PDA

Επιστροφή στο Forum : 3o DriftXtreme στη Ζάκυνθο στις 2/9/2006!!!

Stathis WOT
11-07-06, 00:35
Το DriftClub μετά την έκπληξη του 2ου DriftXtreme και τα Drift Battles, επανέρχεται με άλλη μια έκπληξη. Σας προσκαλεί στη Ζάκυνθο για να θαυμάσετε ντόπιους και όχι μόνο οδηγούς να οργιάζουν μέσα στην πίστα της Αυτοκινητιστικής λέσχης Ζακύνθου το Σάββατο στις 2 Σεπτεμβρίου. Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί και θα τελειώσει την Κυριακή το απόγευμα μετά από μπανάκι και φαγητό. Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι παραπάνω... ας καλέσουν στο 210-2841557

GIZMO
19-07-06, 22:12
καλο θα ητανε να μαθουμε περισοτερες λεπτομεριες. οπως τιμη συμετοχης, (αν θα υπαρχει εκπτωση στο φερυ λογο club πχ), και οτι αλλες πληροφοριες ειναι διαθεσιμες. θα υπαρχει σημειο συναντησης καπου, ετσι ωστε να πηγαινουμε παρεα, η θα παει ο καθενας μονος του? εγω μαλλον θα παω ζακυνθο τον αυγουστο με την γυναικα και το fabia για διακοπες :D :D :D :D :D οποτε οτι μπορεσω να μαθω θα τα μεταφερω.... :idea: .....θα δοκιμασω και την πιστα... :wink: με καρτ φυσικα. :cry: :) :) :)

Takis
27-07-06, 01:03
Το βλέπω να γίνετε χαμός. Εγω μάλλον θα ανέβω από πέμπτη για τετραήμερο και για αυτό το λόγω έχω βγει στην αγορά και μαζεύω………χμ αγοράζω ήθελα να πω λάστιχα τέζα. :wink: :wink: :lol: :lol:

thanasis525
27-07-06, 20:13
EEEEEEEE!!!!!! Με ακουει κανεις????????? καντε κανενα driftXtreme στα Μεγαρα και στις Αφιδνες να μπορεσουμε να ερθουμε.... :!: τι χασατε στη Ζακυνθο και πατε εκει....???? :?

Ts@n@k@s
28-07-06, 00:43
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
28-07-06, 11:33
EEEEEEEE!!!!!! Με ακουει κανεις????????? καντε κανενα driftXtreme στα Μεγαρα και στις Αφιδνες να μπορεσουμε να ερθουμε.... :!: τι χασατε στη Ζακυνθο και πατε εκει....???? :?

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ! ! !

thanasis525
28-07-06, 12:23
[quote="Νίκος Τ"]ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ!!!

Συμφωνω μαζι σου και γι'αυτο ειπα οτι πρεπει να γινονται σε καποιο κεντρικο μερος αυτα τα event για να μπορουμε να εχομαστε ολοι. Αν αυτα γινονται στην αλλη ακρη της ελλαδος πως περιμενουμε να ερθει κοσμος...??? Ειναι λογικο πιστευω...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
28-07-06, 13:48
[quote=Νίκος Τ]ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ!!!

Συμφωνω μαζι σου και γι'αυτο ειπα οτι πρεπει να γινονται σε καποιο κεντρικο μερος αυτα τα event για να μπορουμε να εχομαστε ολοι. Αν αυτα γινονται στην αλλη ακρη της ελλαδος πως περιμενουμε να ερθει κοσμος...??? Ειναι λογικο πιστευω...

Γινεται στην αλλη ακρη της ελλαδος για να ερθει ο κοσμος απο την ακρη της ελλαδος να θαυμασει και αυτος και να γουσταρει ! κι οσοι απο αθηνα εχουν ορεξη για εκδρομουλα ερχονται ! Γιναν ηδη δυο στην αθηνα και γιατι να μην γινει και στην επαρχια για τους επαρχιωτες! Στο κατουρι πηγαδησανε ! Εμενα μου αρεσει σαν ιδεα και απο πλευρα αγωνιζωμενων ειναι κατι διαφορετικο εκδρομη χαβαλες κ.τ.λ. και απο πλευρας θεατων και μακαρι να παμε και αλλου γιατι η τρελλα μας δεν κλεινετε μεσα στην αττικη ! :twisted: :twisted: :twisted:
ο θίασος περιοδευει!
κρατα το σωου μα'ί'μου !
HAVE A NICE TRIP WITH L$D AIRLINES !!!

Takis
29-07-06, 19:57
:wink: :wink: :wink: Έτσι έτσι , και να δούμε και εμείς καμιά άλλη πίστα.

GIZMO
17-08-06, 21:27
:o

GIZMO
17-08-06, 21:42
[quote=Νίκος Τ]ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ!!!

