PDA

Επιστροφή στο Forum : Ντραφι

metax
11-04-10, 23:03
Ανεβαινωντας απο πικερμι προς πεντελη εχει πολυ ωραια κοματια..

Driftakias
12-04-10, 00:14
Ανεβαινωντας απο πικερμι προς πεντελη εχει πολυ ωραια κοματια..

Βαζεις κανα χαρτι αν μπορεις να το βρουμε και εμεις! Εχει στροφιλικη η διαδρομη? Να παω αν ειναι με τον δυνοσαυρο να ξεσκουριασω λιγο!:evil:

sotiris
12-04-10, 19:26
πηγα κ εγω με το μχ5.....κ@υλα ηταν!!

Driftakias
12-04-10, 20:14
πηγα κ εγω με το μχ5.....κ@υλα ηταν!!

Πηρες mx5?

sotiris
13-04-10, 17:05
Πηρες mx5?

τωωωωωωρα....

speedstef
13-04-10, 19:56
by the way... παρολο που οντως ειναι πολυ καλη διαδρομη, εχει κ πολυ καλους μπατσους!!
εμενα προσωπικα 2 φορες με εχουν σταματησει κ τη γλυτωσα μονο κ μονο επειδη εκανα την κλασμενη κυρια!! :D :D

ilias
16-04-10, 21:46
Προφανώς δεν ήθελαν να ασχοληθούν, γιατί ο,τι κι αν έκανες και όπως κι αν το έπαιζες, αν ήθελαν να σε γράψουν, θα σε έγραφαν.. τα "μα-μου" σπάνια πιάνουν πλέον στους μπάτσους και ειδικά αν σε δουν να σκάς με τις πόρτες σε μια από τις πιο γνωστές ντριφτο-διαδρομές στην Αθήνα..

Το κακό είναι πως το αστυνομικό τμήμα είναι πολύ κοντά στο τέλος του δρόμου και όλη η διαδρομή είναι μέσα σε κατοικημένη περιοχή..
Δηλαδή δεν είναι για πολλά περάσματα, γιατί μπορεί κάποιος να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Ένα πέρασμα και δρόμο.. ;)

bimmer86
16-04-10, 21:49
Προφανώς δεν ήθελαν να ασχοληθούν, γιατί ο,τι κι αν έκανες και όπως κι αν το έπαιζες, αν ήθελαν να σε γράψουν, θα σε έγραφαν.. τα "μα-μου" σπάνια πιάνουν πλέον στους μπάτσους και ειδικά αν σε δουν να σκάς με τις πόρτες σε μια από τις πιο γνωστές ντριφτο-διαδρομές στην Αθήνα..

Το κακό είναι πως το αστυνομικό τμήμα είναι πολύ κοντά στο τέλος του δρόμου και όλη η διαδρομή είναι μέσα σε κατοικημένη περιοχή..
Δηλαδή δεν είναι για πολλά περάσματα, γιατί μπορεί κάποιος να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Ένα πέρασμα και δρόμο.. ;)

Το αστυνομικο τμημα εχει φυγει προπολλου..

Ts@n@k@s
16-04-10, 22:36
Το αστυνομικο τμημα εχει φυγει προπολλου..

ναιιιιιιι και τώρα μπορείς να ντριφταρεις με τα όσα χωρίς να φοβάσαι μην σου πεταχτεί κανένας μπλε απ το πουθενά...

Τελευταία φορά που είχα παει με την αε είχα λυσαξει χεχεχε

Το νου σας πάντως,επειδή έχει σπίτια τριγύρω, οι πολύ φασαριοζοι να μην το παρακανουν για ευννοητους λόγους...

speedstef
17-04-10, 15:02
ναι εχει φυγει εχει παει στην πανω πλατεια. οχι οτι ειναι μακρια κ εκει... παντως πιστευω οτι τη μια φορα τουλαχιστον με πιστεψε γιατι μου λεει πριν φυγει...''να προσεχεις αγορι μου γιατι απο δω μεχρι την πλατεια γλυστραει πολυ ο δρομος'' κιριλεεεεεεε!!

manolhs kp60
17-04-10, 18:12
εγω παιδια ανεβαινω αρκετα συχνα ντραφι με το τουτου για παιχνιδι και ποτε δεν εχω δει αστυφυλακες μονο σεκιουριταδες που δεν ασχολουνται καν με εσενα.

ilias
18-04-10, 04:35
ναι εχει φυγει εχει παει στην πανω πλατεια.!

Ακριβώς..πήγε 300 μέτρα πιο πάνω..

