Επιστροφή στο Forum : Drift Monday @ Μέγαρα
Ντογκας Ιωαννης
15-02-10, 22:33
εεεεεεεε πατριωτες
αυτο το ειδατε???
Drift Monday
http://www.athenscircuit.gr/index.php?v ... &Itemid=25
Εκδηλώσεις Αυτοκινήτων Εκδήλωση
Πότε: 22.02.2010 - 22.02.2010
Που: Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων / Auto -
Κατηγορία: Open TrackDays
Περιγραφή Open driftday
για τους λάτρεις της πλαγιολίσθησης , το athens circuit διοργανώνει ενα απογευματινό driftday, με σκοπό την εξάσκηση και την διασκέδαση.
Για πρώτη φορά θα γίνει χρήση του ειδικά διαμορφωμένου κομματιού της πίστας .
Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ
Έναρξη 01:00μμ
Λήξη 05:30μμ
τι λετε??
manos_e30_323i
15-02-10, 23:05
Λέμε: καλά, 40€ για 4 ώρες;
Πολλά είναι αλλά τέσπα.. Δηλώσεις πού γίνονται για όσους θέλουν;
Αν καταφέρω να την κάνω από δουλειά (λίγο δύσκολο) θέλω να δοκιμάσω Μέγαρα..
Ντογκας Ιωαννης
16-02-10, 00:31
σιγουρα δεν ειναι λιγα Μανο.... βασικα το σπαστικο ειναι οτι πρεπει να πας και να φυγεις με την ψυχη στο στομα που λεμε και προσωπικα με ξενερωνει αυτο....
μου εχει λειψει να παω σε μια πιστα οτι ωρα μπορω και να φυγω με την ησυχια μου...
leonidas11b
16-02-10, 01:17
Δυστυχως δεν υπαρχει τετοια πιστα.....μας εχει εριξε ακυρο και η Αγ.Μαρινα...οποτε οπου και οσο μπορουμε.
Λέμε: καλά, 40€ για 4 ώρες;
Πολλά είναι αλλά τέσπα.. Δηλώσεις πού γίνονται για όσους θέλουν;
..
τοτε να παμε στο καρτοδρομο με 40€ να κανουμε 40 λεπτα........
δεν υπαρχει κοστος για τετοια πιστα.
και πανω απο τεσσερις ωρες δεν οδηγει κανεις...
kostas e30 335
16-02-10, 11:32
ναι ρε μαγκες,Δευτερα ομως και 1 η ωρα?????οι περισσοτεροι δουλευουν μεχρι τις 4 το μεσημερι.καλο θα ηταν τετοια event (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΝΤΑ) να διοργανωνονται ημερες σ/κ για να μπορουμε να ερχομαστε ειτε σαν οδηγοι ειται σαν θεατες.δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω.να περασετε καλα οσοι πατε και παντα με προσοχη ε??????τι εχουμε πει ?????οταν ερχετε στροφη τεεεεεεεερμα το γκ............ το φρενο.
Υ.Γ
Ειναι καθαρα μια προσωπικη μου γνωμη οσον αφορα τις μερες που θα βολευε τον κοσμο να παει να παρακολουθησει ενα τετοιο event σαν αυτο.Παντα φιλικα Κωστας.
Ντογκας Ιωαννης
16-02-10, 12:00
αυτο το event ΔΕΝ το διωργανωνει καποιος απο εμας.... ειναι της πιστας ...
οποιος μπορει και θελει παει...
kostas e30 335
16-02-10, 12:30
αυτο το event ΔΕΝ το διωργανωνει καποιος απο εμας.... ειναι της πιστας ...
οποιος μπορει και θελει παει...
γραψε λαθος τοτε.νομιζα οτι ηταν και το drift club μεσα στη διοργανωση.sorry
kallitexni$
16-02-10, 12:46
Ετσι ακριβώς.
Homo Driftarious!!!
16-02-10, 23:05
Βασικο μειωνεκτημα η ημερα για εμενα...γιατι πολλοι θα δουλευουν...αλλα πολυ πιθανο να το εκαναν για να μην πλακωσει απειρος κοσμος...τελος παντων οσοι πατε καλα να περασετε και τραβηξτε και κανα βιντεο να δουμε και εμεις... :D
Βασικο μειωνεκτημα η ημερα για εμενα...γιατι πολλοι θα δουλευουν...αλλα πολυ πιθανο να το εκαναν για να μην πλακωσει απειρος κοσμος...τελος παντων οσοι πατε καλα να περασετε και τραβηξτε και κανα βιντεο να δουμε και εμεις... :D
θα τραβηξω εγω ρε που θα παω γτ βγαινω σε αδεια!!!!!!!!
kallitexni$
17-02-10, 12:22
θα τραβηξω εγω ρε που θα παω γτ βγαινω σε αδεια!!!!!!!!
