PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....

Ντογκας Ιωαννης
05-10-06, 12:33
ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ: "απο αυτα που εχω ακουσει , διαβασει , δει το μονο event που με εκφραζει ειναι το drift extreme ειναι πολυ καλη φαση ,ο κοσμος περναει ωραια οδηγοι και θεατες αλλα.... πιστευω οτι σιγα σιγα η ολη φαση πρεπει να πρωχωρησει σε αλλο επιπεδο αλλιως θα κινδυνευσει γιατι ως γνωστο ο κοσμος βαριεται πολλυ ευκολα και δεν εννοω εμας ! εμεις εκει θα ειμαστε αλλα για να ανεβει και βελτιωθει αυτο που κανουμε χρειαζεται ανταγωνισμος δεν ειναι τυχαιο οτι ο ανταγωνισμος βελτιωνει το ειδοςπχ ενα πρωταθλημα εστω και μικρο αλλα ΚΑΛΟ με απονομες, χρηματικο επαθλο,κατηγοριες κοκ το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο θα χρειαστουν πολλα πραγματα ,οργανωση, λεφτα πχ συνδρομη στο drift club , καποιου ειδος επιτροπη η προεδρειου, εξοπλισμος πχ drift box σαφης κανονισμοι και τροπος βαθμολογησεις οι οποιοι θα ειναι απολυτα σαφης ισως και καποιος καλεσμενος γνωστης ,σπονσορες ,καποιο ειδος show και ας μην ειναι κατι extreme πχ ενα twin drifting βλεπω οτι υπαρχουν μελη με τετοιες δυνατοτητες κοκ" .

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Λαμπρο…και αυτο ειναι κατι που ζηλεψα χθες στο drift trophy που ειχα παει και θα ηθελα να δω στα DRIFTextreme…
Μπορει χθες να μην ειχε τοσο drift οσο υποννοει η ονομασια ‘drift trophy’ αλλα ειχε ένα πολύ ωραιο κλιμα οσον αφορα την πιστα , τα πιτς ,τους ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ,το σπικαζ (εστω και του Πατσουρεα) που όμως σχολιαζε και ελεγε τα ονοματα των οδηγων συνεχεια για να τους μαθενει ο κοσμος και καποια αλλα μικρα πραγματακια Σιγουρα αν παρουμε τα καλα πραγματα και από τα δυο αυτά event θα γινει κατι ΦΟΒΕΡΟ
Θα μου πεις ‘’τι μας λες ρε μεγαλε!!’’ είναι πολύ ωραια να καθεσαι και να τα γραφεις αυτό πισω από το πληκτρολογιο σου αλλα εσυ τι κανεις στην πραξη??
Σεβομαι απολυτα το χρονο και τον κοπο των παιδιων που ολοι ξερουμε αλλα ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, και όπως ειπε και ο Λαμπρος ποιο πανω χρειαζεται οργανωση , λεφτα με μια εστω ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο drift club και καποιου ειδους ΠΡΟΕΔΡΙΟ ή Δ..Σ. για να παμε λιγο ποιο περα…
Για αυτούς τους λόγους και ότι συνεπάγονται αυτοί εγώ προσωπικά (και νομίζω και άλλοι εδώ μέσα) μπορώ και θέλω να αφιερώσω χρόνο και να βοηθήσω όπως μπορώ
Το κλεινω εδώ για να ακουσω και άλλες αποψεις…[/quote]

Hannibal
05-10-06, 12:43
Me to poy 8a mpei syndromh, proedrei, D.S klp klp 8a xa8ei olh h filikh fash poy epikratei edw pera. Egine kai alloy paliotera kai gamhse thn olh fash metaksy melwn pareas klp paliotera se allo club.... ;)

Apo ekei kai pera gia na dhmioyrgh8ei ena drift extreme me kypela klp klp synepagetai oti ginetai agwnas kai 8a prpei na pesoyn parabola sthn E8EA(ELPA) 8a prpei na yparxei kapoia lesxh me stelexh empeira kai agwnistikh paideia(nai lene oti yparxoyn tetoia stelexh, alla gia emena eina metrhmena sta daxtyla) kai me liga logia ayto to tsampa kostos ths symmetoxhs 8a pei peripato...

Ντογκας Ιωαννης
05-10-06, 14:40
Συμφωνω εν μέρη αλλα καλως ή κακως καποιος πληρωνει για να γραφω εγω και εσυ τις αποψεις μας στο forum αυτό, να βαζεις /βαζω φωτογραφιες ,αγγελιες κτλ… και οσον αφορα τι φιλικη διαθεση και το αν αυτή χαθει και χαλασει το κλιμα εδώ μεσα πιστευω ότι εξαρταται από εμας και μονο εμας και αυτους που γουσταρουν πραγματικα αυτό το πραγμα…
Περα από αυτό όμως δεν είναι μονο το χρηματικο αλλα γενικοτερα η συνδρομη και βοηθεια στο κλαμπ όταν αυτή χρειαζεται…

Labros
05-10-06, 14:54
Περα από αυτό όμως δεν είναι μονο το χρηματικο αλλα γενικοτερα η συνδρομη και βοηθεια στο κλαμπ όταν αυτή χρειαζεται…

πιστευω οτι αυτη σου η φραση εχει ολο το νοημα...

Labros
05-10-06, 15:06
Me to poy 8a mpei syndromh, proedrei, D.S klp klp 8a xa8ei olh h filikh fash poy epikratei edw pera. Egine kai alloy paliotera kai gamhse thn olh fash metaksy melwn pareas klp paliotera se allo club.... ;)

Apo ekei kai pera gia na dhmioyrgh8ei ena drift extreme me kypela klp klp synepagetai oti ginetai agwnas kai 8a prpei na pesoyn parabola sthn E8EA(ELPA) 8a prpei na yparxei kapoia lesxh me stelexh empeira kai agwnistikh paideia(nai lene oti yparxoyn tetoia stelexh, alla gia emena eina metrhmena sta daxtyla) kai me liga logia ayto to tsampa kostos ths symmetoxhs 8a pei peripato...

