο. Αλλά πρέπει να βάλουμε κάπια πράγματα σε σειρά.
Ένα θέμα που καίει είναι να βρούμε άτομα με ελεύθερο χρόνο να κανονήζουν καταστάσεις.Άλλοι να κρατάνε το forum σε τάξη και άλλοι να ψάχνουν και να ενειμερόνουν για το που γήνονται μαζέματα και show γενικά και αόρηστα.Έτσι όλοι θα ξέρουν και θα κάνουν τα κουμάντα τους ανάλογα με χρόνο και χρήμα που διαθέτει ο καθένας.
Αυτά για τώρα και λεπτομέριες στο καρτόδρομο.
Όλα παίρνουν τον δρόμο τους σιγά σιγά Θόδωρε...
opelcorsa-a
18-05-05, 20:47
Δεν μπόρεσα να έρθω σχόλασα αργά και πτώμα.
Paidia htan yperoxa....
Htan h proth mou fora pou mphka se pista (xoris kart) me to Roveraki mou kai mono pou den thn ebgala ekso na thn paikso...:):):):)
Opos vlepeis Thodore to egrapsa opos sto yposxethika....
Ante kai syntoma h epomenh....
InsaneDriver
19-05-05, 03:16
Καλά ήταν...Κρίμα για τον φίλο με το AE86...περαστικά φίλε μου στο αμάξι σου. :cry:
Ευχαριστώ τον Θοδωρή για την βόλτα...Είχα την ευκαιρία όχι απλά να δω ότι είναι καλός drifter-αυτό το ήξερα-αλλά να διαπιστώσω πόσο καλά στημένο είναι το starlet του. Το συγκεκριμένο setup βοηθάει απίστευτα αφού έχεις καλή πρόσφυση από λάστιχα και γεωμετρία μπροστά, ένα σκληρό σε ανάρτηση σύνολο και πίσω πιο φθαρμένα λάστιχα. Έτσι με ένα φρενάρισμα και τιμονιά πετυχαίνεις αλάφρωμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Είμαι περίεργος δω από την θέση του οδηγού πως συμπεριφέρεται ένα τέτοιο αυτοκίνητο με setup για drift. :!:
Υ.Γ: Λευτέρη πάμε Θεσσαλονίκη για ανάρτηση ρεεεεε :lol:
Εγώ λόγο απώλειας αυτοκινήτου αδυνατούσα να παρεβρεθώ στην σύναξη... ας ελπίσω ότι θα ξεμπερδέψω λιαν συντόμως και θα επιστρέψω δρυμήτερος και πιο πλαγιολισθαίνων εις τας στροφάς! :P
Εγώ μπορώ να πω οτι το ευχαριστήθηκα αρκετά, η πίστα όπως διαπιστώσαμε είχε πολύ καλή πρόσφυση λόγω του ότι είχε στρωθεί λάστιχο σε όλες τις στροφές από τα μηχανάκια και όλοι μας είχαμε ατελείωτες υποστροφές αλλά... με κόπο γυρνάγαμε όλοι!
Ευχαριστώ πολύ και το lef με τον Insane Driver για την υπέροχη βόλτα. Ανυπομωνώ για νυχτερινή περιπλάνηση... Να βάλω και το δικό μου λίγο!
Όμορφα κι εχτες. Μόνο παρατράγουδο ο δόκτωρας που έφυγε με λαβωμένο το (πανέμορφο) ΑΕ του. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σύντομα πάλι μαζί μας!
Οι υπόλοιποι στα γνωστά στάνταρ και η πρώτη δική μου στο Kartodromo. Πολλά μούτρα ρε παιδάκι μου.... Κατήντησα να τραβάω χειρόφρενα σχεδόν παντού.
Προτείνω πάντως και Μεγαρα κάποια στιγμή αφού ναι μεν δεν έχει φωτισμό, αλλά Τετάρτη απόγευμα θα είμαστε μόνοι μας και δεν θα υπάρχει κανένας με κόκκινη σημαία να μας βγάζει σε 3 γύρους.
Με 2 λόγια: 40 ΕΥΡΩ και μέχρι να δύσει ο ήλιος γύρω-γύρω όλοι. Βέβαια εμείς οι αδύναμοι θα έχουμε ένα πρόβλημα να διπλώσουμε, αλλά με πολλή θέληση και πολύ χειρόφρενο "τα πάντα drift" που είπε και ο Ηράκλειτος :twisted:
DRIFT KING
19-05-05, 16:34
Η επόμενη πότε θα είναι?
elpizo na exete kanonisei thn pista gia na mhn perimenoume mexri to brady gia na mpoume ...
