Επιστροφή στο Forum : ΧΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ?
cannonball
12-04-05, 18:31
Χωμα κανεις κυριες και κυριοι ? Επειδη πιστευω οτι ειναι απαραιτητο
και απορω πως καποιος δεν το εχει αναφερει μεχρι τωρα , (λες να ειμαι ο μονως που ασχολειται με χωμα?)
Χ Ω Μ Α και με την ταυτοτητα στο στομαααα!!!
Δεν θα ανακοινωσω διαδρομες ακομα οι οποιες ειναι διπλα στις ασφαλτινες :twisted: αλλα θα περιμενω να δω ενδιαφερον πρωτα!
Περιμενω τους χωματινους λοιπον? :wink:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-04-05, 10:38
Με το χώμα ασχολούμε από το 1988 με το γνοστό μικρό και απαίσιο σταρλετάκι.Λέω να πάμε ή τεραντούρα που είναι κοντά ή Κόρινθο παραλληλοδρόμιο που είναι το τέλειο.
Έστω για τη πρώτη μας εκδρομή!ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ Ο'ΡΕ''?
cannonball
13-04-05, 13:25
Γεια σου ρε Βουλγαρη παιχταρα ! Επιτελους και ενας που δεν μασαει
και στο χωμα !!! Καλα ρε σεις μονο μια απαντηση για χωμα ου ρε !!!
Δεν πειραζει θα παω με τον ΤΕΟ κανουμε μονοι μας παντες!!! Ελα ρε παιδια και 4χ4 κανουν!!! Πισωκινητα jeepakia ελα ρε παιδια το χωμα ειναι μεγαλο σχολιο και πολυ πιο θεαματικο απο την ασφαλτο λογο οτι το αυτοκινητο σηκωνει και μεγαλο ΜΠΟΥΧΟ !!! :twisted:
montechristo
13-04-05, 16:02
Εμενα θα με κανετε βολτα? Αν βεβαια ειναι πατημενο το χωμα, Υπερειδικη Αναβυσσου style, ΜΕΣΑ κι εγω... Αλλιως σε καθαρο off road διαδρομες, μαλλον θα βρει κατω το ΜουΧου μου... :shock: :shock:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
13-04-05, 16:18
Εμενα θα με κανετε βολτα? Αν βεβαια ειναι πατημενο το χωμα, Υπερειδικη Αναβυσσου style, ΜΕΣΑ κι εγω... Αλλιως σε καθαρο off road διαδρομες, μαλλον θα βρει κατω το ΜουΧου μου... :shock: :shock:
Έχω έρθει τούμπα εκεί από το πολύ πάτημα.
wraio kai to xwma .......
kai ton xeimwna na pame sta xionia....ekei exei ap ola se kapoia simeia....xwma pago dromo xioni....ola mazi
na kanoume ta aftokinita mas sk :?: t :?: .....
oxi entaksi paidia....ki egw mazi sas....i mpoumpou mou den exei tromeri dinami ston dromo
elpizw sto xwma na tin kanei tin douleia tis swsta..... :twisted:
Επιστήμονας
14-04-05, 00:15
ΤΕΡΑΝΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!!
opelcorsa-a
14-04-05, 00:47
Exw gia na etrexa xwma pote!Loipame to autokinito. :cry:
Alla ama mou katsi asfaltos,tha tou poio to aima. :wink: :lol:
Επιστήμονας
14-04-05, 01:00
Θα γουσταρα να τρεξω χωμα αλλα με το καταλληλο αυτοκινητο...
ΤΕΡΡΑΝΤΟΥΡΑ γουσταρω γιατι εχει το απολυτο παντηλικατο οχημα....χωματινες Φορμουλες...γ@μ@νε
Και εγώ γουστάρω cannonball αλλα δέν μπορείς να πάς άν δέν έχεις κατάλληλο αμάξι... Εσύ το δικό σου θα το όρμαγες εκει μέσα; :)
cannonball
14-04-05, 15:12
Μα και βεβαια ! Το Ρωτας κιολας? Δεν προκειται να παθει τιποτα! Συνεχεια στο χωμα το εχω !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Χώμα??Δεν ξέρω αλλά το θεωρώ ένα απο τα καλύτερα σχολεία για drift.......άλλωστε εκεί έκανα τα πρώτα βήματα να driftarw...βλέπεται στο χώμα η απουσία αρκετών αλόγων δεν παίζει ρόλο......ίσως να ανεβάσω τη κλούβα κάποια στιγμή για χωμάτινο drift :twisted:
cannonball
01-08-05, 18:49
Παιζει και το παραληλοδρομιο μαγκες ! :twisted:
Μα και βεβαια ! Το Ρωτας κιολας? Δεν προκειται να παθει τιποτα! Συνεχεια στο χωμα το εχω !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Το γνωριζω φιλαρακι,
Αν και δεν εχουμε ξαναμηλισει σε ξερω απο τα 4χ4 και παντα ειχα την απορια για πως το στριβεις στην ασφαλτο το ΚΙΑ , αλλα τωρα ηρεμησα.