Φυσικά και θα τραβήξεις... κάνε ένα τηλέφωνο όποτε μπορείς :oops: :twisted:
Ντόγκας Στυλιανός
17-02-10, 12:27
+1
:wink::wink::wink:
Δε συμφωνώ απόλυτα, καθώς αν αποφασίσουμε όσοι έχουμε δηλώσει ενδιαφέρον για Trackday, να κλείσουμε την πίστα μια καθημερινή, θα μας κοστίσει περίπου το ίδιο ή ίσως και λιγότερο για μια ολόκληρη μέρα..
Στο καρτόδρομο, πηγαίνεις γιατί δεν είναι στα Μέγαρα και γιατί αν πας πρωί καθημερινής, που επιτρέπεται το drift δε μένεις μόνο 20 λεπτά με 20 ευρώ.. ;)
Ντόγκας Στυλιανός
17-02-10, 16:13
Δε συμφωνώ απόλυτα, καθώς αν αποφασίσουμε όσοι έχουμε δηλώσει ενδιαφέρον για Trackday, να κλείσουμε την πίστα μια καθημερινή, θα μας κοστίσει περίπου το ίδιο ή ίσως και λιγότερο για μια ολόκληρη μέρα..
Στο καρτόδρομο, πηγαίνεις γιατί δεν είναι στα Μέγαρα και γιατί αν πας πρωί καθημερινής, που επιτρέπεται το drift δε μένεις μόνο 20 λεπτά με 20 ευρώ.. ;)
Σωστα αλλα μια σημειωση! Στο Trackday εχεις πολυ χρονο γενικα!!! Οπως ειπε κ ο Τακης, 4 ωρες ειναι πολυ για να οδηγας μεσα σε μια πιστα:wink: Σιγουρα ειναι διπλα το καρτοδρομο αλλα ας μην συγκρινουμε την ****** με τη βουρτσα:wink: Το καρτοδρομο ειναι πιστα καρτ, τα Μεγαρα πιστα αυτοκινητων:wink::cool:
Απλά σκέψου 4 ώρες με αλλαγές ελαστικών και πως θα υπάρχουν άλλα 30 (στην καλύτερη) αυτοκίνητα.. αν χρειαστεί να φτιάξεις οτιδήποτε, έχεις χάσει όλο το χρόνο..
Δεν είναι και τοοοσο πολύς ο χρόνος, δηλαδή..
Μακάρι να γίνονταν τέτοια συνέχεια, όμως δεν το θεωρώ κι ευκαιρία... ;)
andreasf20c
17-02-10, 18:43
Απλά σκέψου 4 ώρες με αλλαγές ελαστικών και πως θα υπάρχουν άλλα 30 (στην καλύτερη) αυτοκίνητα.. αν χρειαστεί να φτιάξεις οτιδήποτε, έχεις χάσει όλο το χρόνο..
Δες το θετικα Ηλια...
Ισως αυτη ειναι η αρχη και μετα να γινονται συνεχεια τετοιου ειδους trackday...
Και να μην ειναι το μοναδικο...:wink:
Ντόγκας Στυλιανός
17-02-10, 18:58
Γι αυτο αξιζει να οργανω8ει οπως το κανανε τα παιδια... μια κα8ημερινη απο τις 12 μεχρι να νυχτωσει:wink::wink:
Stathis WOT
19-02-10, 09:30
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πιστεύω ότι πρέπει να πάμε όσοι μπορούμε για να δουν και οι άνθρωποι από την πίστα ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Εγώ πάντως θα είμαι εκεί τη Δευτέρα. Τα χρήματα είναι λογικά πάντως για Μέγαρα και 4 ώρες
Ντόγκας Στυλιανός
19-02-10, 13:07
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πιστεύω ότι πρέπει να πάμε όσοι μπορούμε για να δουν και οι άνθρωποι από την πίστα ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Εγώ πάντως θα είμαι εκεί τη Δευτέρα. Τα χρήματα είναι λογικά πάντως για Μέγαρα και 4 ώρες
Σωστοοοοςς...:wink:
οκ τα λεμε Δευτερα απο κοντα τοτε!
andreasf20c
19-02-10, 17:34
Εγω θα ανεβω βολτα να χαζεψω...
