Επιστροφή στο Forum : 1η και 2η πλατεία Παλαιού Ψυχικού
Ιστορικές πλατείες αλλά δυστυχώς στην 2η έχει πολλά σαμάρια. Στην 1η πλατεία είναι καλό μπάσιμο ερχόμενος από την 2η και βγαίνοντας προς Φάρο. Μεγάλο φάρδος δρόμου, δύσκολα κάνεις ζημιά
δυστυχως εβαλαν "τριγωνακι" και στην πρωτη πλατεια πριν μερικες μερες, καταστρεφοντας το περασμα! τιποτα δεν σεβονται.
η ασφαλτος ειναι ελεεινη ακομα, αλλα εχει αρκετη αστυνομια στην περιοχη.
αναμνηση που θα μου μεινει για παντα, στην πρωτη πλατεια, με βροχη και το elise, μονιμα με το πλαι για 5-6 γυρους (και πανω απο το σαμαρι) στις 2 το πρωι, το δεξι μου ποδι να τρεμει (κυριολεκτικα) απο την αδρεναλινη και τον φοβο να μην σπασω το αυτοκινητο, και προσπερνωντας μια κυρια να μου φωναζει οτι ειμαι τεντημποης!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-04-05, 10:54
δυστυχως εβαλαν "τριγωνακι" και στην πρωτη πλατεια πριν μερικες μερες, καταστρεφοντας το περασμα! τιποτα δεν σεβονται.
η ασφαλτος ειναι ελεεινη ακομα, αλλα εχει αρκετη αστυνομια στην περιοχη.
αναμνηση που θα μου μεινει για παντα, στην πρωτη πλατεια, με βροχη και το elise, μονιμα με το πλαι για 5-6 γυρους (και πανω απο το σαμαρι) στις 2 το πρωι, το δεξι μου ποδι να τρεμει (κυριολεκτικα) απο την αδρεναλινη και τον φοβο να μην σπασω το αυτοκινητο, και προσπερνωντας μια κυρια να μου φωναζει οτι ειμαι τεντημποης!
Τώρα δεν μας είπες πως τρέμει το πόδι σου με το νέο εργαλείο!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.