Επιστροφή στο Forum : greeklish to greek convertor
dimitris1818
31-03-10, 13:46
αυτο που προτινω εγω ειναι να υπαρχει κατω απο το πλαισιο της απαντησης ενα αλλο πλαισιο το οποιο θα μετατρεπει τα greeklish σε ελληνικα!το εχω δει απο ενα αλλο φορουμ για τηλεκατευθηνομενα και ειναι πολυ βολικο καθως διορθωνει και ορθογραφικα και βαζει τονους!
Ντόγκας Στυλιανός
06-04-10, 19:03
αυτο που προτινω εγω ειναι να υπαρχει κατω απο το πλαισιο της απαντησης ενα αλλο πλαισιο το οποιο θα μετατρεπει τα greeklish σε ελληνικα!το εχω δει απο ενα αλλο φορουμ για τηλεκατευθηνομενα και ειναι πολυ βολικο καθως διορθωνει και ορθογραφικα και βαζει τονους!
Σωστο! Αλλα η ιδεα του να συμορφωνομαστε με τους κανονες του φορουμ? Τι εχει??
Ας μην τα θελουμε ολα δικα μας! :wink:
dimitris1818
06-04-10, 19:19
Σωστο! Αλλα η ιδεα του να συμορφωνομαστε με τους κανονες του φορουμ? Τι εχει??
Ας μην τα θελουμε ολα δικα μας! :wink:
ναι ρε προτινω απλα κατι!!απλα για να μην υπαρχουν οι τυπικες παρατηρησεις και οι αφαιρεσεις των post που ειναι στα greeklish(οχι αφαιρεσεις η αντικατασταση του post με αστερακια *****) :wink:
spyros stn
06-04-10, 20:02
ναι ρε προτινω απλα κατι!!απλα για να μην υπαρχουν οι τυπικες παρατηρησεις και οι αφαιρεσεις των post που ειναι στα greeklish(οχι αφαιρεσεις η αντικατασταση του post με αστερακια *****) :wink:
pedia ego mpeno apo net kai den exei ellinika giauto grafo me greeklish:roll:
http://services.innoetics.com/greeklish/
παιδιά δείτε και αυτό...εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό όποτε χρειάζεται να γράψω μεγάλα κείμενα...μου γλιτώνει πολύ χρόνο καθώς με τα greeklish γράφω πολύ πιο γρήγορα και με ένα κουμπί μου τα μετατρέπει όλα σε ελληνικά...επίσης για οποιες λέξεις δεν τις έχει πετύχει(έχει πέσει σε κοντινές η έχει βάλει αλλου τον τόνο) απλά πατάτε πάνω στην λέξη και θα σας βγάλει διαφορες κοντινές λέξεις από κάτω που θα είναι μέσα και αυτή που θέλατε κατά 99%(αλλα και αυτό συμβαίνει σχετικά σπανια)...:wink:
Υ.Γ.στην ουσία είναι ακριβώς αυτό που είπες δημήτρη απλά δεν είναι ενσωματωμένο στο forum είναι ξεχωριστή ιστοσελίδα με αυτή τη δωρεάν υπηρεσία
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.