Άιντε Bimmer, που μας κάνεις και τον έξυπνο... :D

Ντόγκας Στυλιανός
18-04-10, 16:20
Οταν εγω μιλουσα πριν 3-4 χρονια, μου λεγανε ολοι στο κλαμπ για πιστες, ιστοριες κτλ κτλ!!! Ποτε στο βουνο γτ ειναι επικινδυνα! Εμενα εκει ειναι η πιστα μου μαζι με αλλες 3 διαδρομες στα γυρω βουνα Αττικης...!

andreasf20c
18-04-10, 18:55
Touge FTW!!!

Ts@n@k@s
18-04-10, 20:16
Οταν εγω μιλουσα πριν 3-4 χρονια, μου λεγανε ολοι στο κλαμπ για πιστες, ιστοριες κτλ κτλ!!! Ποτε στο βουνο γτ ειναι επικινδυνα! Εμενα εκει ειναι η πιστα μου μαζι με αλλες 3 διαδρομες στα γυρω βουνα Αττικης...!

βγαλε μωρε αυτό το (for sale) από εκεί πέρα που το χεις μοστραρει και δεν μπορώ να το βλέπω!

giorgis_E21
21-04-10, 10:10
συμφωνω με τον Νικο, δεν εχω λεφτα να αγορασω ακομα, βγαλε το πωλητηριο... :Ρ

Ντόγκας Στυλιανός
22-04-10, 15:10
συμφωνω με τον Νικο, δεν εχω λεφτα να αγορασω ακομα, βγαλε το πωλητηριο... :Ρ

Εσυ κοιτα να συμμορφωθεις κ αστα αυτα...:lol::twisted:

george..DK
22-04-10, 16:22

μπορεις να μας πεις και σε μας τις διαδρομες να τις μαθουμε και να παμε καμμια βολτα σαν κατοχη πισοκινητου αμαξιου και να τα ευχαριστηθουμε ????
γιατι στην αθηνα δυσκολα βρησκεις διαδρομες να λεμε την αληθεια....

Ντόγκας Στυλιανός
22-04-10, 16:37
μπορεις να μας πεις και σε μας τις διαδρομες να τις μαθουμε και να παμε καμμια βολτα σαν κατοχη πισοκινητου αμαξιου και να τα ευχαριστηθουμε ????

Θα κοιταξω να βγαλω τις διαδρομες στο google map αλλα το ζητημα ειναι οτι ειμαστε στο διαδικτυο κ ειναι λιγο καρφωμα...:roll::confused:

andreasf20c
23-04-10, 03:17
Ξερω εγω διαδρομες να φανε και οι κοτες...

Ντόγκας Στυλιανός
23-04-10, 12:42
Ξερω εγω διαδρομες να φανε και οι κοτες...

Ουυυ καλα εισαι!:wink:

Driftakias
24-04-10, 21:16

+1000. Αν μπορεις βαλε κανεναν χαρτη.

ilias
30-05-10, 13:26
Από κοντά ρε παιδιά...
έχουν μείνει, που έχουν μείνει ελάχιστα μέρη, αν πηγαίνει και οποιοσδήποτε έτυχε να διαβάσει το forum χωρίς καν να είναι μέλος του..δε θα μείνει τίποτα..
Αν και πάνω κάτω, όλα ψιλογνωστά είναι, αλλά ας μη βάζουμε τα χεράκια μας, να βγάλουμε τα ματάκια μας.. ;)

Ντόγκας Στυλιανός
31-05-10, 13:19
Από κοντά ρε παιδιά...
έχουν μείνει, που έχουν μείνει ελάχιστα μέρη, αν πηγαίνει και οποιοσδήποτε έτυχε να διαβάσει το forum χωρίς καν να είναι μέλος του..δε θα μείνει τίποτα..
Αν και πάνω κάτω, όλα ψιλογνωστά είναι, αλλά ας μη βάζουμε τα χεράκια μας, να βγάλουμε τα ματάκια μας.. ;)

+1 Γι'αυτο ειπα κ γω στο παλικαρι οτι ειναιλιγο καρφωμα...

Αν πατε προς τα κει θα καταλαβετε ποιες ειναι οι διαδρομες:twisted:

speedstef
31-05-10, 16:56
οχι τιποτα αλλο.. βλεπουν κ μπατσοι τα φορουμ... :P

agapoulis
14-12-11, 12:46
ειδα βιντεο και ζηλευω......ειναι υπεροχη πλατεια-αλανα πολλα αμαχσια και καλη παρεα ,,,μπραβο σας παιδια απιστευτο μερος...