καταλαβαινω τους ενδοιασμους σου αλλα δεν βλεπω ομως να αντιπροτεινεις κατι αλλο για να πρωχορησει το αθλημα .
δηλαδη προτιμας το τζαμπα κοστος της συμμετοχης απο το πχ ενα ανταγωνιστικο οργανομενο πρωταθλημα με πολλυ ενδιαφερων :?:
εγω παλλι οχι και ειδικα με ενα δυνατο club τα κοστη συμετοχης δεν θα ειναι υπερβολικα

Ντογκας Ιωαννης
05-10-06, 15:09
μα δεν ειναι τσαμπα η συμετοχη στο drift extreme, εκτος αν πληρωνω μονο εγω τα 30... :o

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-10-06, 16:58
Συμφωνω οτι πρεπει να βοηθησουμε με καθε τροπο και κυριως υπευθυνα! Μην πιανεται τα ακρα σε καθε περιπτωση και δεν προκειται να γινουν ολα μαζι σε μια μερα. θελει συλλογικη δουλεια και βημα βημα ! Βολεύει σιγουρα να δινεις 30ε να κανεις την κ@υλ@ σου και στα @ρχιδι@ σου αλλα μεχρι εκει δεν πας παραπανω! Θες δουλεια καινουργιες ιδεες και κυριως βοηθεια στα παιδια που τρεχουν για εμας με καθε τροπο! ακομα και στο να κρεμεσουν τα πανο να βοηθαμε! Ολα αυτα βεβαια δεν γινεται να συζητηθουν εδω! θελει μια συναντηση απο κοντα για συζητηση απο ολους εμας που γουσταρουμε και θελουμε να παει η φαση μπροστα συνειδητα και υπευθηνα οχι απο περιστασιακους και απο αερητζηδες που θα κατσουν μεχρι να αρχισουν τα τρεχαματα και οι υπεχρεωσεις και μετα γεια σας.

Hannibal
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 05, 2006 10:43 am Θέμα δημοσίευσης:
Me to poy 8a mpei syndromh, proedrei, D.S klp klp 8a xa8ei olh h filikh fash poy epikratei edw pera. Egine kai alloy paliotera kai gamhse thn olh fash metaksy melwn pareas klp paliotera se allo club.... Wink

Αυτο ειναι θεμα ανθρωπων και πιστευω μεγαλα παιδια ειμαστε μπορουμε να βρουμε ακρη οταν διαφωνουμε δεν θα σφαχτουμε κιολας. τωρα για την φιλικη φαση που λες ωραιο ειναι για να πινουμε καφε να χαβαλεδιαζουμε και στα @ρχιδι@ μας ! και παλι θα υπαρχει φιλικη φαση και θα ειμαστε πιο ενωμενοι σαν ομαδα και με υπεχρωσεις και "απαιτησεις"! τωρα απλα ειμαστε στον αερα και δεν χαλιομαστε με τιποτα γιατι πολυ απλα δεν κανουμε τιποτα!

Βέβαια για ολα αυτα που συζηταμε τον πρωτο και τον τελευταιο λογω εχουν οι δημιουργοι του club που εχουν ριξει δουλεια λεφτα κ.λ.π. Εγω λεω να βρεθουμε επιτελους απο κοντα για να συζητησουμε σοβαρα ρεαλιστικα και υπευθηνα ! σιγουρα κατι καλο θα βγει δεν εχουμε να χασουμε τιποτα με μια συζητηση

Ντογκας Ιωαννης
05-10-06, 17:57
Όλα μαζι δεν θα γινουν αλλα από καπου πρεπει να αρχισουν! Ας είναι αυτή η συναντηση η αρχη με τα παιδια που εχουν φτιαξει αυτό χορο ειτε στα γραφεια τους ειτε καπου αλλου (παμε Μεγαρα :D :D ??)
Περιμενοντας….

Labros
05-10-06, 22:33
Όλα μαζι δεν θα γινουν αλλα από καπου πρεπει να αρχισουν! Ας είναι αυτή η συναντηση η αρχη με τα παιδια που εχουν φτιαξει αυτό χορο ειτε στα γραφεια τους ειτε καπου αλλου (παμε Μεγαρα :D :D ??)
Περιμενοντας….

πρωσοπικα πιστευω οτι για αρχη ειναι ο λογος. γιαυτο θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω και αλλες γνωμεις-αποψεις επι του θεματος και απο αλλα μελη.......

giorgis_E21
06-10-06, 03:35
οι γνωμες δυστυχως δεν πιανουν και πολλα στη περιπτωση μας...

εχετε σκεφτει τι δουλεια πεφτει στο σπιτι σας για να κανετε μια μικρη εκδηλωσουλα για τη γιορτη σας?

ενα event ειναι μεγαλη ευθυνη και απαιτει προετοιμασια οργανωση δουλεια και εξοδα.καλα ειναι τα 30 ευρα,αλλα παμε σε μια πιστα που ειναι ηδη ετοιμη για να μπουμε και να βγουμε,ομως καποιοι κανουν πολλα παραπανω

βεβαια εγω τι δουλεια εχω και μιλαω?εγω ουτε τρεχω ουτε συμμετεχω ουτε οργανωνω.....ναι αλλα ειμαι καποιος που θελει παρα πολυ να κερδισει το τζοκερ ωστε να τον φτανουν για τα εξοδα....

