Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ DRIFTXTREME Allstars?
Stathis WOT
07-11-06, 01:55
Πείτε μας τι θα θέλατε να δειτε στο διήμερο event της 23-24 Δεκεμβρίου στα Μέγαρα?
Ντογκας Ιωαννης
07-11-06, 10:44
Κατ’ αρχην εσας και ολους αυτους που αγαπανε πραγματικα αυτόν τον θεσμο…
Στο θεμα πιστα δεν εχω να προτεινω κατι συγκεκριμενο αλλα πιστευω ότι αν απλα επιτευχθεί αυτό που γινεται στο καρτοδρομιο αλλα στα δεδομενα της πιστας των Μεγαρων(μεγαλύτερη με άλλες προϋποθέσεις) θα είναι πολύ καλο…
Εεε τωρα τα υπολοιπα είναι τα γνωστα σπονσορες, φωτογραφοι, μοντελες, συνεντευξεις κτλ… :D :D :D
Κατ’ αρχην εσας και ολους αυτους που αγαπανε πραγματικα αυτόν τον θεσμο…
Εεε τωρα τα υπολοιπα είναι τα γνωστα σπονσορες, φωτογραφοι, μοντελες, συνεντευξεις κτλ… :D :D :D
Ειναι μεγαλη η πιστα και θελει δυνατα αυτοκινητα αλλα η απλα ειναι οτι καλυτερο για twin :shock: :shock: lets twin again lets twin ! ! ! :P :P :wink:
MR RACERS EDGE
07-11-06, 18:40
Εγώ θα ήθελα να δω εκτός απο twin drifting όλους εσάς τους τυχερούς που έχετε αυτοκίνητα για να ξεσκάσετε να είστε ο ένας πίσω απο τον άλλο και να σας βλέπουμε έναν έναν να driftαρετε σαν φιδάκι ένα πράγμα! :wink:
μην γινουμε και κουλουρα :lol: :lol:
θα το σκεφτω λιγο και θα ερθω με ολοκληρομενη απαντηση 8)
giorgis_E21
10-11-06, 01:01
εγω θελω να δω εκτος απο drift ενα ειδος καλλιστειων
αλλος θα βαλει 10/10 στο d-project και 8/10 στο evo του λαμπρου
αλλος 7/10 στο σταθη και 0/10 σε μενα (μπουχαχαχα)
βαλτε "καλπη" και φωτο απο τα drift-αμαξα να ψηφιστει το πιο ομορφο
το φιδακι δεν ειναι κακη ιδεα...
τελος θελω ενας εστω να ερθει να driftαρει με εναν χιονανθρωπο η ενα χριστουγεννιατικο δεντρο στο καπω!!!!!!
εγω θα ηθελα να γινει triple driftin με bmw m3....
καλο?
giorgis_E21
11-11-06, 21:28
ελπιζω να μη λειψει κανεις ....
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
23-11-06, 23:14
Συμμετοχες που διλωνουμε παιδια?Ο ΙΤΑΛΟΣ
ITALY FOR EVER
Πάνω από 5,000 θεατές που να γουστάρει τρελά. :wink: :wink: :wink:
για συμετοχες στο :arrow: :arrow: :arrow: xl;
Δεν ξερω πως αλλα θελω να χιονισει και να γλυσταει τοσο που να driftαρει το mazdaκι με σπασμενες πεμπτες !!!!! Αρχιστε τις δεησεις και τους αναλογους χορους μπας και δουμε ασπρη μερα :idea:
Ρε παιδια τι ημερομηνία ήταν αυτή? Πραγματικά ήθελα να ξερα ποιός την σκέφτηκε.... παραμονή χριστουγέννων μωρε και drift? Πολύ θα θελα να έρθω αλλά έχω και σπίτι... τέτοιες μέρες είναι οικογενιακές!!
Ντογκας Ιωαννης
28-11-06, 10:56
Άσε… και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω !!! είχα κανονίσει Χριστούγεννα εκτός Αττικής και δυστυχώς είναι από την άλλη μεριά… Αθηνών-Λαμίας!!!
Πάντως πάντα υπάρχει μια δικαιολογία. τύπου… «αγάπη μου πετάγομαι για τσιγάρα»
:wink: :lol: :lol:
Για αυτο και εγω δεν θα παω κρητη αλλα μαλλον στο αιγιο οπωτε τα μεγαρα ειναι στον δρομο μας! "μωρο μου δεν σε πειραζει να κανουμε μια μικρη (εννωοντας διημερη) σταση στα μεγαρα να ευχηθω στους φιλους μου καλα χριστουγεννα !!!!
driftαρε και μην λυπασαι
λαστιχα κι'αναρτησεις σπασε
κι'αν χιονισει και αν βρεξει
το εβακι θα αντεξει........