το 8εμα ειναι με την βενζινη τι κανουμε!!!!!:(:(
το 8εμα ειναι με την βενζινη τι κανουμε!!!!!http://www.driftclub.gr/driforum/images/smilies/icon_sad%20.gifhttp://www.driftclub.gr/driforum/images/smilies/icon_sad%20.gif++++++++++
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
19-02-10, 23:21
Ετσι ακριβώς.
τιν ξέρεις καθόλου αυτή την πίστα???
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
19-02-10, 23:26
ρε κουφάλες!!!!!!!! δεν έχω αμάξι έτοιμο ακόμα!!!
αν έρθω για σημπαράσταση χωρίς αμάξι πιάνει???
kallitexni$
20-02-10, 01:29
τιν ξέρεις καθόλου αυτή την πίστα???
Κάτι θυμάμαι εκεί πριν κάτι χρόνια...καλό χώμα ... φρέσκο γρασίδι... και ένας κύριος με κόκκινο μπουφάν στα πιτς να φωνάζει " Βγεεεεεςςς..." :oops:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
20-02-10, 13:13
Και εγω μια απ τα ιδια με τον Θοδωρα!!!
θα προσπαθησω να ερθω κι εγω... πιστευω να τα καταφερω....
ελα με το ΑΤΟS ρε!!!!
Υπάρχει μεγαλη περιπτωση να έρθω κι εγώ..
να ρωτησω υπάρχει κανα παληκάρι, που να έχει καμμια κενή θέση στο αμάξι του? :P
γιατί δεν θα έχω το σταρλετ και δεν ξέρω ακόμα πώς θα έρθω..
αν υπάρχει καλώς αλλιώς βλέπουμε...
θες να σου δωσω το δικο μου να πας???:D:D
andreasf20c
21-02-10, 14:16
Αν μπορεσεις και ερθεις με το τρενο πατησια θα σε παρω εγω μαζι που θα ανεβω... Μετα θα σε γυρισω στο ελληνικο να μην ταλαιπωρεισαι... Αν θες πμ me...:wink:
ο ρε προσφορες.... :P
αχαχαχαχα....
Σωτηρη το κόλλησες το διαφορικό ? αμα είναι έτσι το παιρνω..
χαχαχαχ.. γιατι δεν πάμε μάζι με το δικό σου?
Αντρέα στέιλε μου το κινήτο σου σε π.μ. να σε πάρω..
αμα΄είναι και δεν βρώ άκρη..
Εγω θα ανεβω βολτα να χαζεψω...
αμα φερω καμερα ψηνεσαι να τραβας?
andreasf20c
22-02-10, 02:52
Φερτην και βλεπουμε...
kallitexni$
22-02-10, 03:00
Αν θες από μέσα τραβάω και εγώ :D
Ντογκας Ιωαννης
22-02-10, 10:56
εγω θα κατεβω για βολτα γιατι δεν μπορω να φυγω την ωρα που θελω απο την δουλεια...
τα λεμε κατω ...
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
22-02-10, 12:36
Τι ωρα ειναι καλα να κατεβω?Θα ειμαι μονος οποιος θελει μου τηλ.6944737222 για βολτα
(με το AUDI Θα ειμαι)
Τρελο αγορι, κερναω καφε νησιωτικο στου καραφλα:lol:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
22-02-10, 13:01
Στου καραφλα????Τι ωρα θα ξεκινησεις για πανω???
Ντόγκας Στυλιανός
22-02-10, 13:02
Εσυ μη λες πολλα... θα σε δουμε απο κοντα σημερα???:lol::lol:
Στου καραφλα????Τι ωρα θα ξεκινησεις για πανω???
στου Ηρακλη ρε, στο bizzare.
Stelara εκτος τρελου απροοπτου θα τα πουμε εκει.
πηγα παλι με του φιλου μου του παντελη γιατι το δικο μου θελει 2-3 πραγματακια!!!!καναμε πολυ προπονηση και ειναι και φοβερη πιστα(πρωτη φορα μπηκα)και το 36αρι πηγαινε παρα πολυ καλα!!!ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΣΩΣΑΤΕ!
εμείς ευχαρίστουμε για το σφυράκι...:lol::lol:
χαχαχαχαχαχαχ!οποτε ειμαστε πατσι τωρα :p
καλα ητανε εχτες ξεσαλωσαμε λιγο.... δεν ειχε πολλες συμμετοχες κι ετσι μπαινοβγαιναμε ανετα οπωτε θελαμε μεχρι να τελειωσουν τα λαστιχα πραγμα που εγινε πολυ γρηγορα.... Η πιστα δεν ηταν ολοκληρη αλλα το μικρο κοματι απο την κ8 μεχρι την αφετηρια ... ξενερωσα πολυ. δεν μπορουσα να μαζεψω χιλιομετρα να μπω σωστα αφου δεν ειχε χωρο. εφτανα με σπασμενη 2η αναγκαστικα και καρφωνα μια τριτη μπας και πλαγιασω για να μπω.. σιγουρα ηταν καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη καρτοπιστα αλλα αν εχεις κανει ολοκληρη την πιστα δεν συμβιβαζεσαι. το μονο θετικο οτι δεν ταλαιπωρειται πολυ το αυτοκινητο αφου δεν προλαβαινει να ανεβασει θερμοκρασια γιατι μενεις απο λαστιχα..
ευχαριστω πολυ τον σταθη τον λαμπρο και τον γιαννη που ασχοληθηκαν με το αυτοκινητο μου και τραβηξαν και μοναδικα πλανα (χαχαχα)...
ηταν μια ωραια μερα, χαλαρη, Oldschool και γουσταρα που ειδα τις μουτσουνες τις ''παλαιες'' και τα ειπαμε.
οποιος εχει παντως οπτικοακουστικο υλικο ας βαλει τπτ γιατι εγω ο μλκς ξεχασα να τραβηξω βιντεο η φωτο!!!!
Ντόγκας Στυλιανός
23-02-10, 12:09
ηταν μια ωραια μερα, χαλαρη, Oldschool και γουσταρα που ειδα τις μουτσουνες τις ''παλαιες'' και τα ειπαμε.
Δεν ειδες κ ολες τις μουτσουνες:p Ετρεχα να μαζεψω τα τιμονια του Αγγλου κ δεν προλαβα...:confused: Νεξτ Ταιμ...:wink:
Ντογκας Ιωαννης
23-02-10, 12:30
χαρηκαμε που σας ειδαμε Κε Λαμπρε μας ...
αντε να κανονισουμε το δικο μας....
Ωραια ήταν, καλαμπούρι φούλ αλλα λίγες συμμετοχες.. :(
Ωραια ήταν, καλαμπούρι φούλ αλλα λίγες συμμετοχες.. :(
ελειπε το τερας....
andreasf20c
23-02-10, 21:15
Kαλα ηταν...
Τελικα μιλησατε με τον πισταρχη? εγινε τπτ τελικα?
Ηταν ενα παλικαρι που τραβαγε φωτο με μια υπερ-παραγωγη φωτογραφικη μηχανη... ποιος ηταν? πρεπει να εχει φοβερες φωτο...
Kαλα ηταν...
Ηταν ενα παλικαρι που τραβαγε φωτο με μια υπερ-παραγωγη φωτογραφικη μηχανη... ποιος ηταν? πρεπει να εχει φοβερες φωτο...
είναι ο Mithos (δεν θυμαμε το ονομα του) ειναι φωτογράφος του παγουερ!!
μαλών των άλλο μίνα θα εχει αφιέρωμα στο drift !!
υ.γ. ήμουν και εγώ εκη !!
Φτάνοντας στη πιστά πρώτη φορά ένα δέος το ένοιωσα
Το καλό ήταν που δεν είχε κόσμο και μου έφυγε γρήγορα το τρακ
Πρώτη φορά λιπών στα μέγαρα και μπαίνουμε μέσα για να δούμε τι ψαριά πιάνουμε
Ένα αναγνωριστικό γύρο και αμέσως διαπιστώνω ότι η πιστά κρατάει και 2υτερα τελειώνει αμέσως .πάμε με 3τη λιπών και τα πράγματα ήταν καλύτερα
Για πρώτη φορά έσπαγα πρόσφυση με 3τη και 5000 χιλ/στρ έπεφτα στα φρένα μετά μεταφορά βάρους 2τερα και μετά κόφτες
Με τα πολλά κατάφερα να κουμπώσω 3τη μέσα στη στροφή και τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα αλλά όχι αυτό που θα ήθελα
Τεσπα ας μην είμαι και αχάριστος πέρασα πολύ καλά μου κόστισε αρκετά αλλά δεν το μετάνιωσα ίσος στο μελών να το ξανακάνω
Γνώρισα και των Ιωάννη Αντρέα τα είπαμε με παπαπασχο παπαργιροπουλο όλα καλά
φωτο βιντεο μόλις μου τα στείλουν τώρα είμαι στο καράβι της επιστροφής για κριτή
andreasf20c
24-02-10, 16:01
Και εγω χαρηκα που σε γνωρισα Αιμιλιε... να μας ξαναρθεις και πιο οργανωμενος...
