Επιστροφή στο Forum : χρωμα και φουσκωματα
giorgis_E21
23-08-06, 20:51
καλησπερα φιλοι συνforumιτες
θελω βοηθεια στην ανακατασκευη του Ε21 μου
εχω μπλοκαρει και δε μπορω να αποφασισω μεταξυ χρωματων που μου προτεινανε και που εχω σκεφτει
το αμαξι ειναι μπλε ανοιχτο ενω προσφατα οι καινουριες λαμαρινες του (πορτες φτερα καπω ποδια) ειναι μπλε σκουρες
εγω σκεφτηκα το πολυ κυριλε μπλε σκουρο μεταλλικο αλλα μετα σκεφτηκα και το μαυρο (παντα μεταλλικο) και μου ειπανε και να το κρατησω μπλε ανοιχτο
επισης μου λενε για μικρα φουσκωματα (μη το παρακανω κιολας) γυρω στα 3-3.5 εκατοστα σε καθε πλευρα αλλα εγω δε πολυψηνομαι..
ακουω γνωμες
Γεια σου φίλε μου,
κατα τη γνώμη μου το μπλε σκούρο είναι το καλύτερο από τα δύο μπλε, το μαύρο δε μ αρέσει...
Οσο για το φούσκωμα, ε αμα δε γίνει και λίγο τέρας το αμάξι..δε λέει!
Μπορεί να μη γίνει και σαν Μ3, αλλά θα είναι πιο όμορφο και πιο άγριο!!
για εμενα το συγκεκριμενο αμαξι πρεπει να ειναι μαυρο κανενα αλλο χρωμα δεν συγκρινεται με το μαυρο στο συγκεκριμενο μοντελο!!!!
Καντο ένα τρελό πορτοκαλί από κάποιο ΚΤΜ με μαύρες πινελιές, φιμε τζάμια ψιλό πατούρα ζάντα και θα χεστη πολύς κόσμος.
:wink: :wink: :wink:
giorgis_E21
24-08-06, 17:31
ταααααακηηηηηηηηηη οχι ρε φιλε δε το θελω μονο για πιστα
αν το εκανα αγωνιστο-driftο-κατασταση θα το εκανα κλασσικα ασπρο με τις τριχρωμες ριγες απο Μ!!!!
και το κοκκινο οπως το lexus ειναι πολυ ωραιο χρωμα αλλα δε λεει στο Ε21
αφου το βαφεις που το βαφεις χωστου και τα φουσκωματα θα δειξει ωραιο ειδικα με μια ψηλοπατουρατη ζαντα :!:
μπλε σκουρο :D
:P :P :P :P :P :P :P :? :shock: :D
giorgis_E21
02-02-07, 18:37
ρε συ τακη λιγο καββαδια δε θα θυμιζει μετα??
α και φιλε flatliner δε πιστευω να παρεξηγηθεις για το σχολιο περι κοκκινου χρωματος...γουστα ειναι αυτα...
giorgis_E21
02-02-07, 18:39
ρε συ τακη... λιγο kadett καββαδια δε θα θυμιζει μετα?? (που το ξεθαψα το θεμα..ακομα δεν εχω τα βασικα,το χρωμα με καιει??)
α και φιλε flatliner δε πιστευω να παρεξηγηθεις για το σχολιο περι κοκκινου χρωματος...γουστα ειναι αυτα...
Giorgi giati den to kaneis ena mauro perla???
paulo6sousa
03-10-07, 15:11
Μαύρο μεταλλικό σίγουρα!Βλέπω ένα στο Μοσχάτο κάποιες φορές το οποίο είναι πένα και το χρώμα του πάει τέλεια!Αν έχεις γκαράζ ή τέλος πάντων έχεις χώρο για πάρκινγκ είναι πολύ καλό το φούσκωμα.Αν παρκάρεις σε κάνα στενό και τα αυτοκίνητα περνάνε ίσα ίσα από δίπλα μην το κάνεις θα το μετανοιώσεις σύντομα!
Μαυρο μεταλλικο με μαυρες ζαντες με πατουρα, μαυρο πισσα κατραμι φιμε, α!και κοκκινες δεγκανες
paulo6sousa
03-10-07, 21:18
Μαυρο μεταλλικο με μαυρες ζαντες με πατουρα, μαυρο πισσα κατραμι φιμε, α!και κοκκινες δεγκανες
Διαφωνώ με τις ζάντες!Να σπάει λίγο η μονοτονία!
Διαφωνώ με τις ζάντες!Να σπάει λίγο η μονοτονία!οκ ασπρες σαν το γαλα για contrast
paulo6sousa
03-10-07, 23:22
Πολύ καλύτερο!!!
Σαράφης Γιώργος
04-10-07, 10:37
Αν θα βαφτεί το αυτοκίνητο μέσα έξω και άρα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής χρώματος , κάντο λευκό ( όχι γάλα με πέρλες και μ@λ@κίες , αντρικό λευκό ) .
Αν τώρα θέλεις να μείνεις κοντά στο αρχικό χρώμα , κάντο ένα βαθύ ψαγμένο σκούρο μπλε .
EMENA THA MOU ARESE TO MPLE TOU FOCUS RS
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.