αντι να πουμε ομως "κοστιζει,αρα αστο.." και να δουμε το drift να χανεται - μαζι με αυτο και η σκληρη δουλεια των ανθρωπων που το δημιουργησαν και μας το προσφερουν, ας ξεκινησει η προσπαθεια να το δυναμωσουμε

το προεδρειο θα ειναι δικα μας ατομα και κανεις ασχετος δεν εχει δουλεια - χωρις να θελω να προσβαλω το κ.μανιατοπουλο,δεν εχει δουλεια μ'εμας παρα μονο να μας σφραγισει τις αγων.αδειες.για το φιλικο πνευμα...μονο μεσα στη πιστα χωραει ανταγωνισμος,και μονο υγειης ανταγωνισμος...το drift ειναι τροπος ζωης,ειναι λατρεια...αφου ειναι κοινο μας στοιχειο θα μας ενωνει δε θα μας χωριζει

η συνδρομη θα δωσει δυναμη στο club μας και θα δωσει ευκαιριες για περισσοτερα ανοιγματα....να πω το τυπικο "δε θα ειναι κερδοσκοπικου χαρακτηρα"?ελατε τωρα...δε θα παρει κανενας καινουρια mercedes απο τις συνδρομες....εξαλλου ηδη με τα λιγοστα που πληρωνετε για να αγορασετε το ΧL (4.40Ε με vcd οταν αλλα εχουνε 6-6.90Ε) ειδατε τι κανουν τα παιδια για ολους εμας

εγω δεν ειμαι φραγκατος αλλα και συνδρομη θα εδινα και εισητηριο στα events θα πληρωνα αν ειναι να βοηθησω.ξοδεψα μια εφηβεια σχεδιαζοντας τη συμμετοχη μου σε αναβασεις και ραλλυ,αλλα τελικα γνωρισα το drift και αλλαξα γνωμη...

συγχαρητηρια σε αυτους που δουλευουν και ξοδευουν για εμας - και για το foroum και για τα events και για την ενημερωση - για ολα!
εγω προσωπικα σας ευχαριστω και υποσχομαι να προσπαθω και να προσφερω οτι μπορω

σιγουρα δεν ειμαι ο μονος....

Ντογκας Ιωαννης
06-10-06, 10:41
γιωργη εισαι σωστος...
κανεις δεν ειναι φραγκατος εδω μεσα ή εστω η Πλειοψηφία ,αλλιώς θα είχαμε όλοι από ένα Sylvia με ένα σκασμό πράγματα πάνω του και θα γουστάραμε αλλά δεν είναι έτσι… :cry: :cry: ούτε πιστεύω ότι με μια ετήσια συνδρομή σε ένα κλαμπ που μας εκφράζει απόλυτα θα φτωχύνει κανείς ,εμπιστοσύνη δεν έχουμε σίγουρα εύκολα σε κανέναν αλλά τα χαρτιά και τα έργα δεν λένε ψέματα…

Labros
06-10-06, 23:32
οι γνωμες δυστυχως δεν πιανουν και πολλα στη περιπτωση μας...
και ομως φιλε γιωργη οι γνωμες μετρανε , οπως η δικια σου του παραλια του dj του hannibal και ολων γιατι βοηθανε να εξελιχθει η συζητηση δειχνει το ενδιαφερων που υπαρχει για το ολο θεμα και σιγουρα θα βγει κατι καλο.

GIZMO
07-10-06, 16:20
προσφατα εγινα μελος του scoda octavia fabia club. εκει λοιπον γινοντε συναντησεις καθε δευτερη τεταρτη σε μια καφετερια στο ιλιον και μετα τον καφε πανε παρεα σε καποια αλανα παρκιν και συζητανε διαφορα. θα προτεινα λοιπον να κανονισουν και να προτεινουν ενα μερος και μια ωρα οι δημιουργοι του club, να προσπαθησουμε να παμε οσοι πραγματικα θελουμε να προχωρησει αυτο που κανουμε και να καθησουμε κατω και να πουμε τις προτασεις μας και να αποφασιστουν καποια πραγματα.

Ντογκας Ιωαννης
07-10-06, 23:52
πολλα club το κανουν αυτο φιλε gismo ειτε σε καφετεριες ειτε σε γραφεια ειτε απλα σε παρκιν μια φορα την βδομαδα η μια τις δυο βδομαδες κτλ...
μπορουμε να κανουμε και μια συναντηση στο καρτοδρομιο την παρασκευη που μας ερχεται μιας και εχει open-day το tarmac club... αν καποιους δεν βολευει το συζηταμε για αλλη μερα...

Ντογκας Ιωαννης
09-10-06, 15:20
...να διορθωσω οτι το event του tarmac club ειναι αυτη την Τεταρτη 11/10 και οχι Παρασκευη

Hannibal
10-10-06, 15:16
Mallon den katalabate to nohma toy post moy....
Opws akribws eipe kapoios apo thn stigmh poy 8a mpei to xrhmatiko 8a arxisoyn oi apaithseis.... Meta logw fortoy ergasias 8a erxhsoyn ta parapona klp klp klp opoy afoy plhrwnoyme giati ayto oxi kai giati to allo klp klp kai 8a ginei emfylios.
To ba8ytero bebaia toy post moy htan ekei poy leei gia kypella kai ba8mologies sto drift etreme poy den eida kanenan na apantaei gia ekeino to kommati.
Ta 30 poy plhrwnete symmetoxh einai gia na kleisei h pista. Kai opws akribws ta pernoyn ta paidia ta dinoyn ston pistarxh.... Kai ksanalew. Den mporei na ginei kati me kypela klp giati 8ewreitai agwnas. Kai afoy 8ewreitai agwnas erxete h elpa/e8ea kai zhtaei to meridio ths gia thn adeia teleshs agwna kai ta ypoloipa poy epakoloy8oyn ta exw grapsei parapanw. Mhn pate na kanete kati poy einai pareistiko klp klp se kati san nomimh me esxh me syndromes klp klp giati tote 8a xa8ei h mageia. 8a ginei to drift club san ola ta alla club poy ksefytrwnoyn san ta manhtaria.... KAI EINAI KRIMA gia ta paidia poy to palepsan kai diaxeirizonte ayto to forum, kai dhmioyrghsan ayto to club, na ginei san ola ta alla. EINAI KRIMA.

