PDA

Επιστροφή στο Forum : Οι δρόμοι έχουν τη γλύκα....!

Pithikos!
27-04-06, 21:48
Είναι κάποιοι δρόμοι που περνάω κάθε μέρα και το πηγαίνω τέρμα με το πλάι (αρκή να μην έρχετε κανένας) και το χέρομαι με τρέλα :D :D :D !!!Τόση χαρά ούτε ο καρτόδρομος δεν είχε (για μένα)!

Η αδρεναλίνη του παράνομου είναι ποιό γλυκιά τελικά!!!!

tsouf
27-04-06, 22:04
Ποιοί είναι αυτοί οι δρόμοι, οέο?

Ts@n@k@s
28-04-06, 02:19
Το νού σασ στουσ μπάτσους όμως.
Πάντα στις πιο άκυρες φάσεις εμφανίζονται.
Εγώ έχω γίνει επίσιμος χορηγός της ΕΛ.ΑΣ. με τόσα που τους έχω δώσει από τις κλήσεις... Και τσούζουνε οι γ@μημένες. 167 ευρώ.
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι 167/30= 5 καρτοδρόμια...
Μάλλον θα αρχίσω τις πίστες. είναι πιο οικονομικές :D :D :D :D

Pithikos!
28-04-06, 21:30
Το νού σασ στουσ μπάτσους όμως.
Πάντα στις πιο άκυρες φάσεις εμφανίζονται.
Εγώ έχω γίνει επίσιμος χορηγός της ΕΛ.ΑΣ. με τόσα που τους έχω δώσει από τις κλήσεις... Και τσούζουνε οι γ@μημένες. 167 ευρώ.
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι 167/30= 5 καρτοδρόμια...
Μάλλον θα αρχίσω τις πίστες. είναι πιο οικονομικές :D :D :D :D

Έτσι όπως πας σε βλέπω να γίνεσαι χορηγός τους!!! :P :P :P
Καλά μια αλλά 30???!!!Με δάνεια τους πληρώνεις?

Pithikos!
28-04-06, 21:34

Δε σου λέω γιατί θα μου την φυλάνε οι τσέοι μετά!Είδες τι έγινε τη Μ.Πέμπτη!!! :(

Takis
28-04-06, 21:54

Δε σου λέω γιατί θα μου την φυλάνε οι τσέοι μετά!Είδες τι έγινε τη Μ.Πέμπτη!!! :(

Τι έγινε? Δεν είδα , γιατί ήταν τίγκα στους μπλε. :lol: :lol: :lol:

Pithikos!
29-04-06, 13:47
Τι έγινε? Δεν είδα , γιατί ήταν τίγκα στους μπλε. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Όχι ρε απλά εγώ νόμιζα οτι ήμουν στο στρουμφοχωριό! :twisted: :P :lol:

giorgis_E21
23-08-06, 16:25
κρατατε επαφες και μεταδιδετε πληροφοριες με pm και αν θελετε μεσω messenger
φαινεται οτι τα οργανα παρακολουθουν τις εξελιξεις μεσω περιοδικων και forum

αυτο παθατε το πασχα και αυτο επαθε και καποιος γνωστος απο το dragster.gr πριν μηνες και βρηκε το μπελα του

Kid D
04-12-06, 19:31
ώστε έτσι τα στρουμφ....!!!!τι έχουν πάθει μαζί μας....πιο εύκολο θα ήταν απλά να μας φτίαχναν ένα κομμάτι κ να κάναμε εκεί οτι θέλαμε με ασφάλεια παρά να μας κυνηγάνε ενώ κυκλοφορούν στους δρόμους χειρότεροι απο εμάς!!!γεροντάκια με λιγμένο δίπλωμα!!!

4A-GZE
03-10-07, 15:28
Exeis apolyto dikio..

GIZMO
03-10-07, 19:47
το θεμα ειναι οτι και στο σεφ να πουμε οτι μας αφηναν να ξεκ@υλωσουμε, γινοντε μαλακιες απο καποια μ@λ@κισμενα με παπια και μηχανες οπως οτι δεν εχουν φωτα και γυρνανε οπου να΄ναι και γιαυτο εχουν γινει τοσα ατυχηματα, ομως μ@λ@κιες κανουν και μερικοι με αυτοκινητα που γυρνανε αναποδα απο την φορα των υπολοιπων, με αποτελεσμα να μη μας αφηνουν ουτε εκει, λογο οτι γινοντε ατυχηματα μεταξυ μας. βεβαιως να πω οτι ακομα και εκει που ειναι οργανομενοι αγωνες-show κτλ κι εκει υπαρχουν τα μ@λ@κισμενα που χαλανε την φαση, οπως πχ στα μεγαρα τοτε που ηταν οι orange team και οι καφροι ειχαν ανεβει πανω στις τεντες και ειχε διακοπη το show αν δεν κατεβαινανε. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ισως δεν φταινε παντα οι τσεοι,ισως λεω...

nassos
03-10-07, 19:54
το θεμα ειναι οτι και στο σεφ να πουμε οτι μας αφηναν να ξεκ@υλωσουμε, γινοντε μαλακιες απο καποια μ@λ@κισμενα με παπια και μηχανες οπως οτι δεν εχουν φωτα και γυρνανε οπου να΄ναι και γιαυτο εχουν γινει τοσα ατυχηματα, ομως μ@λ@κιες κανουν και μερικοι με αυτοκινητα που γυρνανε αναποδα απο την φορα των υπολοιπων, με αποτελεσμα να μη μας αφηνουν ουτε εκει, λογο οτι γινοντε ατυχηματα μεταξυ μας. βεβαιως να πω οτι ακομα και εκει που ειναι οργανομενοι αγωνες-show κτλ κι εκει υπαρχουν τα μ@λ@κισμενα που χαλανε την φαση, οπως πχ στα μεγαρα τοτε που ηταν οι orange team και οι καφροι ειχαν ανεβει πανω στις τεντες και ειχε διακοπη το show αν δεν κατεβαινανε. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ισως δεν φταινε παντα οι τσεοι,ισως λεω... θες την γνωμη μου γι αυτους που αναφερες?

