Επιστροφή στο Forum : 2ο Drift X-Treme 2006!
ALEX_SSGTi
05-05-06, 19:41
Ε,ε, έρχεται, ε, ε, έρχεται!
Ναι! Είναι γεγονός! Το 2ο Drift X-Treme για το 2006, θα γίνει στις Αφίδνες, στις 28/06/2006!
Έχετε σχεδόν ενάμιση μήνα να ετοιμαστείτε!
Θα τα πούμε εκεί!
***EDITED by tsilibithras: Αφαιρέθηκε το flag της ανακοίνωσης για να ισχύσει η χρονολογική κατάταξη...***
εγω ειμαι μεσα. ελπιζω να εχω τελειωσει το ρωσο μου και να το γλεντησω καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: για δηλωσεις συμετοχης πρεπει να δηλωσουμε στο xl?
Επιστήμονας
05-05-06, 21:21
Για δηλωσεις συμετοχης πρεπει να δηλωσουμε στο XL?
Ναι
τα λεμε μεσαααααααα!
τσακ μπαμ
iiiiiiiiiiiiiii!!!!!!μέσα στην εξεταστικήηηηηη!μακάρι να μην γράφω...... :D
Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμο θα προσπαθήσω.
Για δηλωσεις συμετοχης πρεπει να δηλωσουμε στο XL?
Ναι και πως δηλωνουμε στο xl? υπαρχει τηλ?
πρεπει να παμε απο εκει? οεο?
ΘΑ ΕΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ!!!ΑΑΑ!!!!ΚΑΙ...ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ..ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΤΙ..ΝΑΙ?? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
και πως δηλωνουμε στο xl? υπαρχει τηλ?
210-2841557
Όχι πάλι,,!!!!
Ρε’σεις πάλι τα ιδία?
Πάλι καπνό , πάλι μπα μπουμ τα λάστιχα , πάλι μια άτονη οδήγηση από αλήτες .
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ εγώ παιδιά δεν έρχομαι , δεν θέλω να υποστώ άλλο αυτό το μαρτύριο.
Και σας παρακαλώ μην με πάρετε να αλλάξω γνώμη , φεύγω τέρμα και κλείνω το κινητό. Όποιος θέλει να μου μιλήσει σοβαρά και για άλλο θέμα ας με πάρει τηλέφωνο στον πισταμαν στο καρτοδρομο , εκεί θα είμαι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
08-05-06, 07:58
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ
Όχι πάλι,,!!!!
Ρεʼσεις πάλι τα ιδία?
Πάλι καπνό , πάλι μπα μπουμ τα λάστιχα , πάλι μια άτονη οδήγηση από αλήτες .
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ εγώ παιδιά δεν έρχομαι , δεν θέλω να υποστώ άλλο αυτό το μαρτύριο.
Και σας παρακαλώ μην με πάρετε να αλλάξω γνώμη , φεύγω τέρμα και κλείνω το κινητό. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Μόλις που θα έχω επιστρέψει! Για δηλώστε με και μένα!
psinomai agria sou leo kai me enisximenes zapfor :):):):)
Επιστήμονας
09-05-06, 13:27
Ποπο μιλαμε σε καθε ποστ της Αντζυ γινεται του emoticon το καγκελο.... :lol:
Ντογκας Ιωαννης
09-05-06, 16:27
δηλωσα και εγω...
Ποπο μιλαμε σε καθε ποστ της Αντζυ γινεται του emoticon το καγκελο.... :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Δήλωσα και εγώ για το event στον Toxic... Τώρα λόγω ότι είναι λίγο καμμένος δεν ξέρω αν με θυμηθεί....:):):):)
Τώρα λόγω ότι είναι λίγο καμμένος δεν ξέρω αν με θυμηθεί....:):):):)
Λίγο? :lol: :lol: :P :P
Τώρα λόγω ότι είναι λίγο καμμένος δεν ξέρω αν με θυμηθεί....:):):):)
Λίγο? :lol: :lol: :P :P
Εντάξι μωρέ να μην υπερβάλουμε κιόλας και του δημιουργίσουμε ψυχολογικά (όχι ότι δεν έχει):):):) :lol: :lol: :lol:
θα ητανε δυσκολο να φτιαχτει μια λιστα με τις επισημες συμετοχες να ξερουμε ποιοι και ποσοι ειμαστε? τις δηλωσεις απο το XL εννοω.
