PDA

Επιστροφή στο Forum : 18 Ioυνίου στην Πάτρα!

Toxic
07-06-06, 19:10
Κυριακή-18 Ιουνίου στην Πάτρα! Λεπτομέρειες σε εντός των ημερών! Σας περιμένουμε να τα σπάσουμε!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08-06-06, 11:43
κατα 90% ειμαι μεσα αλλα παλι παντοφλα θα φαω ενημερωνετε λιγο πιο νωρις γιατι εχω κανονισει με γυναικα και πρεπει να ακυρωσω παλι και ποιος την ακουει! γεματος ο Ιουνιος Ακρόπολις στην αρχη πατρα 18 και αιγειρα 24 (τρεχει ενας φιλος) την κατσαμε την βαρκα!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08-06-06, 13:29
Μεσα στην πατρα ειναι η πιστα η σε κανενα χωριο? να ξερουμε να κανονισουμε που θα μεινουμε!

GIZMO
08-06-06, 17:49
δωσε στοιχεια, drift? τιμη? που? κτλ

Jimmis
16-06-06, 15:27
Ειναι στα βραχνεικα εξω απο την πατρα με θεα τον πατραικο αριστερα προς το βουνο μετα καφεδακι ποτακι η για μεζεδακι στην παραλια Βραχνεικων πιστευω θα γουσταρεται και αν εχετε αισθημα μαζι σας..θα γουσταρει τρελα την θεα :lol: :wink: και παραλια παρτην μαζι θα τις κανεις καλη εντυπωση ακου τον πατρινο κατι ξερει.Σας περιμενουμε!! ΑΑ εισοδο για τους θεατες εχει 10€υραιοπουλα οταν κανουμε practice εχει κανα 15€... Αληθεια θα ερθει ο Πατσουρεας??

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
16-06-06, 18:26
[quote="Jimmis"]Ειναι στα βραχνεικα εξω απο την πατρα με θεα τον πατραικο αριστερα προς το βουνο μετα καφεδακι ποτακι η για μεζεδακι στην παραλια Βραχνεικων πιστευω θα γουσταρεται και αν εχετε αισθημα μαζι σας..θα γουσταρει τρελα την θεα :lol: :wink: και παραλια παρτην μαζι θα τις κανεις καλη εντυπωση ακου τον πατρινο κατι ξερει.Σας περιμενουμε

Ολοκουζουλος εισαι βωρε? αν ειναι να κανουμε εντυπωση και να γουσταρει να παρω κανα γκομενακι οχι την γυναικα..... μην κολλησει και θελει να ερχετε συνεχεια! τα drift και αλλοι αγωνες ειναι η καταλληλη δικαιολογια ειτε για γκομενακια ειτε για αλητειες με φιλους
Παρεπιμπτωντος να σε ενημερωσω οτι ξερω κατι λιγα απο εκει κατω μιας και ο πατερας μου ειναι απο εκει κοντα (παραλια κουρουτας)

Takis
17-06-06, 00:39
Μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο αγώνας θα γίνει το απόγευμα κατά τις 19:00 με 20:00 κα όπως καταλαβαίνετε είναι λιγάκι δύσκολο για εμάς από την Αθήνα.
Για να δούμε!!!

Jimmis
17-06-06, 09:46
Ειμαστε κοντοχωριανοι δηλάδη :lol: :lol: αλλα εισαι πυργιοτης εεε?? χιχι σε πειραζω καταπληκτικη η κουρουτα. Παραλια σωστο σε βρισκω δεν ηξερα οτι την εχεις κανει την στραβωτιμονια... :shock: οταν ελεγα γυναικα ενοουσα το αισθημα που να ξερω οτι εχεις νομιμη και παρανομη :D :D αλλα ετσι ειναι αυτοι που εχουν καμπριο βαζουν τραγουδακι οπως απο δω η γυναικα μου απο δω το αισθημα μου :wink: tespa εχουν ανακοινωση οτι το event ξεκινα στις 8:00 και εχουν ανακοινωση οτι θα κατεβει και ο Πατσουρεας σαν εκφωνητης αλλα και για να driftαρει ελπιζω να μην ειναι ραδιο αρβιλα.. Α να ρωτησω κατι υπαρχει καμια περιπτωση να μπουμε σε κανενα οχημα που θα "αγωνιζεται"

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
17-06-06, 18:23
Ειμαι ο μισος ! Γυναικα εχω μονο μια οι αλλες ειναι "φιλες" καταλαβες? μην τα ισοπεδωνουμε ολα.....!
μπορουμε να δηλωσουμε τωρα συμμετοχη? Εγω παντως θα κατεβω κι αν δεν ειμαι κομματια θα γυρισω αθηνα αυθημερον αλλιως δευτερα πρωι πρωι κατευθειαν για δουλεια

