PDA

Επιστροφή στο Forum : καινουργια ''πλατεια'' στην λαρισα

scar flawless
25-02-10, 20:47
ας ειναι καλα ο δημος,στην γεφυρα αλκαζαρ στον αγιο αχιλλειο εφτιαξαν μια πολυ μικρη κυκλικη πλατεια που γλυστραει με οτι αμαξι και να εχεις,και με πολυ λιγα χιλιομετρα χωρις να χαλας ουτε λαστιχα ουτε τιποτα,παλι καλα που δεν βαλανε σαμαρακια οπως αλλου στην ελλαδα,αν και ενας τυπος μπηκε μεσα στην πλατεια με τουμπες και τα εσπασε ολα,(αμαξι,πεζοδρομιο,τουβλα),παντως η πλακα ειναι μεγαλη,ενας παππους εχασε το λαντα εκει και μπηκε full lock σαν τον kumakubo και μετα ισιωσε σαν να το θελε,χαχαχαχα,δεν περιγραφετε...

Ladouras
25-02-10, 21:47
ρίξε καμιά φώτο να δούμε....ακούγεται πολύ ενδιαφέρον....

scar flawless
26-02-10, 17:38
μολις με παρει ο δρομος απο εκει θα το βγαλω μια φωτο,μετα τα μεσανυχτα που πεφτει η κινηση οποιος περναει απο εκει μπαινει πορτες,εχει και 5-6 διασταυρωσεις γυρω γυρω και αφου κανεις δυο γυρες διαλεγεις απο που θα φυγεις και συνεχιζεις διπλωμενος στα επισης γλιστερα gettaways,εμπειρια

PETROS 200SX
06-08-10, 15:15
οι δρομοι τις Λαρισας ειναι οτι πρεπει για drift μεσα στην πολη. καπιο βραδυ θα ερθω να driftαρω!

Takis_MKII
07-08-10, 00:09
καλα μητσο γελαω και μονο με τη σκεψη του παππου drifter!!!!

scar flawless
07-08-10, 16:24
καλα μητσο γελαω και μονο με τη σκεψη του παππου drifter!!!!

επρεπε να τον δεις να παλευει με το τιμονι...το πιο αστειο ειναι οτι μπηκε καλα,δεν ισιωσε ουτε δευτερολεπτο,μονοπαντος την εβγαλε,οταν τελειωσε το μαρτυριο του πηγαινε με 1η στο ρελαντι για τα επομενα 100 μετρα,βεβαια εμεις οι καφροι πανηγυριζαμε λες και βλεπαμε αγωνα group b,πανε μηνες απο τοτε αλλα δεν ξεχνιεται:D

Takis_MKII
13-08-10, 13:30
επρεπε να τον σταματαγατε και να του ζητουσατε αυτογραφο!θα ετρεμαν τα χερια του!!

zisis
13-08-10, 13:38
αυτη την πλατεια δεν προλαβαν να την φτιαξουν και εχουν φυγει πανω καμια 10αρια αυτοκινητα
καθε φορα που περναω βλεπω γκρεμισμενο και αλλο σημειο

alzakar
21-06-11, 12:36
Μεγαλο θεμα το συγκεκριμενο μερος.. Μας τρωει ολη τη βενζινη :)

alzakar
08-07-11, 12:12
http://www.youtube.com/user/MrAlzakar?feature=mhee

scar flawless
11-07-11, 22:22
ωπ,αρχηγέ μου πως και δεν σε έχω πετύχει πουθενα?λίγοι streetοdriftάδες είμαστε στη Λάρισα?(βεβαια χειμώνα φεύγω Αθήνα)...ούτε καν Σπιτάκι και παραλία γενικά δεν έχω δει το sx,είχες κάποιο άλλο γνωστό αμάξι πριν μπας και καταλάβω ποιός είσαι?

alzakar
14-07-11, 15:34
ωπ,αρχηγέ μου πως και δεν σε έχω πετύχει πουθενα?λίγοι streetοdriftάδες είμαστε στη Λάρισα?(βεβαια χειμώνα φεύγω Αθήνα)...ούτε καν Σπιτάκι και παραλία γενικά δεν έχω δει το sx,είχες κάποιο άλλο γνωστό αμάξι πριν μπας και καταλάβω ποιός είσαι?

Ειχα και το εχω ακομα ενα golf 5 gt ανθρακη με μαυρες ζαντες :)
Στειλε να κανονισουμε να βγουμε βολτα, εγω σχεδον καθε μερα παρα(βιαζω) τον ΚΟΚ :P