PDA

Επιστροφή στο Forum : μαρκοπουλο- χαμολια

GIZMO
17-07-06, 23:47
η διαδρομη αυτη εχει πολλες ωραιες στροφες με ορατοτητα και ειναι για πολλα γλεντια, :D :D :D :wink: :wink: αλλα την νυχτα που δεν εχει κινηση... :arrow: :arrow: :arrow: :lol:

Ts@n@k@s
18-07-06, 01:51
Που είναι τα χαμόλια???

GIZMO
28-07-06, 16:34
Που είναι τα χαμόλια??? η χαμολιά(ή αλλιως βραβρώνα) ειναι μεταξυ πορτο ραφτη και λουτσας. πρεπει να γνωριζει καποιος την διαδρομη για να την ευχαριστηθει, αλλιως ειναι λιγο επικινδυνη...

Takis
29-07-06, 19:50
Καθότι και κάτοικος λούτσας ξέρω την διαδρομή τρελά. Λίγες στροφές και γλιστερές. Άμα συνεχίσεις προς πόρτο ράφτη είναι ακόμα καλύτερα. :wink: :wink: :wink:

ΑΝΤΖΥ
02-08-06, 20:36
ΜΑΚΡΥΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ... :( :( :( :(

GIZMO
02-08-06, 23:57
Καθότι και κάτοικος λούτσας ξέρω την διαδρομή τρελά. Λίγες στροφές και γλιστερές. Άμα συνεχίσεις προς πόρτο ράφτη είναι ακόμα καλύτερα. :wink: :wink: :wink: γυριζοντας απο πορτο ραφτη προς λουτσα αν στριψεις δεξια προς το βουνο κατεβαινεις απο την μερια της χαμολιάς. παλια (το 1992) δεν ειχε σαμαρακια :twisted: και εκανα τοτε καταβαση με το lada :o στυλ tokio drift :D :D :D :D :D βεβαιως αλλαξε ο πατερας μου 2 σασμαν γιατι τα επαιξε η 2α :roll: :roll: :roll:

Takis
03-08-06, 18:12
ΠΟΥ’ΣΕ!!!!!!!! Υπάρχει και άλλο βουνό που πάμε και λιώνουμε από ένα ζευγάρι λάστιχα την φορά. Εκεί άμα δεις περάσματα από Τσιφετακη , Γραβαλο και εμενα ΦΥΣΙΚΑ θα καταλάβεις που ξεσηκώθηκε η ιδέα του TOKYO DRIFT. :lol: :lol: :lol:

Ts@n@k@s
03-08-06, 21:46
Μίλα Τάκη, που είναι???? :lol:

Takis
07-08-06, 01:08
Μόνο πριβε γιατί δεν θέλουμε να έρθει η σάρα και η μαρα και καταλαβαίνεις γιατί!!!
Και φυσικά μόνο αν είναι να έρθεις με ζευγάρι λάστιχα για λιώσιμο.
Στείλε τηλέφωνο pm .
:wink: :wink: :wink:

GIZMO
26-08-06, 15:25
Μόνο πριβε γιατί δεν θέλουμε να έρθει η σάρα και η μαρα και καταλαβαίνεις γιατί!!!
Και φυσικά μόνο αν είναι να έρθεις με ζευγάρι λάστιχα για λιώσιμο.
Στείλε τηλέφωνο pm .
:wink: :wink: :wink: εχεις pm