GIZMO
03-10-07, 19:59
το θεμα ειναι οτι και στο σεφ να πουμε οτι μας αφηναν να ξεκ@υλωσουμε, γινοντε μαλακιες απο καποια μ@λ@κισμενα με παπια και μηχανες οπως οτι δεν εχουν φωτα και γυρνανε οπου να΄ναι και γιαυτο εχουν γινει τοσα ατυχηματα, ομως μ@λ@κιες κανουν και μερικοι με αυτοκινητα που γυρνανε αναποδα απο την φορα των υπολοιπων, με αποτελεσμα να μη μας αφηνουν ουτε εκει, λογο οτι γινοντε ατυχηματα μεταξυ μας. βεβαιως να πω οτι ακομα και εκει που ειναι οργανομενοι αγωνες-show κτλ κι εκει υπαρχουν τα μ@λ@κισμενα που χαλανε την φαση, οπως πχ στα μεγαρα τοτε που ηταν οι orange team και οι καφροι ειχαν ανεβει πανω στις τεντες και ειχε διακοπη το show αν δεν κατεβαινανε. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ισως δεν φταινε παντα οι τσεοι,ισως λεω... θες την γνωμη μου γι αυτους που αναφερες?
ποιους απο ολους οσους ανεφερα;

nassos
03-10-07, 20:05
ποιους απο ολους οσους ανεφερα;για τα τρελα παιδια δεν εχω να πω κατι παιδια ειναι οπως και εγω

Σαράφης Γιώργος
04-10-07, 09:47
Για να αρχίσουν να μας παίρνουν στα σοβαρά όμως και να μην ονομάζουν το χόμπι μας ( drift ) "αλητήριο" , πρέπει να βοηθήσουμε κι' εμείς , είτε με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο δρόμο , είτε στην πίστα , σαν θεατές και σαν οδηγοί . Από μόνα τους τα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ .
Κατανοώ το οικονομικό θέμα που προκύπτει , αλλά πιστέψτε με δεν είναι όσο μεγάλο πιστεύετε αρκετοί . Και στην τελική η σωστή λύση είναι πάντα η δύσκολη ...
Και άμα προσπαθήσουμε όλοι , θα κάνουμε και το χόμπι μας ΑΘΛΗΜΑ ...
( Για να μπορέσουμε να το κάνουμε και ένα σωστό πρωτάθλημα )

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
04-10-07, 11:48
Για να αρχίσουν να μας παίρνουν στα σοβαρά όμως και να μην ονομάζουν το χόμπι μας ( drift ) "αλητήριο" , πρέπει να βοηθήσουμε κι' εμείς , είτε με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο δρόμο , είτε στην πίστα , σαν θεατές και σαν οδηγοί . Από μόνα τους τα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ .
Κατανοώ το οικονομικό θέμα που προκύπτει , αλλά πιστέψτε με δεν είναι όσο μεγάλο πιστεύετε αρκετοί . Και στην τελική η σωστή λύση είναι πάντα η δύσκολη ...
Και άμα προσπαθήσουμε όλοι , θα κάνουμε και το χόμπι μας ΑΘΛΗΜΑ ...
( Για να μπορέσουμε να το κάνουμε και ένα σωστό πρωτάθλημα )

απλα πρεπει να ανεβασουμε το επιπεδο απο ολες τις πλευρες. πρεπει να υπαρχουν υψηλες προδιαγραφες για τα αυτοκινητα (και δεν εννοω να κανει πανω απο 30000ε) να υπαρχουν αυστηρες προδιαγραφες ασφαλειας τοσο στα αυτοκινητα και τους οδηγους οσο και στους χωρους. και να το δουμε επιτελους σοβαρα και επαγγελματικα για να μας παρουν στα σοβαρα. αλλο παμε στην πιστα να γουδιασουμε οι καφροι και αλλο παμε να κανουμε ΑΓΩΝΑ ! πρεπει να ξεχωρισουν οι τουριστες απο τους επαγγελματιες

Ts@n@k@s
04-10-07, 13:17
τι σημαίνει ακριβώς το ρήμα "γουδιάσουμε" ????

:lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-10-07, 10:13
τι σημαίνει ακριβώς το ρήμα "γουδιάσουμε" ????

:lol: :lol:

Το γουδι - ο γουδαλας - γουδιαζω
τοπικη Ιωνιωτικη διαλεκτος !!! ειναι κατι μεταξυ καφρου και χαβαλε σμιλεμενα ομορφα με καλη διαθεση και πολυ τρελα!
Νεα Ιωνια rules

Σαράφης Γιώργος
05-10-07, 10:51
:lol: :lol: :lol:

konstantinaM3
05-03-08, 20:38
στους δρομους εμαθα να χειριζομαι την πισοκουνα μια ζωη οποτε τι θα αλλαξει τωρα?????χεεχεχχε εχουμε κ κατι καλους δρομους.......που μας βοηθανε να μαθουμε ακομα πιο καλα οταν γλιστραει το αμαξι να μαθαινεις να το μαζευεις η να κανεις παιχνιδια......ΕΤΣΙ!!

nassos
06-03-08, 03:23
στους δρομους εμαθα να χειριζομαι την πισοκουνα μια ζωη οποτε τι θα αλλαξει τωρα?????χεεχεχχε εχουμε κ κατι καλους δρομους.......που μας βοηθανε να μαθουμε ακομα πιο καλα οταν γλιστραει το αμαξι να μαθαινεις να το μαζευεις η να κανεις παιχνιδια......ΕΤΣΙ!! εν μερη εχεισ δικαιο , αλλα στην πιστα μια στροφη που στο δρομο θα την περναγες με χ χιλιομετρα στην πιστα θα την περασεις με τα διπλα και βαλε!! γι αυτο λεω οτι το drift στο δρομο ειναι παντιλικι σε slow motion!!