σπιτι μου ειναι η πιστα........
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
απο τη συλλογη του λαμπρου ''το driftoλουλουδο"
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
loooooooool
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
30-11-06, 01:41
Εγώ θα έρθω και θα πω τα κάλαντα ντριφτάροντας μια και θα έχει κόσμο μπας και τα οικονομήσω αν ο καθένας δώσει από ένα ευρουδάκι.
Eερε κερατα πάλι την κονόμα σκέφτεσαι εσύ!!!!!!
Αδιόρθωτος έτσι????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
λοιπον μεχρι τωρα εχουμε και λεμε. να γινει στα χναρια του καρτοδρομου να εχει μοντελες ,συνεντευξεις ,σπονσορες , φωτογραφους μπολικο twin drifting ολους τους οδηγους σε διαδοχικα περασματα , καλιστειο driftαμαξων εναν μουρλο να driftαρει με εναν χιονανθρωπο η εστω ενα χριστουγενιατικο δενδρο στο καπο του , triple drifting με τρια ιδια αμαξια κατα πρωτιμηση m3 , να μην λειψει κανεις ,να ερθουν πανω απο 5000 μουρλαμενοι θεατες ,να ριξει τοσο χιονι οταν μπει ο παραλιας που απο την γλυστρα να κανει περασματα με σπασμενες πεμπτες , και τον βουλγαρη να διασκεδαζει τον κοσμο παιζοντας καλαντα driftαροντας με το αζημιοτο. Τωρα λεω εγω αν ερθει και κανεις απο εξωτερικο αν μπορει να γινει καποιο ειδος διαγωνισμου τυπου ποιος ξυνει τα jerseys πιο πολυ η κατι αναλογο .Ισως σιγα-σιγα να ξεκινησουμε να κινουμαστε στα χναρια του D1 με οτι αυτο συνεπαγεται πχ αποκλειστηκα πισωκινητες συμμετοχες κτλ για να μπουμε στο κλιμα καποια στιγμη....... συν πολλη προβολη συν την απιστευτη δουλεια που κανεται εσεις XLcrew και αν γινεται ενα προγραμμα για να ξερει ο κοσμος τι να περιμενει οπως και εμεις πιστευω οτι θα γινει κολαση θα ανεβει το επιπεδο κατακορυφα θα ενδιαφερθει ''κοσμος'' και ποιος ξερει μπορει να εχουμε πρωταθλημα του χρονου γιαυτο πρεπει οσοι πιο πολλοι μπορουμε να ειμαστε εκει γιατι ο κοσμος κανει την διαφορα και φτιαχνει το feeling :!:
Stathis WOT
02-12-06, 01:20
Σωστός ο Λάμπρος, πάντως το χτίζουμε σε αυτά τα χνάρια που ανέφερες με πολύ όρεξη και κέφι.
Θέλω να ακούω και άλλες ιδέες και απόψεις...
μπραβο ρε λαμπρο....
με συγκινησες ρε γαμωτο.......
Σωστός ο Λάμπρος, πάντως το χτίζουμε σε αυτά τα χνάρια που ανέφερες με πολύ όρεξη και κέφι.
Θέλω να ακούω και άλλες ιδέες και απόψεις...
να προτεινω?
μπορει να διοργανωθει κατι αναλογο στις σερρες για να διευκολυνει εμας τους πιο βορειους?