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
16-05-06, 18:28
!!!!!!!!ΜΕΣΑ!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Μην το γράφεις έτσι γιατί μερικοί το βλέπουν στραβά.
Και ξέρεις μετά,( μπήκα και εγώ μέσα, και δεν είχα και συνοδηγό. )
:wink: :wink: :wink: :wink:
ΟΟΟΟΛΛΛΛΟΟΟΟ ΜΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
οπα
Ολοι μέσα ήθελα να πώ... :lol:
Λοίπει ο Μάρτης από την Σαρακωστή?:):):)
:wink: :wink: :wink: :wink:ΧΜ..ΤΑΚΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ..ΠΑΡΕΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:wink: :wink: :wink: :wink:ΧΜ..ΤΑΚΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ..ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ..ΠΑΡΕΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ANTZY κάτι έχει ειπωθεί για τα κεφαλαία... :) Μην επαναλαμβανόμαστε σε παρακαλώ. :wink:
ακουσα οτι οι συμετοχες θα ειναι περιορισμενες, και γιαυτο λεω για την λιστα, για να μην συμβουν τιποτα δυσαρεστα και για να περασουμε ολοι καλα νομιζω οτι χρειαζετε :?: :?: :?: :?:
Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κατεύω για πρώτη φορά σε drift show..!
Πόσο συμμετοχή έχει και πόσους γύρους κάνουμε?
Το driftXtreme είναι φιλικό χωρίς βαθμολογίες ε? Οπότε νομίζω πως είναι ευκαιρία να μάθω λίγο..! Ήμουν στο drift Trophy το τελευταίο ως θεατής και ζήλευα πάρα πολύ..!
Ντογκας Ιωαννης
01-06-06, 09:41
Ήμουν στο drift Trophy το τελευταίο ως θεατής και ζήλευα πάρα πολύ..!
που να ερθεις δλδ σε στο πραγματικο drift extreme!!!!
δεν υπαρχει βαθμολογια φιλε kikis εκτος απο το χειροκροτημα του κοσμου... οσο για συμετοχη ειναι γυρω στο 30αρι....
αντε να σε δουμε...
Τρελε ειναι χαλαρα χωρις αγχος! και το καλό ειναι οτι μπαινεις 2-3φορες (απο 5 γυρους). Ουτε εγω ειχα ξαναμπει μεχρι το προηγουμενο event και ειναι καλη φαση !
Τρελε ειναι χαλαρα χωρις αγχος! και το καλό ειναι οτι μπαινεις 2-3φορες (απο 5 γυρους). Ουτε εγω ειχα ξαναμπει μεχρι το προηγουμενο event και ειναι καλη φαση !και το καλό ειναι οτι μπαινεις 2-3φορες (απο 5 γυρους). αν προλαβεις, και δεν μπαινουνε απο το πλαι. κατα τα αλλα λεει πολυ :lol: :lol: :lol:
Θα με σημειωσει καποιος στουσ 8εατες παλι??? δν εχω αμαξι ακομα!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Βασικα εχω αμαξι αλλα δεν χωραει στην πιστα!! :D :D Ειναι το πλοιο της αγαπης!!!!
Βασικα εχω αμαξι αλλα δεν χωραει στην πιστα!! :D :D Ειναι το πλοιο της αγαπης!!!!
Χάχαχαχαχαχαχαχα!
Χάχαχαχαχαχαχαχα! γελας? γιατι εσυ εχεις αμαξι? χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
κολησα το διαφορικο και το εκανα 100%. :lol: :lol: :lol: δεν ξερω ποσο θα κρατησει, αλλα εχει πολυ γελιο, γυρναει για πλακα :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol:
ΜΧ5 1800άρια δέχεστε; :lol: Μέσα και γω. Βλέπω ότι το Σωματείο των ΜΧ5 θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση 8) .
Ντογκας Ιωαννης
09-06-06, 10:44
ελα ρε δασκαλε!!!
:lol: Μέσα και γω. Βλέπω ότι το Σωματείο των ΜΧ5 θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση 8) .
Γραφτηκα κι εγω μελος στο Σωματειο με nickname PSYCHO
καλως σας βρηκα!
Ντογκας Ιωαννης
09-06-06, 17:17
απο αλλο φορουμ...
