PDA

Επιστροφή στο Forum : Πως σας φανηκε ???

cannonball
11-04-05, 00:53
Καλησπερα σε ολους παιδια ! Αρκετες ωρες μετα τον αγωνα θα ηθελα να πω οτι ευχαριστηθηκα θεαμα σημερα και παντες !!!
Αν και πιστευω οτι ο αγωνας εγινε πολυ συντομα σε σχεση με τον προηγουμενο, το DRIFTCLUB.GR εδωσε μαζικο παρον ψαρωνοντας ολον το κοσμο και δειχνοντας οτι η κινηση αυτη που γινεται ειναι σοβαρη και θα μεινει ! Κατα τα αλλα ο αγωνας ειχε αρκετα προβληματα αλλα παντου υπαρχει χωρος για βελτιωση!!! Μπραβο σε ολα τα παιδια ! Και επισιμη πρωτη του Σταθη με το κοκκινο toyota θελει ομως δουλεια ακομα ! (το αμαξι) Περιμενω εντυπωσεις απο ολους!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
11-04-05, 11:29
Έχει ανέβει το θέμα σε στάνταρ και αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα όλοι είναι να γράφουν ώρες πάνω στο τιμόνι.Καλά κουράγια και πιστεύω να βρεθεί και ο τρόπος και ο χόρος να μας φιλοξενεί φθηνά!

portas
11-04-05, 12:16
Ήταν όντως ωραία χθες αν και με προβλημάτισαν λίγο οι βαθμολογίες που δόθηκαν αφού ίσως ακόμα οι κριτές δεν έχουν καταλάβει πως drift δεν είναι οι σβούρες και το να βγάλει καπνό το αμάξι!!!!!Αν δείτε οδηγοί που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε μια φορά 'σωστά' την Κ9 πήραν αρκετά υψηλή βαθμολογία επειδή έκαναν 'σωστές' σβούρες μετά!!!Θέλουμε δουλειά αρκετή ακόμα γιατί έτσι δεν νομίζω να βοηθούν τους οδηγούς για να εξελιχτούν!!Κατα τα άλλα είχε πολύ θέαμα και από πολλούς πολύ ανεβασμένο επίπεδο!!!Μπράβο σε όλους που έλαβαν μέρος!!!!!

lef
11-04-05, 15:35
Αν και έφτασα μέχρι τα Μέγαρα, δεν πλησίασα καν την πίστα αφού δεν έπαιζε να δώσω 10 ? (και 10 για την κοπέλα μου που την κουβάλησα παρέα). Πάντως από όσα διαβάζω και μαθαίνω, ένα έχω να πώ:
Όσο ζεί η σβούρα, το drift θα φυτοζωεί

Καλημέρα σας!

Euripides
11-04-05, 15:49
Όσο ζεί η σβούρα, το drift θα φυτοζωεί

Ακριβώς έτσι Λευτέρη... Ένας από τους λόγους που μετά τα 2 πρώτα DC δεν ξαναπήγα ούτε ως θεατής. Μπορεί το καμμένο λάστιχο να χορταίνει τους θεατές, αλλά...
Επίσης είδα κάτι για κλάσεις. Κατατάσσονται πλέον με βάση τα κυβικά ή ισχύει το "όλοι μαζί";. Και καλά, στο drift τα άλογα ας πούμε (που δεν συμφωνώ) πως δεν έχουν τόση σημασία... Στους καπνούς όμως;

clio16v
11-04-05, 15:55
Καλά ήταν. Καήκαμε όλοι απο τον ήλιο!!!

Η οργάνωση για άλλη μία φορά (προσωπική άποψη πάντα) ήταν για κλάματα-για πέταμα-χάλια -διαλέξτε- αφού ακόμα δεν έχουν κάτσει οι τύποι να δουν αγώνες εξωτερικού, όχι για να κάνουμε τα ίδια πράγματα αφού με αυτήν την πίστα δεν γίνεται, αλλά να "κλέψουμε" κάποια καλά στοιχεία και tips για την οργάνωση και το χρονοδιάγραμμα.

Το ότι κάποιοι θέλουν να λιώνουν στη σβούρα τα αυτοκίνητά τους (αν το ευχαριστιούνται και γουστάρουν που καίνε το αυτοκίνητό τους, τότε οκ) ας το κάνουν, αλλά άλλη ώρα και όχι όταν το "χάνουν" να αρχίζουν τους διαβήτες (στην καλύτερη...) και να κόβουν αυτούς που έρχονται.

Κάτι καλό που θα μπορούσαν να είχαν κάνει χθες, ήταν να είχαν βάλει τα 3 S2000 μαζί, κάτι που θα ήταν πιο όμορφο.

Το DriftClub.gr πάει καλά, έχει δυναμική παρουσία και την επόμενη φορά να έχουμε και μία τέντα (όχι τόσο για τον ήλιο αλλά για να δείχνουμε πως είμαστε ομάδα-παρέα).