konstantinaM3
06-03-08, 07:51
αμα εισαι κ μονος σου στην πιστα ακομα καλυτερα κανεις οτι μαλακια θες κ δεν κινδυνευει κ κανενας...αρχες απριλιου θα παω στην πιστα στις σερρες αλλα θα παω με μιχανοβιους κ μαλλον θα παρω κ το μ3 μαζι θα δειξει...να δω κ εκει πως ειναι...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
06-03-08, 10:44
οταν πας στην πιστα ανεβαινεις ενα επιπεδο και τα βλεπεις ολα διαφορετικα......δεν εχει καμια σχεση το τι κανεις στην πιστα με τον δρομο.... στην πιστα θα δοκιμασεις νεες τεχνικες θα ξεπερασεις τα ορια του αυτοκινητου και τα δικα σου και με την ασφαλεια που σου προσφερει η πιστα θα κανεις πραγματικο drift :wink:

Stelios
06-03-08, 12:26
Το βουνο εχει τη γλυκα... Αν δν μπεις, τεεεελος!!!
Αν μπεις ομως, γυρνας σπιτι με ενα χαμογελο ως τ'αυτια... :twisted:
Δν χιωνω την πιστα, αλλα το νατουράλ :lol: εχει τα καλα του παντα! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mitsosdrift
06-03-08, 15:17
Το βουνο εχει τη γλυκα... Αν δν μπεις, τεεεελος!!!
Αν μπεις ομως, γυρνας σπιτι με ενα χαμογελο ως τ'αυτια... :twisted:
Δν χιωνω την πιστα, αλλα το νατουράλ :lol: εχει τα καλα του παντα! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Σωστος ο Στελιος. Το βουνο εχει την γλυκα. Εκει μαθαινεις τα ορια σου και οχι του αυτοκινητου. Για αυτο ομως ειναι και τοσο επικινδυνο. :wink: :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
06-03-08, 16:16
για αυτο πας στην πιστα και μαθαινεις πρωτα και μετα οργωνεις τα βουνα!!!!!

G.P.T.M
06-03-08, 23:58
γνωμη μου ειναι οτι τα ορια τα μαθαινεις στην πιστα!!!

nassos
07-03-08, 03:35
η πιστα ειναι κατι σαν παιχνιδι 5 στροφες μαθενεισ πως να τισ περασεισ και τελιωσες! το βουνο δεν ειναι ετσι1) εχουμε τρελα βουνα
2 ) αμα μαθεισ να βρισκεις πατιματα σε βουνα η πιστα ειναι ακομα ποιο γελεια
3) δεν το εχω βρει ακομα!

konstantinaM3
07-03-08, 07:52
καποια στιγμη θα μπω κ στην πιστα ομως θελω καποιον να μου πει 5 πραγματα κ δεν εχω κανεναν... :cry:

Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 08:17
η πιστα ειναι κατι σαν παιχνιδι 5 στροφες μαθενεισ πως να τισ περασεισ και τελιωσες! το βουνο δεν ειναι ετσι1) εχουμε τρελα βουνα
2 ) αμα μαθεισ να βρισκεις πατιματα σε βουνα η πιστα ειναι ακομα ποιο γελεια
3) δεν το εχω βρει ακομα!

Κι' όμως η πίστα δεν τελειώνει ποτέ ... !!! Το να φτάσεις το 80% ίσως να είναι εύκολο , μετά για το υπόλοιπο 20% θα φτύσεις αίμα !!!
Και οι δημόσιοι στριφτεροί δρόμοι έχουν πολύ γλύκα δε λέω , αλλά με τι τίμημα ? Τουλάχιστον από εσένα Νάσσο περίμενα κάτι διαφορετικό μετά την εμπειρία που είχες ( ειδικά με δανεικό αμάξι ) ...

Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 08:19
καποια στιγμη θα μπω κ στην πιστα ομως θελω καποιον να μου πει 5 πραγματα κ δεν εχω κανεναν... :cry:

Έχε το νου σου πότε θα κόψουν τα παιδιά την πίτα του club στα Μέγαρα και φρόντισε να είσαι εκεί να γνωριστείτε και να ρωτήσεις ότι θέλεις και φυσικά να έχεις την πρώτη σου εμπειρία μέσα σε πίστα . :wink:

Stelios
07-03-08, 12:07
Σωστος κ αυτο σιγουρα το ξερεις καλυτερα απο τον κα8ενα μας για την πιστα...! Ομως εγω το να παρω το αμαξι κ να παω στην Π@ρνη8@, να βγω μετα Κ@π@νδριτι, κ να παω προς Ωροπο κ τετοια, ειναι το καλυτερο πραμα που 8α ευχαριστη8ω! Δρομος, βουνο, φυσικες συν8ηκες οδηγησεις κτλ τκλ...

Για κανενα λογο δν λεω οτι η πιστα ειναι κατωτερη! Απλα εγω δν ειμαι για εκει... η πρωτογονιλα με καλει... Ακουω την Πεντελη κα8ε βραδυ που φωναζει... "στεεεεελιοοοοοοο οοο οο οο, βααααααλεεεε μεεεεε εεεεε........" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

Ts@n@k@s
07-03-08, 18:41
Σωστος κ αυτο σιγουρα το ξερεις καλυτερα απο τον κα8ενα μας για την πιστα...! Ομως εγω το να παρω το αμαξι κ να παω στην Π@ρνη8@, να βγω μετα Κ@π@νδριτι, κ να παω προς Ωροπο κ τετοια, ειναι το καλυτερο πραμα που 8α ευχαριστη8ω! Δρομος, βουνο, φυσικες συν8ηκες οδηγησεις κτλ τκλ...