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
25-02-10, 15:26
Ταπα το πηγαινε ο Αιμηλιος!!!Πολυ καλος!!!Το καλυτερο ηταν στην ευθεια στα ρολογια που εσκασε το λαστιχο!!!Ειναι τρελος ο ανθρωπος!!:shock:
οντως πολυ καλος και ολοκουζουλος ...
Καραμιχάλης Βασίλης
26-02-10, 20:26
Kαλα ηταν...
Τελικα μιλησατε με τον πισταρχη? εγινε τπτ τελικα?
Κωνσταντίνο τον λένε! κ σίγουρα έχει φοβερές φώτο:roll: !!!!!
andreasf20c
26-02-10, 21:33
Eιχες ερθει και εσυ και δεν σε ειδα?
μπορουμε καπου να τις δουμε..??
στο επόμενο τεύχος του παγουερ θα έχει 3σελιδο αφιέρωμα στο drift
όταν των βρω θα του ζητήσω αν μπορεί να μου δώσει καμιά και θα της ποσταρω
ευχαριστώ παιδιά αν δεν είχα και ταξιδάκι για πατρα και καπάκι αθηνα μετά θα εσκαγα και τα Τ1R
στην άλλη με το κάλο
andreasf20c
01-03-10, 23:06
στο επόμενο τεύχος του παγουερ θα έχει 3σελιδο αφιέρωμα στο drift
όταν των βρω θα του ζητήσω αν μπορεί να μου δώσει καμιά και θα της ποσταρω
ευχαριστώ παιδιά αν δεν είχα και ταξιδάκι για πατρα και καπάκι αθηνα μετά θα εσκαγα και τα Τ1R
στην άλλη με το κάλο
http://www.facebook.com/?sk=messages&ref=mb#!/profile.php?id=658913409&ref=ts
Αιμιλιε αυτο το παλικαρι τραβαγε τις φωτο... ζητα του οποιες θες και θα σου τις στειλει... :wink:
ειναι ο φωτογραφος του power ο κωστας...
ναι των γνωρίζω και απο το trakcmiata
ευχαριστώ
http://img52.imageshack.us/img52/2278/silvias145.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/2278/silvias145.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Ds47WjnIkXM
http://www.youtube.com/watch?v=ZFhoIpp9ZsM
η διαφορά στη δύναμη ειναι εμφανείς
το silvia φτάνει η τα 600 άλογα αυτή τη στιγμή
black_beauty
03-03-10, 17:07
Ημουν κι εγω εκει εκεινη την μερα,να προσθεσω πως στο 2ο βιντεο το silvia δεν δουλευε σωστα και η αιτια ηταν οτι δεν ειχε κουμπωσει καλα μια απ'τις πιπες(εξ'ου και τα πολλα κοψιματα-σκασιματα)που δεν εδινε ρευμα και το καταλαβε ο Θωμας οταν βγηκε εξω.Μολις ομως το διορθωσε και ξαναμπηκε μεσα το χαμογελο του φαινοταν απο χιλιομετρα,αφου το θηριο του ΕΣΠΕΡΝΕ!!!!Εγραφε 3τες-4τες για πλακα,εχει δυναμη και ροπη παντου,το απολυτο drift-car.Συνχαριτηρια.......
Ενα μεγαλο μπραβο και στο παληκαρι με το μιατα(rotrex power)που ηρθε απο Κρητη και δεν μασησε τιποτα...
μηπως εχετε και καμια φωτο ή video απο το corollακι μου.....???
http://img522.imageshack.us/img522/3381/corola.jpg
δεν ξέρω αν εχει ο sabas εγώ δεν κρατούσα μηχανή και αυτή τη βρήκα στo fb
andreasf20c
04-03-10, 00:29
Θα εχει φωτο το τευχος του power που θα βγει σε λιγες μερες...
http://www.youtube.com/watch?v=8lbZgTwN1ks
http://www.youtube.com/watch?v=d2V--0PQcdM
http://www.youtube.com/watch?v=LR2piFsHAF0
http://www.youtube.com/watch?v=0gEe1_ZhZlQ
Ωραιος μαν!!!:wink::wink:
dimitris_e21
09-03-10, 13:10
george εσυ εισαι με το 36αρι??
ωραιος ρε φιλε ....
ευχαριστουμε για τα βιντεο...
Το power πρεπει να ειναι στα περιπτερα...
andreasf20c
09-03-10, 15:18
Το power πρεπει να ειναι στα περιπτερα...
Δεν πολυ-αξιζει... μια φωτογραφια μικρη εχει τον καθενα...
