Επιστροφή στο Forum : απογνωση!!!!!!
ψαχνω driftαμαξο ενα ae86 ενα starlet mk2 ke30 oτι ναναι βοηθεια δεν ειμαι καλα ειμαι νεος. πηρα σε ολους τηλ αλλα ολα πουληθηκαν μπορειτε να βοηθησετε???????????????????
μπες μια http://www.car.gr και ψαξε ολο και κατι θα βρεις :wink:
καθε μερα ψαχνω στο car.gr αν ακουσετε κατι βαλτε μια φωνη
giorgis_E21
10-10-06, 18:06
το rx7 του μανου πουληθηκε?
ψαχνω driftαμαξο ενα ae86 ενα starlet mk2 ke30 oτι ναναι βοηθεια δεν ειμαι καλα ειμαι νεος. πηρα σε ολους τηλ αλλα ολα πουλ
ηθηκαν μπορειτε να βοηθησετε???????????????????
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΑΕ86 ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ 170000 ΧΛΜ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΝΩ 7000.
giorgis_E21
14-10-06, 16:02
αδερφε τσουζει τετοια τιμη....
μπορω να πω οτι φιλε γιωργη το εθεσες πολυ μα πολυ ευγενικα ....
ρε ο αλλος δινει το rx 7 10.000 και ειναι τουμπανο..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: συνελθετε :evil:
giorgis_E21
14-10-06, 22:29
καθενας εκτιμα το αμαξι του οπως θελει οπως το εχει πληρωσει και οπως το εχει ζησει...εχεις ακουσει corolla εγκατελειμενο πανω απο 4 χρονια με κολλημενο μοτερ και σκουριες-γραντζουνιες να το πουλαει 1700 (αλλιως καλυτερα να του βαλει φωτια και να το κοιταει να καιγεται-αυτα ηταν τα λογια του) επειδη εχει καινουριο σαλονι (!!!)
δες το κιολας
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture144.jpghttp://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/picture148.jpg
να του φερω την βενζινα .... βαλε τον αναπτηρα :lol: :lol: :lol: :lol:
περα την πλακα ομως μην γινομαστε υπερβολικοι .....
μπορεις να ζητας οτι θες αλλα μην εκμεταλευεσαι και καταστασεις δε λεω εχω πληρωσει και εγω γουστα αλλα επειδη γουσταρα αλλα ειναι και φορες που λεω οχι ρε φιλε οσο και αν γουσταρω δεν θα μου πιασεις τον κ@λ@
giorgis_E21
16-10-06, 00:57
ειναι κι αυτοι που λενε χαλαλι ασε αυτους να τα αγοραζουνε
giorgis_E21
16-10-06, 18:29
φιλε λαμπρο...οριστε να ξερεις
BMW 5.18 Ε28 μοντ'82 αγοραστηκε 600 ευρα
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/bmw_91728.jpg
BMW 3.16 Ε21 μοντ'79 αγοραστηκε 350 ευρα
http://i94.photobucket.com/albums/l105/giorgis_e21/M928EM928A.jpg
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
21-10-06, 19:49
ψαξε απεναντι απο το στρατιωτικο αεροδρομιο του αμυγδαλεωνα ειναι ενα τετραπορτο κρ60 κοκκινο.
slikur για κοίτα εδώ http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=3449
και εδώ
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=2322
Το SR από ότι ξέρω το ΄δινει φθηνότερα χωρίς όμως τα άκρα και το πίσω διαφορικό και φρένα από ΑΕ86... μόνο με το μοτέρ το 16βάλβιδο και το σασμάν του και τα υπόλοιπα από ΚΕ30.
giorgis_E21
23-10-06, 18:57
αμα λες για το μαυρο..ειναι τρελο το οχημα
και ωραια δουλεια στο εσωτερικο
φοβερο το SR
oldschool cars=> Respect
ρε μαγκες αυτο το corolla πηγα να το παρω και ηταν εντελος σαπιο το αμαξι ειναι μονο για ανταλακτικα
giorgis_E21
24-10-06, 17:02
μιλαμε για το ιδιο??????
δε του φαινεται....ειδικα βλεποντας τη δουλεια που λεει οτι εριξε ο ιδιοκτητης
ποσα λεφτα θες να διαθεσεις για ενα ΑΕ86?
