PDA

Επιστροφή στο Forum : Apexi Turbo Timer Problem

Acm3
18-03-10, 01:50
Καλησπερα...εχω προβλημα με το ΤΤ.ενω εχω συνδεσει ολα τα καλωδια σωστα και του διακοπτη
αλλα και στον ECU,οτα σβησω το διακοπτη ξεκιναει η ανριστροφη μετρηση κ με το που φτασει στα 0 δευτ.
ξεκιναει το timer παλι απ την αρχη,με αποτελεσμα να μη σβηνει ποτε...
εχω συναγερμο cobra αλλα τον αποσυνδεσα τελειος,μηπως εφταιγε αυτο...
τα εξαντλησα ολα,δν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...αν γνωριζει κανεις...
ααα κ επισης η ενδειξη Α/F δν δουλευει ενω το καλωδιο του Ο2 ειναι σωστα τοποθετημενο στον ΕCU

ααα σε Nissan S13 με RB25...

rellasmar
18-03-10, 15:16
Καλησπερα...εχω προβλημα με το ΤΤ.ενω εχω συνδεσει ολα τα καλωδια σωστα και του διακοπτη
αλλα και στον ECU,οτα σβησω το διακοπτη ξεκιναει η ανριστροφη μετρηση κ με το που φτασει στα 0 δευτ.
ξεκιναει το timer παλι απ την αρχη,με αποτελεσμα να μη σβηνει ποτε...
εχω συναγερμο cobra αλλα τον αποσυνδεσα τελειος,μηπως εφταιγε αυτο...
τα εξαντλησα ολα,δν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...αν γνωριζει κανεις...
ααα κ επισης η ενδειξη Α/F δν δουλευει ενω το καλωδιο του Ο2 ειναι σωστα τοποθετημενο στον ΕCU

ααα σε Nissan S13 με RB25...

μπορείς να μου εξηγήσεις την συνδεσμολογία σου αυτήν την στιγμή ?
kαι το turbo timer σου πρέπει να είναι ελαττωματικό αν κανεις λάθος την συνδεσμολογία 3 περίπτωσις υπάρχουν 1 δεν δουλεύει 2 δεν μετράει αντίστροφα ποτε 3 όταν το κλίνης μεραι αντίστροφα για μια φορα και μετά επανέρχεται σε κανονική λειτουργία σαν να έχεις ανοιχτό κλειδί στην 2 και στην 3 περίπτωση θα δουλεύει μόνιμα το αυτοκίνητο

Acm3
18-03-10, 22:04
λοιπον η συνδεσμολογια εχει ως εξης....
Κοκκινο καλωδιο 12V constant
Πρασινο καλωδιο διακοπτης στο σημειο ΑCC +12V
Mπλε καλωδιο διακοπτησ στο σημειο ΟΝ +12V

και τα αλλα ειναι του ECU ασπρο στο 02 sensor Μαυρο στο Ground του ΕCU
και το γκρι στο χειροφρενο....η συνδεσμολογια ειναι σιγουρα σωστη το εχω τσεκαρει 100 φορες...κατι αλλο παιζει...