Επιστροφή στο Forum : Φανάρια Λιανής Άμμου.....Χαλκίδα....
Όπως ερχόμαστε από Αθήνα για Χαλκίδα πάμε για Νότια Εύβοια στην ταμπέλα......περνάμε τις καμάρες.....περνάμε τα πρώτα φανάρια και στα δεύτερα είναι η λιανή άμμος.....πρίν το φανάρι μετά το βενζινάδικο έχει ενα δρομάκι δεξιά απο το οποίο γλιτώνεις το φανάρι......η διαδρομούλα είναι........πολύ γλιστερή στο δρομάκο ;) ;)
:D :D :D
Περνάω συχνά από κει ανεβαίνοντας για το ΤΕΙ. Όταν έχω την ΑΕ δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσω. Μιλάμε για πολύ γλίστρημα!!! 8)
σπουδάζεις στο ΤΕΙ??? :O κ εγώ :P πότε θα με πας βόλτα με την ΑΕ?
Οταν περάσω τη λογιστική!!! :D :D :D :D
Τότε θα κάνω όλο το ΤΕΙ βόλτα από τη χαρά μου... :lol: :lol:
looooooooooooool!έλα μωρέεεεε......διαβαζε :P αχμμμμμ :( δεν εχω δει ποτέ ΑΕ στο ΤΕΙ θα την θυμόμουν......!τι χρώμα είναι????
γκρι στραπατσαρισμένη είναι...
Οχι για πολύ ακόμη όμως... :twisted:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΑΚΙ, ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ...
Eτσι, ετσι, για να μαζευόμαστε οι γρήγοροι ΤΕΙτζήδες της Χαλκίδας!!!\
Να φτιάξουμε δικό μας club εμείς, το Teihalkidas-driftclub!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xaxaxaxa nai nai :P TEI-X Driftclub ;p pio piasariko :P :P ;p xsub ti amaksi exeis ore?
xaxaxaxa nai nai :P TEI-X Driftclub ;p pio piasariko :P :P ;p xsub ti amaksi exeis ore?
:lol: :lol: :lol:
Nα βγάλουμε και μπλουζάκια...
:lol: :lol: :lol:
mesaaaaaaa! :P :D re man den se exo petuxei pote tei.......axmmmmm eixes paei stin sineleusi tin proigoumeni deutera? :P ?? gia pes m :P gia na sou po pios imoun ;p
Oχι φίλε δεν εχω πατήσει τώρα τελευταία στο ΤΕΙ....
Δουλειές βλέπεις...
Τι αμάξι έχεις??? :?:
http://img112.imageshack.us/img112/3416/dai27zy.jpg
auto.....Daihatsu Charmant...... oxi charade....piso kinisi......1981 montelo mallon :D :P exei k Air Condition apo tin mana tou ;p
Να υποθέσω πως γνωρίζεις ότι το αμάξι σου είναι "σοι" με τα ΤΟΥΟΤΑ και οτι μπορείς να του βάλεις ακόμα και 4age μοτεράκι πάνω...?? 8)
trelo soi einai......to ksero......pano exei mixani idia me auti pou forage to starlet tis epoxis.....alla allo einai to thema aderfe......den exoume frena.....kai den mpainoun k frena......:/ den stamatas me tampoura mpros piso :/ :/ idiaitera ama zestathoun........treme.......
Paidia ki allos apo TeiHal! F117 re file o Nikos den eisai;;;Den mporei na min eisai esy!!!Den pisteuw na yparxei kai deuteros sto tei me to aytokinito sou :wink:
Paidia ki allos apo TeiHal!