Έχω δει ένα starlet... μαύρο τρίπορτο 1.300, ψιλοπαρατημένο... το χρώμα του έχει χαλάσει από τον ήλιο.. ειδικά ο ουρανός... έχει και ψιλοσαπάκια στις πόρτες και στα φτερά.. δεν είδα περισσότερα γιατί ήταν και βράδυ.. το πουλάει πολύ ακριβά όμως 1800ευρώ...
savvaske35
01-11-06, 12:02
ρε μαγκες αυτο το corolla πηγα να το παρω και ηταν εντελος σαπιο το αμαξι ειναι μονο για ανταλακτικα
καλημερα στα παιδια τα αλλα,
εσυ slikur εισαι σοβαρος? ηρθες στο οχημα μου και το ειδες κ ημουν κ εγω? Οχι, επισης τι εισαι λαμαρινας? δεν φτανει που δεν εχω κατι να κρυψω, θα βγαλεις κ αποψη για το αυτοκινητο μου, το μαυρο ΚΕ35SR?
για μαζεψου, πες οτι δεν εχεις φραγκο κ απλα αυνανιζεσαι και ασε τις λαλακιες νεαρακο?
Εσυ δεν πηρες τηλ. και τον αδερφο μου, με το κοκκινο ΑΕ86, και πηγε το εδειξε στον πατερα σου στο νοσοκομειο? και το πηρε βολτα, το ειδε ο πατερας σου, εντυπωσιαστηκε κ ειπε αυριο οι μεταβιβασεις κ εξαφανιστηκε? που εισαι που θα το επαιρνες?
και αυτο σαπιο, στραβο, σπασμενο, ακριβο? τι ειναι?
ΚΟΒΕΤΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ? αγορασε επιτελους
το καθαροτερο!!!!
Πες οτι δεν εχεις φραγκο, και ψαχνεις πωπω να μαμησεις, κανεναν που τον κυνηγαει η εφορια, δεν ντρεπεσαι?
Ευτυχως, αναγκη δεν εχω, μιας κ ασχολουμαι με αρκετες δουλειες, και γι'αυτο δεν το πουλησα ακομα, γιατι ερχοταν κατι παιδακια σαν κ σενα, με 1000-1500 ευρω μπροστα, κ τα αλλα γραμματια.
Σοβαρεψου λιγο, οτι δεν φτανεις μην το απαξιωνεις. και μην το κατηγορεις.
Σιγουρα θα βγαλεις κανα δανειακι προσωπικο για να το παρεις, αν παρεις.
Το νεαρο της ηλικιας σου, σου επιτρεπει να κανεις οτι γουσταρεις, αλλα οχι να κατηγορεις την περιουσια μου.
Με ειδοποιησαν φιλαρακια και ειδα το ποστ σου.
το τηλ. μου το ξερεις, 6946686707, παρε να με βρισεις αν θες.
Ηρθες απο την δραμα, στη θεσσαλονικη, και σε 1 λεπτο, εβγαλες και αποψη για το δικο μου αυτοκινητο, και εσυ οταν σε ρωτανε λες "ξερω,ξερω,ξερω"? ασε τοτε, εσυ αφου τα ξερεις κρατα τα, και μην εκφερεις αποψη για ξενα αυτοκινητα.
Με το ματι καταλαβαινεις, αν τρακαρα, απο που, ποιος με χτυπησε, με ποσα χλμ, ποιος φταιει, και αν εγινε καλο?
Αντε σοβαρεψου, και μαθε να γραφει αφου σκεφτεις.
Ευχαριστω
Σαββας Ηλιαδης
Ιδιοκτητης του μαυρου ΚΕ35 SR
δεν ειχα το τηλεφωνο σου, για να σε παρω να στα πω, χαλαρα, και ας χρεωθω.
Κανε με αναπαντητη, μην σε χρεωσω. καλο?
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!
ναι σαββα τα εχεις παρει λιγο στο κρανιο ενταξει δεν το ειδα καλα λες. στειλτω σε φοτο στην καταστασει που ειναι τωρα το corollaki εγω οταν το ειδα ειχε μεσα στο σαλονι κατι μηχανες σασμαν αποθηκη ηταν.εμεις ειχαμε πει 3.000 και κατι και τωρα το κατεβασες στα 1.000? μπορει να κανω λαθως τι γνωμη μου λεω! συγνωμη αν σε τρελενω
savvaske35
01-11-06, 21:04
λοιπον , σαββα με λενε μονο οι φιλοι μου, κ δεν εισαι.
Επισης το οτι ηταν γεματο ανταλλακτικα, σημαινει οτι καποιος κανει δουλειες στο οχημα του, δεν το παιρνει κ το πουλαει ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΕΙ.
αν καταλαβες, το κατεβασα στα 1500, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ, ΕΤΣΙ?
οποτε, σοβαρεψου.
Και ακομα δεν μας απαντησες, γιατι δοκιμασες το ΑΕ86, και δεν βρηκες ψεγαδι, και τελικα δεν το πηρες?