Άντε και να δουμε κανα video....

Μα τι λέω, εγώ είμαι ευθειάκιας...!!!! :lol: :lol: :lol:

Επιστήμονας
11-04-05, 15:58
Αυτο με την τεντα ειναι καλη φαση αλλα ειναι πολυ νωρις. Εξαλου αγωνας γινετε μια στο τοσο

Toxic
11-04-05, 16:38
Έχoυμε όλοι δίκιο και δέν φταίνε μόνο οι κριτές αλλα περισσότερο οι οδηγοί που δέν έχουν τη συναίσθηση του λόγου που μπαίνουν στην πίστα. Όλοι οι παλιοί σε σχέση με τους καινούριους(τι γράφω πάλι ο θεός;!) :roll: ΔΈΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ κάνουν show με καπνούς παρα μόνο αφήνουν καπνό σε ρυθμούς αληθινού Drift! Yπάρχουν φυσικά και πρόσωπα που δέν γνώριζε καλά ο κόσμος και τελευταί δίνουν πολύ δυναμική παρουσία στις πίστες. Αυτοί είναι το μέλλον! Επίσης μέλλον είναι η συζήτηση της τεχνικήε και του style της πλαγιολίσθησης! Η ιδέα του Driftclub να προσπαθήσει να φέρει την τεχνική του Εξωτερικού στην Ελλάδα είναι μιά κίνηση που έγινε καθαρά απο τα μέλη του Driftclub ΕΠΙΣΗΜΑ! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα Μέγαρα και το Kartodromo Τsukuba και Irvindale raceway, αφού αυτά έχουμε! Και ήταν μόνο η πρώτη παρουσία...

JohnnyB
11-04-05, 17:34
Από ότι διαβάζω, έγινε ακριβώς αυτό που κατάκρινα στην συζήτηση μου με πολλούς από εσάς την Παρασκευή που μας πέρασε (meeting). Κανένας (σχεδόν) δεν σεβάστηκε τους κανόνες.... Που είναι οι μαύρη σημαία όταν κάποιος μετά από ένα τετ-ακέ αρχίζει τις σβούρες και ξεχνάει να φύγει; Που είναι η αξιοπρέπεια και το επίπεδο των αγωνιζομένων ως προς τον συνναγωνιζόμενο/συναθλητή που θέλει και αυτός με την σειρά του να παλέψει για ένα καλό πέρασμα, ένα απίστευτο drift για τους ποιό έμπειρους; Ποιός είναι αυτός που θα κόψει εμένα, εσένα, το Χ, τον Ψ που πάει με σκοπό να συνναγωνιστεί και να προσφέρει DRIFT;

Όσο και να θέλω να συμμετάσχω ενεργά σε αγώνες Drift, τόσο με εκνευρίζουν οι ΚΡΙΤΕΣ που συνεχίζουν και επιτρέπουν τον εξεφτελισμό του αγώνα από άτομα που πάνε να κάνουν σβούρες.
Σβούρες δεν είναι Drift. Το έχουμε πει... Όλα ξεκινάνε από τους κριτές, που όπως και τον περασμένο Οκτώβρη στο Καρτόdromo, έτσι και την Κυριακή βαθμολόγησαν ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΗΣΟΥΝ οδηγους που έκαναν σβουρίδια...

Εύχομαι και ελπίζω για ένα νέο ξεκίνημα με την συμβολή/υποστίριξη του Drift Club για καλύτερες, σοβαρότερες διοργανώσεις.
Ας αλλάξουν επιτέλους αυτοί οι κριτές. Ποιοί είναι αυτοί; Και τι γνωρίζουν πραγματικά από Drift;

aristid
12-04-05, 01:25
το επιπεδο εχει ανεβει κατακορυφα στο drift, με τοσο καλους οδηγους ειναι σχεδον αποθαρρυντικο να παρεις μερος!!
το αυτοκινητο μου ειναι ακομα πολυ καινουργιο, και το λυπαμαι για drift, αλλα οταν μπαινω πολυ γρηγορα (κατα λαθος) στα χρονομετρημενα και υπερστρεφει, ε, να μην το κρατησω κι εγω το driftaki σαν παιδι που ειμαι? για οσους αναρρωτιουνται, το z3m ειναι λιγο μαλακο (απο αναρτηση) αλλα οχι ο χαρος που μου περιεγραφαν. Με λιγο σφιξιμο θα ειναι τελειο για drift, ειναι πολυ για καννιβαλους!

συμφωνω με τα παραπανω, θα ηθελα να γνωρισω τους κριτες - βαθμολογητες.

επισης προσωπικα ενα βρεξιματακι την πιστα δεν θα με χαλαγε καθολου... δεν θα εχει καπνο βεβαια, αλλα θα ειναι οικονομικοτερο και θα λαμψει η τεχνικη (ή η ελλειψη τεχνικης!)