Ειμαι ο συνοδηγος του Π.ΣΙΟΥΤΗ με το PAJERO που τρέχουμε στους αγωνες αντοχης μαζι. θα τα πουμε σε 30 ημερες στις ''ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΕΣ ΙΧΝΙΛΑΣΙΕΣ'' :?: :?: :?:
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΧΩΜΑ. :twisted:
ΣΩΣΤΑ????? :lol: :lol: :lol:
cannonball
11-10-05, 18:26
Και οπως ακριβως το ειπες !!!
Οντως ειδαμε τι σημαινει χωμα , για οσους γνωριζουν Βωξιτες , Καρουτες , Ελευθεροχωρι , Σκουρτα , Παυλιανη , Ελικωνα , Ευαγγελιστρια , Ρεγγινι , Ζελι , και πολλες αλλες πρωην και νθν ειδικες του Ακροπολις !!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ηταν τ ρ ο μ ε ρ ο ς και φυσικα πολυ παντιλικι απο ολα τα πληρωματα!
Συγχαρητηρια στον Σιουτη και Τακη που καταφεραν μια πολυ καλη επιδοση και τερματισαν εναν αγωνα 1120 χλμ με μειον 2 κυλινδρους!
Προσωπικα ετρεξα τα 3/4 του αγωνα πισωκινητος επειδη το μπροστινο μου διαφορικο παρεδωσε πνευμα αλλα ετσι ειναι η ζωη!!!
Ενα πραμα θα σου πω Βωξιτες δεν ισιωσα πουθενα!!! :twisted:
Το ξερω, το καιμενο το Jeep Cherokee 3,7 που οδηγουσες το τι τραβηξε μονο αυτο ξερει!
Οσο για το PAJERO ωντος τερματισε 2κυλινδρο, αλλα ωστοσο και παλι δεν επαψε να το παλευει μαχρι την τελευταια στιγμη και να μας δινει την θεση της 1ης γενικης σερι. Μεχρι την στιγμη του λαθους της 6ης ειδικης , που για να καλυφθει το κενο το pajero πραγματικα απογιωθηκε.
Ενα σου λεω, 120 χλμ ταχυτητα και σε ενα γιαπ σηκωθηκε 60 cm απο το εδαφος .
Φιλε canoboll εσυ ξερω οτι μπορεις να τα πιστεψεις.
Παντως για οσους δεν γνωριζουνε μιλαμε για πολυ κ@βλ@ 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
16-10-05, 13:54
Ενα πραμα θα σου πω Βωξιτες δεν ισιωσα πουθενα!!! :twisted:
Έτσι-έτσι!!! Βώξιτες, Καρούτες, Παύλιανη ήταν όνειρο και οι πιο έμπειροι στο side-driving τις απόλαυσαν στο έπακρο.... Η ειδική όμως που πραγματικά μπορώ να πώ οτι τα δώσαμε όλα ήταν στην 6 ειδική όπου έγινε το λάθος που αναφέρει και ο Τάκης, (έγινε απο πολλά πληρώματα), και έπρεπε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο.... Mιλάω για το Ρεγγίνι! Θυμήσου: Όλες οι στροφές είχαν κλίση προς το εσωτερικό! Μούρη κάτω , κώλος πάνω και το Pajero να γλιστάει με τα 4 σε κάθε στροφή απο τα πολλά χιλιομέτρα! Mε τον Τάκη έγινε μια σύντομη συζήτηση του στύλ:
- Tάκη πόσο πίσω είμασται?