.... μαλάκες να πετάγονται απ το πουθενά, παπούδια να "λαχταράνε" μολις σε βλεπουν διπλωμένο, κάνας μπάτσος με ρόζ μπλοκάκι, όλα αυτά προσθέτουν πολλά ++ στην οδηγική απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Πλάκα κάνω μαν... :lol:

Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 19:25
Στελλάρα δεν διαφωνούμε ρε φίλε . Και εμένα η αδρεναλίνη μου δεν την ακούει ντιπ στην πίστα , σε αντίθεση με την δρομίσια την αρένα . Απλά με μένα η σκέψη και μόνο ότι το χαβαλέ μου μπορεί να μου βγει από λίγο εώς πολύ ξινό μου χαλάει την φάση ... Ειδικά όταν σκέφτομαι και τις επιπτώσεις στους ανθρώπους του κοντινού μου περιβάλλοντος , για να μην το πάω μακριά και να πω για τις υποχρεώσεις που θα αφήσω πίσω ...
Ίσως και να παραμπαρμπάδιασα ... !!! :roll:
:wink:

Ts@n@k@s
07-03-08, 19:37
Σε καταλαβαίνουμε γέροντα....

:mrgreen:

Σαράφης Γιώργος
07-03-08, 19:41
Κράξτε ελεύθερα , αντέχω !!!! :lol:

Ντογκας Ιωαννης
10-03-08, 22:27
Στελλάρα δεν διαφωνούμε ρε φίλε . Και εμένα η αδρεναλίνη μου δεν την ακούει ντιπ στην πίστα , σε αντίθεση με την δρομίσια την αρένα . Απλά με μένα η σκέψη και μόνο ότι το χαβαλέ μου μπορεί να μου βγει από λίγο εώς πολύ ξινό μου χαλάει την φάση ... Ειδικά όταν σκέφτομαι και τις επιπτώσεις στους ανθρώπους του κοντινού μου περιβάλλοντος , για να μην το πάω μακριά και να πω για τις υποχρεώσεις που θα αφήσω πίσω ...

+1

konstantinaM3
11-03-08, 07:59
πιστευω μολις μπω στην πιστα θα αναψουν στον 3 γυρο τα φρενα κ δεν θα πιανει τιποτε ετσι δνε παει??? δεν χρειαζομαστε αλλα φρενα για να μην ζεστενονται τοσο ευκολα τρυπιτα κ τετοια>??? θα αναψει το αμαξακι μου αμεσως.... :o

Σαράφης Γιώργος
11-03-08, 10:29
BMW έχεις μην αγχώνεσαι , δεν χρειάζεσαι τίποτα !!!!!! Το απόλυτο trackday όπλο σε μανίσια μορφή !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντογκας Ιωαννης
11-03-08, 12:36
πιστευω μολις μπω στην πιστα θα αναψουν στον 3 γυρο τα φρενα κ δεν θα πιανει τιποτε ετσι δνε παει??? δεν χρειαζομαστε αλλα φρενα για να μην ζεστενονται τοσο ευκολα τρυπιτα κ τετοια>??? θα αναψει το αμαξακι μου αμεσως.... :o
γιατι??
θα μπεις μεσα για να κανεις τον απολυτο χρονο??

Stelios
11-03-08, 14:08

.... μαλάκες να πετάγονται απ το πουθενά, παπούδια να "λαχταράνε" μολις σε βλεπουν διπλωμένο, κάνας μπάτσος με ρόζ μπλοκάκι, όλα αυτά προσθέτουν πολλά ++ στην οδηγική απόλαυση!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Πλάκα κάνω μαν... :lol:

Αυτα δν τα γλειτωνεις ουτε με τα ποδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stelios
11-03-08, 14:11
Σωστοοςςς... Οχι για το μπαρμπαδιασμα....!
Νταξει κ γω δν παω κα8ε βδομαδα κατω απο τους γκρεμους... Φτανω σε σημεια που δν 8α το τραβηξω αλλο γτ ειναι σιγουρο οτι 8α γινει μλκια σιγουρα... Μια βολτα με το αμαξι στο βουνο ειναι παντα τρελα...Κ χωρις να τρεχεις, γαμω ειναι κ παλι...

Θα με δεις ομως κ στην πιστα να μου πεις τι κανω...
:wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Σαράφης Γιώργος
11-03-08, 20:15

Stelios
11-03-08, 20:42
Κ γεροντας ειναι μονο τ'αμαξι σου...!
Αγεροχο ομως... Γεροντας με σοφια... :wink: :wink: :wink: :wink:

konstantinaM3
12-03-08, 07:50
καλα μολης μπω στην πιστα τις πρωτες φορες δεν θα το πλακοσω ετσι κ αλλιως δεν θα ξερω κ την πιστα αλλα κ παλι δεν θα πηγαινω κ πολυ αργα ... δεν θα ζεσταθουν κ σιγα αμα πηγαινω??τωρα ρωταω γιατι δεν ξερω...ρωταω για να μαθω...εκτος κ δεν παταω φρενα κ μπενω χυμα λολ (πλακα κανω) :?

Σαράφης Γιώργος
12-03-08, 09:17
Θα εκπλαγείς με το ρυθμό που θα πρέπει να ακολουθήσεις μέσα στην πίστα για να ανάψουν τα φρένα σου στο Μ3 !!!!
Ειδικά σαν αρχάρια , πρώτα θα μείνεις από λάστιχα ( και μην μπερδέυεσαι εννοώ τα μπροστινά ) και μετά από φρένα .
Γενικά , είναι κάποια πράγματα που πρέπει να στα δείξει κάποιος στην πρώτη σου επαφή με την πίστα , γι' αυτό τονίζω να μην πας μόνη σου .

GIZMO
12-03-08, 17:27
βασικα ειναι τρελο αυτο που συμβαινει στην πιστα.
εισαι στον δρομο και παιζεις με το αμαξι σου και λες δεν ισιωνω πουθενα.
μπαινεις στην πιστα και δεν αναγνωριζεις, ουτε το αμαξι σου ουτε εσενα... ειδικα τις πρωτες φορες...

