Επιστροφή στο Forum : κατεχοντες και μη
ledariannacity
24-06-10, 00:10
ειναι σε αθλεια κατασταση..Σορρυ ποθ μιλαω ετσι αλλα αυτο θελει αλλο ενα χιλιαρικο για σιμαζεμα και λιγα λεω!!!!καλοπουλητο παντος αν και οι καιποι ειναι δυσκολοι και δεν πουλιεται τιποτα!!
υ.ρ:Η μπαταρια στα ποδια του συνοδηγου ρε παιδια??λιγο πιο μερακληδικη δουλεια δεν μπορουσατε να κανετε??
DIAMANTOPOULOS
24-06-10, 01:45
ναι και μετα απο ολα αυτα θα τον λεμε μ@λ@κ@ αν θα το δινει 3 χιλιαρικα εεεε???
η τιμη του ειναι πολυ καλη για αυτο που πουλαει....καντε κι εσεις τιποτα ολα ετοιμα τα θελετε....
Homo Driftarious!!!
24-06-10, 01:54
Μηπως...λεω εγω τωρα...μηπως...καταστρεψατε την αγγελια του παιδιου?
DIAMANTOPOULOS
24-06-10, 01:57
Με συγχωρεις....αλλα στο δικο μου το starlet εβγαζες το ποδι εξω....απο την τρυπα που ειχε κανει η σαπιλα στα πατωματα οδηγου...και συνοδηγου...μαμα καλοδιση....με κομενα καλοδια...μοτερ με καμενη φλατζα....και πληροσα μονο τη μεταβηβαση.....αν φτειαξει ο τωρινο ιδιοκτητης αυτα τα πραγματα....καλα θα κενει να ζηταει και 4500...γιατι ξερω οτι κοστηζουν αρκετα χρηματα αυτα τα πραγματα....και εργασιες...αλλα εγω το λεω για την περιπτοση που το αγορασει καποιος...και δεν ξερει απο που να αρχισει...!!!!!!
φιλε μου εισαι γνωστης του αντικειμενου και μπορεις να κρινεις αν αξιζει τα χρηματα που το δινει το παληκαρι...πιστευω οτι τα αξιζει...
Μηπως...λεω εγω τωρα...μηπως...καταστρεψατε την αγγελια του παιδιου?
Βρε της δωσαμε και καταλαβε....και 1ος εγω.....Οι προηγουμενες μου δημοσιευσεις θα διεγραφουν εντως ολιγων δευτερολεπτων...!!!!
φιλε μου εισαι γνωστης του αντικειμενου και μπορεις να κρινεις αν αξιζει τα χρηματα που το δινει το παληκαρι...πιστευω οτι τα αξιζει...
Τα αξιζει....γιατι ισως εχει δωσει και πολλα περισσοτερα απο αυτα που ζηταει....αλλα για το πλησιμο....δεν κανω πισω.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα:)
παιδια η τιμη ειναι πολυ καλη καθως το αμαξι εχει ετοιμο κουμπωμενο ενα φοβερο μοτερ κ το κυριοτερο, η καροτσα ειναι διπορτη!!! (οσο για την μπαταρια δεν φαινεται να ειναι εκει η θεση της καθως δεν εχει πολους επανω της...)
εχεισ δικιο φιλε μου η μπαταρια δεν εχει πολους επανω ζηταω συγνωμη που την αφησα εκει.το αυτοκινητο εχει το σκοπο του μπορει να μη βγαζεις γκομενα και σε καποιους μερακληδες να μην αρεσει αλλα εγω δεν το εχω για κυκλοφορια ουτε εχω χρονο να ασχολουμε ολη μερα με ενα σταρλετακι οπως πολοι εδω μεσα το αυτοκινητο το βγαζω μια κυριακη το μηνα και αν,
και με εξοδα 25 ευρω βενζινη μπορω να ριξω αποδεδειγμενα κανα δυο γυρους σε καλογυαλισμενα
σταρλετακια και διαφορα αλλα ακριβοπληρωμενα οχηματα με αναρτηση eurobank 64 δοσεις.