Labros
10-10-06, 18:48
φιλε Hannibal ξεκινησα να γραφω σε αυτο το forum γιατι μου αρεσει πολυ η ιδεα οτι βρισκομαι σε ενα χωρο που μπορω να κουβεντιασω με ατομα που εχουμε ενα κοινο ενδιαφερων το drift , δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν εκτιμα την προσπαθεια των ιδρυτων και ουτε εκει ειναι το θεμα .
Δεν απαιτω προεδρειο ουτε κατι αλλο απλως εκφραζω τις αποψεις μου και τους προβληματισμους μου για ενα απο τα κοινα μας ενδιαφεροντα με σκοπο αυτο να προωθηθει .
Επισης δεν περιμενω αυριο,σε ενα χρονο κοκ να δω ενα πρωταθλημα drift με οδηγο πχ εμενα με σπονσορες με βραβεια με event με τον kazuhiro tanaka να με βαθμολογει κοκ.
βλεπω ομως drift teams πχ τα παιδια απο Πατρα ,βλεπω σε λιγο καιρο paralia και dj να παταει ο ενας τις γραμμες του αλλου και να διαγραφουν παραληλες τροχιες , τον κολλητο μου να ετοιμαζει αμαξι με διαθεσεις terry grant και γενικως να ανεβενει το επιπεδο ισως και να ειμαι ονειροπολος.
παντως επιμενω οτι ο ανταγωνισμος βελτιωνει το ειδος και το βλεπω απο πρωσοπικη εμπειρεια, πριν ξεκινησουμε την λεσχη μας τρεχαμε στην παραλια με εγκατελειμενα αμαξια τωρα διεκδικουμε αγωνα αναβασης μεσ΄το χειμωνα που μας ερχεται.
υ.γ κοστος ασφαλισης 21.00e παραβολο Ε.Λ.Π.Α 20.00e τα ρεστα στον πισταρχη.

Ντογκας Ιωαννης
10-10-06, 20:51
ξερετε τι γινεται? μπορει να κατσουμε και να γραφουμε αλλες 10 σελιδες με post και στο τελος να γινουμε γραφικοι με ρισκο να χαλασουμε τις καρδιες μας (και δεν γνωριζομαστε κιολας απο κοντα) ΚΑΙ να μην βγαλουμε καποια ακρη.
δειτε λιγο τα προηγουμενα post.... μονο 3-4 ατομα γραφουν την αποψη τους, τους αλλους μαλλον δεν τους νοιαζει το θεμα... αρα παμε για το επομενο driftextreme και.... βλεπουμε.... χαλλλαρα!!!!
αυτη ειναι η "ΠΑΡΕ'Ι'ΣΤΗΚΗ ΜΑΓΕΙΑ"???????

giorgis_E21
11-10-06, 19:18
σωστοι οι υπολογισμοι σου λαμπρο και ετσι βγηκαν και τα 90 ευρα εισοδος που δυσαρεστησαν αρκετους στο drift trophy

πηγαινοντας ομως στο drift trophy και βλεποντας αισχη τυπου γραβαλος 15ος και τσιφετακης εκτος 6αδας τοτε τσαμπα τα δωσαμε

οταν λεμε αγωνα drift εννοουμε DRIFT δηλαδη παιρνουμε φορα και πλακωνουμε τη στροφη με τερμα κλειδωμενο τιμονι αναποδα για καμια 10αρια-15αρια δευτερολεπτα τουλαχιστον και οχι "να μητσο μια στροφη τραβα ρε χειροφρενο οοοοοπα να τα τα ωραια ρε τι κι αν ειναι μπροστοκουνα"

αν το παρουμε ζεστα και σοβαρα θα το βελτιωσουμε πρωτα εμεις στα μυαλα μας (μιλαω σαν αγωνιζομενος-δεν ειμαι αλλα θελω να γινω) και υστερα οι αλλοι που θα τα ακουμπαμε για αν βλεπουμε (μιλαω σαν θεατης)

βεβαια φιλε dj ειναι και αυτοι που λενε "που να τρεχουμε τωρα..ασε να τρεξουν οι αλλοι και να τα βρουμε ετοιμα στρωμενα τα χαλια με μικροτερο κοστος"...αυτοι ειναι τοσο γελοιοι που παιρνουν ενα XL απο το περιπτερο και το μοιραζονται ολοι μαζι....

τωρα για εθεα και ελπα τι να πω...ντροπη σε αυτους που τα παιρνουν για να κανουν εναν αγωνα drift και δε ξερουν ουτε καν τι ειναι....και πως να βαθμολογησουνε

Labros
12-10-06, 15:09
φιλε Γιωργη δεν ειναι υπολογισμοι τοσο ακριβως χρεωνεται η καθε συμμετοχη.Η Ε.Λ.Π.Α οπως καταλαβαινεις ψοφαει να γινονται αγωνες οσο για το ντροπη τους δεν νομιζω οτι φταινε αυτοι.....
για να το βελτιωσουμε και να βελτιωθουμε εμεις πολυ σωστα ειπες οτι πρεπει νατο παρουμε σοβαρα και ξαναλεω οτι για να βελτιωθεις θελει ανταγωνισμο αλλιως δεν γινεται τιποτα και μενεις στασιμος

GIZMO
12-10-06, 22:21
σε αυτο το θεμα εχουμε γραψει 6 ατομα. απευθυνομαι λοπον σε εσας τους αλλους 5, κυριως. θελετε να συναντηθουμε παρασκευη 13/10 το βραδυ στο παρκιν του lidl στην πετρου ραλλη στις 9΄30? αν θελετε και αλλοι φυσικα να ερθετε. εγω προσωπικα θελω να ερθουν ολοι. το τηλ μου 6948207010 παρτε τηλ για επιβεβαιωση.φυσικα εσυ labro θα ερθεις σιγουρα. τι ειναι η ζακυνθος? 5 λεπτα με το τηλεφωνο :) :) :)

Ντογκας Ιωαννης
13-10-06, 10:06
φιλε gismo ισως θα πρεπει να συναντηθουμε σε επομενο drift extreme για να μαζευτουμε περισσοτεροι ΚΑΙ να ειναι και τα παιδια που δημιουργησαν αυτο το χωρο...