Συμφωνω μαζι σου και γι'αυτο ειπα οτι πρεπει να γινονται σε καποιο κεντρικο μερος αυτα τα event για να μπορουμε να εχομαστε ολοι. Αν αυτα γινονται στην αλλη ακρη της ελλαδος πως περιμενουμε να ερθει κοσμος...??? Ειναι λογικο πιστευω... βρηκατε κι εσεις να πατε σε νησι :evil: :evil: στερια δεν σας εκανε? μονο για το φερρυ θες 90 ευρω πηγαινε-ελα δυο ατομα και το αυτοκινητο συν την διανυκτερευση ( αναγκαστηκη αφου δεν εχει πλοιο την νυχτα):( :( :( καλη η κ@υλα αλλα δεν μας τρεχουν και απο τα μπατζακια. :cry: :cry: :cry: :cry: ας ελπισουμε οτι το επομενο θα ειναι καπου πραγματικα για ολους που εχουνε δικαιωμα στη μπαντα

tsouf
18-08-06, 06:24
Όλο παράπονα είστε... :P Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, όλοι έχουν δικαίωμα στην πάντααααα :D

31 γυρίζω. Λετε τα παλιόπαιδα να με πείσουν να φύγω ξανά στις 2? Για να δουμε......... :roll: :D

giorgis_E21
23-08-06, 21:14
δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να παει ουτε καν οι ζακυνθινοι

δε πειραζει να χασεις και ενα event δε θα σε διαγραψουνε απο το club (ετσι πιστευω δηλαδη διοτι κι εγω δεν παιζει να παω-γενικα δε μπαινω σε πλοια-καραβια-φερυ και αλλα...πλωτα)

Ts@n@k@s
24-08-06, 02:41
Ξαναδιατυπώνω για τον φίλο Gismo,

Και οι νησιώτες έχουν δικαίωμα στην πάντα!

giorgis_E21
24-08-06, 17:26
ολοι εχουν δικαιωμα στην παντα

sorry παιδια αλλα εγω σε πλεουμενο δε μπαινω τα λεμε σε στερεο εδαφος

Sophia
25-08-06, 13:11
Ααααχ αυτή η Ζάκυνθος!!!

Έχει και κάτι πέταλα (από Χώρα προς Βασιλικό) :wink:

giorgis_E21
25-08-06, 14:22
ας ειχε πεταλα και σε μια γεφυρα που να ενωνει στερια με νησι και θα ερχομουνα κι εγω

GIZMO
25-08-06, 19:35
Ξαναδιατυπώνω για τον φίλο Gismo,

Και οι νησιώτες έχουν δικαίωμα στην πάντα! δεν ειπα οτι οι νησιωτες δεν εχουν δικαιωμα στην παντα, αλλα για εκεινους ειναι μια ευκαιρια να φυγουν απο το νησι :roll: φανταστειτε να παρουμε σβαρνα ολα τα νησια της ελλαδος :shock: :shock: :shock: στην κω που ημουνα φετος ειδα τουλαχιστον 3 πιστες καρτ. ΟΧΙ ΟΧΙ δεν βαζω ιδεες...

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
25-08-06, 20:48
Μπράβο στα παιδιά που μπωρούν να πάνε επαρχία.Ζηλεύω αλλά η τσέπη μου δε ζηλεύει καθόλου και μια που σημβένει αυτό και δε τα βρήσκουμε οι δυο μας δε θα έρθω.

giorgis_E21
26-08-06, 02:54
οπα αυτη ειναι απωλεια βαρβατη

ρε θοδωρη εσυ εισαι μορφη ρε και θα λειπεις????
αντε να στη χαρισουμε εξαλλου οι ζακυνθινοι εχουν απ'οτι εχω ακουσει καλα εργαλεια και πολλα να δειξουν..

beneton
31-08-06, 02:27
θα ερθω να σας κουνισω το μαντιλλ.....κλαψ :roll:

Toxic
04-09-06, 21:33
Λιπόν,λοιπόν, η Ζάκυνθος τα έσπασε!!!
Μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα και καινούρια μέλη του driftclub και πήγαμε στο ωραιότερο νησί της ελλάδας για αυτό που όλοι εδω μέσα σαλιαρίσουμε. το drift. Παραλία τα λέω καλά;
Στην παρέα μας ήταν ο Σώτος ο Τούντας με το πράσινο turbo Μκ2, ο Παραλίας με το MX-5 και ο Μάκης με MX-5, O Βαγγέλης με το Μαύρο Ε30, το μπλέ Ε30 με μοτέρ Μ5 του Κώστα, ο Τάκης με το λευκό lexus (θεατής λόγω ατυχήματος), το πράσινο Silvia S-14 Facelift του Βασίλη απο Ηλιούπολη, δυο κοντράκηδες που ήρθαν και αυτοί για παρέα, διάφοροι φίλοι μας, και φυσικά το turbo Corolla AE86 του 4AGE. Α, μην ξεχάσω τα φοβερά 3 x 200SX απο την Πάτρα! Περάσαμε θεικά, η πίστα ήταν φοβερή η φιλοξενία απίστευτη και γενικότερα έγινε τρελό αλλαλούμ στο ξενοδοχείο! Αφήστε την πισίνα που την κάναμε μπουρ....λώτο με τα παιδιά απο το XL! Ακόμη και αυτοί που δε φορούσαν μαγιώ έγυναν σακιά στην πισίνα...Ανυπομονούμε το επόμενο. Sorry πουλάκια μου αλλα χάσατε όσοι δεν ήρθατε!

