PDA

Επιστροφή στο Forum : Kαι το Driftclub εκεί!

DriftClub
13-04-05, 22:33
Σήμερα στο καρτόδρομο κάπνισαν to scoobynet όλα σχεδόν τα μέλη του και μαζί τους και αερκετοί άλλοι. Τόσο οικογενειακά events είχαν καιρό να γίνουν...Δυστυχώς το team μας, που εργάζεται για to site δέν μπόρεσε να παραβρεθεί με όλα τα μέλη του. Το scoobynet στο καρτόδρομo όμως επισκεύτηκαν ο Βούλγαρης Θοδωρής και ο Elvis(cameraman). O Θοδωρής έχει δώσει recital τελευταία αφού ξεζάνταρε και λάστιχο!!! Τι κάνει αυτό το παιδί όταν μπαίνει εκει μέσα... Ά, ρε Θοδωρή, μας κάνεις περίφανους! Μπράβο στα παιδιά του scoobynet και ευχόμαστε τα καλύτερα!Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια ...και δέν έχουμε κλείσει όυτε μήνα ακόμα!Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε! 8)

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14-04-05, 12:14
Θέλω να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του scoobynet για αυτή τους την εκδήλωση αλλά θα μπωρούσανε να στείλουν και ένα κάλεσμα σε όλα τα club να μάθουν τις εξελήξεις που τρέχουν τέζα και με το πλάι.Driftclub τα αφτιά σου και τα μάτια σου χίλια για να μαθένουμε έγκερα τα νέα να κάνουμε τα κουμάντα μας ο καθένας με τις δηνατότητες που έχει.

portas
14-04-05, 12:19
Μπράβο σε όλους και στα παιδιά του scooby αλλά και σε όλους μπήκαν μέσα!!!Εγώ δεν κατάφερα να μπώ!την επόμενη φορά!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
14-04-05, 17:27
Να μην ξεχάσουμε και τον φίλο με το κόκκινο στάρλετ που ξεσήκωσε
τα πλήθη και τους ανάγκασε όλους να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν
Ήταν όλα άψογα.
Αυτά είναι λόγια από το forum του scoobynet για το χθεσινό event.

JohnnyB
14-04-05, 21:26
Γιατί να τα μαθαίνουμε πάντα ΑΦΟΥ εχουν γίνει;;;;;;;; :x

Juanito
14-04-05, 22:31
ela nte.. :(

Επιστήμονας
14-04-05, 22:54
Παλι δεν σε ενημερωσαν....ολοι ενημερωθηκαμε.....αφου ειχε γινει. Μονο ο Βουλγαρης πηγε απο οτι ξερω απο το driftclub δεν πηγε καποιος οργανωμενα..αν εξερεσουμε τον Elvis που πηγε τελευταια στιγμη...

P.S. Juanito ο Τoxic εχει αναστατωθει στο γραφειο και σε περιμενει το βραδυ.... :lol:

JohnnyB
15-04-05, 20:27
Ούτε μύνημα έλαβα, ούτε τηλ, αλλά το ποιό σημαντικό... Ένα topic στο forum δεν βλάπτει. Γι'αυτό νομίζω δημιουργήθηκε, για την ευκολότερη ενημέρωση μας.

lalas
16-04-05, 01:13
100 pragmata sto kefali einai fysiko na mhn bgaleis pote akrh.... as elpisoyme oti tha sobareytoume epiteloys

DriftClub
16-04-05, 17:48
Sorry παίδες, αλλά και εμείς το μάθαμε τελευταία στιγμή, 1-2 ώρες πριν και μόνο ο Βούλγαρης μπόρεσε να πάει. Πάντως θα προσπαθήσουμε να ενημερωνόμαστε συντμότερα.