PDA

Επιστροφή στο Forum : 2o www.RX8Forum.gr Track Day για το 2010

Ντογκας Ιωαννης
09-04-10, 01:36
http://img440.imageshack.us/img440/2478/megara3.jpg (http://img440.imageshack.us/i/megara3.jpg/)
http://img641.imageshack.us/img641/2977/megara1.jpg (http://img641.imageshack.us/i/megara1.jpg/)

το RX8Forum κανει το 2ο trackday του στην πιστα των μεγαρων στις 26-4-2010 με ανοιχτες συμμετοχες και για αλλα αμαξια και φυσικα ενα 5αμελες γκρουπ για drift...
το κοστολογιο ειναι στα 1140 ευρω δια των συμμετοχων που θα ειναι εκεινη την ημερα στην πιστα...
ηδη οι συμμετοχες ειναι 26 αρα οποιος θελει δηλωνει εδω συμμετοχη και τον βαζω στην λιστα...

26/4/10 έχουμε Δύση ηλίου στις : 20:08
Οπότε από το μεσημέρι μέχρι και τις 20:09 η πίστα θα είναι ανοικτή για το event
Το πρώτο group ή οpen pit lane θα αρχίσει στις 14:00 και το τελευταίο group ή open pit lane στις 19:20 αφού στις 19:38 η πίστα πρέπει να κλείσει σύμφωνα με τον κανονισμό , μισή ώρα πριν την δύση του ηλίου όπου την ημέρα του trackday η δύση του ηλίου είναι 20:08

Δηλαδή στην διάθεση μας θα είναι η πίστα για 5 ώρες και 38 λεπτά

Ντόγκας Στυλιανός
09-04-10, 14:14
Αντε επιτελους! Τον Βασιλη τον εβαλες?
Πρεπει να ετοιμασουμε το σκουτερακι!:lol::lol:

Ντογκας Ιωαννης
10-04-10, 03:33
ο Bασιλης ειναι ηδη μεσα...
ειχα δηλωσει και τον Στεφανο (speedstef) αλλα δουλευει...

Ντογκας Ιωαννης
13-04-10, 10:44
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/video/video.php?v=388456012127

παρτε και ενα βιντεακι να γουσταρετε...

τσανακας-παραλιας-rdm (αντωνης) και εγω
υλικο γιωργηςΕ21
video edit by αντωνης

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
13-04-10, 13:41
μη διαθεσιμο μου βγαζει στο fb. βαλε λινκ απο youtube να χαζεψουμε λιγο

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
13-04-10, 13:56
http://www.youtube.com/watch?v=EHJnXu0IZlM
το βρηκα αλλα δεν μπορω να το δω γιατι ειμαι στο γραφειο και δεν ειμαι μονος............

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
13-04-10, 16:27
μπραβο σας ρε παιδια φοβεροι πραγματικα!!!σας ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

4A-GZE
13-04-10, 19:54
μεχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχη? σταρλετ επιτρέπονται?
τιμή(στο περίπου)?
ευχαριστω..

Labros
13-04-10, 20:22
http://www.youtube.com/watch?v=EHJnXu0IZlM
το βρηκα αλλα δεν μπορω να το δω γιατι ειμαι στο γραφειο και δεν ειμαι μονος............

γαματο vid και αγνη φαση....

Ντογκας Ιωαννης
13-04-10, 22:16
γαματο vid και αγνη φαση....

ειμαστε αγνες...:):)
χρονια πολλα κιολας ρε μαν ,σε ξεχασα...!

οποιος θελει να δηλωσει το λεει σε μενα...
τιμη υπολογιστε γυρω στα 35...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-04-10, 17:28
ειμαστε αγνες...:):)
.

και παρθενες κυριως....

Ντογκας Ιωαννης
17-04-10, 12:01
Γιωργο (gptm) εισαι στη λιστα... ;)

G.P.T.M
18-04-10, 15:36
ωραιοςςςςςς!!!:wink:

giorgis_E21
21-04-10, 10:12
εμενα γιατι δεν με ενημερωνει κανεις? ποιος σας παει και σας φερνει και σας τραβαει τοσο καιρο ρε ρεμαλια? οι κυριοι Νικος Γιαννης και Αντωνης κινδυνευουν.. ξερω που μενετε...

ilias
22-04-10, 11:11
thanks Γιάννη...! ;)

paul xtr
22-04-10, 22:58
Θα τα πουμε την Δευτερα...Thanks!!