ουφ, με κουρασες, σε αυτο το χωρο ας ειμαστε λιγο αληθινοι, χομπυ κανω, το κεφι μου κανω, και στο ξαναλεω εσυ δεν θα με κρινει.
παρε κανα τουοτα πισω κινητο και αν βρεις ανταλλακτικα χεσε μας,
το 1 θα σε βρωμαει κ το αλλο θα σε μυριζει.
Εισαι ο τζιγγερ και θελεις ετοιμο αγωνιστικο να ξεδιπλωσει τα ταλεντα σου?
Ισαααααααα..........................
Το τελειωνω εδω το θεμα, περιμενω να αγορασεις το χρυσο αυγο, και να λεω δεξια-αριστερα οτι ειναι απο γερμανια, σαπιο, τρακαρισμενο, κολλημενο κ ολα τα σχετικα, σ'αρεσει?
Και σου ξαναλεω, ξερεις αληθεια ποσα οχηματα εχω?
λες να εχω αναγκη απο 1000Ε?
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
01-11-06, 21:46
Παιδια ηρεμια μην πειτε καμια βαρια κουβεντα και γινουμε ρομπες σε επισκεπτες του forum και μας βγαλουν το κακο το ονομα.Ψυχραιμιαααααααααααααα.Κανενας μην κανει αυθαιρετα συμπερασματα και σπηλωνουμε υποληψεις ετσι αδικα.Πρεπει να μιλαμε με στοιχεια και οχι στον αερα.Και παλι ψυχραιμια παιδια.
ITALY FOR EVER
giorgis_E21
01-11-06, 23:07
φιλε savvaske35
εχεις δικιο να εξαπτεσαι αλλα διεκδικεις το δικιο σου με λαθος τροπο
πρωτα απ'ολα slikur αν εχεις αδικησει και δυσφημισει το αμαξι του ανθρωπου καλα θα κανεις να ζητησεις συγνωμη
savvaske35 δεν υπαρχει λογος να παραφερεσαι με βρωμολογιες και βαριες εκφρασεις,σιγουρα στη θεση σου θα εκνευριζομασταν ολοι αλλα μπορουμε να τα βρουμε με καλυτερο τροπο-κυριως λογω του οτι προκειται για δημοσια συζητηση- αλλιως αν θες κανε τη δηλωση σου για το αμαξι σου με post παντου και μετα στειλε οτι αλλο θες με pm στον slikur
έλα ρε Γιώργη κι εσύ .... που τις είδες τις βαριές εκφράσεις ???? :shock:
Μια χαρά τα έθεσε τα πράματα ο Σάββας και - αν θες τη γνώμη μου επειδή τον γνωρίζω τι σόϊ άνθρωπος είναι - ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ .....
ΑΝ ήμουν ΕΓΩ στη θέση του ........... δεν ξέρω .......... :lol: :lol: :lol:
ναι σαββα τα εχεις παρει λιγο στο κρανιο ενταξει δεν το ειδα καλα λες. στειλτω σε φοτο στην καταστασει που ειναι τωρα το corollaki εγω οταν το ειδα ειχε μεσα στο σαλονι κατι μηχανες σασμαν αποθηκη ηταν.εμεις ειχαμε πει 3.000 και κατι και τωρα το κατεβασες στα 1.000? μπορει να κανω λαθως τι γνωμη μου λεω! συγνωμη αν σε τρελενω
silkur εχεις χασει την μπαλα κυριολεκτικα.
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
02-11-06, 16:32
Ενταξει παιδια ,βλεπω οτι η συζυτηση εχει παρει την κατηφορα για τα καλα.Alimone το να ενθαρυνεις καποιον να εκφραζεται μα υβριεις και βαριες εκφρασεις αντιβανουν στους κανονες που εχουν θεσπιστει για το forum.Δηλαδη εμεις που συζητηταμε με κοσμιο τροπο χαζοι ειμαστε.Δεν θα μπορουσαμε να μιλαμε πιο ελευθερα .Σαββα εχεις δικιο αλλα με τον τροπο που το διεκδικεις το χανεις.Slikur apo oti βλεπω εχεις κανει χοντρη πατατα,κριμα.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ζητησεις συγνωμη.Τελειωνοντας δεν θελω να ξαναδω μελοι του driftclub να τσακονωνται ετσι.Ο ΙΤΑΛΟΣ
ITALY FOR EVER
Φίλε Αγαμέμνωνα σε χαιρετώ ....
ΔΕΝ νομίζω να παρότρυνα κάποιον να εκφραστεί με ύβρεις !!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ στο ότι - πίσω από την ανωνυμία και την έλλειψη γνώσης περί του ατόμου που ποστάρει στο διαδίκτυο - Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΛΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΡΩΣΤΑ" Ή "ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ" ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ !!!