φαντασου οτι σε μια μονο σελιδα ειναι το trackday για τα μεγαρα...
george εσυ εισαι με το 36αρι??
ναι με το 36αρι του φιλου μου!
Homo Driftarious!!!
09-03-10, 15:36
Και επειδη ειμαι καλος ανθρωπος ( :lol: ) οριστε τι εγραψε και το power(να μην δωσετε και 6 ευρω για μια σελιδα μονο) :
http://i429.photobucket.com/albums/qq15/andreasf20c/003.jpg
Homo Driftarious!!!
09-03-10, 20:41
Ωραιος ρε αιμιλιε κιολας! Μπραβο σου! :wink:
εγω απλα θα προσθεσω το εξης σχολιο....
καπου εκει που γραφει για τις low budget κατασκευες......
φαινεται εκει στο power εχουν ξεχασει οτι υπαρχουν ανθρωποι οπου ναι....δεν τρωνε τα λεφτα των πατεραδων τους...δεν εχουν θειο στην κορωνη....για να παρουν καθε λογης evo, subaru, porsche (πολυ της μοδας στις κοντρες τωρα τελυταια).....και οτι η νεολαια στην κυριολεξια πειναει, πληρωνοντας τα λαθη των μεγαλυτερων γενεων!!!!
σορρυ αλλα δεν ανεχομαι απο κατι τυπακια χτεσινα...να σχολιαζουν κατι για το οποιο εγω εχω μοχθησει και να το παιζουν σπουδαιοι με ξενα κολυβα......
low budget κατασκευη ενα αε86.....ενα αμαξι με 150 χιλιαδες φορες καλυτερη αισθηση στο τιμονι του απο οποιοδηποτε mercede.....ενα αμαξι θεσμος για το drift....σορρυ αλλα αν αυτοι ειναι ασχετοι, εμεις δεν ειμαστε....και περναμε πολυ καλυτερα εστω και με τα λιγοτερα....ουκ εν το πολλω το ευ λοιπον.....
περαστικα τους
paulo6sousa
09-03-10, 21:21
εγω απλα θα προσθεσω το εξης σχολιο....
καπου εκει που γραφει για τις low budget κατασκευες......
φαινεται εκει στο power εχουν ξεχασει οτι υπαρχουν ανθρωποι οπου ναι....δεν τρωνε τα λεφτα των πατεραδων τους...δεν εχουν θειο στην κορωνη....για να παρουν καθε λογης evo, subaru, porsche (πολυ της μοδας στις κοντρες τωρα τελυταια).....και οτι η νεολαια στην κυριολεξια πειναει, πληρωνοντας τα λαθη των μεγαλυτερων γενεων!!!!
σορρυ αλλα δεν ανεχομαι απο κατι τυπακια χτεσινα...να σχολιαζουν κατι για το οποιο εγω εχω μοχθησει και να το παιζουν σπουδαιοι με ξενα κολυβα......
low budget κατασκευη ενα αε86.....ενα αμαξι με 150 χιλιαδες φορες καλυτερη αισθηση στο τιμονι του απο οποιοδηποτε mercede.....ενα αμαξι θεσμος για το drift....σορρυ αλλα αν αυτοι ειναι ασχετοι, εμεις δεν ειμαστε....και περναμε πολυ καλυτερα εστω και με τα λιγοτερα....ουκ εν το πολλω το ευ λοιπον.....
περαστικα τους
Πες τα ρε φίλε.Το διάβαζα στο περιοδικό και άναψαν τα λαμπάκια μου...Έγινε και το power politically correct και οποιαδήποτε αυτοκίνητο προδιαγραφών euro4 και πριν απορρίπτεται...
Φιλέ μου προφανώς δεν γνωρίζεις των Κωνσταντίνο που έγραψε το αρθώ
Δεν θέλω να υπερασπιστώ το περιοδικό αλλά ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος φωτογράφος
έχει με σπασμένο κινητήρα το Mazda mx5 mk1 του 90-95 (δεν ξέρω ακριβός ηλικία) εδώ και ένα χρόνο και δεν μπορεί να το φτιάξει λόγο χρημάτων και χρόνου
Όλο αυτό το καιρό κυκλοφορεί με τα πόδια και την συγκοινωνία
Αυτά φιλικά και χωρείς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν
Ίσως να το διατύπωσε λάθος
Και το power δεν είναι μόνο το Silvia του Παπαπασχου!!!!!!
Δηλαδη το Αε86 δεν ειναι low budget ?