Takis
18-06-06, 16:40
Λοιπόν μάγκες παίχτηκε μ@λ@κι@.
Ο φίλος μας και καλό παιδί Πατσουρεας μας έριξε μια πόρτα θωρακισμένη με εξτρα αφαλό σε εμάς τους Αθηναίους , που ήταν να τρέχαμε στην Πάτρα με αφορμή και λόγω ότι έχανε το μεροκάματο αυτή η τρομερή ΕΛΠΑ.
Μπήκαν στην μέση και αυτό το τρομερό περιοδικό BURN OUT και το τρομερό ΕΝΘΕΤΟ FASTER που με την υποστήριξη τους και την μανία τους να ανεβάσουν τον θεσμό του drift , ρίξανε και αυτοί με την σειρά τους πόρτα στο XL να καλύψει το θέμα.
Για το λόγω αυτό απαγορεύσανε κάθε τι αθηναϊκό αυτοκίνητο να πάρει μέρος στο event ,γιατί ΔΕΝ είναι αγώνας.

flatliner
19-06-06, 00:47
Δηλαδή συγνώμη... τώρα που ρωτάω αλλά... μάλλον δεν κατάλαβα καλά! Για να κάνει κάποιος Track Day σ'αυτή τη χώρα θέλει και άδεια απ'την ΕΛΠΑ; ...παράλογα και παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα που ζούμε! Όπως φαίνεται δύο επιλογές υπάρχουν:

α) Η ξαναγυρίζουν όλοι οι drifter στις γειτονιές τους με τις ωραίες τους πλατείες και τους δρόμους γυαλί που δεν χρειάζεσαι Μ3 για να driftάρεις.

β) Η κάποιος "υπεύθυνα" αναλαμβάνει να ανεβάσει το επίπεδο της χώρας μας σ'αυτό το συνεχώς εξελισόμενο άθλημα που λέγεται DRIFT. Κάποιος που τέλος πάντων αγαπάει αυτό που κάνει και το κάνει γιατί ενδιαφέρεται για το άθλημα και μόνο!

Όλα τα άλλα απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνουν! :roll:

Jimmis
19-06-06, 10:26
Νομιζω πως γιναμε σαν εκεινους τους τυχαρπαστους στα σκυλαδικα που πας πληρωνης τα ωραια σου λεφτα περιμενοντας να βγει η φιρμα αφου καθεσαι και ακους ολο το βραδυ οποια/ον γαυγιζει μεχρι τις 2.Το χειροτερο Τακη νομιζω συγνωμη κιολας οτι ολοι προσπαθουν να εκμεταλευτουν το παθος ορισμενων για το αντικειμενο και καρπωνονται μεσα απο αυτο!!Γιατι δεν ξερω κιολας δεν νομιζω να σου εχουν δωσει ουτε ενα ζευγαρι εστω ξερα λαστιχα να λιωσεις απλα κερδιζουν μεσα απο εσενα που συμμετεχης και τους φιλαθλους οπαδους τρελαμενους παθιασμενους πορωμενους αρρωστους(δεν ξερω αν παρελειψα καμια κατηγορια..)να βγαλουν χρηματα.Κλεινοντας την λογοδιαρροια μου σημειωνω οτι αυτα τα ιδια περιοδικά ειναι εκείνα που θα κατηγορουσαν πριν λιγο καιρο ισως οτι αλητες με τα αυτοκινητα που κανουν κοντρες η διαφορους ελιγμους στους δρομους προσπαθουν να επωφεληθουν απο τους ιδιους που κατηγορουσαν.Ευχαριστω συγνωμη αν σας κουρασα. 8)