Η τιμη ειναι λογικη για το αυτοκινητο και σε ανταλακτικα να το σπασω θα τα παρω τα λεφτα μου
αν και εχουμε ενδιαφερομενους.
γνωστες ομως παντα θα υπαρχουν που αγοραζουν ευκαιριες 1000αρια με 800-1000 ευρω χωρις χαρτια και τετοια αλλα σιγουρα ο καθε ενας μπορει να κανει οτι νομιζει αυτος σωστο
και εδω κυριοι εχουμε ευκαιριες λογο κρισης στο car.gr
εχουμε το λαχανι σταρλετακι φρεσκοβαμμενο 60 ιπποι 3000
εχουμε το κοκκινο με μαυρο καπο 60 ιππων με 2800
στα 2800 ευρω εχουμε μαυρο με 65 ιππους
εχουμε το σταρλετακι του φιλου απο τη λιβαδεια
τυπου viper με racing καθρεπτη και 90 αλογα στα 2800
στα 27 κατοσταρικα του γειτονα απο μεταμορφωση με 80 αλογα
το μπλε σταρλετ απο λαμια στο 1,5 χιλιαρικο με τα 80
καλοπουλητα σε ολα τα παιδια τα παραπανω αυτοκινητα που ειδα κανοντας μια προχειρη ερευνα αγορας
για να διαπιστοσω αν η αγγελια μου ειναι τελικα ειναι παραλογη
Ντόγκας Στυλιανός
24-06-10, 13:10
και με εξοδα 25 ευρω βενζινη μπορω να ριξω αποδεδειγμενα κανα δυο γυρους σε καλογυαλισμενα
σταρλετακια και διαφορα αλλα ακριβοπληρωμενα οχηματα με αναρτηση eurobank 64 δοσεις.
Ειναι λιγο προσβλητικο για καποιους αυτο, δε νομιζεις??:roll:
Καλοπουλητο...
giorgis_E21
24-06-10, 13:39
Ειναι λιγο προσβλητικο για καποιους αυτο, δε νομιζεις??:roll:
ας προσεχαμε... οταν λες σε καποιον που πουλαει το αμαξι του οτι ειναι σε αθλια κατασταση, νιωθει την αναγκη να υπερασπιστει τον εαυτο του... και εχει και δικαια επιχειρηματα
καλο θα ηταν ομως να μην συζητιουνται αυτα τα θεματα μεσα στις αγγελιες αλλα με παραθεση (quote) σε νεο θεμα
Ντόγκας Στυλιανός
24-06-10, 15:08
ας προσεχαμε... οταν λες σε καποιον που πουλαει το αμαξι του οτι ειναι σε αθλια κατασταση, νιωθει την αναγκη να υπερασπιστει τον εαυτο του... και εχει και δικαια επιχειρηματα
καλο θα ηταν ομως να μην συζητιουνται αυτα τα θεματα μεσα στις αγγελιες αλλα με παραθεση (quote) σε νεο θεμα
Ναι αν και δεν ειδα τα υπολοιπα ποστ, οντως καποιοι κανανε παλι τα ιδια...! Απο την αλλη ειναι κ παιδια που εχουν ριξει λεφτα σε αμαξια κ αυτο ειναι λιγο ασχημο! Εγω το ανεφερα καθαρα για το "Eurobank" σχολιο...:wink:
Τωρα εχουμε δει κ αμαξια τα οποια γυαλιζαν απεξω κ απο μεσα ηταν ρδελομπου! Πχ το δικο μου...:p:wink:
giorgis_E21
24-06-10, 15:33
μιλας εσυ? δες και τα δικα μου... και ειναι 2 + 1 [(Ε21+Ε30)+Ε28]
ολοι εχουμε το δικαιωμα να πουμε τη γνωμη μας, αλλα κανενας δεν εχει το δικαιωμα να προσβαλλει τον αλλο - αρα οταν η γνωμη μας ειναι αρνητικη, καλο ειναι να την σερβιρουμε με λιγη σαλτσουλα η να μη τη σερβιρουμε καθολου...
spam note: η eurobank καλη ειναι...