Kala pou kanonise o Theo..... AaAAAA re Boulgariiiiiiii
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
19-05-05, 22:20
Παιδιά το επόμενο ραντεβού θα είναι καλήτερο σε δέκα μέρες περίπου μετά από σηνενόιση με το καρτόδρομο να έχει τη πίστα για εμάς.Θα είναι Τρίτη ή Πέμπτη της παραπάνω ευδομάδας.Με το κλείσημο της ημερομηνίας θα ήθελα να κάνουμε ένα καλό μάζεμα να δείξουμε σε όλους τι κλαμπάρα είμαστε.
kai mia foto me ton Thodori meta to event...
Apo aristera Jeanpoul, h afentomoutsounara mou, o Theodoris kai o P@NT@M@N.
http://www.geocities.com/sotiriod/GreekRoverClub/kartodromo/kartodromopr.jpg
Όμορφα κι εχτες. Μόνο παρατράγουδο ο δόκτωρας που έφυγε με λαβωμένο το (πανέμορφο) ΑΕ του. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σύντομα πάλι μαζί μας!
Οι υπόλοιποι στα γνωστά στάνταρ και η πρώτη δική μου στο Kartodromo. Πολλά μούτρα ρε παιδάκι μου.... Κατήντησα να τραβάω χειρόφρενα σχεδόν παντού.
Προτείνω πάντως και Μεγαρα κάποια στιγμή αφού ναι μεν δεν έχει φωτισμό, αλλά Τετάρτη απόγευμα θα είμαστε μόνοι μας και δεν θα υπάρχει κανένας με κόκκινη σημαία να μας βγάζει σε 3 γύρους.
Με 2 λόγια: 40 ΕΥΡΩ και μέχρι να δύσει ο ήλιος γύρω-γύρω όλοι. Βέβαια εμείς οι αδύναμοι θα έχουμε ένα πρόβλημα να διπλώσουμε, αλλά με πολλή θέληση και πολύ χειρόφρενο "τα πάντα drift" που είπε και ο Ηράκλειτος :twisted:
Ρε σείς μπήκατε τελικά????
Κρίμα που δεν έκατσα παραπάνω...
Πάντως στα Μέγαρα με πισωκίνητο δε μαζεύεται όχι δε γυρνάει...
Χόρτασα σβούρα στα Μέγαρα...
Κανονικά την Τετάρτη που μας πέρασε έπρεπε να είχε γίνει συνάντηση στο Καρτόδρομο (έτσι έχουμε πει, κάθε 15) τέλος πάντων ο Θοδωρής είχε γράψει οτι υπήρχε η περίπτωση να κλείσουμε την πίστα για πάρτυ μας, δεν έγινε αυτό αλλά δεν πειράζει... Όμως από τις 18 Μαίου μέχρι τις 29 Ιουνίου που θα γίνει το DriftXtreme είναι πολυυυυυυυς καιρός, εγώ δεν αντέχω τόσο καιρό χωρίς Drift!!!! Τώρα ειδικά που καλομάθαμε κάθε 15 μέρες σε πίστα! Κάντε κατι.......
driftakias-thanasis
13-07-05, 17:25
Τελικά επειδή θα ήθελα να ξέρω, πότε ειναι η επόμενη συνάντηση του club και που;
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ατόνησε το συγκεκριμένο meeting;
:O:O αντε ορέ παίδες !πριν να φύγουμε για διακόπες!πάμε να δούμε παράθυραααααααααα :P
Ρε παιδες ποτε γινονται οι συναντησεις?Μια δεν ειμαι μεσα,μια δεν προλαβα,μια το ενα μια το αλλο,δεν εχω καταφερει να ερθω!Επισης το forum ειναι λιγο δυσχρηστο(ετσι μου φαινεται εμενα παντως!)δεν ξερω λιγο τα χρωματα,λιγο το space-στυλ και δεν καταλαβενω τπτ!!Επισης με μπερδευουν τα Sticky post... :D Αυτα!Ελπιζω να τα πουμε συντομα να τα γυρισουμε λιγο(ναι!!! γυρνανε και τα saxo!) :lol:
re paidia pote tha brethoume prin fygoume gia diakopes?