Ντογκας Ιωαννης
22-04-10, 23:07
ε ρε χαμος θα γινει...

paul xtr
22-04-10, 23:41
Καιρος ειναι να ξεσκουριασουμε και λιγο (για μενα αναφερομαι φυσικα.....)σε μια πιστα στην ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!

andreasf20c
23-04-10, 03:20
Mπορει να ανεβω και εγω για παρεα...

bimmer86
23-04-10, 13:48
Μαλλον θα ερθω και γω... αλλα οχι για παρεα... :twisted:

Ντογκας Ιωαννης
23-04-10, 17:12
ιστορικες στιγμες...

Ντόγκας Στυλιανός
23-04-10, 18:36
Μαλλον θα ερθω και γω... αλλα οχι για παρεα... :twisted:

Θα φερω GOGOgirls να σου πλενουν το αμαξι αν ερ8εις!!!:shock::lol::lol::lol:

seliniotis_sr
23-04-10, 20:33
Mπορει να ανεβω και εγω για παρεα...
Λεμε και εμείς με τα παιδιά να περάσουμε να χαζεψουμε λίγο...!Αν είναι μιλάμε...ρε...να πηγαίνουμε και μαζί(τα γερμανικα....kantett-ibiza) γτ δνε νομίζω ο Γιακούμης να ξέρει να πάει....όπως και εγώ.....!

andreasf20c
24-04-10, 18:19
Λεμε και εμείς με τα παιδιά να περάσουμε να χαζεψουμε λίγο...!Αν είναι μιλάμε...ρε...να πηγαίνουμε και μαζί(τα γερμανικα....kantett-ibiza) γτ δνε νομίζω ο Γιακούμης να ξέρει να πάει....όπως και εγώ.....!
Ελπιζω μονο να ξερει να ερθει Πατησια...:lol:
Θα τηλεφωνηθουμε...

sotiris
26-04-10, 21:21
πηγε κανεις??

Ντογκας Ιωαννης
26-04-10, 22:00
το driftclub παντως ηταν εκει...
τσιφφετακης, τα τρια γνωστα κοκκινα 200αρια, ο Ηλιας με το S με τους δικους του και εγω με την κολογρια...
μερικες προχειρες...

4A-GZE
26-04-10, 22:55
θελουμε φωτο απο περασματα... :P

Petros AE86
26-04-10, 23:18
ωραια ζαντονια εβαλες γιαννη!

Ts@n@k@s
26-04-10, 23:38
Καυλογρια Γιάννη... Είδα κ βιντεακια. Τίμια η μπουμπου!

giorgis_E21
27-04-10, 00:01
ειδε και βιντεακια λεει... μου σπατε τα νευρα ρε...

Ντογκας Ιωαννης
27-04-10, 00:05
Καυλογρια Γιάννη... Είδα κ βιντεακια. Τίμια η μπουμπου!

ποτε προλαβες ρε?

@Petros AE86.. thanks

G.P.T.M
27-04-10, 03:01
γιαννη μο@ναρα η γρια ρε!!!απιστευτη!!καλοπαντιαστη!!

andreasf20c
27-04-10, 03:21
Που να βλεπατε πως το πηγαινε ο τρελος! χωρις αυριο οδηγουσε!!
p.s. Μπραβο σε ολα τα παιδια που τρεχανε αλλα και σε οσους "τρεχανε" για να το οργανωσουν...
Μπραβο...

ilias
27-04-10, 13:18
Χάρηκα πολύ τη χθεσινή μέρα..
Χάρηκα για το χρόνο που πέρασα μέσα σε αυτή..
Χάρηκα που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω άλλα αυτοκίνητα, χωρίς να "φάω χρόνο" από τους ιδιοκτήτες τους..
Χάρηκα που για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα σε "open-wheeler"
Χάρηκα που είδα γνώριμες φυσιωγνωμίες μετά από καιρό και που γνώρισα παιδιά από εδώ μέσα, που δεν είχα συναντήσει μέχρι τώρα.

Δε χάρηκα που το πρώτο ζευγάρι λάστιχα μου τελείωσε στο πρώτο set..
Δε χάρηκα που τα πίσω τακάκια μου τελείωσαν στα φρένα για τα διόδια όταν πήγαινα πίστα..(ευτυχώς ήταν τα πίσω και μπήκα έτσι, αφού drift θα έκανα και όχι χρόνους..)
Δε χάρηκα που δε χωρούσα με κράνος στο 350z..
Δε χάρηκα που τελείωσε η μπαταρία της φωτογραφικής μου..