Να μπουνε και cabrio μεσα στην πιστα ! Δεν ειναι πρωτη φορα στα μεγαρα ουτε για εμας ουτε απο αναλογες διοργανωσεις (slideshow,drift κ.α.). Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο επικινδυνο πια συν του οτι υπογραφουμε οτι δεν εχουμε καμια απαιτηση σε περιπτωση στραβης. φιλικα παντα
giorgis_E21
04-12-06, 20:01
ο παραλιας εχει δικιο δε γινεται να λειπουνε καλα αυτοκινητα επειδη ειναι καμπριο
Ντογκας Ιωαννης
04-12-06, 21:18
:wink: :wink: :mrgreen:
δεν ετυχε να δω πουθενα τιμη συμετοχης και ποσους γυρους θα κανει το καθε αυτοκινητο. επισεις θα εχει ας πουμε προκριματικα το σαββατο και οι τελικοι ανα κατηγορια την κυριακη; :lol: :lol: :lol:
παιδια δεν ξερω αν θα μπουν καμπριο η οχι και ειμαι σιγουρος οτι παραλιας και dojo ειναι οδηγοι με μυαλο και το εχουν δειξει αλλα σκεφτειται και τους αλλους οπως επισης σκεφτειται οτι το επιπεδο εχει ανεβει πχ στην πιστα στην ζακυνθο εχουμε φτασει σε σημειο ο πιο μικρος να εχει 200ps και το ιδιο συμβαινει και αθηνα πανω κατω το βλεπεται . σαν μελος του ΔΣ της Α.Λ.Ζ εχουμε φαγωθει εδω κατω να φωναζουμε κρανη ,ζωνες ρολμπαρ αν μπορειται κτλ γιατι υπαρχουν μελη που νομιζουν οτι σιγα μωρε τι θα γινει και ομως και τουμπες εχουν φαει και αλλα το ευτηχες ειναι οτι ηταν ολα μικροτραυματισμοι και δεν εγινε τιποτα στην αντιθετη θα μπορουσε καλλιστα να μας ειχαν κλεισει την λεσχη και την πιστα , δηλαδη να μας κλεισουν κοπο ,τρεξιμο και ονειρα 6 χροννων .... αν το σκεφτειται ειναι πολλα αυτα που χανεις.....
και στην τελικη το χαρτι που υπογραφουμε δεν λεει τιποτα για εμενα γιατι αν χτυπησει ο λαμπρος σοβαρα -αστο αμαξι στην ακρη σιδερα ειναι- κατσε δειξε στον πατερα του το χαρτι και πεστου ειχε υπογραψει.
το μαυρο subaru στο καρτοδρομο την δευτερη φορα που μπηκε και του ''ειχε παρει τον αερα '' λογω υποστροφης βγηκε και περασε στην ευθεια πριν τις κερκιδες αντιθετα για φαντασου...
τελως παντων αυτο που θελω να τονισω ειναι να μην το παιρνουμε αψηφιστα και ολοι μαζι να διαφυλαξουμε τις προσπαθειες μας και τις προσπαθειες των διωργανωτων.
ειναι μεγαλο το αγχος μιας τετοιας διωργανωσης απλα ας μην το κανουμε μεγαλυτερο ..
παντα φιλικα και καλοπροαιρετα
τελως παντων αυτο που θελω να τονισω ειναι να μην το παιρνουμε αψηφιστα και ολοι μαζι να διαφυλαξουμε τις προσπαθειες μας και τις προσπαθειες των διωργανωτων.
ειναι μεγαλο το αγχος μιας τετοιας διωργανωσης απλα ας μην το κανουμε μεγαλυτερο ..
παντα φιλικα και καλοπροαιρετα
:wink: +1
giorgis_E21
05-12-06, 20:07
εχεις απολυτο δικιο βεβαια εχω δει αυτοκινητα που δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν ουτε στο δρομο να συμμετεχουν σε driftextreme (βλεπε βραχνεικα)
Ντογκας Ιωαννης
06-12-06, 10:36
ελα ρε Γιωργο, και τα evo εχουν ψυχη... :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
06-12-06, 15:58
λαμπρο απολογουμαι το'φερα εξω εξω μη καταλαβουν οτι εννοω το δικο σου....
:shock: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol:
οχι νταξει οσοι ηταν εκει καταλαβαν τι εννοω εξαλλου στα βραχνεικα ο λαμπρος εκανε θαυματα
μεσα σε αυτα τα αυτοκινητα βαζω και το δικο μου στη φαση που βρισκεται και δε φανταζεστε πως νιωθω γι'αυτο
giorgis_E21
06-12-06, 21:58
αλλα που θα παει...ε ε ερχεται....
www.bmw-e21.drift.com (http://www.youtube.com/watch?v=TDXcYcsj4B8)
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SPAM ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ
το ελπιζω .. γιατι ξερεις τι τους κανουμε τους spam
http://img291.imageshack.us/img291/456/spamlaserlm3.gif (http://imageshack.us)
giorgis_E21
08-12-06, 04:06
λαμπρο με ξερεις εμενα για τετοιον??????????
ασε και ακομα δεν εχω ανανεωσει το panda........