Σαράφης Γιώργος
12-03-08, 19:58
Έτσι ακριβώς . Και φυσικά το έχουμε πάθει όλοι , ανεξαιρέτως , την πρώτη φορά που μπήκαμε πίστα .

konstantinaM3
13-03-08, 07:45
πω πω θα ειναι τελειαααααα ανυπομονω καποια μερα να ερθω οταν εισαστε κ εσεις να τα δουμε απο κοντα αυτα!!!!χεεχεχ

lfg_e34
31-05-08, 12:10
E30 M' V12 compressor !! έρχεται!

bimmer86
31-05-08, 12:13

ΩΧ :shock: Αυτο πρεπει να το δουμε ... :twisted:

ketner
31-05-08, 16:23

ΩΧ :shock: Αυτο πρεπει να το δουμε ... :twisted:

Μη χασεις εσυ κατευθειαν...Παλιογερμαναρααα...Πουλα το Nissan ρεεεε.... :twisted: :twisted:

bimmer86
31-05-08, 17:08
Στο πουλαω ρε ...

... ΔΕΝ !

:twisted: :twisted: :twisted:

G.P.T.M
31-05-08, 17:24
επειδη ξερω ποιος θα το κανει αυτο!
πρεπει να εισαι ο λαφογιαννης σωστα?

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
14-06-08, 16:26
:wink: Οταν παω πιστα παω μονο ισια και με λιγα χιλιομετρα.Αμα μπω στην πιστα δεν με ενδιαφερει τιποτα ουτε γεροντακια ουτε οι μισοι τυφλοι που οδηγανε χριστος λεμε.Για εμενα οι μαλακιες μονο πιστα,την περασμενη φορα μου εσκασε ενα πισω λαστιχο και βγηκα εκτος αμα ημουν στον δρομο τι θα γινοταν.Δεν λεω μου αρεσει καλυτερα στο βουνο αλλα την τελευταια φορα που το προσπαθησα ενας θειος του ειχανε πεσει κατι κλουβες με ντοματες σε μια στροφη(πεταλο) και αλλος ενας ειχε σταματησει και μιλουσανε ακριβως επανω στην στροφη ισα ισα που χωρουσε αναμεσα στα δυο αυτοκινητα ποδηλατο:lol: αντε κανε μετα εσυ drift :lol: :lol:

hliashk
14-06-08, 20:14
+111111111 γιατι δεν φταιει κανενας παππους-παιδακι που εσυ θες να πηγαινεις με το πλαι κ οπως λεει κ το ρητο¨οσα φερνει η ωρα δν τα φερνει ο χρονος.κ υπαρχουν πολλα παραδειγματα που θα μπορει να πει ο καθενας εδω μεσα με στραβες που του ετυχαν στο δρομο απο καυ.....α. τις στιγμης δεν λεω καλη φαση κ την μαλ..α σου θα κανεις αλλα δεν χρειαζεται να κυνηγιεται... :wink: :wink: :wink:

Ts@n@k@s
14-06-08, 21:07
εεεεε συγγνωμη, για ποιες πίστες μιλάμε τόση ωρα...????? :roll:

Xristos
15-06-08, 01:32
Βασικα ρε παιδες λεμε οτι φτιαχνουμε αυτοκινητα να τρεχουμε στις πιστες να ειναι ανωδυνα κτλ κτλ......Ελα μου που οταν βραδυαζει ομως μας πιανει το απαγορευμενο.......Και ψαχνουμε να βρουμε διαδρομη και να παμε να χαροπαλευουμε παλι μες τα κατσαβραχα........Το μονο καλο ειναι οταν ο Χριστοφορος βαλει φωτα στην πιστα να πηγαινω εκει για καφε το βραδυ με την παρεα να μπαινω να κανω 5 γυρους και να μπορω μετα να κοιμαμαι ησυχος......Αλλιως..........Δεν βλεπω προκοπη..... 8) 8)

Σαράφης Γιώργος
15-06-08, 11:04
Γενικά αυτή η ρημάδα η νύχτα , όλο σε πειρασμούς μας βάζει !!!
Εμένα όταν νυχτώνει , με πιάνει μία λιγούρα και κατεβάζω όλο το ψυγείο !!!!
:lol:

turbanthropos
15-06-08, 14:40
Εμένα όταν νυχτώνει , με πιάνει μία λιγούρα και κατεβάζω όλο το ψυγείο !!!!
:lol:
http://forums.turbobricks.com/images/smilies/laugh2.gifhttp://forums.turbobricks.com/images/smilies/laugh2.gif

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
15-06-08, 14:58
εεεεε συγγνωμη, για ποιες πίστες μιλάμε τόση ωρα...????? :roll:

Αυτη ακριβως την απορια εχω και εγω :roll: ???Στην δυτηκη μακεδονια τουλαχιστον δεν υπαρχει πιστα ουτε για δειγμα :evil: .Και εστι αναγκαστηκα ολα γινονται στον δρομο.Τουλαχιστον εγω με την παρεα μου παμε μονο αργα το βραδυ για να αποφυγουμε καθε κυνδηνο και για μας αλλα και τους αλλους οδηγους.

Καλες οι πιστες....Αλλα πρεπει να υπαρχουν κι ολας...

Xristos
15-06-08, 15:07
Ειναι πικρα αν δεν υπαρχει μια πιστα ρε παιδια σας καταλαβαινω γιατι και εμεις πριν απο 2 χρονια δεν μπορουσαμε να παμε σε πιστα......Και εχουμε και 2 πιστες.......Ηταν για καρτ και οχι για αυτοκινητα μας ελεγαν........Μεχρι που εγινε μοδα το Drift Οποτε αναγκαστικαν να μας αφηνουν να μπαινουμε.......

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
15-06-08, 16:08
και εμεις εδω κατω σε πιστα καρτ πηγαινουμε.