Στην Ελλαδα που ζεις όχι,δεν είναι low budget. Low budget είναι ένα ε30, ένα Σταρλετ η ένα cadett
Σε άλλες χώρες ίσως...
κανένα αμάξι στην ελλαδα δεν είναι low budget!!
όσο αντέχει η τσέπη σου είναι
έμενα το miata μου εχει στοιχίσει περισσότερα από 25,000€ με αγορά 15,000
σε αυτά δεν βάζω τους τόκους της τράπεζας για αγορά και μετατροπές
ακόμα και ένα ε30, ένα Στάρλετ η ένα cadett μπορεί να φτάσει άνετα με καλή και σωστή δουλειά τα 20-40χιλιαρικα
π.χ. το ε30 του Σαράφη αν δεν κάνω λάθος είχε ξεπεράσει τα 50,000€
απλα επειδη το αμαξι εξωτερικα ειναι για τον λουτσο και το μοτερ ειναι μαμα για αυτο το λενε low budget ... η αληθεια ειναι οτι αμα σκυψεις απο κατω θα καταλαβεις οτι εχει αλλες βλεψεις.. τα πραγματα που εχω βαλει πανω για το στησιμο του αυτοκινητου,το μπλοκε,καθισματα και ζωνες ομολογκατιον εχουν παει πανω απο 5000ε μονο η αγορα τους. οταν δινεις τοσα λεφτα μονο για στησιμο παει να πει οτι οταν και οπωτε τελειωσει και μοτερ και εμφανιση δεν θα ειναι καθολου low budget. ειδικα σε ενα αμαξι που δεν το βρισκεις κατω απο 5000ε. δεν θεωρω οτι εχω κατι ακριβο η κατι καλο σε συνολο. για μενα για μενα low budget σημαινει 3-5000 αγορα και βελτιωση συνολο...
Βεβαια διπλα στο sylvia και στο mercedes που ηταν εκει τοτε ναι ειναι low budget οπωτε δικαιολογημενα αυτος ο χαρακτηρισμος και με το παραπανω...
απλα επειδη το αμαξι εξωτερικα ειναι για τον λουτσο και το μοτερ ειναι μαμα για αυτο το λενε low budget ... η αληθεια ειναι οτι αμα σκυψεις απο κατω θα καταλαβεις οτι εχει αλλες βλεψεις.. τα πραγματα που εχω βαλει πανω για το στησιμο του αυτοκινητου,το μπλοκε,καθισματα και ζωνες ομολογκατιον εχουν παει πανω απο 5000ε μονο η αγορα τους. οταν δινεις τοσα λεφτα μονο για στησιμο παει να πει οτι οταν και οπωτε τελειωσει και μοτερ και εμφανιση δεν θα ειναι καθολου low budget. ειδικα σε ενα αμαξι που δεν το βρισκεις κατω απο 5000ε. δεν θεωρω οτι εχω κατι ακριβο η κατι καλο σε συνολο. για μενα για μενα low budget σημαινει 3-5000 αγορα και βελτιωση συνολο...
Βεβαια διπλα στο sylvia και στο mercedes που ηταν εκει τοτε ναι ειναι low budget οπωτε δικαιολογημενα αυτος ο χαρακτηρισμος και με το παραπανω...
μαλιστα...αρα τα δικα μας αυτοκινητα που τα χουμε ακριβοπληρωσει (για τα δεδομενα ενος νεου ανθρωπου) ειναι low budget ενω το silvia που φτιαχνεται αποκλειστικα απο σπονσορες...οι οποιοι κοτσαρουν και την διαφημιση τους στο περιοδικο....ειναι το high budget...ετσι για την ιστορια απο ιαπωνια βρισκεις καροτσες silvia με το κιλο και τσαμπα!!!
ρε μας δουλευουν κανονικα μες στη μουρη μας!!!!!ποιος???????? το περιοδικο που καποτε εβαζε γκομενιτσες για να πουλησει (τα θυμαστε??)...το περιοδικο που το δυναμομετρο του φουσκωνει τα αλογα (και αυτο γνωστο τις πασι)....και πολλα αλλα....
νικολα συμφωνω μαζι σου και ξερω πολυ καλα πως βγαινουν αυτα τα λεφτα για να φτιαχτει ενα αμαξι ετσι. αλλα δεν ξερω πως το βλεπουν οι 'εχοντες'. στα ματια τους φαινομαστε low budget αν αυτοι χαλανε αυτα τα λεφτα σε μια νυχτα στα μπουζουκια.. αυτο εννοω παραπανω.. low budget ειναι περνω ενα σταρλετ 300ε κοβω τα ελατηρια κολαω με ηλεκτροκοληση το διαφορικα πεταω οτι δεν χρειαζετε εξω και κανω την κ@υλ@ μου χωρις φοβο και παθος....
