Επιστροφή στο Forum : Βizzare Stickers Summer Party.....
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
21-07-10, 09:41
Eπειδη το πρωτο παρτυ δεν μας εφτασε, και επειδη ως γνωστον ειμαστε παιδια της διασκεδασης και γουσταρουμε καφριλες, η Bizzare Stickers και ο Ιπποκαμπος Cafe-club, παρεα με το Driftclub και το Burn out , διοργανωνουνε το 2ο καλοκαιρινο παρτυ στην παραλια αρτεμιδος στην Νεα λουτσα αυτη τη φορα για πολυ ξεφαντωμα........μαζι μας με πολλες εκπληξεις το PENTHOUSE......φυσικα δεν θα θελατε να το χασετε........
http://i297.photobucket.com/albums/mm226/sierrav6/Party_Final.jpg
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
21-07-10, 13:08
Eπειδη το πρωτο παρτυ δεν μας εφτασε, και επειδη ως γνωστον ειμαστε παιδια της διασκεδασης και γουσταρουμε καφριλες, η Bizzare Stickers και ο Ιπποκαμπος Cafe-club, παρεα με το Driftclub και το Burn out , διοργανωνουνε το 2ο καλοκαιρινο παρτυ στην παραλια αρτεμιδος στην Νεα λουτσα αυτη τη φορα για πολυ ξεφαντωμα........μαζι μας με πολλες εκπληξεις το PENTHOUSE......φυσικα δεν θα θελατε να το χασετε........
http://i297.photobucket.com/albums/mm226/sierrav6/Party_Final.jpg
Εεεεεεελα ρε μαγκα!!!!!!!Μ αρεσειιιιιιιιιι.............ΠΟΟΟΟΟΛΕΜΟΣ!!!!
Αυτο το Penthouse τι ειναι?????:lol:
Ντογκας Ιωαννης
21-07-10, 13:30
ποικιλης υλης... :)
περιοδικο με επιπλα κηπου...
καταλαβενεις..
μαδερια..
καδρονια..
και πολλα αλλα.
δεν ηρθα εγω στο προηγουμενο παρτυ για αυτο το ξανακανουνε... ευχαριστω ρε παιδια δεν ηταν αναγκη
kostas e30 335
21-07-10, 17:06
ρε μαγκες που θα παρκαρουμε στον ιπποκαμπο αν θα γινει οτι εγινε στο τρολεϋ?
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
21-07-10, 17:58
Oποιος προλαβε τον κυριο ειδε.......μην στεναχωριεστε γιατι πισω απο τον ιπποκαμπο εχει αλανα διπλασια απο του τρολευ......
Καρατζαμάουα, θα προσπαθήσω να έρθω και γω με την νισσανάρα μου :D
Oποιος προλαβε τον κυριο ειδε.......μην στεναχωριεστε γιατι πισω απο τον ιπποκαμπο εχει αλανα διπλασια απο του τρολευ......
................. στην θαλασσα...:lol::lol::lol:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
23-07-10, 15:39
περιοδικο με επιπλα κηπου...
καταλαβενεις..
μαδερια..
καδρονια..
και πολλα αλλα.
Ααααααααααα...........τωρα καταλαβα!!!!
Οποτε θα υπαρχει live επΗΔΗΞΗ του υλικου :twisted::twisted::twisted:
roadrunner2002
24-07-10, 20:06
παιδια, θα σας τιμησει με την παρουσια του και ενας Κρητηκος , αν πανε ολα καλα θα ειμαι και εγω εκει
Έχω αρχίσει να ξενερώνω με την απεργία στα καύσιμα!! Άντε να ρθω απο Λάρισα τώρα :evil:
Μακάρι μέχρι Παρασκευή να έχει γίνει κάτι και θα μαι εκεί σίγουρα με το Νίσσαν :wink:. Δεύτερο πάρτυ στην σειρά δεν το χάνω με τίποτα
BASILHS GRAMMENOS
28-07-10, 00:38
Μακαρι να ερχομουν και εγω....αλλα τι να πεις με τα κολοχαφιφια που εχουμε μπλεξει....(φορτηγατζιδες)
Ααααααααααα...........τωρα καταλαβα!!!!
