Επιστροφή στο Forum : οικονομικη λυση μεταφορικου μεσου για τις σερρες!
christos te71
02-06-10, 02:19
καλησπερα παιδια!μιας κ πλησιαζει ο αγωνας στις σερρες κ θελω πολυ να παω,αλλα τα εξοδα ειναι τσουχτερα πιστευω οτι μπορω να βοηθησω κ εγω απο τη μερια μου!λογω της δουλειας μου,καταφερα κ εξασφαλισα οικονομικο μεταφορικο μεσο!υπαρχει πουλμανακι 16 θεσεων το οποιο μας παει στη πιστα των σερρων αυθημερον δηλ.(πρωι ξημερωματα κ επιστροφη μετα τον αγωνα) με τιμη ανα ατομο στα 70 ευρω.αν εγκρινετε πειτε μου να ξερω.ο,τι καλυτερο σε τιμη το εκανα!οποιος θελει να επικοινωνησει μαζι μου για πληροφοριες ας με παρει στο 6988579486.πιστευω αξιζει παιδες!υπ'οψιν,θα πρεπει να μαζευτουν 15 ατομα.
Κοιταξτε και την περιπτωση του τρενου. Διπλα στην πιστα σε αφηνει κι αυτο.
καλησπερα παιδια!μιας κ πλησιαζει ο αγωνας στις σερρες κ θελω πολυ να παω,αλλα τα εξοδα ειναι τσουχτερα πιστευω οτι μπορω να βοηθησω κ εγω απο τη μερια μου!λογω της δουλειας μου,καταφερα κ εξασφαλισα οικονομικο μεταφορικο μεσο!υπαρχει πουλμανακι 16 θεσεων το οποιο μας παει στη πιστα των σερρων αυθημερον δηλ.(πρωι ξημερωματα κ επιστροφη μετα τον αγωνα) με τιμη ανα ατομο στα 70 ευρω.αν εγκρινετε πειτε μου να ξερω.ο,τι καλυτερο σε τιμη το εκανα!οποιος θελει να επικοινωνησει μαζι μου για πληροφοριες ας με παρει στο 6988579486.πιστευω αξιζει παιδες!υπ'οψιν,θα πρεπει να μαζευτουν 15 ατομα.
πουλμαν απο το πουλ και το μαν δηλαδη.... 3ος γυρος στις 2 του μηνος και 17 ατομα με τον οδηγο... 22 δια του 2 μας κανει 11 και 888..
τυχαιο?.... δεν νομιζω
Κοιταξτε και την περιπτωση του τρενου. Διπλα στην πιστα σε αφηνει κι αυτο.
Χρηστο για πες πληροφοριες...ενδιαφερομαι σοβαρα:wink:
peiragmenos
02-06-10, 12:56
καλημερα.ενημερωτικα για να πατε σερρες με τρενο θελετε περιπου 43 ευρο το ατομο με ιντερσιτι φυσικα αλλιως γυρο στα 34 με τον καρβουνιαρη αλλα ειναι πολλες ωρες.εγω που ανεβενα συχνα προτιμουσα το κτελ.37 ευρο το εισητηριο με ανοιχτα τεμπη ειναι περιπου 6,5 με 7 ωρες.και πιο ανετα απο το τρενο.
με 70ε το ατομο δεν το βλεπω οικονομικα.. μαζευτειτε 3 και σας παω εγω
με 70ε το ατομο δεν το βλεπω οικονομικα.. μαζευτειτε 3 και σας παω εγω
Παραλια αμα παρεις 2 και κανεις και μια σταση Σαλονικα για μπουγατσα μαζεψε και εμενα Θεου παιδι ειμαι και εγω να μην δω λιγο drift......