Takis
05-09-06, 01:01
:wink: :wink: :wink: :wink:

giorgis_E21
05-09-06, 04:58
τωρα μας εκανες χωμα...ατιμη θαλασσα τι μου'κανες....

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-09-06, 15:42
Ολα τα λεφτα ητανε αυτη η εκδρομη... Απο αγωνιστικης πλευρας ευχαριστηθηκαμε drift. Ουτε θυμαμαι ποσες φορες μπηκα στην πιστα ειδικα οταν περασε η ωρα δεν προλαβαινε να κρυωσει το αμαξι και παλι μεσα. καψαμε λαστιχα και το καταευχαριστηθηκαμε. :!: :P :P Οπως επισης καταευχαριστηθηκαμε ολο το Σ.Κ. αφου ημασταν ολοι μια παρεα γνωριστηκαμε καλυτερα καναμε τον χαβαλε μας και τυρογουσταραμε...... :!: :!: :lol: Ενα ευχαριστω απο μενα και το επιτελειο μου στα παιδια του XL που φροντισαν για την διαμονη μας και ηταν προθυμοι να μας εξυπηρετησουν σε οτι θελαμε. ΜΠΡΑΒΟ σας και εμεις ακολουθαμε παντου :wink:

Labros
05-09-06, 16:35
εκ μερους της αυτοκινητιςτικης λεσχης Ζακυνθου ενα μεγαλο
ευχαριστω σε ολα τα παιδια που συμετειχαν στο event .
ηταν απο τα πιο επιτηχημενα event που εχουμε ,κανει ο κοσμος που
ηρθε το ευχαριστηθηκε παρα πολυ.
κριμα που το δικο μου εκαψε δισκο πριν του καψω τα λαστιχα :(
ελπιζω να αναπληρωσω σε καποιο μελοντικο drift στην Αθηνα!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-09-06, 19:28
εκ μερους της αυτοκινητιςτικης λεσχης Ζακυνθου ενα μεγαλο
ευχαριστω σε ολα τα παιδια που συμετειχαν στο event .
ηταν απο τα πιο επιτηχημενα event που εχουμε ,κανει ο κοσμος που
ηρθε το ευχαριστηθηκε παρα πολυ.
κριμα που το δικο μου εκαψε δισκο πριν του καψω τα λαστιχα :(
ελπιζω να αναπληρωσω σε καποιο μελοντικο drift στην Αθηνα!!

κριμα δεν λες τιποτα κολητε περιμεναμε κι εμεις κα....μενοι να σε δουμε και μειναμε με την γλυκα. Ελα κατα πανω στο επομενο drift extreme

Labros
05-09-06, 19:53
το θεμα ειναι οτι με τη δουλεια που κανω ειναι δυσκολο ειμαι free απο 30 οκτωμβρη και μετα, με κυνηγαει και λιγο η ατυχια την κυνηγαω και εγω τελευταια φορα που ημουν αθηνα 2 μερες πριν απο drift εσπασα σαςμαν :evil: δεν γα..καηκα την παρασκευη και καναμε ενα μικρο vid με τα παιδια απ το XL. κυριακη παει το αμαξι αργος για ενιςχυμενο δισκο πλατο και επι της ευκαιριας μπαινει external wastegate για να γουσταρω ηχω και να φτασει τα 400 στρογγυλα :D ποτε ειναι το επομενο drift x

Toxic
06-09-06, 16:53
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα...Αν κρατ'ήσουν οι ζέστες σύντομα αν όχι βλέπουμε :wink:

Labros
06-09-06, 16:59
ελπιζω για νοεμβρη :wink: να κανει και κρυο μπολικο να γουσταρουν οι τουρμπινες :D

beneton
07-09-06, 01:36
mpabo gia allh mia fora diksate poso poly agapate to athlima
ante kai olympiako!!!

Wouldusckmypussieuliker
21-04-07, 17:45
http://Celine-Dion-facestanding-movies.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236

Adpoha
23-04-07, 04:55
http://Halle-Berry-anal-action.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236

Tenpojo
24-04-07, 13:31