τις καλυτερες ευχες για το driftclub!!
αριστειδης.

cannonball
12-04-05, 01:40
το επιπεδο εχει ανεβει κατακορυφα στο drift, με τοσο καλους οδηγους ειναι σχεδον αποθαρρυντικο να παρεις μερος!!
το αυτοκινητο μου ειναι ακομα πολυ καινουργιο, και το λυπαμαι για drift,

για οσους αναρρωτιουνται, το z3m ειναι λιγο μαλακο (απο αναρτηση) αλλα οχι ο χαρος που μου περιεγραφαν. Με λιγο σφιξιμο θα ειναι τελειο για drift, ειναι πολυ για καννιβαλους!

συμφωνω με τα παραπανω, θα ηθελα να γνωρισω τους κριτες - βαθμολογητες.
αριστειδης.

Εχεις δικιο σε οτι λες εκτος απο το κομματι οτι λυπασαι το αυτοκινητο!!! :lol: :lol: :lol:
Δηλαδη πιο ειναι καλυτερο το bmw ή το elise ?
Και εγω με τη σειρα μου θα ηθελα πολυ να γνωρισω τους κριτες!
Ποιοι ειναι δηλαδη και με τη κριτηρια βαθμολογουν? :wink:
Να καταλαβουμε δηλαδη τη χρειαζεται! :wink:

aristid
12-04-05, 02:34
Δηλαδη πιο ειναι καλυτερο το bmw ή το elise ?
-----------------------
ειναι πολυ διαφορετικα αυτοκινητα.
το elise ειναι απιστευτο αυτοκινητο, αλλα το δικο μου αρχιζε να δειχνει τα χρονια του και τις ταλαιπωρειες που ειχε τραβηξει πριν απο μενα -ηταν αποτυχημενο turbo-, ενω παραλληλα δεν ευχομαι σε κανεναν να μπλεξει με αυτους που τα επισκευαζουν εδω στην ελλαδα (ολους!) lotus-maserati κλπ ο θεος να σας φυλαει!

το bmw φαινεται να εχει την υποστροφη στο τσεπακι του, ή κατι δεν κανω καλα ακομα - και ειναι λιγο μαλακο, αλλα φαινεται τιμιο και πιστευω οτι με ηπιες κινησεις (κατι που πρεπει να μαθω) μπορει να κινηθει πολυ γρηγορα - ισως και υπερβολικα γρηγορα! και εχει μια δευτερα!

η αλλαγη προσωπικα μου ερχεται ομορφα, παω απο την μια ακρη της αυτοκινησης στην αλλη! ελαφρυ σε βαρυ, σκληρο σε μαλακο, αδυναμο σε δυνατο, αναξιοπιστο σε (ελπιζω) αξιοπιστο, τουβλο σε βολτισιο, κεντρομηχανο σε μπροσθομηχανο, κλπ, αλλα παντα καμπριο - γιατι η διαδρομη στο σουνιο βραδυ καλοκαιριου σε καμπριο δεν αλλαζεται με τιποτα. και επιτελους η οροφη ανοιγει με ενα κουμπακι και οχι με allen! κατι που μου ειχε λειψει.

παντως το elise ειναι εκπληκτικη εμπειρια, φοβερος δασκαλος και ειμαι πολυ ευτυχισμενος που το ειχα για 3μισι χρονια. δεν μετανοιωνω ουτε που το ειχα, αλλα ουτε που το εδωσα (ακομα!), και ξερω οτι οσο ηταν στα χερια μου το χαρηκα οπως πρεπει - στριβοντας το - και εμαθα οτι μπορουσα απ'αυτο.

γενικα ενα elise με 325 αλογα, ηλεκτρικη οροφη, αξιοπιστο, με σοβαρα συνεργεια, και να μην τριζει συνεχεια, θα ηταν οκ!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-04-05, 11:30
Θέλω να σε δω και να σε καμαρώσω βραδάκι να βολτάρεις πρως Σούνιο μεριά και να σου παίρνει ο αέρας τα μαλιά!!!!!!!!!
Αριστίδη είσαι λεβεντιά!!!

Βλάσης
12-04-05, 12:06
Καλορίζικο το καινούργιο σίτε και να εκατοστήσει τα Giga Byte του.

Καλό ήταν το event και σίγουρα έχει ανεβει ο ανταγωνισμος σε επίπεδο οδηγων και αυτοκινητων.

Τοσα πολλα Ε46 Μ3 και Μ3 CSL δεν εχω ξαναδει !

Βλάσης
Ε36 Μ3

aristid
12-04-05, 12:45
εετσι ειναι ο λεβεντης.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-04-05, 13:39
Βλάση μας έχεις τρελάνει με τα περάσματα που κάνεις στα Μέγαρα!Άντε τώρα και καλή συνέχεια στις πάντες με πολλά καμένα λάστιχα.