PDA

Επιστροφή στο Forum : φουσκωματα ε30-m3

MRe30
15-05-10, 12:15
παιδια σκεφτομαι να κανω το 30αρι μου look m3,γνωριζει καποιος που μπορω να βρω προφυλακτηρες,αεροτομη και τα υπολοιπα??τα φτερα εχψ ενα καλο φανοποιο και σκεφτομαι να τα κανω χειροποιητα!περιμενω τις γνωμες σας,ευχαριστω!!

swtoskp60
15-05-10, 15:42
σου εστειλα πμ

MRe30
15-05-10, 23:37
οκ swto,θα μιλησουμε συντομα!!

johnye30is
16-05-10, 22:41
θες πολυ καλο φανοποιο και για μενα σιδερενια γνησια φτερα !!!!! τα αλλα ας ειναι πολυεστερας !

MRe30
17-05-10, 01:37
σωστα μιλας,και γω για μεταλλικα φτερα ψαχνομαι,πολυεστερικα δεν νομιζω να κρατησουν για πολυ μιας και το αμαξι προοριζεται κυριως για πιστα!!!

ballantines
17-05-10, 14:54
να σου πω φιλε μου και εγω ειχα ψαχτει λιγω για τα φουσκοματα του μ3 αλλα για να γινει ολο μ3 πρειπει να αλλαξεις πορτ παγκαζ πισω παμπριζ και πισω κολονες και εκει ειναι λιγω γ@μισει και εγω δεν το συνεχεισα εσυ εχεις βρει κολονες και πισω καπο??? σου ευχομαι καλη συνεχεια..

el grego
17-05-10, 14:58
να σου πω φιλε μου και εγω ειχα ψαχτει λιγω για τα φουσκοματα του μ3 αλλα για να γινει ολο μ3 πρειπει να αλλαξεις πορτ παγκαζ πισω παμπριζ και πισω κολονες και εκει ειναι λιγω γ@μισει και εγω δεν το συνεχεισα εσυ εχεις βρει κολονες και πισω καπο??? σου ευχομαι καλη συνεχεια..

Φιλαρακι απο οτι ξερω δεν θελει αλλαγη το παρμπριζ αλλα πρεπει να φτιαχτει πλαισιο για το πορτμπαγκαζ :wink:

MRe30
17-05-10, 21:54
ballantines να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει ακομα με το καπο,βασικα αν αντιμετωπισω τετοια δυσκολια το αφηνω ετσι το πορτ παγκαζ,δεν με χαλαει,τα φτερα θελω πιο πολυ να φτιαξω και τους προφυλακτιρες,ειδικα τα φτερα αν ειναι και πιο φουσκωμενα απο το γνησιο νομιζω θα ναι πολυ αλητεια!!!

ballantines
18-05-10, 01:24
mrε30 και χορεις το πορτ παγκαζ πολυ ωραιο φενετε απλα σε ρωτισα αν τα εχεις βρει αυτα, αν τα κανεις και ποιο φουσκομενα θα ειναι πολυ γ@ματα οταν τελοιοσεις με τα φουσκοματα βαλε φοτο να το δουμε καλη συνεχεια περιμενουμε νεοτερα......

MRe30
18-05-10, 01:27
σε ευχαριστω ballantimes,οχι δεν εχω βρει τιποτα ακομα,βασικα τωρα τοποθετω ενα 3.5 μοτερ που εχω και μετα θα ξεκινησω ψαξιμο για look,απλα ειπα να αρχισω να περνω ιδεες!!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
25-05-10, 17:38
στειλε μου με μυνημα το κινητο σου ...εγω το εχω κανει και μπορω να σε βοηθησω αρκετα.με καλο φανοποιο δεν θα φαινεται τιποτα!!!!! εχω τα παντα..