Labros
13-10-06, 15:53
συμφωνω με τον dj να βρεθουμε στο επομενο driftX να πιουμε και καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα ολοι μαζι ετσι θα ειναι ωραια νομιζω :wink:

που εισαι driftX οεο

GIZMO
13-10-06, 21:17
γνωριζουμε πολυ καλα οτι στο driftxtreme δεν προκειτε να συζητησουμε τιποτα πολυ απλα επειδη θα εχουμε την καυλα αλλα και λιγο χρονο για να driftαρουμε. δεν ξερω ομως μηπως επειδη κανουμε αυτη την συζητηση σε αυτο το topik και οχι στις προτασεις ισως ειναι αυτος ο λογος που δεν εχουνε παρει θεση οι δημιουργοι του club.λετε?

giorgis_E21
14-10-06, 15:53
δυστυχως φιλε λαμπρο με οσους εχω ανοιξει κουβεντα μεχρι σημερα δεν εβγαλα ακρη.η "ντροπη" ειναι αυτων που δε γνωριζουν τι ειναι drift και βγαινουν στη τηλεοραση να μιλησουνε γι'αυτο.δεν ειναι λογικο και δε το δεχομαι αυριο να πληρωνω καποιον που βγαινει σε εκπομπη αγωνων και τον ρωτανε

-αφου το drift μαζευει κοσμο ισως και περισσοτερο απο τις αναβασεις γιατι δε το ενισχυει η εθεα και η ελπα αλλα και οι ιδιοι οι οδηγοι και αγωνιζομενοι?
και η απαντηση του ειναι
-ο κοσμος τρεχει σε ραλλυ και αναβασεις και οι οδηγοι δινουν τους καλυτερους εαυτους τους για να τον ευχαριστησουν.δεν ακουσαμε ποτε παραπονα για το πως ενεργουν η εθεα και η ελπα.

μα ολοκληρη η κουβεντα πριν απο αυτη την ερωτηση ηταν παραπονα οδηγων προς εθεα-ελπα!!!!!!!και το drift που ειναι???

εγω μπορει να κουραζω μερικους εδω με οσα λεω και μου το εχουν πει αλλα εκεινοι τι κανουν?εγω το συζηταω,εχουν ιδρωσει πολλα αυτια απο το δικο μου στομα και δε το κλεινω ευκολα.χαρακτηριστικα θα πω οτι μεχρι και με υποψηφιους δημαρχους γλυφαδας εκανα κουβεντα για τις πορτες του ελληνικου κι ας μην καταφερα και πολλα γιατι ημουνα ΜΟΝΟΣ.και αν η ελλαδα δεν εχει σε λιγα χρονια να μου δωσει κατι καλυτερο στο τομεα drift απο τα σημερινα δεδομενα,τη λυση τη ξερω.δε θα ειμαι ο πρωτος που ξεκινησα με ελπιδα και φιλοδοξια για το εξωτερικο

Labros
14-10-06, 16:55
ρε γιωργη αφου ολοι ξερουμε οτι στην Ελλαδα για να γινει κατι καλο και σωστο μονο απο ιδιωτες μπορει να γινει .

αν δεν υπηρχε πχ το drift club το XL και αλλοι ''αρωστοι'' που ασχολουνται με το θεμα και διαδιδουν την κουλτουρα του drift φαντασου τι μεσανυχτα θα ειχανε... οχι φαντασου .

giorgis_E21
14-10-06, 22:17
δε θελω να γινει D1 αλλα να γινει καλυτερο απ'οτι ειναι.οχι επειδη αρεσει σε μενα αλλα επειδη αρεσει σε πολλους.και στις αναβασεις αυτο ακουω..."χθες που κανανε δοκιμαστικα περνουσανε με τις πορτες σημερα για να δουμε..."

ποσοι πανε στα sprint τα σαβ/κα και ποσοι ερχονται μεσοβδομαδα τεταρτες στα drift-extreme?

ειναι μορφη αγωνων και μαλιστα υπολογισιμη αρα αξιζει καλυτερη μεταχειρηση

Takis
15-10-06, 02:51
Καλησπέρα παιδιά και σορυ για τις απουσίες μου.
Μετά από πολύ διάβασμα του θέματος είπα και εγώ να πω την γνώμη μου.

Πρέπει ο κόσμος αλλά και κάποιους από εμάς να ξεχωρίσουμε των αγώνα από το event. Και να ξέρετε ότι όλα χρειάζονται.
Το event είναι μια συνάντηση από ένα club η από μια παρέα που ξεδίνουν όλοι μαζί και τους φεύγουν τα…….. χοντράδια. Τώρα κάποιοι γνώστες του αθλήματος πάνε για προπόνηση και οι μη έχοντας πείρα πάνε να μάθουνε. Για τους απείρους είναι μια χαρά , γιατί με 30 ευρώ ,που είναι και λίγα , πάνε χωρίς άγχος να χτυπηθουνε με το τιμόνι. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση φαντάζεστε σε αγώνα αυτό το άπειρο παιδί να σκάσει 90 ευρώ +20 lessens για 5 γύρους ενάντια σε Πλουμιστό, Βούλγαρη , Τσιφετακη κ.λ.π? αστα χάλια. Για αυτό το λόγω χρειάζεται το event.