- Ένα σου λέω... " ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ"
Και ξανακούστικε μόνο για οδηγίες... τις υπόλοιπες στιγμές απλά κράταγε την ανάσα του και τα ξαναείπαμε στο flyng finish της ειδηκής! :lol: :lol: :lol: " Τι ήταν και αυτό..." μονολογούσαμε στο τέλος! Όμορφες στιγμές... 8)
Όσο για εσένα φίλε canonball 2 πράγματα:
- Συγχαρητήρια για τον τερματισμό (γιατί απο μόνος του ήταν μια νίκη), για την πολύ καλή επίδοση, αλλά και το καινούργιο κυπελάκι που κοσμεί το γραφείο σου! :wink:
- Με τι μούτρα ρε φίλε πήγες και παρέδοσες πίσω στην Jeep το καημένο το Cherokee 3,7 ???? :lol: Δέν σε έδεσαν επιτόπου?? Ή την γλείτωσες επειδή δεν το πήραν βόλτα και δέν το είδαν καθόλου απο κάτω??? :lol: :lol: :lol: "Πωλείται Cherokee 3.7, αβάδιστον, απάτητον, καινουργείς!" θα λέει η αγγελία αύριο... χα,χα,χα Όχι οτι οι υπόλοιποι είχαμε λιγότερες ζημιές, απλά έχουμε την ατυχία να είναι και δικά μας!!! :cry: :cry: :cry:
Πάντα φιλικά, Σιουτης Π.
ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
16-10-05, 13:58
Αnyway, ξέχασα να πώ πώς αν κανονίσετε κάτι για χώμα, είμαι μέσα! Με χρονόμετρα, ή χωρίς! Όπως και να είναι, αφού θα είναι χώμα, είμαι ΜΈΣΑΑΑΑ!!! :lol: :lol: :lol:
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
21-10-05, 19:15
Έτσι που τα λέτε μου σηκώθηκε!!!!!!!!!!!!!!!! η αδρεναλίνη στα ύψη.
Πότε θα πάμε παραληλοδρόμιο:
Περειμένω να οργανοθούμε εμείς οι χωμάτηνοι.
Να ξέρετε μόνο ότι μπαίνουν αμάξια που έχουν μπάρες μέσα και μόνο αυτά.
ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ! ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ - ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΗ - ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ - ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΙΧΉΣΕΙΣ ΜΕ OFF ROAD- ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΡΟ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΕΙΝΑ ΓΥΑΛΙ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΤΡΕΛΛΑ ! ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ SAXO & PASSAT ΜΕΧΡΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ !
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
10-11-05, 14:00
Έχω έρθει τούμπα εκεί και σε τρέχουν και οι μπάτσοι μια και απαγορεύει ο δήμος της περιοχής.
TerrorOnEarth
25-07-06, 14:29
Κυριοι χωματινοι και μη... αλλα παντοτινοι drifters...
Εχω να σας προτεινω ε καλα μερη για παντιλοκωμα μεχρι οσο παει...
Λοιπον : Μερος Πρωτο.
Κεφαλαρι , παρκινγ πρωην Mustang Club . εχει χωμα με χαλικακι ψιλο. Επειδη ειναι κλειστο και καλα απο την κυρια εισοδο, υπαρχει ενα αλλο μερος εισοδου στο χωρο..... οσοι ξερουν ειναι ο δρομος που περναει μπροστα απο το cecil και το I.S.A. τερμα πανω και αριστερα στο τελος του δρομου. Ανεβαινουμε λιγακι ανηφορικα και αμεσως δεξια στο χωραφακι. εχει μια υποτυπωδη κορδελα που περνας απο κατω... Μπαινεις και απολαμβανεις μεχρι να σου βγει το αλλοδαπο και να σου πει "πύγε γκιατί τα πωνάξω αστονόμια"
Μέρος δεύτερο:
Στην περιοχη του Διονύσου πηγαινοντας προς το νεκροταφειο εχει στο αριστερο μας χερι ενα δρομακι που ανεβαινει . Χαρακτηριστικος ειναι ο μοναδικος τσαλακωμενος κουβας του δημου. Λοιπον εκει υπάρχει ενα παλιο γηπεδο ποδοσφαιρου με χωμα. Ιδανικο στα χιονια και την βροχη...
Μερος Τριτο :
Κυριακες και μονο στην Ιτέα στα λατομεια κοκκινου χωματος. Δε ξερω αν λειτουργουν ακομα αλλα οσοι εχετε ορεξη να πατε , πηγαινετε κυριακη που εκει σιγουρα δεν ειναι κανεις.. Ατελειωτη λασπη,πολυ μπατιλίκι καθως και απλετος χωρος για "οργωμα"......
Για οσους μενουν απο εδω ψηλα, εχω ενα grand vitara ψιλο γκριπρασινο με 4 προβολακια στην μπαρα οροφης... Καπου θα με εχεις πετυχει... Καλο σας μεσημερι. !
ναι ρε φιλε χωμα εγω ξεκηνισα απο χωμα αλλα γουστα το σιερρα μου ειναι για πεταμα και το γουσταρω στο χωμα(αφου δεν εχει και γκαζια) αλλα νομιζω οτι αν δεν πατησεις χωμα δεν μαθενεις (my rules please respect)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.