Kαλώς τον.... :D
ninja??????? nai o nikos eimai ore :P o treliaris lol! :O esy pios eisai?????? :O gia mpeite k edo :P kai esy Niko..... http://www.driftclub.gr/forum/viewtopic.php?p=5906#5906
O Vaggelis eimai re trele...Pou eixa to mk2 kai twra exw to nissan :cry: ,kai pou tha xanaparw mk2 :twisted:
Egw giati tin mathenw twra auti ti diadromi;;; :shock: :shock: :shock:
Ki allos Teixitzis edw! 8) 8) 8) 8)
Xairetismata se trelliari kai vaggeli.
poios eimai poios eimai :?: :?: :?: :?: :?:
ela ore baggooooo #### :D:D:D ole ole ole! tha perasoume SAE? :P mprou??????poios poios na to parei to potami.......kala baggeli den paizei na min tin ksereis...........kobeis dromo apo ekei gia na glitoseis to fanari pou se pianei stin Liani Ammo kathos erxese apo athina.....!deksia prin apo tin antiprosopia k ton benzinadiko nteeeeee
Den exo paei pote apo ayto to dromo re file :shock: .Tespa,tin epomeni fora pou tha paw pros ta kei tha to psakso to thema.....Akoma den eimai sigouros oti exw polikatalavei pou akrivws vrisketai alla tha to palepsw
Πιο πολύ για αμάξια με λίγα άλογα βολέυει το S-άκι πηγαίνοντας προς Χαλκίδα! Πολυ καλό μάγκες!! Απλά δε θέλει πολύ φόρα γιατί κινδυνέυεις μετά τη σφαλιάρα να μην προλάβεις να φρενάρεις για τον κεντρικό! Αν γλιστρούσε κ λίγο παραπάνω θα ήταν all the money!! :wink:
Που ακριβώς λες γιατί δεν έχω καταλάβει......
Εκεί που αναφέρεται το θέμα man (φανάρια λιανής άμμου), απλά λέω ότι βολεύει με κατεύθυνση από Αυλίδα προς Χαλίδα στο τελευταίο S-άκι. :wink:
ααααααααα!δεν το κατάλαβα :/ δεν έχει πάει ποτέ έτσι... πάντα πάω από την άλλη μεριά..... ! φαντάζομαι θα έιναι καλό χιιχιχ
Ωραιο κομματακι αυτό και το τιμάω κάθε φορα που ανεβαίνω ΤΕΙ !!!
Akis cossie
04-09-08, 23:23
συγνωμη που επαναφερω ενα τοσο παλιο topic αλλα
τωρα το ειδα!!!
σ'αυτο το εσακι εχω κανει τα απιστευτα!!!!!
μενω πολυ κοντα.....!!! :wink:
κ δεν ηξερα οτι τοσα παιδια απο εδω
σπουδαζουν (η σπουδαζαν μιας κ παει τοσος καιρος) χαλκιδα!!!
ερχομουνα συχνα στα τει πριν 3-4 χρονια με το παλιο μου σιερρα!!!
ασπρο cosworth 4κινητο!!!
κ δουλευα κ στο club 12+....
ισως καποιοι το θυμουνται.....!!! :roll:
κ καποιοι μπορει να ξερουν κ το πεταλο του βατωντα!!!
δεν λεω τι εχω κανει εκει....
αφηνω αλλους να τα λενε γιατι αν τα γραψω δεν θα με πιστευετε....!! :lol:
με την καινουρια σχολικη χρονια
θα κανω καμια βολτα απο τα τει!!! αν καποιος με δει ας μου μιλησει!!
κ οποιος θελει ας στειλει pm μηπως βρεθουμε κ ξυπνησουμε την χαλκιδα....!!! :twisted:
γιατι τα τελευταια χρονια πολυ νεκρα εχει πεσει...!!!!
..Μιας και εγω 8α ειμαι Χαλκιδα,για κατι μα8ηματα τη βδομαδα που μας ερχετε,μπορουμε να κανονισουμε.. :wink:
Τσανακοπαιδο, ακους..? :D
..Μιας και εγω 8α ειμαι Χαλκιδα,για κατι μα8ηματα τη βδομαδα που μας ερχετε,μπορουμε να κανονισουμε.. :wink:
Τσανακοπαιδο, ακους..? :D
Πάμε να λιώσουμε στη Ριτσώνα πάνω-κάτω!! :lol: :lol: :lol:
η ριτσωνα δυστιχωσ δεν ενδικνετε για μαλαλσμλδασ εχει κινιση ολο το 24αρο και το βραδι πολες νταλικες γι αυτο προσοχη!!!!
