Επιστροφή στο Forum : Ανάγκη ρυθμού!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
11-04-05, 11:50
Τα αυτοκίνητα με δυνατή μουσική χρειάζονται στους drifter όπως και τα λάστιχα.Είναι η συνέχεια μίας γιορτής DRIFT.Δίνουν κέφι και ρυθμό για show και σαν σύνολο των δύο είναι οργασμός στη διασκέδαση.
Επιστήμονας
11-04-05, 15:54
Καλη φαση boom car στο παρκινγ και driftδικα να σβουριζουν.
opelcorsa-a
12-04-05, 00:06
Egw akouw to soundtrack tou Fast and the furious kai poronome. :wink: :lol:
Ο 50cent τέρμα και πάντα σε στροφή που να κρατάει σε μισή ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
montechristo
26-04-05, 13:24
Εχει ακουσει κανεις το GASOLINA???
Mιλαμε για τρελο χασιμο... Αν δειτε και το βιντεοκλιπ, θα με καταλαβετε....
Επιστήμονας
26-04-05, 22:34
Αν λες αυτο που ειναι σε ενα christmas tree (εκκινηση του dragstrip) τοτε ειναι αστα να πανε αστα....TI KWLARES EINAI AYTES...και ολο θελω να το πω στον Τοxic και ολο το ξεχναω...
den brizoyme !!!!!etsi den eipame?
ΟΥΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ...ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!
K O LUDACRIS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ... :lol: :lol: :lol:
( IN THIS LIFE ONE THING COUNTS,
IN THE BANK LARGE AMOUNTS...)
ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ SHOW...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ MAINSTREAM ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ Π.Χ. ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Κ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑΡΟΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...
ALANIA VRITE TO: ixxel-drop that beat(remix 2003)
XTIPIESE XORIS NA THELEIS!!!!! :mrgreen:
giorgis_E21
23-08-06, 18:36
φιλε θοδωρη καλος ο ηχος αλλα μη βαρυνει το αμαξι και δε γυρναει...
εγω με ενα pioneer radio-mp3 εναν ενισχυτη (μικροτερο απο το φαρμακειο μου στο αμαξι) 2x80watt (το ενα καμμενο) και 2 οβαλ ηχεια pioneer πισω στην εταζερα (330watt οχι rms , συνδεδεμενα στο ενα καναλι μαζι) εχω αψογο ηχο
ειναι και ευκολη η εγκατασταση - μονος τα συνδεσα
ΕΝΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ BOOM CAR!!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΝΑ SUB ΚΑΙ 2 ΗΧΕΙΑ?
giorgis_E21
23-08-06, 19:18
εδω ξηλωνουν μερικοι ταπετσαριες και καθισματα και καλα κανουν αν δεν εχουν δυναμη
εχω κι εγω το μικρο συστηματακι μου και ειμαι μια χαρα αρκετα ικανοποιημενος
ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!!
giorgis_E21
23-08-06, 20:44
κι εγω και τα δυο θελω
θελω το αμαξι κομπλε κλασσικο κυριλε να το κυκλοφορω και να σκοτωνει και απο ηχο εχω τα βασικα απαραιτητα για ικανοποιητικο αποτελεσμα
ομως προσπαθησε να μη γραφεις κεφαλαια διοτι συμφωνα με τους κανονες του forum οταν γραφεις κεφαλαια φωναζεις και μπορει να παρεξηγηθεις με καποιον
παντως απο θεμα ηχου και soundtrack ακουστε DMX-We in here. φοβερος ρυθμος και bass που σκοτωνει. οπως και ενα καινουργιο remix του jay-z I just died in your arms tonight.
γιατι μας τα πρηζεις δεν βαριεσαι δεν εχεις κατι αλλο να κανεις :?:
ποσο μιζερος μπορει να εισαι :?:
γιατι δεν πας να χωθεις παλι πισω απο την σκοτεινη τρυπα που βγηκες και να συνεχισεις την παθητικη ζωουλα σου.
get a life looser
giorgis_E21
19-10-06, 17:54
λαμπρο μη σκοτιζεσαι θα βαρεθει δεν εχει και πολυ κινηση πλεον εδω μεσα
ρε παιδιά έχει κανείς τα κομμάτια (euro-beat τα λένε νομίζω...) που παίζουν στις ντριφτοταινίες τις γιαπωνέζικες ???
Αν τα έχει κάποιος μαζεμένα ας κάνει ένα κόπο να τα γραψει σε ένα δισκάκι και να τα έχουμε όλοι ... 8)
Σωστός ???????
giorgis_E21
20-10-06, 13:42
φιλε πες τι κομματι θες να στο βρω αλλα γενικα απο euro-beat δε ξερω
εγω βασικα ψαχνω εκεινα τα ωραια απο τα vcd του XL ειδικα εκεινο το μη σταματας απο στιγμα νεολαιος ειναι πολυ καλο
Ναι ρε συνονόματε !!! τέτοια κομμάτια εννοώ!!!