Όσο για τους αγώνες τι να πω, τα χειρότερα. Παράπονα, Παράπονα, Παράπονα.
Παράπονα για την οργάνωση για τον σεβασμό για την βαθμολογία για τις κλίκες κλπ. Προτιμώ αντί 90 ευρώ που δίνω τώρα να δίνω 150 και να είναι αγώνας παρά πιο λίγα και να είναι πανηγύρι. Και δεν φταίει η ελπα αλλά όλες αυτές οι οργανώτριες εταιρίες που μας βρήκαν κοροΐδα και μας τα παίρνουν. Και για αυτό το λόγω είπαμε τέλος . όποιος είχε πάει στον προηγούμενο αγώνα θα είδε το χάλι με τις λίγες συμμετοχές και με τους πιο λίγους αξιόλογους .

giorgis_E21
16-10-06, 00:53
το θεμα ρε τακη ειναι οτι θελεις αγωνες αρα δεν πρεπει να πουμε τελος

Labros
16-10-06, 19:16
ΤΕΛΟΣ στις μαιμουδιες συμφωνω και επαυξανω τακη .
θα ηθελα εστω εναν το χρονο οπου και οποτε και αν γινει αγωνα επισημο αρτια διοργανωμενο κατα πολυ μα πολυ μεγαλη προτιμηση απο το drift club με προβολη και ενημερωση απο αρκετα νωρις για να δει ο *κοσμος *τι σημαινει drift .και για να μην λεω αερες πρωσοπικα δεσμευομαι αν γινει κατι τετοιο ποτε το σπονσοραρω 500e απο την τσεπη μου και βρισκω αλλους δυο αρρωστους να τσονταρουν αλλα τοσα .
*σπονσορες ,τυπος ,''γνωστες δηθεν'' και λοιποι

giorgis_E21
16-10-06, 19:23
εγω ενα θελω να ρωτησω προς το παρον

τι θα εγκρινει η ελπα σε τεχνικο ελεγχο απο τις μετατροπες μας?

Ε30 με Μ5 μοτερ,escort σε full μετατροπη cossie, ΚΡ60 με alfa romeo 2λιτρη κλπ??

Labros
16-10-06, 20:44
μετραει σαν δεξιοτεχνια ως γνωστον αδεια αυτοκινητου κατα προτιμηση του ιδιου :wink:
δεν εχει τεχνικο ελεγχο και μονο αν κρινει ο-η αγωνοδικης οτι η ταχυτητα ξεπερναει τα 120 χμ μπορει να βαλει ενα σικειν για να κοψει ταχυτητα αλλιως χρειαζεται να πληροι αγωνιστικες προδιαγραφες κτλ .
αν εχεις αλλες ερωτησεις περι του θεματος στειλε πμ

giorgis_E21
17-10-06, 04:03
ερωτησεις εχω αλλα ασε να τα πουμε πατρα με το καλο

μπορει να θελουν ν'ακουσουν κι αλλοι

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
17-10-06, 14:59
Πρέπει ο κόσμος αλλά και κάποιους από εμάς να ξεχωρίσουμε των αγώνα από το event. Και να ξέρετε ότι όλα χρειάζονται.
Το event είναι μια συνάντηση από ένα club η από μια παρέα που ξεδίνουν όλοι μαζί και τους φεύγουν τα…….. χοντράδια. Τώρα κάποιοι γνώστες του αθλήματος πάνε για προπόνηση και οι μη έχοντας πείρα πάνε να μάθουνε. Για τους απείρους είναι μια χαρά , γιατί με 30 ευρώ ,που είναι και λίγα , πάνε χωρίς άγχος να χτυπηθουνε με το τιμόνι. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση φαντάζεστε σε αγώνα αυτό το άπειρο παιδί να σκάσει 90 ευρώ +20 lessens για 5 γύρους ενάντια σε Πλουμιστό, Βούλγαρη , Τσιφετακη κ.λ.π? αστα χάλια. Για αυτό το λόγω χρειάζεται το event.

.

Ετσι ακριβως ειναι τακαρε ! εγω γι αυτο συμμετεχω μονο στα drift extreme. Γιατι παμε γουδιαζουμε μαθαινουμε εξικοιονωμαστε με την πιστα πειραματιζομαστε κ.λ.π. Ο αγωνας ειναι απολυτος! να μπεις να κανεις οτι καλυτερο μπορεις και τελος δεν ξαναμπαινεις αρα για μενα πρεπει να εχεις φτασει σε ενα επιπεδο για να συμμετεχεις στον αγωνα Δεν ειναι μονο το οικονομικο και ζακυνθο πηγαμε και καραγουσταραμε με περισσοτερα εξοδα απο τον αγωνα στον καρτοδρομο. Εγω παντως πρωτα θελω να φτασω σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο τον εαυτο μου κυριως αλλα και το αμαξι μου και μετα να συμμετεχω σε κανονικο αγωνα σοβαρα. αν υπαρχει σοβαρος αγωνας βεβαια! :roll:

giorgis_E21
17-10-06, 17:23
φυσικα και συμφωνω μαζι σου παραλια ομως σημασια δεν εχει μονο η νικη και εξαλλου ο υγειης ανταγωνισμος θα σε κανει ακομα καλυτερο

καλο ειναι να συμμετεχεις σε αγωνες που και που για να δεις σε τι επιπεδο ειναι οι υπολοιποι και ποσο πρεπει να προετοιμαστεις