Ντόγκας Στυλιανός
10-03-10, 12:26
Οχι ρε Χρηστοοοο.... Ειναι σπανιο κ ιδιαιτερο αμαξι! Μερσεντες δεν ειναι!!!!
:lol:
Ρε παιδια κ γω εχω ενα Capri του '70 που ειναι πλεον σπανιο αμαξι κ δεν κυκλοφορει! Αυτο δεν σημαινει πως δεν ειναι low budget!!! Αυτο που η8ελε να πει μαλλον το παλικαρι στο αρ8ρο ειναι πως ολοι χαιρονται την ιδια κ@βλ@ ανεξαρτητα απο αυτα που κουβαλανε στις τσεπες τους!!!
:wink:
νικολα συμφωνω μαζι σου και ξερω πολυ καλα πως βγαινουν αυτα τα λεφτα για να φτιαχτει ενα αμαξι ετσι. αλλα δεν ξερω πως το βλεπουν οι 'εχοντες'. στα ματια τους φαινομαστε low budget αν αυτοι χαλανε αυτα τα λεφτα σε μια νυχτα στα μπουζουκια.. αυτο εννοω παραπανω.. low budget ειναι περνω ενα σταρλετ 300ε κοβω τα ελατηρια κολαω με ηλεκτροκοληση το διαφορικα πεταω οτι δεν χρειαζετε εξω και κανω την κ@υλ@ μου χωρις φοβο και παθος....
εμενα προσωπικα οι ανθρωποι που με εβαλαν σε αυτο το χωρο (και τους ευχαριστω γιαυτο)..μου εδειξαν οτι δεν χρειαζεται να ξοδεψεις τα απειρα λεφτα για να χεις ενα αμαξι που μπορει να κανει 5 πραγματακια..ψυχη και προπονηση χρειαζεται..δεν χρειαζεται χρημα....εδω δεν ειναι ραλλυ να γραφουμε χρονους...εδω ειναι τεχνικη οδηγηση...και εχω μαθει να κρινω τον αλλο οχι με βαση το αμαξι αλλα τα χερια του...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ...
αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη...και φυσικα δεν περιμενω να χω την ιδια με ολους....
με σεβασμο, νικος
george..DK
10-03-10, 13:00
σωστος !!!!
συμφωνω απολυτα νικολα... 3 πραγματα χρειαζεσαι μυαλο ψυχη και χερια... ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα...
θυμαστε τον γιωργο (gptm) στα driftwars περυσι με e36 140 αλογα που εβαλε τα γυαλια σε καλα αυτοκινητα.. το ευχαριστηθηκα και του εβγαλα το καπελο.... μπραβο του και μπραβο μας...
Με 1,50 € το λίτρο η αμόλυβδη, τίποτα δεν είναι low budget πλέον...
συμφωνω απολυτα νικολα... 3 πραγματα χρειαζεσαι μυαλο ψυχη και χερια... ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα...
θυμαστε τον γιωργο (gptm) στα driftwars περυσι με e36 140 αλογα που εβαλε τα γυαλια σε καλα αυτοκινητα.. το ευχαριστηθηκα και του εβγαλα το καπελο.... μπραβο του και μπραβο μας...
να σαι καλα σακη σε ευχαριστω για τα λογια σου!
εγω ευχαριστω ρε γιωργη για το κατοσταευρω.....
χαχαχαχα
Ντόγκας Στυλιανός
11-03-10, 11:59
χαχαχαχα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
χαχαχαχα
χαχαχχαχα!ε μην τα λες τωρα αυτα ετσι!!:lol::lol::lol:
kostas e30 335
11-03-10, 23:50
χαχαχαχα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μπραβο γιωργακηηηηη.τετοια κανεις ρε?
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
12-03-10, 15:22
Αυτα εχουν ξαναειπωθει!!!
και πιστευα οτι το εχεις κοψει το λαδωμα Γιωργο!!!!
:lol::lol::lol:
οχι ακομα!μολις παω φανταρος 8α σταματησω:lol::lol:
ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
12-03-10, 22:06
Α ρε Γιωργαρα εισαι οραιος γαμω τους οδηγους πολυ καλο παιδι με κεφη και παντα προθημος να βοηθησεις...........κλπ,κλπ,κλπ............
Τι ποσο εχουμε φτασει???:lol::lol::lol:
ε ειναι αρκετα τωρα!!!χαχα και ανεβαινουν
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.