Επιστροφή στο Forum : Driftclub.gr και Burn Out Summer Party στις 11/7.
Vasilis Zois
20-05-10, 09:50
Το Driftclub.gr σε συνεργασία με το Burn Out και το Trolley Café, διοργανώνει στις 11 Ιουλίου ένα summer beach party στο χώρο του Trolley Café στην παραλία Αρτέμιδος. Γρήγορα αυτοκίνητα, ωραίες γυναίκες, δυνατή μουσική και θάλασσα.Τι άλλο θέλουμε... Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς...:twisted:
Ντόγκας Στυλιανός
20-05-10, 11:49
Τι άλλο θέλουμε...
Μπυρες! Ποοοολλες μπυρες!!!!:pita::china:
.................................
γεια σου ρε Βασιλη...
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
20-05-10, 12:07
Γουστααααααααααααρω......................!!!!!!Ολοι εκει να γνωριστουμε κι ολας:wink:
ωραίες γυναίκες, .:twisted:
εγω αυτο κραταω.......
καλα θα περασουμε...
:angel::angel::angel:
Ντογκας Ιωαννης
20-05-10, 12:25
τι μαγιο θα φορας?? :)
στανταρ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
τριγκακι....
:lol::lol::lol:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
20-05-10, 12:31
Μπουαχαχαχα!!!!ΛΕΛΟ μπανανα!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
ρε αντε τραβα καμια φοτο και ασε τις σοτες
ααα
δεν μου λες?
η επιγραφη που εχει φτασει?
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
20-05-10, 12:39
Ασσσσσσσσσε σου λεω εχει παει μακριααααααααααα!!!!!!
:lol::lol::lol:
Δεν είναι τυχαίο που κάνουν το πάρτι την ίδια ημερομηνία με τα γενέθλια μου.... Σας ευχαριστώ για την οργάνωση... μα τόσο πολύ με αγαπάνε....
BASILHS GRAMMENOS
20-05-10, 13:30
Δεν είναι τυχαίο που κάνουν το πάρτι την ίδια ημερομηνία με τα γενέθλια μου.... Σας ευχαριστώ για την οργάνωση... μα τόσο πολύ με αγαπάνε....
κωλοφαρδε...................και εγω ειχα γενεθλια την ημερα που ειχε drift wars στην Σπαρτη
( sorry για το :offtopic:)
Να προτίνω και εγώ για όσους δεν θα μπορέσουν για διαφόρους λόγους να έρθουν, να κάνουμε και ένα αντίστοιχο North?
kanelas power!
20-05-10, 21:25
ευχομαι να ειναι ολοι εκει και να περασουμε μια υπεροχη μερα!
BASILHS GRAMMENOS
20-05-10, 21:36
Να προτίνω και εγώ για όσους δεν θα μπορέσουν για διαφόρους λόγους να έρθουν, να κάνουμε και ένα αντίστοιχο North?
+1 φιλε !!!!!
kostas e30 335
21-05-10, 02:29
Τι άλλο θέλουμε... :
να βαλουμε και τιποτα κωνους στο παρκιν του τρολλεϋ και να μυρισει ολη η λουτσα λαστιχο:twisted::twisted::twisted::p:p:p:wink::wink::wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.