GIZMO
15-06-08, 21:11
στην χωρα που ζουμε να λεμε παλι καλα που υπαρχουν και οι πιστες καρτ, γιατι φυσικα αφου και το καρτ ειναι μηχανοκινητος αθλητισμος θα μπορουσε το κρατος να τον ποδοπατησει κιαυτον οπως και τοσα αλλα... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ilias
13-07-08, 21:48
Διάβασα όλα τα post από την αρχή και όντως αυτή είναι μία συζήτηση που δεν έχει τέλος..
Είναι μία διαρκής πάλη ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά..
Για να είμαι ειλικρινής, ομολογώ ότι είμαι λάτρης του βουνού..
Στην ουσία είναι αυτό που είπατε σε προηγούμενο post..
Η πίστα σου μαθαίνει πράγματα και σε βγάζει στο δρόμο με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Αν με πιάσει κάτι και έχω τρελλαθεί (αυτό που λέμε Κ@υλ@), σιγά μην πάω στο καρτόδρομο να δώσω 20 ευρώ για 10 λεπτά και μετά να κλαίω τα λάστιχά μου, ενώ με πολύ λιγότερα έξοδα( μόνο της βενζίνης ), μπορώ να πάω Ντράφη (που έχει καταπληκτική ορατότητα) και να ηρεμήσω.Και όπως να'χει,αν πήγαινα πίστα κάθε φορά που ήθελα να κάνω παντιλίκια, θα ήθελα μία περιουσία!!
Σίγουρα αυτά που θα κάνεις στο Ντράφη, δε θα είναι τόσο high performance όσο θα ήταν σε μία πίστα..
Ναι θα μου πείτε..ο δρόμος μπορεί να μη σου κοστίσει τίποτα, μπορεί να σου κοστίσει και πολλά, με πιο ανώδυνο το "ροζ χαρτάκι"..Εντάξει...αν είναι στενός ο δρόμος και δε βλέπεις, μην τις βγάλεις και τις 3 μαζί, αν και ξέρω πόσο θα το ήθελες..
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο βουνό.Το θέμα είναι να "πηδάς εκεί που φτάνεις".Έχω πετύχει άτομα που προσπαθούν να ακολουθήσουν κάποια παρέα, χωρίς να μπορούν και το φλερτ με την έξοδο, στο ζενίθ.. Το πρόβλημα ξεκινά από το σημείο που λες " τώρα αν γίνει στραβή, θα γίνουμε βίδες.. ".Εκεί πρέπει να έχεις την ωριμότητα να κόψεις το ρυθμό σου λιγάκι..

Απ'την άλλη δε μπορώ να καταλάβω τους τύπους που ενοχλούνται από τα παντιλίκια.. Άλλο να είσαι κουλός και να χαροπαλεύεις σημαδεύοντας παρκαρισμένα..
Όταν έχω χώρο να φάω άφοβα 10 τετακέ, ορατότητα 2 χλμ, τί ζόρι τραβάς, που είσαι περαστικός στο πεζοδρομιάκι σου και δε σ'ένοχλώ καν και ρίχνεις μούτζες ?!

Petros AE86
13-07-08, 21:58
σωστοτατος

Σαράφης Γιώργος
14-07-08, 09:36
Απ'την άλλη δε μπορώ να καταλάβω τους τύπους που ενοχλούνται από τα παντιλίκια.. Άλλο να είσαι κουλός και να χαροπαλεύεις σημαδεύοντας παρκαρισμένα..
Όταν έχω χώρο να φάω άφοβα 10 τετακέ, ορατότητα 2 χλμ, τί ζόρι τραβάς, που είσαι περαστικός στο πεζοδρομιάκι σου και δε σ'ένοχλώ καν και ρίχνεις μούτζες ?!

Πρέπει να μπεις και στων άλλων τη θέση λίγο φιλαράκι .

Συγκεκριμένα εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να πηγαίνω χαλαρά στον δρόμο και από απέναντι να βλέπω μαλιοκούβαρα και με τις μπάντες έναν άγνωστο οδηγό . Ακόμη και αν κρίνω ότι οι κινήσεις που κάνει είναι "σωστές" ( γιατί σωστές στο δρόμο δεν θα είναι ποτέ ) , πάλι θα κάνω στην άκρη , φοβούμενος τη στραβή .
Φαντάσου λοιπόν τι περνάει από το μυαλό κάποιου άσχετου με τον χώρο μας όταν αντικρίζει αντίστοιχο θέαμα ...
Και στην τελική ρε φίλε , πριν αρκετά χρόνια ήταν πολύ συγκεκριμένοι οι οδηγοί , που κινούνταν με αυτό τον τρόπο , νιώθανε όμως . Τώρα όποιος πιτσιρικάς βάλει μια εξάτμιση και ένα φίλτρο στο αυτοκινητάκι που του πήρε ο μπαμπάς με το που πήρε δίπλωμα , την βλέπει γρήγορος και πιλότος ...

Έχουν δίκιο επομένως , που μας κοιτάνε περίεργα .
Δεν είναι αυτοί οι μυστήριοι , αυτά που κάνουμε εμείς είναι ακραία .

iaponas
14-07-08, 09:46
οπως λεει και ο γιωργος μια να γινει η στραβη...να παρεενα [αραδειγμα οχι ντριφτ αλλα στροφιλικια!δες το και θα καταλαβεις! :wink:http://www.youtube.com/watch?v=QJA7SlNqCNk&feature=related

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
14-07-08, 10:49
οταν προχωραω στον δρομο με το παιδι στο καροτσακι και βλεπω καυλογκαζους σκαρφαλωνω στο ψηλοτερο σημειο και τους κραζω που κανουν μαλακιες μεσα στον κοσμο.....(εχω κανει απειρες κι εγω δεν λεω βεβαια οχι ακραια πραγματα πολυ χαλαρα αλλα και παλι ειναι επικινδυνα εφου οι αντιδρασεις των οδηγων που σε βλεπουνε μπορει να ειναι τελειως μαλακισμενες) δεν προλαβαινεις να δεις και να κρινεις εναν οδηγο που ερχετε εκεινη την στιγμη. εγω παντως γουσταρα πολλες φορες που με κραζανε.... τωρα τα βλεπω λιγο αλλιως ευτυχως.....

Σαράφης Γιώργος
14-07-08, 11:00
Έτσι είναι , το πέρασμα των χρόνων ( και φυσικά η δημιουργία οικογένειας ) σε αλλάζει πολύ .