τι ξεθαψα τωρα?ρε χαλκιδεοι?και γω προσφατα μετακομισα χαλκιδα(δροσια)αντε να βρω καναν ανθρωπο να κανω καμια μαλακια
Nikos13-e30
01-03-10, 18:58
τι ξεθαψα τωρα?ρε χαλκιδεοι?και γω προσφατα μετακομισα χαλκιδα(δροσια)αντε να βρω καναν ανθρωπο να κανω καμια μαλακια
Φοιτητης?:wink:
οχι δεν υπηρξα ποτε εσυ απο χαλκιδα?
Nikos13-e30
02-03-10, 20:48
Φοιτητης ειμαι εκει...
oραιος.αρα θα εχεις μαθει ολες τις ντριφτοδιαδρομε να μου δειξεις:D:D
Nikos13-e30
02-03-10, 22:33
oραιος.αρα θα εχεις μαθει ολες τις ντριφτοδιαδρομε να μου δειξεις:D:D
Μπα..Πιο πολλες ξερω αθηνα κερατεα πεντελη..Παρα χαλκιδα!!:lol:
κριμα και ειπα οτι θα της ξερεις μιας και το αμαξι θα εδρεωθει χαλκιδα σε λιγο καιρο
Nikos13-e30
03-03-10, 00:40
κριμα και ειπα οτι θα της ξερεις μιας και το αμαξι θα εδρεωθει χαλκιδα σε λιγο καιρο
Να κανονισουμε καμια βολτα οταν ανεβω με το καλο!!:cool::D
ποτε ανεβαινεις?ναι μεσα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::auto::auto::2guns::gangsta::clap::clap::clap:
Nikos13-e30
04-03-10, 22:26
οταν θα αρχισουν οι εγραφες!!:twisted:
Akis cossie
05-03-10, 23:41
λοιπον... μιλαμε για την εδρα μου!!!!
οποτε θελετε κανονιζουμε κ ειμαι μεσα!!!!!!!!!!!!!!!
κατι μου λεει οτι θα σπιρουμε το πανικο!!!εγω ειμε εκει παντως τ αμαξι μολισ τελιωσει με το βαψιμο!!
Akis cossie
09-03-10, 01:19
βαψ'το κ να μαζευτουμε!!!!!!!!!!
χαλκιδαιοι//????ψηνεναι κανενας να κανονισουμε καμια βολτα?
Nikos13-e30
27-03-10, 19:12
εγω λογο του οτι εχω λυσει την κεφαλη μου κ περιμενω κατι ανταλλακτικα δεν μπορω για μερικες μερες..
κ γω ειμαι ακομασε φαση μαζεματος.μαμακιες οχι κατι ιδιαιτετο σε καμια 10αρια μερεσ με κοβω
pou einai ayto re mages;;;kai egw xalkida spoudazw...alla dn to xw proseksei to dromaki..
pou einai ayto re mages;;;kai egw xalkida spoudazw...alla dn to xw proseksei to dromaki..
Οπως φευγεις απο χαλκιδα, στο φαναρι της λιαννης αμμου κανεις δεξια και με το που περασεις το βενζιναδικο θα δεις εναν δρομο στο αριστερο σου χερι...
georgemakris
03-11-10, 17:11
εεεεελα κι αλλοσ φοιτητης εδω του τειχαλ!!! να μαζευομαστε σιγα σιγα! χαχα
το ξερω και εγω αυτο το δρομακι! καλο καλο!!!
τωρα ειδα και εγω το post.το στενακι το εχω ανακαλυψει χρονια αλλα εχω ξεχασει να το περασω με το καινουριο αμαξι.και εγω φοιτητης ειμαι και ελιπιζω οχι για πολυ ακομα.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.