Labros
18-10-06, 02:17
απο τους μη σοβαρους αγωνες περασαμε αλλοι μια φορα μερικοι και δυο και περασαμε κυριως γιατι καποιοι εκματαλευονται την κ@βλ@ μας και με την σειρα μας γιατι με τοση κ@βλ@ καπου επρεπε να εκτονωθει πρωχωραμε στα drift X κορυφαιο event το οποιο το αγαπαμε και το εχουμε υιοθετησει ολοι εδω μεσα και το οποιο αργα η γρηγορα θα πρωχωρησει στην επομενη φαση.
σκεψου παραλια λεμε τωρα αγωνα με αμεσο ανταγωνιστη σου τον dj -τυχαιο παραδειγμα- ή ενα πολυ καλο ΑΕ86 εναντιον D-project κοκ τι νομιζεις δεν θα επισπευσει την αναγκη για βελτιωση ειται μηχανικη ειται οδηγικη δεν θα σε εξελιξει σαν οδηγο μεσω του ανταγωνισμου ?
απο την μερια μου εχω δει εξελιξη η οποια πες πεισμωσε πες οτιδηποτε οδηγησε αλλους να εξελιχθουν ,να πιεσουν λιγο παραπανω ρε παιδι μου απο εμενα το οποιο με τη σειρα του κανει εμενα να προσπαθω περισοτερο κοκ και ετσι κατα την γνωμη μου παντα ανεβαινει το επιπεδο

Ντογκας Ιωαννης
18-10-06, 10:36
Παραλιαααααααα θα σε περασω απο πανω με το πλα'ι' :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
18-10-06, 13:31
φυσικα και συμφωνω μαζι σου παραλια ομως σημασια δεν εχει μονο η νικη και εξαλλου ο υγειης ανταγωνισμος θα σε κανει ακομα καλυτερο

καλο ειναι να συμμετεχεις σε αγωνες που και που για να δεις σε τι επιπεδο ειναι οι υπολοιποι και ποσο πρεπει να προετοιμαστεις

δεν το λεω για την νικη. απλα οπως παλαιοτερα εβλεπα κατι τελειως ασχετους να παιρνουν μερος και να χαλανε ολη την εικονα του αγωνα δεν θελω να ειμαι ενας απο αυτους. θελω λιγο δουλεια ακομα για να παρω μερος. ξερω οτι πρεπει να ανεβω λιγο ακομα και να προπονηθω και μετα να μπω στους αγωνες για μενα καθαρα να νοιωθω εγω καλυτερα και πιο ανετος. Ερχεται και η ωρα μου....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 18, 2006 8:36 am Θέμα δημοσίευσης:
Παραλιαααααααα θα σε περασω απο πανω με το πλα'ι' Laughing Laughing Laughing

κοιτα να βαλεις hard top γιατι οταν θα σε περναω απο την εσωτερικη με κλειδωμενα τιμονια θα πεταγονται τα κοματια απο τα λαστιχα μαζι με τα λινα και μπορει να σου σκισουν καμια κουκουλα :twisted: :twisted: :wink:

Labros
18-10-06, 14:04
ειστε και τα δυο σας αρρωστα :lol: :lol: :lol: :lol:
μπραβο 8) ειληκρινα σας χαιρομαι

Ντογκας Ιωαννης
18-10-06, 14:14
την κουκουλα την εχω παντα ανοιχτη!!! (για να με θαυμαζει ο κοσμος) ΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :lol: :D :D :D

giorgis_E21
18-10-06, 21:32
dj αγορι μου με το ψωνιο σου αυτογραφα μοιραζεις??????

Labros
19-10-06, 01:23
δεν τα μοιραζει......

τα υπογραφει στην ασφαλτο :lol: :lol:

giorgis_E21
19-10-06, 04:36
ε ρε να'χα ελικοπτερο....τα καλυτερα πλανα θα εστελνα στο XL

Labros
27-10-06, 22:26
οι υδρυτες του club και οσοι εχουν σχεση με αυτο απαντησαν στις ερωτησεις - ανυσηχιες μου τις οποιες μοιραζομαι με πολλα μελη με τρια driftX και με drftX allstars σε κανονικη ΠΙΣΤΑ .
ΜΠΡΑΒΟ και καλη συνεχεια στον ιδιο σωστο δρομο :D
φυρι φυρι το πατε να το ξηλωσω το μπροστα διαφορικο

giorgis_E21
28-10-06, 01:13
δε θα κανεις χαρη μονο σε μας...

αντε τι περιμενεις?
εμεις δηλ τι ψαχνουμε για μοτερ και μπλοκε?
ξηλωσε το,το γ@mΙm3n0,δε μπορω δε μπορω να περιμενω

Ντογκας Ιωαννης
28-10-06, 13:54
drftX allstars????
τι ειναι αυτο και ποτε θα γινει??

Labros
28-10-06, 15:36
μονο εγω διαβαζω XL ? :lol: :lol:
στα μεγαρα 23 και 24 ενα τρελο διημερο για πολυ και καλο καψιμο.
παρεπιπτωντος η καταρα που με κυνηγαει πριν τα event ξαναχτυπησε χθες το βραδυ την κυνηγαγα και εγω και πανω σε μια ηλιθια επειδειξη ικανοτητων και λαθος εκτιμησεως εφαγα την πισω δεξια ροδα μαζι με τον δισκο ..... θα δουμε απο δευτερα :roll:
αυτα

giorgis_E21
28-10-06, 18:43
επειδη εχω καταλαβει ποση αρρωστεια κουβαλας ουτε καν σκεφτομαι οτι μπορει να μην ερθεις

αντε περαστικα

Labros
28-10-06, 18:45
ευχαριστω θα το παλεψω να το φτιαξω

Stathis WOT
07-11-06, 01:42
Καθυστερημένο το response αλλά όσοι με ξέρετε καταλαβαίνετε...
Λοιπόν συμφωνώ απόλυτα με τα περισσότερα posts εδώ μέσα γιαυτό θα σας πω μια ιστοριούλα γύρω από αυτό που αγαπάω πιο πολύ.
Αρχές 2005 δημιουργήθηκε αυτός εδώ ο χώρος με πρωτοβουλία μου και με σκοπό να ενωθεί η μικρή και ψιλοσκόρπια ως τότε κοινωνία του Drift με σκοπό τη συνεχή βελτίωση και άνοδο του επιπέδου της. Το Driftclub.gr γίνεται πραγματικότητα και λίγους μήνες αργότερα, το Μάιο κυκλοφορεί το XL και η προσπάθεια κορυφώθηκε, ειδικά πιστεύω με τα VCD που ήταν και η βασική νεοτεριστική πινελιά του περιοδικού μας. Και αναφερω τα VCD γιατί δεν υπάρχει πιο ζωντανή παρουσίαση από την προβολή των event μέσω των video μας. Λίγους μήνες αργότερα ξεκινάμε το 1o DriftXtreme που σκοπό είχε την γνωριμία και το δέσιμο των οδηγών, την βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων τους και όλα όσα αναφέρατε πριν, σε ένα φιλικό και εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον....