Οταν η τιμη ειναι υψηλη τα κραζετε, οταν ειναι ''λογικη'' παλι τα κραζετε ! Ε τι θελετε επιτελους δεν μπορω να καταλαβω... Οταν σκανε σταρλετ με 300ε δεν τα παιρνει κανεις αλλα κραζει αυτα που εχουν 3000ε ομως... Ολα για το κουβεντα να γινεται... Αμα θελετε παρτε το αμα δεν θελετε μην ασχολειστε και χαλατε την αγγελια του ανθρωπου
Η μονη ''λογικη'' τιμη που εχω δει κατα τη γνωμη μου για αυτα που εχει.
(το λογικη εντος εισαγωγικων γιατι δεν παυει να ειναι ενα σταρλετ 25 ετων)
φιλε μου μια χαρα ειναι τα χρηματα που ζητας μονο και μονο τα μηχανικα του και το χταποδι-εξατμηση αν πας σε καποιον ανταλακτικατζη τοσο θα τα πλυρωνες και αν τα εβρησκες,, τα λεω αυτα για καποιους πολυξερους που θελουν kp60 2porto με 500 ευρο με μοτερ σκοτοστρα και αναρτηση τρενο και χρωμα κατσε καλα..... εχω φτιαξει και εχω πουλησει αρκετα αμαξια και καθε φορα που χτυπαγε το τηλ ελεγα τι μαλ@κια θα ακουσω παλι..... φιλε καλοπουλιτο και αστους να λενε......
Ντόγκας Στυλιανός
24-06-10, 17:01
τα λεω αυτα για καποιους πολυξερους που θελουν kp60 2porto με 500 ευρο με μοτερ σκοτοστρα και αναρτηση τρενο και χρωμα κατσε καλα.....
Εισαι θεος :lol:
+1 ενα στο φιλο Βαγγο... Καλοπουλητο κ παλι κ σε καλα χερια που να εκτιμουν! :wink:
Ρε ειστε σοβαροι ρε ολοι σας? Που το ειδατε το αθλιο αμαξι? Απο τις φωτογραφιες? Πηγε κανεις να το δει απο κοντα?
Γιατι του γαματε την αγγελια του παιδιου ρε σεις ετσι?
Γιναμε ολοι ειδημονες και μερακληδες ξαφνικα...
ledariannacity
24-06-10, 18:01
Eγω την αποψη μου ειπα!!δεν ηθελα να προσβαλο κανεναν...ουτε ειπα οτι το πουλαει πολυ!
DIAMANTOPOULOS
24-06-10, 18:44
ναι......καλα....... τωρα......... την αναψες την φωτια καλα καλα και τωρα μας κανεις το παγωνι.....:D:D
γυναικες....:lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted:
giorgis_E21
24-06-10, 18:56
θενκ γιου Λαμπρο :)
ledariannacity
24-06-10, 19:06
ναι......καλα....... τωρα......... την αναψες την φωτια καλα καλα και τωρα μας κανεις το παγωνι.....:D:D
γυναικες....:lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted:
ενα εχω να πω:χαχαχαχαχαχα
Δεν ειμαι γυναικα ρε!!!
DIAMANTOPOULOS
24-06-10, 19:14
καλα τοτε...εισαι παγωνι-(αντρας???) χαχαχαχα :lol::lol:
ledariannacity
24-06-10, 19:55
καλα τοτε...εισαι παγωνι-(αντρας???) χαχαχαχα :lol::lol:
Ναι ρε φυλε!απλα εχω βαλει στην φωτο τις δυο γυναικες της ζωη μου.. ;-)
DIAMANTOPOULOS
24-06-10, 23:28
καλα εχεις κανει....μου εβαλες ιδεα θα το κανω κι εγω...
giorgis_E21
25-06-10, 03:25
εγω δεν το κανω γιατι καθε τοσο θα πρεπει να αλλαζω τη μια... το Ε21 δεν το αλλαζω για κανενα λογο
ledariannacity
25-06-10, 03:30
χαχαχα!!!!like!!!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.