αααα !!!! και μην το ξεχάσω .... ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ???????? " Ο ΙΤΑΛΟΣ" σε drift-club ??? ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(άνευ παρεξηγήσεως ελπίζω ...)
ουτε εγω νομιζω πως τον ενθαρυνε.. απλως τον συμεριστηκε
και ο καθενας που θιγεται λογικο να ξεσπασει και απο την στιγμη που θιγεται δημοσια απολογειται και δημοσια .
ας ληξει ομως το θεμα εδω και ας τα βρουν μονοι τους .
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
03-11-06, 00:32
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ και το καλυτερο αλλα με αποδεικτα πραγματα που λεγονται αυτα τα αποτελεσματα θα υπαρχουν.Ολοι λιγο πολυ εχουμε βρεθει στην θεση του φιλου σαββα αλλα πιστευω οτι ειχε να πει πρεπει να το πει με αλλο τροπο γιατι χανει το δικιο του που εχει.
ITALY FOR EVER
calm down ρε.....
μαλλον θα πρεπει νε μετονομαστουμε.
απο driftclub
σε fightclub
...........
Stathis WOT
07-11-06, 02:15
Peace... Μην ανοίγετε άσχετες και προσωπικού χαρακτήρα συζητήσεις σε αυτό το forum, σας παρακαλώ. Νομίζω ότι το θέμα έληξε...
Επανέρχομαι λοιπόν...
Αν και ξέρετε το προσωπικό μου "χούι", η αλήθεια είναι ότι η λύση BMW είναι πιο συμφέρουσα και αποδοτική για Ελλάδα. Πληθώρα κινητήρων και ανταλλακτικών με σοβαρή αξιοπιστία και απόδοση, μπλοκέ διαφορικά κλπ. Εδώ είναι Ελλάδα και οι BMW λύσεις είναι ίσως πιο σοφές με καθαρά λογικά κριτήρια.
savvaske35
09-11-06, 13:09
ευχαριστω τον αλιμονο, κ στα αλλα παιδια λεω οτι ο τυπος ηταν απαραδεκτα κακοπροεραιτος για το αυτοκινητο μου, το οποιο πουληθηκε τελικα, και στην χιο, 4AGE, και ειναι φιλος του αγγελου με το κοκκινο SR, και απο οτι λενε σε μενα κ σε αλλους, ειναι πολυ ευχαριστημενος.
Τους εδωσα 3 SR, τα 2 με πινακιδες κ 4AGE.
ρωτηστε τον αγγελο που αναβε τσιγαρο, χωρις χερια στο τιμονι στο ...κλαψψ....μαυρο μου SR, και το καντραν εδειχνε 190 χλμ/ωρα.
πληροφορω επισης οτι θα αρχισουμε δειλα-δειλα να παιρνουμε μερος σε δεξιοτεχνιες με το celicasupra μας, κoντα στη βορεια ελλαδα φυσικα, μιας και νιεμα λεβα, κοκο ντραχμε και τα σχετικα....μπατηρακια μειναμε απο τις επισκευες!
εχουμε κ 3 παιδια, ερχεται το 4αρτο, οποτε πρεπει κ να συντηρησω κ μια αγαπημενη μου οικογενεια.
δλδ, 4AGE, δεν νομιζω φιλε, οτι ειναι καλο να καλυβεται εναν τυπο χαρακτηρα σαν τον slicur , απο τη δραμα, (που η δραμα ειναι τελεια κ τα παιδια ολα γουσταρουνε)απο το φραστικο τουλαχιστον ξυλο που του αναλογει. Με αυτον τον τροπο ο καθενας θα λεει οτι γουσταρει, θα ποσταρει οτι γουσταρει, και ο κοσμος θα θελει πολυ δουλεια για να ξεσκαρταρει τι ειναι αληθεια κ τι ψεμματα.
slicur? το τηλ. μου ειναι ανοικτο...παρε με....6946686707 Σαββας Ηλιαδης του Παναγιωτη κ της Κλεοπατρας....παρε...παρε...
calm down ρε.....
μαλλον θα πρεπει νε μετονομαστουμε.
απο driftclub
σε fightclub
...........
ΩΩΩΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
ΚΛΩΤΣΟ-ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΟ-ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΛΔ ??????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ...... ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σαββα!!!Τι σου φταιγε ρε Σαββα η SRουμπα και την εδωσες????ελεγα και εγω πως θα εχουμε ενα να μαθενουμε νεα του αλλα παει κι αυτο.....Ξερω θα πεις οτι το supri αποζημειωνει για ολα.......Σωστοοοοοοοοοοοοος!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.