PDA

Επιστροφή στο Forum : Αεροτομη πισω για starlet kp60

CHRONIS
03-03-10, 21:29
Kαλησπερα
ξερει κανεις τι αεροτομη μπορει να ταιριαζει στο starlet
oxi ομως η μεγαλη trd!!
ειδα το starlet του τσιφετακη και ειχε μια σχετικα μικρη που εδειχνε πολυ ομορφη στο starlet
οποιος ξερει κατι παρακαλω να μου πει
ευχαριστω

CHRONIS
08-03-10, 21:01
Κανενας ρε παιδια?

giorgos_fx430cc
29-09-10, 16:16
τι να σου πω φιλε μου......εγω δεν θα εβαζα αεροτομη στο starlet μου......σου αρεσει???

4A-GZE
29-09-10, 16:27
ι αεροτομη του Τσιφετακη ειναι foha για σταρλετ.! πολυ σπανια να την βρεις Ελλαδα! τωρα αμα θες να ταιριαξεις.. καποια μπορεις να βάλεις απο επ71 σταρλετ, η απο Citroen ax που φοραει και ο Αντωνιου! υπαρχει και μια που δινει ενας φιλος μου. που ειναι ρυθμιζομενη κι ολας. αν ενδιαφερεσαι μου λες.. ;)

roadrunner2002
17-10-10, 12:01
ασε φιλε, ο θειος μου εχει μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητων και επιδη εκανε ανακαινιση στο μαγαζι πεταξε πανω απο 300 αεροτομες foha και lester που ηταν για παλια αυτοκινητα. ευτιχως εγω προλαβα και πηρα για τα αυτοκινητα μου . ηθελα να τισ παρω ολες αλλα δεν μπορουσα να τις παω κρητη. ειχα βαλει απο αυτες σε 2-3 starlet σαν το δικο σου και καθοταν πολη ωραια η αεροτομη

Ladouras
17-10-10, 16:29
ασε φιλε, ο θειος μου εχει μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητων και επιδη εκανε ανακαινιση στο μαγαζι πεταξε πανω απο 300 αεροτομες foha και lester που ηταν για παλια αυτοκινητα. ευτιχως εγω προλαβα και πηρα για τα αυτοκινητα μου . ηθελα να τισ παρω ολες αλλα δεν μπορουσα να τις παω κρητη. ειχα βαλει απο αυτες σε 2-3 starlet σαν το δικο σου και καθοταν πολη ωραια η αεροτομη

:shock::shock::shock::shock::shock:

drift student kp60
19-10-10, 01:38
εγω προτεινω χειποποιητη αλουμινιου η πολυεστερα... οπως την γουσταρεις εσυ στο μεγεθος που την θες εσυ.. και κανεις και την διαφορα..