φτιάξτε κάποιος ένα τέτοιο ντριφτόσιντο να έχουμε όλοι στο Πιονέρ μας !!!!! :lol: :lol: :lol:
τσεκαρε μια το cd με τα soyndtracks απο το τελευταιο fast and the furius ειναι τελειο 8)
που το βρίσκω αυτό Λάμπρο ???
απο εκει που προμηθευεσε τα cd σου ειτε μαγαζι ειται απο κανα πειρατη ζητα το σαουντρακ απο την ταινια f&f tokyo drift 8)
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
giorgis_E21
22-10-06, 16:12
φιλε alimone σου εχω κι αλλους τροπους αν θες
απλα στειλε pm τι συνδεση εχεις στο internet και αναλογα τη συνδεση σου θα σου βρω λυση
Συνονόματε έχω DSL γραμμή :wink:
για λέγε για λέγε ....
DIAMANTOPOULOS
30-09-08, 23:14
τελικα τα βρηκες τα τραγουδια???
γιατι σε εχω αγχος..... :D :D
manos_e30_323i
14-10-08, 19:42
τελικα τα βρηκες τα τραγουδια???
γιατι σε εχω αγχος..... :D :D
κι εγω αγχωθηκα τωρα.. μετα απο 2 χρονια :lol:
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
14-10-08, 22:14
εγω βασικα ψαχνω εκεινα τα ωραια απο τα vcd του XL ειδικα εκεινο το μη σταματας απο στιγμα νεολαιος ειναι πολυ καλο
Αν τα εχει καποιος η αν γνωριζει καποιος απο που μπορουμε να τα βρουμε θα βοηθουσε πολυ.
Το ψαχνω 2 χρονια :evil:
Petros AE86
14-10-08, 22:20
Αν τα εχει καποιος η αν γνωριζει καποιος απο που μπορουμε να τα βρουμε θα βοηθουσε πολυ.
Το ψαχνω 2 χρονια :evil:στο youtube τα εχεις βρει??
παιδια εγω εχω 3 τραγουδια απο αυτα του xl.
τα ροδα της ερημου-να σε δω στα ματια
και δυο γνωστα του dj the boy(γνωστα μεσα απο το xl)
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
15-10-08, 12:17
Το ψαχνω 2 χρονια :evil:στο youtube τα εχεις βρει??
Δεν υπαρχουν στο youtube...
GiannisE30
15-10-08, 15:55
παιδια εγω εχω 3 τραγουδια απο αυτα του xl.
τα ροδα της ερημου-να σε δω στα ματια
και δυο γνωστα του dj the boy(γνωστα μεσα απο το xl)
Αν μπορεις βαλτα στο youtube να τα παρουμε και εμεις! :wink:
http://rock-elliniko.blogspot.com/2008/01/blog-post_3400.html
εδω θα βρειτε τα ροδα της ερημου να σε δω,ερχονται και τα αλλα σε λινκ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
17-10-08, 20:00
Δεν βλεπω να βρισκουμε τιποτα ... :roll:
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
20-10-08, 21:47
Δεν βλεπω να βρισκουμε τιποτα ... :roll:
Καλα ρε παιδια δεν εχουμε κανεναν Καλαματιανο εδω μεσα... :roll:
τα εχω εγω ρε φιλε..... σορρυ αλλα δεν ειχα δει οτι τα ψαχνετε... τρια τραγουδια απο στιγμα νεολαιας.... μην σταματας... ταχυτητα για ζωη και πατα το... μαλιστα το πρωτο το εχω για ringtone στο κινητο. στειλε μου pm ενα mail να στα στειλω
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
22-10-08, 16:45
τα εχω εγω ρε φιλε..... σορρυ αλλα δεν ειχα δει οτι τα ψαχνετε... τρια τραγουδια απο στιγμα νεολαιας.... μην σταματας... ταχυτητα για ζωη και πατα το... μαλιστα το πρωτο το εχω για ringtone στο κινητο. στειλε μου pm ενα mail να στα στειλω
Εχεις Π.Μ ... :wink:
τα θελω και εγω τα τραγουδια εαν ειναι ευκολο!!!! :wink:
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
24-10-08, 14:07
Εχεις Π.Μ ... :wink:
Παραλια μηπως με ξεχασες :idea:
PARANOMOSjr
10-01-09, 01:15
Γεια σου Παραλία άρχοντα. Πώς θα γίνει σε παρακαλώ να μου στείλεις αυτά τα τραγούδια. Τα ψάχνω απο το 2006. Ευχαριστώ.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.