Όλοι , ανεξαιρέτως , θα έρθετε στα λόγια μας και θα σκαρφαλώνετε στο πιο ψηλό σημείο με το καροτσάκι ...

ilias
14-07-08, 11:36
το πρόβλημα είναι περισσότερο αυτό που λέτε κι εσείς, ότι παίρνει κάποιος το αυτοκίνητο και τη βλέπει βατάνεν, άσχετα αν υπάρχουν στο δρόμο καροτσάκια-παιδιά-γέροι-έργα κλπ και το χειρότερο χωρίς να έχει τις κατάλληλες ικανότητες. Νομίζω ότι γι αυτό φταίνε κατά ένα μέρος τα περιοδικά του χώρου.Το έχουν κάνει να φαίνεται γελοίο να πάρεις μία πισωκούνα και αρχίσεις να κάνεις παντιλίκια.
Εδώ μου είπε παιδί από αυτό το φόρουμ ότι βιάζεται να πάρει δίπλωμα για να αρχίσει παντιλίκια!!!!!!!!!! :x :x :x ΕΛΕΟΣ!!!!

Δεν έχεις μάθει να προβλέπεις την παραμικρή μ@λ@κία που θα σου τύχει στο δρόμο, δεν έχεις ιδέα της αίσθησης που μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο σε τέτοιες συνθήκες και θες να ξεκινήσεις με το που πάρεις δίπλωμα παντιλίκια?????!!!!!!

Εγώ πραγματικά, ούτε πλατείες στις 4 τα ξημερώματα δεν έκανα πριν μάθω να το ελέγχω και να το σταματώ εκεί που θέλω εγώ κι όχι εκεί που θέλει αυτό.Πήγαινα μόνο σε αλάνες και στήναμε κούτες μέ τον κολλητό μου.Και ακόμα, μετά από 4 χρόνια οδήγησης, δεν έχω μάθει drift !!!απλά έχω μάθει να μη στουκάρω!

Νομίζω θα ήταν καλό, οι μεγάλοι αυτού του φόρουμ να μιλήσουν γι αυτό το θέμα και να πουν την ιστορία τους και μετά από πόσα χρόνια οδήγησης κατάφεραν αυτά που κάνουν τώρα.Δε λέμε ότι χρειάζεσαι 10 χρόνια!!
Αλλά όχι από τον 1ο χρόνο!!! :wink:

SST
14-07-08, 11:39
το πρόβλημα είναι περισσότερο αυτό που λέτε κι εσείς, ότι παίρνει κάποιος το αυτοκίνητο και τη βλέπει βατάνεν, άσχετα αν υπάρχουν στο δρόμο καροτσάκια-παιδιά-γέροι-έργα κλπ και το χειρότερο χωρίς να έχει τις κατάλληλες ικανότητες. Νομίζω ότι γι αυτό φταίνε κατά ένα μέρος τα περιοδικά του χώρου.Το έχουν κάνει να φαίνεται γελοίο να πάρεις μία πισωκούνα και αρχίσεις να κάνεις παντιλίκια.
Εδώ μου είπε παιδί από αυτό το φόρουμ ότι βιάζεται να πάρει δίπλωμα για να αρχίσει παντιλίκια!!!!!!!!!! :x :x :x ΕΛΕΟΣ!!!!

Δεν έχεις μάθει να προβλέπεις την παραμικρή μ@λ@κία που θα σου τύχει στο δρόμο, δεν έχεις ιδέα της αίσθησης που μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο σε τέτοιες συνθήκες και θες να ξεκινήσεις με το που πάρεις δίπλωμα παντιλίκια?????!!!!!!

Εγώ πραγματικά, ούτε πλατείες στις 4 τα ξημερώματα δεν έκανα πριν μάθω να το ελέγχω και να το σταματώ εκεί που θέλω εγώ κι όχι εκεί που θέλει αυτό.Πήγαινα μόνο σε αλάνες και στήναμε κούτες μέ τον κολλητό μου.Και ακόμα, μετά από 4 χρόνια οδήγησης, δεν έχω μάθει drift !!!απλά έχω μάθει να μη στουκάρω!

Νομίζω θα ήταν καλό, οι μεγάλοι αυτού του φόρουμ να μιλήσουν γι αυτό το θέμα και να πουν την ιστορία τους και μετά από πόσα χρόνια οδήγησης κατάφεραν αυτά που κάνουν τώρα.Δε λέμε ότι χρειάζεσαι 10 χρόνια!!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ...

iaponas
14-07-08, 11:48
οταν εννοω να αρχισω τα παντιλικια εννοω στο χωριο!προσεξε το!!!!!ο γλυνος ο κωσταντινος ειναι 19 και ξερει να νριφταρει!!οπως και ο τσακαλακης αρχισε απο τα 14!εσυ που ξερεις τι κανω εγω?μπορει στο χωριο να εχω sr και να μαθαινω! :wink: φιλικα παντα!γιατι απο καπου πρεπει να ξεκινισω και εγω :wink:

rallyboy
14-07-08, 11:52

+1
Διαφωνώ όμως στο θέμα του ενός χρόνου. Κάποιος μπορεί να σκέφτεται πολύ ώριμα και να έχει τις γνώσεις να τα κάνει, όπως το να έχει και το ταλέντο. Βέβαια θέλει τον καιρό του αλλά μπορεί και σε ένα χρόνο αν το έχει μέσα του να κάνει καλό ντριφτ και να είναι και πολύ προσεχτικός

iaponas
14-07-08, 11:55
αυτο εννοω Ηλια! :wink: δεν λεω οτι θα εχω ωτε και καλα ταλεντο!αυτο θα δειξει με την παροδο του χρονου!

ilias
14-07-08, 12:13
ρε παιδιά, με παρεξηγήσατε!!
Αυτό που λέω, είναι να το κάνουμε σωστά!!!
Όχι πήρα το δίπλωμα και βγήκα στο δρόμο και κάνω παντιλίκια!!
Σε ελεγχόμενο περιβάλλον και όταν μπορείς να το ελέγχεις, βγες και στο δρόμο!