Αυτά! :D

Γιαννη, thanx! ;)

Ντόγκας Στυλιανός
27-04-10, 14:30
Ηταν ενα πραγματικα ωραιο κ ατοφιο track day χωρις πολλα πολλα!!! Πηγαμε λιωσαμε φυγαμε! Ουτε μανουρες ουτε τπτ!!! Ενα μπραβο στα παιδια που ετρεξαν... Απο μενα προσωπικα ενα ακομα μπραβο στον Ηλια (s2000) συγκεκριμενα, γτ ειναι απο τους λιγους που μου εχουν αποδειξει οτι το S κανει κ για drift:p:p:wink::wink:

Ξενερα για το φιλο Βασιλη (Starlet GT) που του εσπασε το ημιαξονιο στην Κ9 αλλα ευτυχως την εβγαλε φτηνα!!! Εδωσε τουλαχιστον 3-4 περασματα ωραια απο οτι ακουσα απο πολλους!:wink:

Μακαρι να συνεχισουν να γινονται τετοιου ειδους track day γτ αξιζει πραγματικα! Ειναι ενα ωραιο φιλικο κλιμα με συνεννοηση κ καυλα!!!:twisted::twisted::twisted:

Μπραβο κ στο Χρηστο για την Κ9 κ τα χωραφια που περιποιηθηκε:p:p:p
ΑΑΑ κ στον Γιωργη που ηρ8ε με το Ε21:lol::lol::lol::lol: Αληηητη!

ilias
27-04-10, 15:54
Ηταν ενα πραγματικα ωραιο κ ατοφιο track day χωρις πολλα πολλα!!! Πηγαμε λιωσαμε φυγαμε! Ουτε μανουρες ουτε τπτ!!!

Συμφωνώ απόλυτα..! Ούτε γκρίνιες, ούτε εκνευριστικοί τύποι, να παραπονιούνται για drift..
Από την άλλη, καμία καφρίλα απ'όσα είδα, τουλάχιστον..

Απο μενα προσωπικα ενα ακομα μπραβο στον Ηλια (s2000) συγκεκριμενα, γτ ειναι απο τους λιγους που μου εχουν αποδειξει οτι το S κανει κ για drift:p:p:wink::wink:

Χαχα..thanks,αν και τα είπαμε κι από κοντά! :D
Είχε πολλή πλάκα, γιατί ο φίλος μας με το 350z μου έλεγε πως το s2000 στα Μέγαρα, δε μπορεί να βγάλει πάνω από 1 στροφή με drift..
Εντάξει..μπορεί να μην είναι και Silvia, αλλά κατά τη γνώμη μου, driftάρει τόσο ώστε να σε συγκινεί και να σε κάνει συνεχώς καλύτερο οδηγό, χωρίς να σου τα δίνει όλα με τη μια.
Θέλει να γνωριστείς καλά μαζί του και μάλλον ποτέ δε θα μπορέσεις να πεις πως έχεις βρει τα όρια του..
Χαίρομαι πολύ που δε μου έδιναν τα χρήματα που ζητούσα, όταν το πουλούσα, γιατί είναι αυτοκίνητο που κάνει για όλα.. στρίβει, κάνε drift (έστω κι έτσι) , μπορείς να είσαι άνετος στο ταξίδι και είναι και ομορφούλι (πάλι κατά τη γνώμη μου :D )

Ντόγκας Στυλιανός
27-04-10, 16:25
Συμφωνώ απόλυτα..! Ούτε γκρίνιες, ούτε εκνευριστικοί τύποι, να παραπονιούνται για drift..
Από την άλλη, καμία καφρίλα απ'όσα είδα, τουλάχιστον..

Χαχα..thanks,αν και τα είπαμε κι από κοντά! :D
Είχε πολλή πλάκα, γιατί ο φίλος μας με το 350z μου έλεγε πως το s2000 στα Μέγαρα, δε μπορεί να βγάλει πάνω από 1 στροφή με drift..
Εντάξει..μπορεί να μην είναι και Silvia, αλλά κατά τη γνώμη μου, driftάρει τόσο ώστε να σε συγκινεί και να σε κάνει συνεχώς καλύτερο οδηγό, χωρίς να σου τα δίνει όλα με τη μια.
Θέλει να γνωριστείς καλά μαζί του και μάλλον ποτέ δε θα μπορέσεις να πεις πως έχεις βρει τα όρια του..
Χαίρομαι πολύ που δε μου έδιναν τα χρήματα που ζητούσα, όταν το πουλούσα, γιατί είναι αυτοκίνητο που κάνει για όλα.. στρίβει, κάνε drift (έστω κι έτσι) , μπορείς να είσαι άνετος στο ταξίδι και είναι και ομορφούλι (πάλι κατά τη γνώμη μου :D )

+1

Οσο για τον φιλο με το 350Ζ, τελος παντων! :lol::lol:

speedstef
27-04-10, 18:14
εγω παλι... ζηλευω γιατι καθημερινες δε μπορω να ερθω.....!!! Ντογκακια ελπιζω να εχετε video!!!

bimmer86
29-04-10, 00:40
Ετοιμαζεται βιντεο...

bimmer86
30-04-10, 00:56
Ετοιμο και το βιντεο !!

http://www.youtube.com/watch?v=8XM_9Bi8SYc

Να τονισω οτι ειναι το κομματι του drift μονο. Ευχαριστουμε το φορουμ των rx8
www.rx8forum.gr για οποιον θελει να μπει να ριξει μια ματια...