Τελος παντων, καλυτερα να σταματησω τα off topic....
Για το καρτοδρομο για ρωτηστε μηπως παμε καμια μερα για προπονηση....
Στην εκδηλωση δε θελω να παω, δεν εχω λαστιχα για καψιμο, αλλα ουτε διαθεση να οδηγησω μπροστα σε τοσο κοσμο και κυριως τετοιο κοσμο.(εχω παει αρκετες φορες σε εκδηλωσεις εκει και δε μαρεσει καθολου ο κοσμος που μαζευεται)
:? :shock:
ασχολιαστο απλα...
ante na perasoun oi meres na dokimaso to neo mou stisimataki....anipomono...
Επιστήμονας
10-06-06, 18:01
απο αλλο φορουμ...
Στην εκδηλωση δε θελω να παω, δεν εχω λαστιχα για καψιμο, αλλα ουτε διαθεση να οδηγησω μπροστα σε τοσο κοσμο και κυριως τετοιο κοσμο.(εχω παει αρκετες φορες σε εκδηλωσεις εκει και δε μαρεσει καθολου ο κοσμος που μαζευεται)
ασχολιαστο απλα...
Koιτα μεχρι εκει που λεει οτι δεν εχει λαστιχα για καψιμο και οτι δεν θελει να οδηγησει μπροστα σε κοσμο ΟΚ, δεν μου φαινεται ουτε υπερβολικος ουτε τιποτα αλλα οταν λεει ειδικα τετοιο κοσμο αλλαζει το θεμα...μαλλον ακυρος.
απο αλλο φορουμ...
ασχολιαστο απλα...
Τo διαβασα κι εγω και ειπα να ριξω ενα
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ρε σείς μην ασχολείστε με τους φρούληδες
Drift-club και ξερό ψωμί ρεεεεε!!!
Ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα και να αρχισουμε να μπαινουμε στο κλιμα! Αντε να περασουμε ωραια και να γουσταρουμε !
Φαντάζομαι πως όλοι οι υποψήφιοι "διαγωνιζόμενοι" - συμετέχοντες - φιλαράκια! ...έχουν ζαντάρει ήδη τα κατάλληλα - απαιτούμενα λάστιχα για την Τετάρτη, τα ντεπόζιτα είναι κάπου στη μέση και η όρεξη για παντιλίκια...
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
C U there! 8)
ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕVENT..ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ LET'S STARTS THE PARTYYYYYYYY!!!!!
κατά τις 5 θα έιναι παίδες? 6? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
αντζυ εμεις εχουμε μια εκρεμοτητα απο το προηγουμενο event, ελπιζω να σε γνωρισω και να σου πω αυτο που σου χρωσταω... θανοπουλος. (ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ 3 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντζυ εμεις εχουμε μια εκρεμοτητα απο το προηγουμενο event, ελπιζω να σε γνωρισω και να σου πω αυτο που σου χρωσταω... θανοπουλος. (ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ 3 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ GISMOOOO..ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ..ΤΗΝ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ... :? :? :? :? :?: :?: :?: :?: :?: ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΟΚ..ΟΚ..ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ tsoufaki..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
θΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ !!!
Ντογκας Ιωαννης
27-06-06, 13:50
πολυ ηρεμια στο forum.... ολοι ετοιμαζονται :D
Ούτε λάστιχα αλλάξαμε, ούτε η βενζίνη είναι στη μέση. Φούλαρα ψες, πειράζει; :lol: Πάντως, με νέες βαλβολίνες σε κιβώτιο και διαφορικό και νέα λαδάκια, λογικά δε θα περάσουμε κι άσχημα. Πείτε ρε μάγκες καμιά συμβουλή στον πρωτάρη; Τι πρέπει να προσέξω; Αύριο τέτοια ώρα... :D
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές... :wink:
Ντογκας Ιωαννης
28-06-06, 10:29
θα τα πουμε στην πιστα δασκαλε!!
φερε μονο ενα ζευγαρι χερια... :D
Πού πουλάνε χέρια ρε παιδιά; Προλαβαίνω να αγοράσω τέτοια ώρα; Να προτιμήσω το μοντέλο Vatanen ή Τσουτσίγια; :lol: Είναι και Τετάρτη, θα έχουν κλείσει τα μαγαζιά... :(
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.