Πόσες φορές έχουμε δει τυπάκια, κουλούς εντελώς, να νομίζουν ότι κάνουν παντιλίκια..??Ή το χειρότερο, να τρέχουν σε στροφές τέρμα, χωρίς να ξέρουν από παντιλίκια..Εγώ 2 τέτοιους φίλους έχω και όταν χρειάστικε να κάνουν ανάποδο παραπάνω απ'όσο σταυρώνουν τα χέρια τους, έφαγαν 5 τούμπες!!

Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι εύκολο!!?Και πως αν σ'ενδιαφέρει και σ'αρέσει, θέλει εξάσκηση σ'ελεγχόμενο περιβάλλον και όχι στους δρόμους και να παίρνουμε σβάρνα τα παρκαρισμένα του κοσμάκη.

SST
14-07-08, 12:14
ακριβως γι αυτο το πραγμα συμφωνησα στο προηγουμενο ποστ σου. για την επιλογη ελεγχομενου χωρου για εξασκηση και οχι τους δρομους.... :wink:

iaponas
14-07-08, 12:17
οπα και παλι δε καταλαβες εγω δεν ειπα ποτε οτι θα βγω στους δρομους!παντα σε πιστα η σε κανενα παρκακι η αλανα!ειμαι κατα του δρομου!οκ?διαβασαι καποια ποστ μου και θα καταλαβεις! :wink:

rallyboy
14-07-08, 12:20
Συμπέρασμα!!! Δεν καταλαβαινόμαστε. :lol: :lol:

Πιστεύω πως ο Ηλίας έχει δίκιο σ'αυτα που λέει αλλα και ο Ιάπωνας αν εννοεί οτι θα κάνει σε ελεγχόμενους χώρους κλπ...

iaponas
14-07-08, 12:23
πανω απο ολα σε ελεγχομενους δρομους οπως φετος που θα παω στο χωριο και θα προσπαθισω!και το παραμικρο να κανω ειναι επιτυχια για μενα! :wink:

ilias
14-07-08, 12:25
οπα και παλι δε καταλαβες εγω δεν ειπα ποτε οτι θα βγω στους δρομους!παντα σε πιστα η σε κανενα παρκακι η αλανα!ειμαι κατα του δρομου!οκ?διαβασαι καποια ποστ μου και θα καταλαβεις! :wink:

εσυ είπες για το χωριό και σκέφτηκα ότι και στο χωριό, παλι δρόμους έχει.. :wink:

είδες..??με πρόλαβες...ο ελεγχόμενος δρόμος, εξακολουθεί να είναι δρόμος..... :roll:

και μη το παίρνεις προσωπικά..
μιλάμε γενικά για το πόσο εύκολο φαίνεται και πόσο λάθος αντίληψη είναι αυτή.. :wink: :wink:

rallyboy
14-07-08, 12:26
πανω απο ολα σε ελεγχομενους δρομους οπως φετος που θα παω στο χωριο και θα προσπαθισω!και το παραμικρο να κανω ειναι επιτυχια για μενα! :wink:

Μη σε δούμε στις ειδήσεις ε!!! :P :P
Αστειεύομαι. Ότι κάνεις κάντο με πολύ προσοχή φίλε ιάπωνα!

iaponas
14-07-08, 12:28
το χωριο μου δεν εναι και τεραστιο! :wink: αρκετα μικρο μπορω να πω και δε σε παρεξηγισα!εχει αλανες παρκακια! :wink:

rallyboy
14-07-08, 12:29
Που είναι το χωριό σου να έρθουμε και εμείς??? :D

iaponas
14-07-08, 12:31
οχι νταξει θα ειναι και ο θειος μου μεσα! :lol:

iaponas
14-07-08, 12:32
κοζανη!

rallyboy
14-07-08, 12:33
ΑΑΑΑΑ φίλε μας τα χαλάς. Μακριά πέφτεις!!! :)

SST
14-07-08, 12:34
και γαμω τα χωρια.....

πολη και πολυ ομορφη μαλιστα! :wink:

iaponas
14-07-08, 12:36
κοιτα το χωριο μου ειναι λιγο πιο εξω απο κοζανη!πραγματι ειναι ωραι πολη!SST περνα καμια βολτα απο εκει! :lol:

SST
14-07-08, 12:42
να χα και αμαξι ικανο να φτασει μεχρι εκει καλα θα ηταν.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

iaponas
14-07-08, 12:44
τι αμαξι εχεις?

SST
14-07-08, 12:54
ford escort mk3 1100cc. 45hp απο τα οποια πολλα ειναι ψοφια...

ασε. ψαχνομαι τωρα για κανα swift sport...

α και κανα σταρλετακι φθηνο, σε καλη κατασταση (ααααμα βρω)χωρις πινακιδες για restoration......

iaponas
14-07-08, 13:01
τι μπρροστοκινητο?????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: σταρλετακια υπαρχουν!θα βρεις σιγουρα!

SST
14-07-08, 13:03
τι μπρροστοκινητο?????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: σταρλετακια υπαρχουν!θα βρεις σιγουρα!

ναι ρε φιλε μπροστοκινητο για τις μετακινησεις μου και πισωκινητο για το παθος μου...

που ειναι το περιεργο? :roll: :roll: :roll:

αλλα επειδη ξεφευγουμε απο το θεμα αμα θελεις στειλε πμ. :wink:

Petros AE86
14-07-08, 15:13
οταν εννοω να αρχισω τα παντιλικια εννοω στο χωριο!προσεξε το!!!!!ο γλυνος ο κωσταντινος ειναι 19 και ξερει να νριφταρει!!οπως και ο τσακαλακης αρχισε απο τα 14!εσυ που ξερεις τι κανω εγω?μπορει στο χωριο να εχω sr και να μαθαινω! :wink: φιλικα παντα!γιατι απο καπου πρεπει να ξεκινισω και εγω :wink:ξερω ποιος σου το ειπε!!! :wink: :wink:

iaponas
14-07-08, 15:26
για τον τσακαλακη μου ειπε μπραβο στο παληκαρι!