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
19-06-06, 15:17
Απο αυτους που τρεχανε φιλε τακη υπηρξε και αθηναιος και το ειπε ο πατσουρεας "μενει στην αθηνα αλλα καταγεται απο πατρα",Ετσι χαιρω πολυ κι εγω καταγομαι απο εκει κοντα! Παντως αυτοι που μπηκαν και λεει ο πατσουρεας οτι ειναι οι 15 καλυτεροι της πελοπονησσου απλα δεν παιζει! εκτος απο το μπλε Bmw Ε21 και τα 200sx οι υπολοιποι ηταν γεια σας μονο βαβουρα και καπνο για να γουσταρει ο κοσμος. ουτε γραμμες drift ουτε τιποτα! Απο θεμα οργανωσης χαλια περιμεναμε πολλες ωρες να αρχισει ,αφου ειχε νυχτωσει τελειως οταν αρχισε, και οταν αρχισε ηθελε ο πατσουρεας να παρουσιασει τους οδηγους κανει και μια ωρα για καθε προταση αρχισε η δραση αργαμιση με ακρως θεαματικο τροπο ! ο πρωτος με almera προσπαθουσε να κανει χειροφρενα με πρωτες κυριως και μετα προσπαθουσε να μαζεψει το αμαξι ο δευτερος με nissan chery μια απο τα ιδια και ο πατσουρεας να τους επευφημει με τα δικα του κλασσικα περι ανωμαλιας προσπαθωντας να ξεσηκωσει τον κοσμο και να μας πεισει οτι αυτο που βλεπουμε ειναι κατι πολυ ξεχωριστο!
. Δεν πιστευα οτι κατεβηκα Πατρα για να δω αυτους! Μερικοι βεβαια το ξαναλεω ξερανε και το πηγαινανε ωραια! Στην εισοδο του καφε της πιστας ειχε μια μικρη αφισσα που ελεγε
Στις 18 ιουνιου η kartmania και το περιοδικο XL σας προσκαλουν στην ομαδικη προπονηση που θα γινει στην πιστα......κ.λ.π. κ.λ.π.
Δεν ξερω τι σοί διοργανωση ειναι αυτη απο την μια βαζουν μπροστα το xl και ξαφνικα τα βλεπεις ολα πορτοκαλι ! Απο οτι εμαθα καθε σαββατο βραδυ μπαινουν αυτοκινητα για λιωσιμο. παμε ενα σκ να τα βαλουμε μεσα ετσι για την παρτη μας να γουσταρουμε και να τους δειξουν τα ταλεντα μας τι παει να πει drift. και που ξερεις κανουμε και ενα driftextreme εκει να τους τρελανουμε ολους ! πωωωω ζαλιστηκα τοση ωρα που γραφω! σας τα πρηξα εεε? Σταματαω γιατι αν συνεχισω θα κραξω πολλους!
Υ.Γ. Στην προσπαθεια του γνωστου εκφωνητη να κανει εντυπωση ειπε πολλες θείκες ατακες οπως για παραδειγμα αναφερομενος σε ενα supra " το αμαξι φτανει 880 αλογα κανονικα αλλα τωρα δουλευει με πιεση 0.6 bar και βγαζει γυρω στα 700ps και μπορει να ανεβασει πιεση μεχρι 9.5bar ..." Θελω να πιστευω οτι εκανε λαθος και ηθελε να πει μηδεν εννιαμιση αλλα και παλι μπορουσε να κανει διορθωση αλλα δεν την εκανε γιατι ειδε οτι ο κοσμος εντυπωσιαστηκε με αυτο το νουμερο.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
28/06/06
JUDGEMENT DAY

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
19-06-06, 18:53
Ειχα πει οτι δεν θα ασχοληθω με διαμαχες περιοδικων και συντελεστων γιατι δεν με ενδιαφερει αλλα δυστυχως αυτες οι κοκορομαχιες μας πανε βηματα πισω αφου αντι να συνεργαζονται ή οχι (χωρις προβληματα) εστιαζουν στο πως να "την χαλασουν" και να κραξουν τους αλλους. Σαν τους "χιπ-χοπαδες" που τρωγονται και βριζονται μεταξυ τους επειδη αυτο πουλαει και φανατιζει χανοντας το νοημα και οποιαδηποτε εξελιξη! Ευτυχως μερικοι απο αυτους δεν ασχολουνται στις σελιδες τους με αυτο το ζητημα και αυτο ειναι θετικο ελπίζω να το κανουν και οι αλλοι!
Μερικοι ασχολουνται με το drift και μερικοι με το πως θα τα οικονομησουν απο το drift .................

Toxic
21-06-06, 15:29
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω για τα δρώμενα τη Πάτρας... εδώ είμαστε παρέα και δεν κρυβόμαστε. Σάββατο βράδυ ενημερώθηκα για την ύπαρξη των υπόλοιπων περιοδικών. Το τραγικό όμως είναι άλλο... Τα παιδιά με τα 200sx που έψαξαν και το θέμα διαφήμιση, ανακοίνωσαν μέσω ραδιοφωνικών σταθμών ότι το driftclub θα δώσει show...

tsouf
22-06-06, 16:24
ΠΑΡΑΛΙΑ μπορεί να είπε ενάμιση bar, και όχι εννιάμιση...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
22-06-06, 16:43
Ειμαι 100% σιγουρος ειπε 9.5 και ολοι ακουσαν 9.5 αφου το λεγανε μετα συνεχεια ειδικα κατι ασχετοι βλ...... με χαρακτηριστικο τροπο!
κι οσο για το driftclub που ακουστηκε στο ραδιο δεν μπορεις να πεις τιποτα γιατι απλα δεν υπαρχουμε πουθενα κι αν καποιος μαγκας κατοχυρωσει το ονομα μπορει να μας παει στα δικαστηρια !
Σε αφισα εγραφε οτι το διοργανωνουν η καρτμανια και το περιοδικο XL (για αυτο εσεις ξερετε)

Takis
23-06-06, 02:27
Παιδιά το club υπάρχει και επίσημα, για το αν αυτή η χρονιά είναι λίγο ήρεμη, ευθύνεται από κάποια……….. προβλήματα να πω στην οργάνωση . Από του χρόνου προβλέπονται μεγάλες εκπλήξεις.

Τώρα όσο για τα προβλήματα με τα event να ξέρετε , το πρόβλημα δεν είναι μόνο από ελπα η από τον κ. Πατσουρεα αλλά και από μερικούς δήθεν φίλους οδηγών που τρέχουν μαζί μας και καταστρέφουν τα πάντα για μια σελίδα δημοσιότητας και όπως πάντα για κάποια συμφέροντα.

Wouldusckmypussieuliker
21-04-07, 17:44
http://Pamela-Anderson-in-nylons.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236

Mopoted4
22-04-07, 08:52
http://Mel-Gibson-spanking.info/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236