Stathis WOT
07-11-06, 01:53
Στο 2ο DriftXtreme του 2006, λοιπόν εφαρμόζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια διαργάνωση τύπου D1 με twin drifting περάσματα ενθουσιάζοντας τότε όλους τους συμμετέχοντες που είδαν ότι το επίπεδό τους πλέον τους επέτρεπε να κινηθούν σε ζευγάρια.
Από το 1ο DriftXtreme έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος και ήρθε λοιπόν η ώρα για το επόμενο βήμα.
Το όνομα αυτού, DriftXtreme Allstars. Μιλάμε για το πρώτο διήμερο Drift event που έχει ποτέ γίνει στην Ελλάδα. Και θέλαμε διήμερο για να ενώσουμε όλη την Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα έχουμε ταξιδέψει σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και έχουμε δει πολλούς ταλαντούχους οδηγούς που όμως δεν έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να λειτουργούμε Αθηνοκεντρικά. Να λοιπόν η ευκαιρία συνένωσης όλων των Ελλήνων Drifters...
Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
07-11-06, 14:13
Φιλτατε σταθη ! Σεβομαστε και εκτιμαμε παρα πολυ την ολη δουλεια που εχετε κανει και που συνεχιζετε να κανετε και εκφραζουμε τα παραπονα μας ή καποιες διαφορετικες αποψεις παντα καλοπροαιρετα και με σκοπο το κοινο ωφελος! Στο πρωτο driftextreme του 2006 οπου ηταν και η πρωτη συμμετοχη μου σε τετοια event εκρινα καπως αυστηρα την διοργανωση και τον τροπο που εγινε το event βρισκοντας καποια μελανα σημεια χωρις ομως να μου χαλασουν την ολη εικονα. Για μην παρεξηγηθω κιολας εμεινα ευχαριστημενος σιγουρα και μου αρεσε πολυ! Στο δευτερο driftextreme και αν και ειχε περασει λιγο διαστημα υπηρξε μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο στην ολη φαση. καλυτερη οργανωση καινουργιες ιδεες κ.λ.π. Βλέποντας τετοια διαφορα μεσα σε λιγο διαστημα ειναι σιγουρα πολυ θετικο και πολυ αισιοδοξο για το πως θα ειναι στο μελλον. Τέλος στο τριτο πια driftextreme οπου εγινε στην ζακυνθο πηγα απο παρασκευη βραδυ [με το επιτελειο μου (ionian-difficults)] και εζησα απο κοντα ολο τον αγωνα που κανανε τα παιδια να εξυπηρετησουνε ολους εμας που ηρθαμε απο αθηνα και να φροντισουν για οτιδηπωτε χρειαζομασταν, να πετυχει το event το βραδυ του σαββατου, να προλαβουν να φωτογραφησουν και να μας παρουσιασουν στην συνεχεια καποια αυτοκινητα ντοπιων αλλα και να τρεξουν κατ΄ευθειαν την κυριακη στην πατρα για να καλυψουν και αλλον αγωνα. Τοτε καταλαβα ποσο δυσκολο ειναι να κανεις κατι τετοιο, οτι ολη αυτη η δουλεια το αγχος και το τρεξιμο δεν πληρωνονται με τιποτα και οτι ολοι σας γουσταρετε παρα πολυ αυτο που κανετε για αυτο και δινετε ολο σας το ειναι! Αυτο που μένει λοιπον ειναι να οργανωθουμε και εμεις και να βοηθησουμε ολοι με τον τροπο μας να παμε μπροστα. μπροστα και με το πλα'ι' ! ! !

Labros
08-11-06, 11:52
με καλυψες παραλια 8)

giorgis_E21
10-11-06, 00:50
σταθη αγορι μου τη προσφορα σας στο drift δεν εχουμε λογια να την εκφρασουμε

εγω ενα παρατηρω και χαιρομαι - οτι απο τα driftextreme δεν εχει κανενας μεγαλο παραπονο.ναι ημουν απο κεινους που ηρθαν στα βραχνεικα στις 5.55 και γι'αυτο δε βρηκα θεση καλη και ετρεχα πισω απο το συρμα στη πρωτη στροφη και εκει που ημουν δεν ακουγα τιποτα αλλα εσυ τι φταις αν η κερκιδα ηταν μικρη???περισσοτερα ακουω για το τροπο που βαθμολογουνται και αδικουνται στα drift trophy--χωρις να θελω να θιξω το πρωταθλημα που δικαια κερδισε ο θοδωρης --ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θοδωρη--

αυτο που πρεπει να πουμε ειναι οτι ειναι αδικο να λειπουν απο τα driftextreme τοσο ικανοι και καλοι drifters οπως ο τακης ο θοδωρης και πολλοι αλλοι -δε θελω να αδικησω κανεναν- και να βλεπουμε αστοχες σβουρες και αθλιες συμμετοχες.δε μιλαω για το φιλο με το escort-μαγκια του να μη ξερει να ρυθμισει τις αναρτησεις του και να καβαλαει τα βουνα- αλλα ηταν συμμετοχη για drift εκεινα τα sr???

περιμενουμε με αγωνια το allstars...

Mopoted4
22-04-07, 08:52
http://Pamela-Anderson-in-nylons.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236