Τελικα τι θα γινει με τα μεγαρα ? μπορει καποιος να δηλωσει συμμετοχη ετσι απλα η οσους καλεσει το xl ?
giorgis_E21
11-12-06, 02:28
φιλε παραλια μια η λυση: καλεις 210 28 41 557 και ρωτας!
tsilibithras
11-12-06, 17:41
Ωραίος ο Λάμπρος! 8) 8) 8)
Άσχετο: Υπάρχει κάποιο σημείο συνάντησης για να πάμε οργανωμένοι οι μη διαγωνιζόμενοι; Α και πόσο πάει το μαλλί για 1 πανευτυχή θεατή; :lol: (έχω και το project, όχι τίποτ' άλλο!) :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=NgfZycYhzC0
MR RACERS EDGE
11-12-06, 18:57
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά πως θα ήλελα να δω ΜΕΓΑΛΑ ονόματα του D1 grand prix να driftαρουν μπροστά στα μάτια μου αλλά λίιιιιιγο χλωμό!!! και τι δεν θα έδινα για να δω πχ τον nomura να περναει φτερό με φτερό με τον kazama!!! αλλά αυτά δυστυχώς είναι όνειρα θερινής νυχτός!!!!
Ντογκας Ιωαννης
12-12-06, 00:16
θερινης δεν ξερω , αλλα χριστουγεννιατικης σιγουρα...!!
σιγα σιγα και ολα θα ερθουν :wink:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά πως θα ήλελα να δω ΜΕΓΑΛΑ ονόματα του D1 grand prix να driftαρουν μπροστά στα μάτια μου αλλά λίιιιιιγο χλωμό!!! και τι δεν θα έδινα για να δω πχ τον nomura να περναει φτερό με φτερό με τον kazama!!! αλλά αυτά δυστυχώς είναι όνειρα θερινής νυχτός!!!!
Σίγουρα KAZAMA η NOMURA δεν θα δεις εφέτος αλλά θα δεις τα ποιο τοπ ελληνικά αυτοκίνητα να καπνίζουν ασταμάτητα.
Να ξέρετε ότι αυτή την στιγμή ξενυχτάνε άτομα πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου η κάτω από κάποιο δικολονο , κοιτώντας το ημερολόγιο να προλάβουν το σαββατοκύριακο.
Αυτά τα παιδιά αξίζουν ένα σεβασμό από το κοινό και ένα παλαμάκι . γιατί δουλεύουν σκληρά και ρίχνουν το μεροκάματο τους επάνω στο αυτοκίνητο αντί στην γυναίκα τους (και ας γκρινιάζει) για την κ@υλ@ τους και για σας, τους θεατές.
Όλοι οι Ιάπωνες μετά από άπειρες ώρες προπόνησης και πολλά στραπάτσα είναι αυτό που θαυμάζουμε σήμερα. Οι δικοί μας οδηγοί θα είναι αύριο!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
[
Σίγουρα KAZAMA η NOMURA δεν θα δεις εφέτος αλλά θα δεις τα ποιο τοπ ελληνικά αυτοκίνητα να καπνίζουν ασταμάτητα.
Να ξέρετε ότι αυτή την στιγμή ξενυχτάνε άτομα πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου η κάτω από κάποιο δικολονο , κοιτώντας το ημερολόγιο να προλάβουν το σαββατοκύριακο.
Αυτά τα παιδιά αξίζουν ένα σεβασμό από το κοινό και ένα παλαμάκι . γιατί δουλεύουν σκληρά και ρίχνουν το μεροκάματο τους επάνω στο αυτοκίνητο αντί στην γυναίκα τους (και ας γκρινιάζει) για την κ@υλ@ τους και για σας, τους θεατές.
Όλοι οι Ιάπωνες μετά από άπειρες ώρες προπόνησης και πολλά στραπάτσα είναι αυτό που θαυμάζουμε σήμερα. Οι δικοί μας οδηγοί θα είναι αύριο!!!!!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Πολυ καλα τα λες και αξιζουν πολλα μπραβο σε ολους σας! Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανετε και οχι μονο απο θεμα χρηματων που χρειαζεσαι αρκετα λεφτα για να φτιαξεις και να συντηρησεις ενα πιο ηπιο αυτκινητο να κανεις αυτο που σου αρεσει και που αρεσει στον κοσμο. ποσο μαλλον ενα τουμπανο? Ειναι και ολος ο χρονος που αφιερωνετε τοσο στην προετοιμασια οσο και στους αγωνες "αφηνωντας στην ακρη" πολλα. Για αυτο και εγω θελω εξεδρα γηπεδικη στα μεγαρα με συνθηματα κορνες και χειροκροτηματα γιατι αξιζουν πολλα ολες οι προσπαθειες που κανουν αυτα τα παιδια για να βλεπουμε εμεις αυτα που βλεπουμε και να εξελισεται το drift. Αυτοι το ανεβασαν ψηλα και αυτοι θα το πανε παραπανω. Ας τους θαυμασουμε και να τους ευχαριστησουμε με τον τροπο μας ! Ας αναδειξουμε και οι θεατες και οι οδηγοι το ευ αγωνιζεσθαιν και ας ανεβασουμε το επιπεδο πιο ψηλα ! ! !
:wink: :wink: TRY A DIFFERENT ANGLE
giorgis_E21
20-12-06, 19:59
φιλε τακη εσενα με το ΑΕ86 και τον λαμπρο με το μιατα του περιμενουμε........
καλησπερα σε ολους ..υποψην τωρα μπηκα σπιτι μου απ΄το πρωϊ...
λοιπον ολα ξεκινανε απου καπου συνηθως απο μια ιδεα η οποια στην πορεια του χρονου γινεται ονειρο αυτο το ονειρο μπορει στο δρομο λογω δυσκολιων λογω αδιεξοδον να ξεθωριασει η ακομη και να σβησει και να βρεθει ξεχασμενο στο πισω πισω του μυαλου σου απ΄την αλλη ομως και για τους ιδιους ακριβως λογους μπορει να θεριεψει να δυναμωσει τοσο πολυ που να το βλεπεις μπροστα σου συνεχως και να μην ησυχαζεις εως οτου το ζησεις...
αυτη η ιδεα και αυτα τα ονειρα σε συνδυασμο με οση δουλεια συνεπαγεται εχουν καταφερει πραγματα που αν στα λεγαν χθες θα γελαγες αν ησουν καλοπροαιρετος και θα χλευαζες αν ησουν πονηρος .
το σιγουρο ειναι οτι ειται ετσι ειται αλλιως στο τελος εσυ θα εποφελοσουν.
παραδειγματα απειρα , πιστα Σερρων ,πιστα Ζακυνθου ,ΧL ,driftclub ,athens tuning show απο που ξεκινησαν και που ειναι τωρα ..ναι καλα καταλαβες απο μια ιδεα και εποφεληθηκαμε ολοι και αυτοι που γελαγαν και αυτοι που χλευαζαν απο την ανεση του καναπε τους .
μακαρι να μπορουσα να περνα τον τακη τηλ καθε κυριακη πχ και να του ελεγα ελα παμε μεγαρα για προπονηση να δουμε αν θα πηγαιναμε φτερο φτερο η μακαρι να ειχαμε 800 ενεργα μελη με 100ε το χρονο συνδρομη να επερνα τηλ την hks europe να στειλει τα δυδυμακια της στα μεγαρα να γουσταρουμε.
εγραψα πολλα σορυ ..θα εγραφα και αλλα τοσα ..δεν απευθεινομαι πρωσοπικα σε καποιον ειναι αυτα που χω στο μυαλο και τα μοιραζομαι κλεινω γιατι εχει πολυ δουλεια αυριο .
μεγαρα θα ανεβω με αυτο οχι με το μαυρο σαμουραι :wink:σημερα καναμε λιγο προπονησουλα και ρυθμισμα
http://img241.imageshack.us/img241/9247/6098ky9.jpg (http://imageshack.us)
οποιος βρει ποσα λαστιχα φερνω επανω κερδιζει βολτα :shock: http://img125.imageshack.us/img125/2835/8839wu4.jpg (http://imageshack.us)
ενα λεω θα γινει χαμος :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ντογκας Ιωαννης
21-12-06, 10:33
ενα λεω θα γινει χαμος
ενα λεω εισαι τρελος!! γι'αυτο σε παω :lol: :lol:
η επιστημη σηκωνει τα χερια τα ποδια και κατι αλλο ΨΗΛΑΑΑΑΑ :twisted: :twisted: :twisted:
(αρε πουστη μου παλι θα χασω τη φαση.....) :( :( :(
http://Halle-Berry-anal-action.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236
http://Celine-Dion-facestanding-movies.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.