Επιστροφή στο Forum : Ενα event για οσους ειναι απο αθηνα
Drift Show στο Λιμάνι Κύμης
MOTORSPORT.ERT.GR
χτές | 18:36
Μετά την επιτυχία της ανάβασης, που πραγματοποιείται από το 2003, ο Δήμος Κύμης αποφάσισε να επεκτείνει την εμπλοκή του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και με Drift Show που θα διοργανώσει η Start Line στο λιμάνι της πόλης
Εκτός από την ανάβαση που πλέον έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των αγωνιζόμενων και των θεατών, φέτος υπάρχει ένας ακόμη λόγος για επίσκεψη στην όμορφη πόλη της Εύβοιας, αφού ο Δήμος και η Start Line διοργανώνουν για πρώτη φορά Drift Show. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 19.00 η λέσχη και ο Δήμος με αρωγό τον Δήμαρχο, Δημήτρη Θωμά, διοργανώνουν αγώνα επίδειξης στο λιμάνι της πόλης, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά και αναμένεται φυσικά με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και όλοι οι οδηγοί θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Κύμης, ενώ μετά το τέλος της αγωνιστικής συνάντησης, ο Δήμαρχος, θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και σε όλους όσοι δώσουν το "παρών" θα απονεμηθεί κύπελλο.
Στάθης Πετρόπουλος
Ντογκας Ιωαννης
28-08-06, 11:44
που θα πρεπει να απευθυνθουμε για λεπτομεριες???
με ενδιαφερει και ειναι μια ευκαιρια να δει και αλλος κοσμος τι κανουμε ,αυτος που δεν ερχεται στις πιστες....
Φιλε dj φανταζομαι πληροφοριες θα βρεις στην Start line και ισως στο Δημο Κυμης που κανει την ολη διοργανωση...Ελπιζω να τα καταφερεις να πας α και που εισαι Θελω κανενα videaki απο την ολοι φαση γιατι απο οτι ξερω σε σχεση με τις αναβασεις κανει πολυ καλη διοργανωση ο συγκεκριμενος Δημος ...Εγω μιας και ειμαι πατρα θα τραβηχτω στην Αναβαση ομπλου οποιοι θελουν ασ ερθουν να το απολαυσουμε μια απο τις πιο τεχνικες αναβασεις :D :D
Ντογκας Ιωαννης
28-08-06, 13:55
ευχαριστω θα το ψαξω και οτι μαθω σας λεω...
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-08-06, 18:45
Μη φανταστείτε τίποτα τρελό στη Κύμη. Το σόου θα γίνει στο χόρο του λιμανιού που είναι περιορισμένος σε μέγεθος του μισού πάρκινκ του καρτοδρομίου και θα βάλουν τρία βαρέλια για να κάνουν σβούρες και να καπνίζουν λάστιχα.Δεν έχει διαδρομή για να φληκάρει και να παντιάσει κανείς με χιλιόμετρα.Μέχρι δευτέρα ταχίτητα στο σασμ΄σν και βουρ για σβούρες.Αυτά για τη Κύμη. :wink:
giorgis_E21
28-08-06, 20:01
θοδωρη το drift στο κατακολο στις 19 αυγουστου ετσι θα'ναι??
jimmy η αναβαση ομπλου ποτε και που ακριβως ειναι??
Λοιπον αναβαση ομπλου στις 9 δοκιμαστικα και στις 10 Σεμπτεμβριου και γαι οσους δεν εχουν ερθει μια πολυ καλη αναβαση ενας δικος μας πατρινος περσι ανεβαινε πριν τον αγωνα γυρω στις 7:00 το πρωι με nissan μονοκαμπινο μονοαξονο με μοτερ skyline ολοι την αναβαση με το πλαι και με απειρα σκασιματα απο την σκαστρα που ακουγωνταν ωε την κορυφη του βουνου.Αυτα για να κινησω λιγο το ενδιαφερων καλες στροφες η Κ10, Κ11 σας περιμενουμε να το απολαυσουμε.Οσοι ερθετε πρεπει να ανεβειτε νωρις επανω και μετα να κανετε υπομονη γιατι θα εχει αρκετη κινηση.
Ντογκας Ιωαννης
29-08-06, 10:26
μαλλον εχουν μπερδεψει το driftshow με το ζβουρρρshow.... :? :? :?
Να δούμε ΑΝ και Πότε θα τα Ξεχωρισουν!!! :?
Σωστοοοοοοοο. Αλλα θα τους παρει κανα χρονο ακομα.....
giorgis_E21
29-08-06, 17:57
εγω παντως τη βρισκω με τις αναβασεις και λεω να παω
jimmi στειλε pm ενα τηλ σου να κανονισουμε να βρεθουμε γιατι δε ξερω πολλα απο πατρα
Δεν πειραζει φιλτατε καλο ειναι αυτο μερικες φορες. αν γινοταν κανονικο drift σε μια πιστα καρτ θα ερχοντουσταν οι γνωστες του drift και οι καυλογκαζοι της περιοχης και ολα καλα. ετσι ομως με το να κανουν σβουρες και και να καινε λαστιχα στο λιμανι θα μαζεψουν και κοσμο που δεν εχει ιδεα απο drift και μπορει και απο αυτοκινητα απλα εντυπωσιαζονται απο κατι που δεν εχουν ξαναδει και αυτο τους φερνει πιο κοντα στον χωρο. επισης μαθαινουν και τα αυτοκινητα, τους οδηγους και σιγα σιγα καποιοι θα αρχισουν να παρακολουθουν και κανονικο drift. Μην το βλεπετε σαν ενα event. ειναι ενας τροπος προσεγγισεις θεατων διοργανωτων και χορηγων. μην ξεχνατε οτι και στην ιαπωνια και στην αγγλια γινονται τετοια show και ολο και κατι βγαινει
[quote="Jimmis"]Λοιπον αναβαση ομπλου στις 9 δοκιμαστικα και στις 10 Σεμπτεμβριου και γαι οσους δεν εχουν ερθει μια πολυ καλη αναβαση
Γουσταρω αναβασεις και εχω παρακολουθησει αρκετες με ηλιο και βροχες με τελευταια αυτη της αιγειρας ωπου εκανε την παρθενικη του εμφανιση ενας φιλος μου με rallye 1.3 και εγραψε καλους χρονους. Στην ομπλου δεν εχω παει ποτε μονο απο βιντεο την ξερω αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα δυστηχως δεν με παιρνει να κατεβω αφου αυτο το σ.κ. εχει ζακυνθο στις 30 τρεχει ο φιλος μου στην πορταρια και δεν με παιρνει και τριτο σ.κ. μες στον μηνα αν και θα το θελα. οιδωμεν
giorgis_E21
29-08-06, 23:09
παραλια το κανονιζουμε μονοημερη τη κυριακη ρε φιλε
ησουν αιγειρα??εκει ημουν (με καμερα παντα)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.