PDA

Επιστροφή στο Forum : 3ο drift trofy kartodromo.

Takis
07-07-06, 21:30
Τζίφος. Τα ίδια και χειροτέρα .
Κάθε φορά και κάτι καινούργιο. Στον 1ο αγώνα είχανε 3 κριτές, στον 2ο είχανε 4 και στον 3ο πάλι 3. Με αυτήν τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα οργανώνουν αγώνες drift.
Σε ερώτηση για αυτό το θέμα , η απάντηση ήταν ….(δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!!!) Μετά το τέλος του αγώνα ερωτήθηκε ο κ. Πατσουρεας για το ποιοι είναι οι κριτές και κοίταξε τον κ. Πασαλη με απορία .
Μήπως είμαι εγώ ο περίεργος?
Το σίγουρο είναι ότι θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για το αν θα συμμετάσχω στο μέλλον με το αμάξι οπού έχω στερηθεί πολλά για το χτίσιμο του και μιλάω για το COROLLA AE 86 TRUENO , το οποίο με αυτό και με 10 άλλα τέτοια θα το παίζουν μούρη αυτοί και θα υπόσχονται για έναν ποιοτικό αγώνα DRIFT και με τρελά αυτοκίνητα , χωρίς καμιά υποδομή και σεβασμό στον αγωνιζόμενο και στον θεατή.

flatliner
08-07-06, 23:52
Τζίφος. Τα ίδια και χειροτέρα .
Κάθε φορά και κάτι καινούργιο. Στον 1ο αγώνα είχανε 3 κριτές, στον 2ο είχανε 4 και στον 3ο πάλι 3. Με αυτήν τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα οργανώνουν αγώνες drift.
Σε ερώτηση για αυτό το θέμα , η απάντηση ήταν ….(δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!!!) Μετά το τέλος του αγώνα ερωτήθηκε ο κ. Πατσουρεας για το ποιοι είναι οι κριτές και κοίταξε τον κ. Πασαλη με απορία .
Μήπως είμαι εγώ ο περίεργος?
Το σίγουρο είναι ότι θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για το αν θα συμμετάσχω στο μέλλον με το αμάξι οπού έχω στερηθεί πολλά για το χτίσιμο του και μιλάω για το COROLLA AE 86 TRUENO , το οποίο με αυτό και με 10 άλλα τέτοια θα το παίζουν μούρη αυτοί και θα υπόσχονται για έναν ποιοτικό αγώνα DRIFT και με τρελά αυτοκίνητα , χωρίς καμιά υποδομή και σεβασμό στον αγωνιζόμενο και στον θεατή.

Δεν ήμουν εκεί, αλλά αν ήταν όπως τα λες... Σωστός!!!

Ντογκας Ιωαννης
10-07-06, 10:26
ουτε εγω ειμουν εκει.... τους λογους τους γραφει ο φιλος Τακης...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
10-07-06, 16:22
ΑΠΟΧΗ ! Δεν μπορω να δινω 100ε για εναν αγωνα πεντε γυρων που δεν εχει σωστη διοργανωση δεν υπαρχουν βασικοι κανονες και δεν θα ξερω ποιος με κρινει κι αν ξερει ! αστους να κανουν drift trophy με saxoralla!

:wink:

Takis
11-07-06, 00:51
αστους να κανουν drift trophy με saxoralla!

:wink:

:wink: :wink: :wink:
Το θέμα είναι να ενωθούμε και να τους πιέσουμε για κάτι καλύτερο.

Το ερώτημα είναι …… μπορούμε?

alimonos
11-07-06, 05:21
αστους να κανουν drift trophy με saxoralla! .......

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ...... ΛΑΧΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ???????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
25-07-06, 22:02
Ρε παιδιά πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το έπαθλο για αρχή που στο κάτο κάτο όλα τα καινούργια έχουν και τα στραβά τους.Είμαι μαζί σας με το θέμα στραβομάρας που υπάρχει στο θεσμό αυτό και κάνω υπομονή να τελειώσει η χρονιά.Ξέρουμε ότι στραβά ξεκίνησε και στραβά θα τελειώσει.Κουράγιο για μία καλήτερη καινούργια χρονιά.

Takis
27-07-06, 00:55
Που είσαι εσύ ρε κερατα? Πάλι χάθηκες.

giorgis_E21
23-08-06, 21:22
εγω απογοητευτηκα απο το υφος του προεδρου της εθεα στην ερωτηση του φωτεινελη "τι γινετε με το dragster και το drift στην ελλαδα" και τελος απαντησε μονο για το dragster...να αναφερω οτι μασαγε και τα λογια του οταν ειπε ο φωτεινελης οτι μαζευτηκε κοσμος στο drift στο προηγουμενο αγωνα και αποχωρησε μετα που ειχε sprint (η dragster δε θυμαμαι)

αμα δεν θελουν να το δεχτουν σαν μορφη αγωνα ας το συνεχισουμε σαν χομπυ

συντομα θα ενδιαφερθουν για το κοσμο που μαζευεται στα drift (και τα λεφτα του)