PDA

Επιστροφή στο Forum : ATHENS TUNING SHOW 2006

Jimmis
12-09-06, 14:04
2ο INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW: το μεγαλύτερο Multi-event για το Αυτοκίνητο, τη Μοτοσικλέτα και το Lifestyle, μπήκε σε τροχιά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η διεθνής έκθεση ATHENS TUNING SHOW έρχεται και πάλι στην Αθήνα. Το φετινό σώου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2006 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού των Ολυμπιακών Ακινήτων και, πιο συγκεκριμένα, στην Εγκατάσταση Ξιφασκίας.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία των VILLAGE CINEMAS, στα τηλέφωνα 210 810 8080 & 801 100 9191 ή μέσω της ιστοσελίδας www.villagecinemas.gr. Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ (Γενική Είσοδος)

Το ATHENS TUNING SHOW αποτελεί μια πρωτοποριακή ιδέα η οποία έγινε πραγματικότητα με μεγάλη επιτυχία τον Σεπτέμβριο του 2005, καθώς είναι η πρώτη και μοναδική interactive έκθεση για τον χώρο του Αυτοκινήτου, της Μοτοσικλέτας και του aftermarket.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ XL ΕΚΕΙ??
ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΝΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ?ΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!

SST
12-09-06, 14:49
να πορνηθευτουμε :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Jimmis
12-09-06, 16:01
να πορνηθευτουμε :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Ωχ χιχιχιχι ο δαιμον του πληκτρολογιου :oops: :oops: :D
να προμηθευτουμε εννοουσα αγαπητε sst με το πονηρο μυαλο

SST
13-09-06, 13:54
χαχαχαχαχα :wink: :wink: :wink:
Γαμω τα σχολεια μου...!!! αμα ηταν πιο νωρις μπορει να κατεβαινα αλλα...

Labros
13-09-06, 17:02
παιδια τι γινεται με το ATS :?: :!:
θα εχει το χωρο του το DRIFT CLUB στην εκθεση :?:

giorgis_E21
15-09-06, 21:15
10. EXTREME SPORTS PARK by XL Magazine
Οριοθετώντας τις τάσεις της εποχής και αναγνωρίζοντας τη λαχτάρα των νέων να διασκεδάζουν φέρνοντας τον εαυτό τους στα όρια, η FUTURE PROMOTIONS πρωτοπορεί ξανά δημιουργώντας τον απόλυτο χώρο extreme διασκέδασης με τις ανώτατες προδιαγραφές ασφαλείας. Εδώ, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους στα: bungee-jumping, skate (σε ειδικά διαμορφωμένες ράμπες), τραμπολίνο.

πηγη:www.athenstuningshow.gr

καλα ρε παιδια γιατι δεν λετε τιποτα ουτε μια ανακοινωση κατι

που χαθηκατε ρε ολοι???

καλο χειμωνα διακοπες τελος αντε να ξυπνησουν λιγο τα αιματα

Verone
16-09-06, 01:28
Καλησπέρα παιδιά καιρό είχαμε να τα πούμε ελπίζω να τα πούμε από κοντά στο Athens tuning show θα είμαι στο περίπτερο του stiloclub όχι με το manta μου αλλά με το stilo μου.

F117
16-09-06, 02:29
ego leo na paro VIP eisitirio pou exei 40 euro..... kai na pao pano apo mia fores.....gia na doume......perisi den piga :( alla fetos den to xano me tpt ..... elpizo na exoume k fetos periptero ekei......

ΑΝΤΖΥ
16-09-06, 16:46
ΝΑΙ ΝΑΙ!!!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!! :) :)

Labros
24-09-06, 00:43
αντε και του χρονου :lol:

giorgis_E21
24-09-06, 01:31
δεν θελω να γινω υπερβολικα αναισθητος λεγοντας πως χωρις την αρενα δεν αξιζε το ATS αλλα ακουστηκε πολυ...οπως και να εχει καποιοι δουλεψαν πολλοι για να το δειτε ολο αυτο αρα τους ευχαριστουμε για τον κοπο τους

4age,mts,toxic,don corleone,τακη,επιστημονα,papa g χαρηκα παρα πολυ που επιτελους καταφερα να σας δω και να σας γνωρισω απο κοντα - συντομα θα περασω και απο το περιοδικο...

θοδωρη δε σε ειδα ρε φιλε ευχομαι να σε πετυχω αυριο τελευταια μερα...

οποιος μπηκε στη live arena στο all star με καμερα please ενα dvd και τον κερναω ενα καφε - η δικη μου καμερα παρεδωσε πνευμα με επεισοδιακο τροπο πριν λιγο καιρο....

υ.γ.1 φιλε μανο το εσκιζες το αμαξι καθε φορα που το εβαζες μπρος και ηταν κρυο...μετα δε θελω δικαιολογιες στους αγωνες...

υ.γ.2 κριμα ρε το kaddetακι (αν και του πηγαινε το jeep...καπελο!)