Εχουν γινει ανατιμησεις στο τρενο. Το Αθηνα-Λαρισα το φοιτητικο εκανε 8,40 και πλεον κανει 18,60 ! Οποτε δεν ξερω ποσο εχουν παει... Παρτε στον ΟΣΕ ενα τηλ.
andreasf20c
02-06-10, 21:31
Ενα αυτοκινητο και 4 ατομα ειναι το πιο οικονομικο!
δια 4 η βενζινη!
και σταματας οποτε και οπου θες και κινεισαι και με μια αξιοπρεπη ταχυτητα, αλλαζει οδηγος κτλ...
Ενα αυτοκινητο και 4 ατομα ειναι το πιο οικονομικο!
δια 4 η βενζινη!
και σταματας οποτε και οπου θες και κινεισαι και με μια αξιοπρεπη ταχυτητα, αλλαζει οδηγος κτλ...
Aν πας με τον bimmer οδηγο για Σερρες, πρεπει να ξεκινησεις 2 μερες πριν μπας και προλαβεις...
Aν πας με τον bimmer οδηγο για Σερρες, πρεπει να ξεκινησεις 2 μερες πριν μπας και προλαβεις...
Ενω αμα πας με σενα δεν ξερουμε αν θα φτασετε... Διαλεξτε και παρτε :p
Παντελης Κιτζογλου
03-06-10, 08:58
μια χαρα ειχαμε παει με τον χρηστο οδηγο στις σερρες παντος......
υ.γ μονο που μου ζαλιζε το γκιωνη με το τσιγαρο και μου ερχοτανε να του σβεισω ενα μεσα στ'αφτι
πουλμαν απο το πουλ και το μαν δηλαδη.... 3ος γυρος στις 2 του μηνος και 17 ατομα με τον οδηγο... 22 δια του 2 μας κανει 11 και 888..
τυχαιο?.... δεν νομιζω
χα χαχ αχ αχχαχα
τι μ@λ@κ@ς που εισαι?
τσαμπα πραμα.
15 ατομα χ 70 ευρω = 1050
απο εξοδα το 16θεσεο εχει.....
170 ε καυσιμα
80 ε διοδια
60 αλαγη λαδια
300 ε συνολο
- 1050
750 ευρω διαφορα.
καλο μεροκαματο. το κανω και εγω μαγκες. εχω αμαξι,
Παντελης Κιτζογλου
03-06-10, 12:36
η ποιο οικονομικη λυση παιδες ειναι να μην πας καθολου και να δεις μετα βιντεακιa στο youtube που εχει και replay...
Ντόγκας Στυλιανός
03-06-10, 13:23
η ποιο οικονομικη λυση παιδες ειναι να μην πας καθολου και να δεις μετα βιντεακιa στο youtube που εχει και replay...
Το παγιο του οτε μονο!:lol::lol:
οχι ρε παιδια.....
οι σερρες αξιζουν.
Ρε παμε ολοι Σερρες να γινει νταβαντουρι!!!Μηχανες,αυτοκινητα,τραινα,πλοια,αεροπλανα...οτι μπορει ο καθενας!!!
Για μια κ@βλ@ ζουμε!!!
ballantines
05-06-10, 16:40
κοπελια αν πατε σερρες περαστε ρε και απο χανια να με παρετε κα εμενα το κακομιρο παιδι δεν εχω παει ποτε εκει δεν ξερω και καλα τον δρομο μου πεφτει και λιγω μακρια!!!!!!!!!
vasilis_dbe21
06-06-10, 09:57
auto lew kai egw dn leei einai polla to kalutero einai auto pou leei to palikari ena ama3i 4 atoma benzines dia tou 4 ktl.!!!!!!!! ALLA DN ERXETE KANEIS GAMWWWWWWW!!!!!!
petros petridis
06-06-10, 14:40
Κατα τη γνωμη μου οι Σερρες αξιζουν οσο τιποτα αλλο! γιαυτο παιδια που ειναι απο μακρια και
το σκεφτονται σοβαρα ας μην τον αφησουν να παει ετσι
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.