giorgis_E21
23-08-06, 19:15
με καλη θεληση απο ΟΛΟΥΣ θα ανακαμψει το forum
στανταρ ενδιαφερονται πολλοι αλλα απο πολλους δεν υπαρχει και χρονος ελευθερος
μην εγκαταλειπετε παιδια κριμα ειναι
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
25-08-06, 20:36
Μάλον θα πρέπει να κάνουμε καμία συνάντιση άτιπη στη πίστα των μεγάρων.Μια και στο καρτόδρομο είναι λίγο σκούρα τα πράγματα και ο λόγος ότι έχει βαρήνει το ύφος των ιδιοκτιτών με το θέμα drift και ο λόγος καταστροφή πίστας και μεγάλη φασαρία. :roll:
giorgis_E21
26-08-06, 02:31
ωρα ειναι να αρχισουν τα παραπονα
εξαλλου πληρωνουμε αρα πρεπει να περισσευει κατιτις για συντηρηση της πιστας - ας κανουν και λιγη οικονομια στα εξοδα τους
χωρις να ξερω κατι σιγουρα, πιστευω πως οταν παιζει drift μαζευει τον περισσοτερο κοσμο. μονο το κυλικειο χεζετε στο ταληρο. αν πουνε τερμα στο drift θα πρεπει να σταματησουνε και αλλες διοργανωσεις με αυτοκινητα γιατι το αυξημενο βαρος των αυτοκινητων σε συνδιασμο με το πολυ καλο κρατημα τους λογο προσπαθειας καλυτερων χρονων φθειρει περισσοτερο την πιστα. αν κανω λαθος διορθωστε με...
giorgis_E21
26-08-06, 19:25
θα σου ελεγα αν τα πεις στους ιδιους αλλα που θα παει συντομα (ελπιζω) θα ξαναγεμισει κοσμο το μερος και θα δουν πως βγαινουν τα εξοδα τους
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
29-08-06, 00:51
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΠΟΣΟ.
ITALY FOR EVER
Ντογκας Ιωαννης
29-08-06, 10:10
αυτα τα δυο σταρλετακια την χαλανε την πιστα... :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
29-08-06, 15:00
πες τα πες τα μας χαλανε τη πιστα
κι αυτος με το κοκκινο με το L στη μασκα
τι σοι αμαξι ειναι αυτο?ασε που δεν ειναι καλο δε κυκλοφορουν πολλα στο δρομο
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
29-08-06, 19:17
Η μάρκα αυτού είναι καβουράμαξο και το βρήσκεις μόνο σε πίστες. :lol: :lol: Αυτός είναι ο λόγος που δε το βλέπεις στουσ δρόμους. :wink:
giorgis_E21
29-08-06, 19:20
τααααααακηηηηηηηηηηηη που εισαι??????
Για ποιον λέτε ρε παιδιά? :oops: :oops: :oops:
giorgis_E21
30-08-06, 02:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θρασος που το εχεις !!!!!! ιαπωνικο αμαξι αλλα κινεζος ο οδηγος???
θρασος που το εχεις !!!!!! ιαπωνικο αμαξι αλλα κινεζος ο οδηγος???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτά λέτε και με ματιάσατε. Τις προαλες με χτυπήσανε και τώρα το βάφω όλο.
Τάκη ελπίζω να το κάνεις και αυτό άσπρο. Του πάει πάαααααααρα πολυ το άσπρο. :wink:
Όχι ρε φίλε θα μπερδεύομαι μετά.
Φαντάζεσαι να σκάσω μύτη σε αγώνα με το αυτόματο?
:lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
05-09-06, 04:43
περαστικα στο θηριο σου τακη εσυ να εισαι καλα ρε φιλε και τον ιαπωνα τον φτιαχνεις και τον χαλας οποτε θελεις
Τάκη δεν σε έχω δει ποτέ να driftαρεις το αυτόματο. Οπότε μια αλλαγή δεν θα ήταν κακή... :lol: :wink: :D
giorgis_E21
06-10-06, 03:53
θα το τρελανει το drift box !!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΩ ΕΝΑ ΒΜW 2500 ΨΙΛΟΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 94 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΣΑΣ ΤΑ DRIFT-akia ??? katerina :wink:
πες τα πες τα μας χαλανε τη πιστα
κι αυτος με το κοκκινο με το L στη μασκα
τι σοι αμαξι ειναι αυτο?ασε που δεν ειναι καλο δε κυκλοφορουν πολλα στο δρομοκαι το δικο μου κοκκινο ειναι και εχει και L(ada) στην μασκα αλλα μια φορα εχει μπει στην πιστα...χαχαχα :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
07-10-06, 21:27
κατερινα μου δεν ειναι αυτο το αμαξι μου ειναι το ιδιο μοντελο αλλα τωρα ειναι στα φτιαξιματα
ραδιοφωνικος παραγωγος? που αν επιτρεπεται?
η φωτογραφια επρεπε να ειχε τραβηχτει με θοδωρη και τους αλλους τρελους να driftαρουν χα :) χα :) χα :) ...παρτη πισω και βαλε αλλη :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
14-10-06, 15:33
δες σε λιγο τη καινουρια να μου πεις...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.