PDA

Επιστροφή στο Forum : help please!

ΛΙΑΔΗΣ Β
24-09-06, 12:34
brand new Mx-5 (2L LSD)κτλ.....ή second hand s2000(ap2)το ανανεωμένο?

Και με τα δυο μπορεις να παιξεις?ΠΟΙΟ παιζει καλύτερα ομως?
Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο για αγορα τι λελε?

labros
24-09-06, 14:50
καλωσηλθες φιλαρακι .
αν και βρισκεσαι σε λαθος θ.ενοτητα :wink:
και τα δυο κορυφαια αυτοκινητα γνωμη μου να πας για το καινουργιο .βλεπε εγγυηση ,κτλ.
και στην τελικη θα εισαι εσυ που θα του σκισεις τα ναυλα και θα ξερεις τι παιζει :D

Ντογκας Ιωαννης
25-09-06, 09:46
αν εισαι νεος στην πισω κινηση σαφως και θα παρεις το ΜΙΑΤΑ! το χοντα ειναι μια κλιμακα πανω ,αριστο αλλα οπως θα εχεις ακουσει θελει χερακια για να το πας οπως πραγματικα του αξιζει :wink:

ΛΙΑΔΗΣ Β
25-09-06, 13:58
Νεος δεν είμαι στον ευχάριστο άξονα μετάδοσης...απλά φοβάμαι για το s2k μην είναι γ@μημενο απο τον προηγούμενο κ αρχίσει να ζητάει!!

Ακούω εδω μέσα ότι το s2k δεν κάνει λένε για drift επειδη η δύναμη του είναι μεσα στο vtec μετα τιs 6rpm δηλ. θα έλεγα σε αυτους να παρακολουθήσουν κάνενα drift SHOW εκτος Ελληνικών συνορων και να μας γράψουν μια έκθεση ιδεων για το αν το S2k ειναι κατάληλο για drift έστω κ stock to the bone!

labros
25-09-06, 14:40
εχει δικιο ο dj φιλε appla .δεν ειναι οτι το αμαξι δεν κανει για drift προς θεου απλως λογω παραπανω δυναμης v-tec κτλ το driftarisma του ειναι πιο απολυτο πιο γρηγορο και δεδομενου οτι τρεχουμε σε πιστες καρτ θελει αυτοπεποιθηση μεγαλη και καλα χερια για να κανει αυτα που πραγματικα μπορει το αυτοκινητο στην πιστα .στον δρομο ειναι αλλη φαση :twisted:
παντως αν εισαι αρωστος δηλ σιδεροφαγος παρε το miata που θα ειναι και κουτα και σαν αμαξι εχει πολλες μα πολλες προπτικες εξελιξης.
φιλικα :)

ΛΙΑΔΗΣ Β
25-09-06, 16:43
Λετε τελικά να είναι καλύτερη επιλογή το mazda?Βρίσκομαι σε τρελό δίλημμα :?:

Θέλει πολυ σκέψη...

labros
25-09-06, 17:37
σε καταλαβενω απολυτα οταν ηταν να παρω αμαξι δεν κοιμομουνα ειχα κανει τον περιπτερα πλουσιο απο τα περιοδικα που επερνα :lol:

Jimmis
26-09-06, 09:16
φιλε μου κανεις δεν γενηθηκε μαθημενος αν εχεις την τσεπη σου δυνατη παρε το hondaki αν παλι οχι παρε to miata εγω μονο τετοιο δυλημα θα ειχα η τσεπη οδηγει νομιζω και στην συγκεκριμενη περιπτωση

ΛΙΑΔΗΣ Β
26-09-06, 09:43
φιλε μου κανεις δεν γενηθηκε μαθημενος αν εχεις την τσεπη σου δυνατη παρε το hondaki αν παλι οχι παρε to miata εγω μονο τετοιο δυλημα θα ειχα η τσεπη οδηγει νομιζω και στην συγκεκριμενη περιπτωση

Η τιμή ενος brand new mx5(2L FULL EXTRA)=τιμή second hand s2k(ap2)
περιπου στα 33.000

Το δίλημμα δεν είναι η τιμη

Ντογκας Ιωαννης
26-09-06, 10:37
για τα ελληνικα δεδομενα και επειδη απ'οτι εχω καταλαβει το αυτ/το το θελεις για διαφορες χρησεις (και καταχρησεις :wink: ) θα σου ελεγα να παρεις το ΜΙΑΤΑ... θα εχεις ενα αμαξι που θα το χρησιμοποιεις παντου και θα σε βγαζει ασπροπροσωπο παντα....

ΛΙΑΔΗΣ Β
26-09-06, 12:17
Για το miata το βλέπω κ γω!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
26-09-06, 13:43
για τα ελληνικα δεδομενα και επειδη απ'οτι εχω καταλαβει το αυτ/το το θελεις για διαφορες χρησεις (και καταχρησεις :wink: ) θα σου ελεγα να παρεις το ΜΙΑΤΑ... θα εχεις ενα αμαξι που θα το χρησιμοποιεις παντου και θα σε βγαζει ασπροπροσωπο παντα....

+1 :wink:
Το hondaki να το παρεις μεταχειρισμενο και με εμπειρια στην πισωκουνα για κανα χρονο να κανεις την κ@υλ@ σου και να το στειλεις στα καπακια ωστε να μην χασεις απο οικονομικη αποψη. αν θες κατι καλο για ολη την ωρα και για να το κρατησεις για καιρο τοτε MX 5 και τα μπλοκε στα καγκελα

labros
27-09-06, 01:52
plus οτι το καινουργιο mx 5 ειναι κουκλι

giorgis_E21
10-10-06, 17:14
παρε mazda δαγκωτο

δε θελει απλως χερια το s2k ειναι και δυστροπο,αποτομο και νευρικο συμφωνα με φιλο που το ειχε

οπως λενε ολοι ειναι και καινουριο...το honda ξερεις τι εζησε πριν το καβαλησεις?

παρε mazda δαγκωτο και μετα βαλε μας φωτο