Επιστροφή στο Forum : μαρκοπουλο- χαμολια
η διαδρομη αυτη εχει πολλες ωραιες στροφες με ορατοτητα και ειναι για πολλα γλεντια, :D :D :D :wink: :wink: αλλα την νυχτα που δεν εχει κινηση... :arrow: :arrow: :arrow: :lol:
Που είναι τα χαμόλια??? η χαμολιά(ή αλλιως βραβρώνα) ειναι μεταξυ πορτο ραφτη και λουτσας. πρεπει να γνωριζει καποιος την διαδρομη για να την ευχαριστηθει, αλλιως ειναι λιγο επικινδυνη...
Καθότι και κάτοικος λούτσας ξέρω την διαδρομή τρελά. Λίγες στροφές και γλιστερές. Άμα συνεχίσεις προς πόρτο ράφτη είναι ακόμα καλύτερα. :wink: :wink: :wink:
ΜΑΚΡΥΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ... :( :( :( :(
Καθότι και κάτοικος λούτσας ξέρω την διαδρομή τρελά. Λίγες στροφές και γλιστερές. Άμα συνεχίσεις προς πόρτο ράφτη είναι ακόμα καλύτερα. :wink: :wink: :wink: γυριζοντας απο πορτο ραφτη προς λουτσα αν στριψεις δεξια προς το βουνο κατεβαινεις απο την μερια της χαμολιάς. παλια (το 1992) δεν ειχε σαμαρακια :twisted: και εκανα τοτε καταβαση με το lada :o στυλ tokio drift :D :D :D :D :D βεβαιως αλλαξε ο πατερας μου 2 σασμαν γιατι τα επαιξε η 2α :roll: :roll: :roll:
ΠΟΥ’ΣΕ!!!!!!!! Υπάρχει και άλλο βουνό που πάμε και λιώνουμε από ένα ζευγάρι λάστιχα την φορά. Εκεί άμα δεις περάσματα από Τσιφετακη , Γραβαλο και εμενα ΦΥΣΙΚΑ θα καταλάβεις που ξεσηκώθηκε η ιδέα του TOKYO DRIFT. :lol: :lol: :lol:
Μίλα Τάκη, που είναι???? :lol:
Μόνο πριβε γιατί δεν θέλουμε να έρθει η σάρα και η μαρα και καταλαβαίνεις γιατί!!!
Και φυσικά μόνο αν είναι να έρθεις με ζευγάρι λάστιχα για λιώσιμο.
Στείλε τηλέφωνο pm .
:wink: :wink: :wink:
Μόνο πριβε γιατί δεν θέλουμε να έρθει η σάρα και η μαρα και καταλαβαίνεις γιατί!!!
Και φυσικά μόνο αν είναι να έρθεις με ζευγάρι λάστιχα για λιώσιμο.
Στείλε τηλέφωνο pm .
:wink: :wink: :wink: εχεις pm
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.