PDA

Επιστροφή στο Forum : drift trofy

GIZMO
02-10-06, 19:39
τεταρτη 4/10 στον καρτοδρομο. αυτο ξερω μονο. ξερει καποιος ενα τηλ για πληροφοριες? για συμετοχη,λ7, κτλ?

Takis
03-10-06, 01:51
Τα γνωστά .90 ευρώ για τρεις γύρους και 2 προκριματικούς και με νικητή τον βασιλιά της πίστας ….........???????????????

Labros
03-10-06, 02:00
τακη καλησπερα θα μπεις

giorgis_E21
03-10-06, 03:16
αν και διακρινω αγανακτηση στο υφος του τακη τον οποιο βεβαια δεν αδικω καθολου πειτε και την ωρα και ποιος λεει να περασει απο κει

Ντογκας Ιωαννης
03-10-06, 12:49
...περσινα ξυνα σταφυλια... :wink:
παμε για κανα καφε παντως??

giorgis_E21
03-10-06, 17:32
φιλε dj δεν εχω αμαξι αλλα παιζει να ειμαι εκει

ελατε εστω και για βολτα

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
04-10-06, 14:48
90 ευρω λιγο ακριβα δεν ειναι? :?: :?: :?: :?:
Η τιμη δεν αποθει τον κοσμο απο το να συμμετεχουνε,δεν πρεπει να κατεβασουν την τιμη? :?: :?: :?:

ITALY FOR EVER

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
04-10-06, 15:14
ακου εκει ακριβα :!: 90ευρω συν την license για πεντε γυρους με αοριστους κριτες ειναι ακριβα ?? :?: και με εισοδο για τους θεατες .....

ρε καντε κανα drift extreme να γουσταρουμε να αρχισουν οι μαχες !!!
ακους DJ?? για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα

Ντογκας Ιωαννης
04-10-06, 16:09
παραλια μου εχεις λειψει ρε team drifter! σε ειδα και στο vcd Ζακυνθο και σας ζηλεψα ολους.... αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, αυριο παω για αγωνιστικο καταλυτη να γουσταρω :D :D

Υ.Γ. μηπως να παρουμε ενα driftοδανειο να μπουμε στο drift :roll: :wink: τροφυ???

Labros
04-10-06, 17:08
απο αυτα που εχω ακουσει , διαβασει , δει το μονο event που με εκφραζει ειναι το drift extreme ειναι πολυ καλη φαση ,ο κοσμος περναει ωραια οδηγοι και θεατες αλλα.... πιστευω οτι σιγα σιγα η ολη φαση πρεπει να πρωχωρησει σε αλλο επιπεδο αλλιως θα κινδυνευσει γιατι ως γνωστο ο κοσμος βαριεται πολλυ ευκολα και δεν εννοω εμας ! εμεις εκει θα ειμαστε αλλα για να ανεβει και βελτιωθει αυτο που κανουμε χρειαζεται ανταγωνισμος δεν ειναι τυχαιο οτι ο ανταγωνισμος βελτιωνει το ειδοςπχ ενα πρωταθλημα εστω και μικρο αλλα ΚΑΛΟ με απονομες, χρηματικο επαθλο,κατηγοριες κοκ το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο θα χρειαστουν πολλα πραγματα ,οργανωση, λεφτα πχ συνδρομη στο drift club , καποιου ειδος επιτροπη η προεδρειου, εξοπλισμος πχ drift box σαφης κανονισμοι και τροπος βαθμολογησεις οι οποιοι θα ειναι απολυτα σαφης ισως και καποιος καλεσμενος γνωστης ,σπονσορες ,καποιο ειδος show και ας μην ειναι κατι extreme πχ ενα twin drifting βλεπω οτι υπαρχουν μελη με τετοιες δυνατοτητες κοκ .
αυτα ηθελα να πω γιατι πραγματικα μου αρεσει αυτη η φαση ακουω τα σχολια σας

giorgis_E21
06-10-06, 03:40
κι αλλοι το σκεφτηκανε λαμπρο αλλα δε το λενε ο κεθενας για δικο τους λογο

εσυ ωραια τα λες...και μακαρι να το δουμε να πραγματοποιειται...αλλα κατι μου λεει οτι οι ευχες μου δε φτανουν ουτε στο ελαχιστο...