Το μονο κακο και ας με συγχωρεσουν ειναι οτι δεν ειχα πλανα απο rx8 παροτι πρεπει να ηταν καμια 20αρια σιγουρα...

Ντογκας Ιωαννης
30-04-10, 15:20
ταβλα το βιντεακι...!!!

Petros AE86
30-04-10, 15:54
ρε χρηστο...που το βρηκες αυτο το κρανος....πρεπει να σου ειναι λιγο μικρο.. :p :p

bimmer86
30-04-10, 18:36
ρε χρηστο...που το βρηκες αυτο το κρανος....πρεπει να σου ειναι λιγο μικρο.. :p :p

Το κρανος ειναι δανεικο και ειναι για ποδηλατο !

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
30-04-10, 22:02
Εμενα μου αρεσε το κρανος.........αλλα και το ποδηλατο τα σπαει!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

giorgis_E21
01-05-10, 13:46
μολις ειχα σταματησει το σερβις σε εναν σπαστηρα 1412 της powerscreen (για τους μουρλους, τον λεμε και ροτορα) και ουτε χρονο ειχα, ουτε αντοχες.. και σιγουρα δεν ειχα λεφτα για βενζινες :Ρ

αλλα πηγα να δω τον Γιαννη με το Ε30, τον Ηλια να επιστρεφει (μετα απο ποσα χρονια?) στα Μεγαρα, τον Χρηστο με το 200sx...
ειδα και τα κοκκινα 200αρια (πωπω ηχος κ εικονα...) ειδα και Ηλια με s2000 (παρα πολυ καλος)
ειδα και Στελιο με μπυρες, ειδα και Χρηστακη με καμερες (εκει που ημουν ηρθες...) ειδα και Αντρεα με παρεακι (μια στα βουνα και μια στις πιστες μωρη κουφαλα κι εσυ)

καλα τα αγωνιστικα ρε μαγκες, δεν λεω.. αλλα το trackday δεν συγκρινεται...

δεν συγκρινεται το κλιμα στα pit η κουβεντουλα κατα την αλλαγη ελαστικων η βοηθεια του ενος στον αλλο η κερκιδα που φωναζει απο μονη της και οχι με την παροτρυνση του ομιλητη η ελευθερια στα περασματα χωρις περιορισμους και χωρις αδικιες... απλα και μονο ενας κανονας:να περασεις καλα και να φυγεις ευχαριστημενος

για το βιντεακι Χρηστο εγραψες..
για το Ε30 Γιαννη εγραψες...
για το Ε21 Στελιο εγραψες (αλητηηηη)...

Ντόγκας Στυλιανός
01-05-10, 16:05
μολις ειχα σταματησει το σερβις σε εναν σπαστηρα 1412 της powerscreen (για τους μουρλους, τον λεμε και ροτορα) και ουτε χρονο ειχα, ουτε αντοχες.. και σιγουρα δεν ειχα λεφτα για βενζινες :Ρ

αλλα πηγα να δω τον Γιαννη με το Ε30, τον Ηλια να επιστρεφει (μετα απο ποσα χρονια?) στα Μεγαρα, τον Χρηστο με το 200sx...
ειδα και τα κοκκινα 200αρια (πωπω ηχος κ εικονα...) ειδα και Ηλια με s2000 (παρα πολυ καλος)
ειδα και Στελιο με μπυρες, ειδα και Χρηστακη με καμερες (εκει που ημουν ηρθες...) ειδα και Αντρεα με παρεακι (μια στα βουνα και μια στις πιστες μωρη κουφαλα κι εσυ)

καλα τα αγωνιστικα ρε μαγκες, δεν λεω.. αλλα το trackday δεν συγκρινεται...

δεν συγκρινεται το κλιμα στα pit η κουβεντουλα κατα την αλλαγη ελαστικων η βοηθεια του ενος στον αλλο η κερκιδα που φωναζει απο μονη της και οχι με την παροτρυνση του ομιλητη η ελευθερια στα περασματα χωρις περιορισμους και χωρις αδικιες... απλα και μονο ενας κανονας:να περασεις καλα και να φυγεις ευχαριστημενος

για το βιντεακι Χρηστο εγραψες..
για το Ε30 Γιαννη εγραψες...
για το Ε21 Στελιο εγραψες (αλητηηηη)...

+++ΟΛΑ!!!!

για το Ε21 Στελιο εγραψες (αλητηηηη)
Δεν φταιω! Ακουσα φασαρια πολυ:twisted: