Επιστροφή στο Forum : event "scoda octavia fabia club"
την τεταρτη 25/10 και ωρα 4 μμ στον καρτοδρομο θα εχει χρονομερτηση με τα scoda μας και λιγο drift απο καποια αυτοκινητα. εχω θα συμετεχω και με το fabia να δω τι χρονους μπορω να κανω και με τον ρωσο μου για θεαμα και ξεκ@_ _ _ _ α συμετοχη 15 ευρω ανα αυτοκινητο εισοδος θεατων ελευθερη
Ντογκας Ιωαννης
23-10-06, 10:28
μπορω να μπω και εγω φιλε gismo δλδ ή ειναι αυστηρα για skoda? (να βαλω λαστιχα???)
dj σε βλεπω πολυ αγριεμενο για τον φετινο χειμωνα :lol:
το λαβες το γραμμα :?:
giorgis_E21
23-10-06, 18:56
κι εσυ λαμπρο απο αγριαδα δε πας πισω...
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ ΑΡΓΚΚΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :twisted:
βοηθεια.....
\
θα μας φανε οι driftaddicts
μπορω να μπω και εγω φιλε gismo δλδ ή ειναι αυστηρα για skoda? (να βαλω λαστιχα???)δεν ξερω. παρε τηλ στο 6937051225 και θα σου πουν.
ωρα 12,47. το τιμημα για να φυγω νωρις απο την δουλεια εχθες για το event του scoda club. τωρα τελειωσα την δουλεια αλλα ΧΑΛΑΛΗ. εχθες περασα καλα. δυστυχως ενα προβλημα του pc τους και δεν μετρηθηκαν χρονοι για τα μισα αυτοκινητα, μεσα σε αυτα και τα 2 δικα μου :( :( :( . εντυπωσεις απο το fabia. στησιμο για τον δρομο πολυ καλο αλλα για πιστα... (aseto) 8) , πολλα μουτρα και αναγκαζομουνα να παιζω με το χειροφρενο :) , αλλα παλι κρεμαγε απο δυναμη :( . το lada την πρωτη φορα δεν με ευχαριστησε ιδιετερα λογο ενος (μοναχα) διπλου καρμπιλατερ που κολησε η ντιζα και δεν ανοιγε το διπλο συν κακη επιλογη πισω ελαστικων. την δευτερη φορα που μπηκα αλλαξα λαστιχα εφτιαξα και την ντιζα και το ευχαριστηθηκα :lol: :lol: . θα αλλαξω και το group θα βαλω το 10/41 να μακρυνει λιγο και ελπιζω να παιζει καλυτερα. για το ποιους ειδα εκει θα σας τα πω αυριο :wink:παντως ειχε πολυ drift :?: :?: :?:
Ντογκας Ιωαννης
27-10-06, 10:25
εγω δεν ηρθα γιατι το τουτου μου δεν ηταν σε κατασταση για πιστα, λαδια ,τακακια, ευθυγραμηση και τα ρεστα...
ελπιζω να περασατε καλα
δημητρης με opel cadet (δεν θυμαμε επιθετο,)τσιφετακης με μπλε σταρλετ,βουλγαρης το γνωστο,και σταθης με corolla Dproject(γ@μ@γε το τερας). εδωσαν το καλυτερο θεαμα και μας εφτιαξαν για το τι να περιμενουμε στο μελον...
Ντογκας Ιωαννης
27-10-06, 19:53
δημητρης :arrow: Γραβαλος
ειχε σοου δλδ...
δημητρης :arrow: Γραβαλος
ειχε σοου δλδ... ναι ο Γραβαλος ειχε κι εκεινος το δικο του σοου.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.