Οποτε θα υπαρχει live επΗΔΗΞΗ του υλικου :twisted::twisted::twisted:
ναι ναι ......
Μακαρι να ερχομουν και εγω....αλλα τι να πεις με τα κολοχαφιφια που εχουμε μπλεξει....(φορτηγατζιδες)
κολοχαφιφια ? ................ τι εννοεις?
BASILHS GRAMMENOS
28-07-10, 22:24
κολοχαφιφια ? ................ τι εννοεις?
παει σε βρισια δεν θελω να το πω.....παντως ειναι χαζοι.....δεν ξερουν οτι θα μεινουν ποσοι απο βενζινα...
παντως ειναι χαζοι.....δεν ξερουν οτι θα μεινουν ποσοι απο βενζινα...
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
29-07-10, 16:40
Θα ειμαι και εγω εκει!!!!!!!!!!!
Χωρις το Datsun αλλα..............με το ΜΧ-5!!!!!!!!!
Του εχω βαλει μια ζαντα 13" τεραστιων διαστασεων σε φαρδος και περισεβει πολυ εξω απ το αμαξωμα.Εχει πεσει πολυ γελιο!!!!!!!Οποιος θελει να γελασει ας ερθει την Κυριακη στον Ιπποκαμπο!!!!!!!!!!:lol2::wacko::eek:
Ντόγκας Στυλιανός
29-07-10, 17:16
Θα ειμαι και εγω εκει!!!!!!!!!!!
Χωρις το Datsun αλλα..............με το ΜΧ-5!!!!!!!!!
Του εχω βαλει μια ζαντα 13" τεραστιων διαστασεων σε φαρδος και περισεβει πολυ εξω απ το αμαξωμα.Εχει πεσει πολυ γελιο!!!!!!!Οποιος θελει να γελασει ας ερθει την Κυριακη στον Ιπποκαμπο!!!!!!!!!!:lol2::wacko::eek:
Να φερω τσιχλα για το ψυγειο???:twisted:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
29-07-10, 17:32
Να φερω τσιχλα για το ψυγειο???:twisted:
Ευχαριστω Στελιο εβαλα λουκουμι.......χαχαχαχα
roadrunner2002
30-07-10, 16:45
θα δουμε πολλα τουμπανα , και απο αμαξια και απο αλλες παρουσιες απο οτι καταλαβα. θα εχει χωρο να φερω το αμαξι μου η να κανονισω να ερθω με αλλον. δεν θημαμαι που ειναι ο ιπποκαμπος
Ντόγκας Στυλιανός
02-08-10, 12:53
Τι εγινε πως περασατε? Εγινε του "κ*λου"?:china:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
02-08-10, 12:58
Τι εγινε πως περασατε? Εγινε του "κ*λου"?:china:
Μη του πειτε!!!!!!!!!! Να ερχοταν να δει!!!!:twisted:
Ντόγκας Στυλιανός
02-08-10, 13:04
Μη του πειτε!!!!!!!!!! Να ερχοταν να δει!!!!:twisted:
Ναι το αλητη... Παλι κοιματαν!!!:lol::lol::lol::pita:
ασε...
ενα σου λεω...
εχασες..
:lol:μεχρι και βραχο ειχαμε......:lol::lol::lol::lol::lol:
Ντόγκας Στυλιανός
03-08-10, 16:56
ασε...
ενα σου λεω...
εχασες..
:lol:μεχρι και βραχο ειχαμε......:lol::lol::lol::lol::lol:
Ρε ειμαι σχεδον καθε μερα Λουτσα κ στα 2 παρτυ κοιμηθηκα οσαν τη ζωαααρααα!!!! :lol:
Βραχο βραχο τον καημο μου...!:lol::lol:
sorry gia of topic άλλα γιατί δεν κονιζετε να έχει το club μια φορά το μήνα συνάντησή σε κάποιο μαγαζί? όχι σε στιλ πάρτι άπλα για κουβέντα?
black_beauty
04-08-10, 01:07
sorry gia of topic άλλα γιατί δεν κονιζετε να έχει το club μια φορά το μήνα συνάντησή σε κάποιο μαγαζί? όχι σε στιλ πάρτι άπλα για κουβέντα?
οντως......
BASILHS GRAMMENOS
04-08-10, 01:38
+1......
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.